"Erkek kızın geçmişine kız erkeğin geleceğine bakar" bu söze katılıyor musunuz?
Normal sartlarda oyle halbuki tam tersi olmali kizlar erkegin gecmisine bakmali. kimleri kirmis kimlere neler yapmis nasil davranmis ne var ne yok gibi ama erkeklerde kizlarin gelecegine bakmali bir olay karsisinda ne tepki verir ailesine saygili mi kendini utandiracak bisey yaparmi kafasina uygun mu gibisinden. zaten dogruyu yapmadigi icin uzgun herkes
Hangi konuda aynı düşünüyoruz ki zaten ben gelecegede gecmişide bakarım
Katılmıyorum kesinlikle
Gelecek ve geçmiş kavramları insanların üzerinde birer belirleyici etken olmamalı.
Geçmişte olan hiçbir şeyi değiştiremeyeceğimiz gibi , geçmişinde hata yapmış kızlarımızı napalım sokağa mı atalım?
Zira geleceği kötü , adam gibi bir işi olmamış bir erkeğin de hakkıdır iyi ve güzel birini sevip evlenmek.
Katiliyorum gecmis onemli gelecegin aynasidir
Teşekkür ederim jüli
rica ederim :)
Cevap
44Cevap
Evet doğru ama bazen de değişiyor. Bazen de biri gider e diğeri de gelire bakıyor.
Bence günümüzde insanlar karşılarındakinden bir şey istemeden önce dönüp bir kendilerine baksınlar! Erkekler geçmişe bakmadan önce karşısındaki insana bir baksın insan yerine koymayın öğrensin
Kızlarda öyle... önce karşısındakine baksın yiğit mi mertmi sözünde duruyor mu sahip çıkıyormuş..
Ben geçmişine bakarım. Ortalık malı olduğu halde kendini virgen kızlara layık gören kaypaklara insan muamelesi yapmak bile fazla. Neyseniz onu hak ediyorsunuz vizyonsuz oğlanlar! Ayrıca bu erkek artıklarına prim veren kadınları da kınıyorum. Kendinize gelin ve onurlu davranın hanımlar!!!
Aynen!
@MinyonCadı eksik olma ablacım. 💙
yoo ben geçmişlerinede bakarım gayet. kaşar erkeklerden hıc hoşlanmam çöplük onlar
Aynen ama pek dogru değil bence eger iki tarafta onceki hayatlarinda hata yapmislarsa bu illkai diger zamanlrda da yapacagi anlamina grlmez herkes her zaman 2. Bir sansi hakeder kaldi ki erkeklerde hata yapiyot hata yapipda hata yapmayan birini aramak en buyuk hata olur kanimca
Erkek geçmişte ilişki yaşadıysa sorun yok kadın yaşadıysa namussuz, olmaz falan filan. Bence doğru değil adil bir cümle değil erkekte de kadında da her ikisine bakılmalı.
Bence yanlis tabir.
Geleceğe bakar diye de zina düşkünü alkolik biriyle de evlenilmez. Erkeğin de kizin da hem gecmisine hem geleceğine bakilmali
Temiz kadınlar temiz erkeklere. Temiz erkekler temiz kadınlara demişler 😇 Geleceğe gelince birlikte guzellestirilebilir.
benim geleceğime bakacak kızın geçmişine bakmam gayet doğal madem gelecek istiyorsan geçmişini temiz tutacak iradeye sahip olmalısın aksi takdirde geleceğine bakacağın erkeği hakketmiyosun demektir net...
Yok öyle. Erkegin gecmisi de önemli.. bir insanin gecmisi gelecegine yön verir
Bence iki cins te geçmişi bilmek ister Zaten geçmişleri güzel olursa gelecekte sağlam olur
namus iki taraf icinde gecerli bir kavramdir herkes kendinden sorumludur bu yuzden katilmiyorum
kız da erkeğin geçmişine baksın. tabii erkektir yapar kafasını aşamadı ülke... nasıl bakabilir ki
bence ikisi de geleceğe baksın ama o bilince ulaşamaz bu ülke
Namusu iki bacak arasında arayan Erkekler oldukca , Parası olan tipi güzel diye kendine iyi gelecek sağlıyacağını düşündüğü için erkeklere giden kızlar oldukca biz İnsanlardan bir halt olmaz arkadaşlar yormayın kendinizi...
İkiside birbirinin geleceğine bakmalı bence geçmişine bakmak oek bişey değiştirmez. Yaşanmış olayları değiştiremezsin.
söze bir yorum yapamayacağım ama , kadın le erkek için buna benzer "kadın, evlenene kadar gelecek kaygısı duyar, erkek ise evlendikten sonra" gibi bir söz vardı.
Doğru...
Erkek geçmişi sorar öğrenmek ister ama kız geleceğe bakar bununla olur mu ilerisi...
yani..
kısmen doğru toplumun yüzde ellisi için geçerli olan durum bu maalesef
%100 doğru bir atasözü başkalarının altında çığlık atarak terlemiş kızı kimse evlenmek için istemez
katılıyorum. erkek kadından temiz geçmiş kadın erkekten güzel gelecek ister de derler
Doğruluğu var biz geçmişi temiz kız siz iyi yaşatabilecek zengin arıyorsunuz
Hayir! Gecmis onemli. Ben kendi parami kazanirim zaten evlilik sozlesmesi olmadan evlenmem.
tercümesi; erkek, kadın geçmişte biriyle bir halt etmişmi, kadın erkeğin işi iyimi zengin mi diye bakar der soruda
ama yeterli değil bunlar
Kız erkeğin gelirine, erkek kızın giderine baktığı sürece.. biri gelir biri gider.. doğrusu bu!
Aynen öyle, erkek bakirelik bayan rahat yaşam arar.
Her iki taraf önce geçmişe bakmalı sonra geleceğe odaklanmalı..
Dogru katiliyorumda gecmisini bilmiyen gelecegine yön veremez
Erkekte kizda gecmisine bakar bence gecmis onemli
ben ikisine de bakıyorum
Namaz var mı namaz. Sen ona bak!
Her iki tarafta bakar bence gecmise
olabilir aslında düşünülebilir.
Noktası harfine kadar doğru..
evet diyecem ama bu cevap beni egi seçtirirmi?
Evet çok mantıklı bir söz 😊
Kim söylemisse yanlış söylemiş
Erkektir, neye bakacağı belli olmaz
erkeğin geçmişini karıştırmamak gerekiyor yani :D
Ben geçmişine de bakarım.
şu an bir mantıklı geldi sanki
Artık kızlarda bakir istiyor
Allah herşeyi görür ve işitir.
Bu devir öyle ama yargılamak kimseye düşmez
Maalesef gelinen nokta bu
Kiz erkegin gelecegine bakmiyor artik
kızlar biraz saf aynen