Şu sıralar özellikle oldukça moda eşlerin doğuma beraber girmesi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Oldukça doğal bir olay. Doğan bebek kadının olduğu gibi erkeğin de çocuğu. İçeri girmek istemeyen erkek korkaktır, kadın o acıyı göğüslerken erkekler dışarda olaydan kaçar. Cinsellik açısından endişesi olanlar için de illa alt tarafta çıkışı izlemelerine gerek yok, sadece kadının yanında elini tutması yeterlidir
Girmeli. Cocugu kendim yapmadim ya... ayrica evin erkegi olarak cocuga da bana da o an sahip cikmali. Hersey olabilir dogumda.. sonucta kolay birsey degil.
Tabii ki de . Bütün yerler kanlı plesanta suyu oluyor full bir şekilde.. doktor bebeği alıyor sonrada sıra bebeğin eşini çıkarmaya geliyor.. Erkek te bunları seyredip sonra baygın bir vaziyette dışarı çıkarıyorlar.. Ve bir daha da eşinin yanına yaklaşmıyor ne hikmetse.. :) :) :)
Belki karım doğum anında ölecek?
Eğer son anı olabileceğini bile bile onu yalnız bırakacaksam
çükümü kesip bırakıp gideyim buralardan,
erkek diye niye dolaşıyorum ki ortada?
Cevap
131Cevap
Ehe şu adamdan bir adet istiyorum. Bu duruma 'ıyyk' diyenlerin nerden çıktığını unuttuğunu düşünüyorum.
sadece bir sey belirtmek istedim
baktim yorumlara ve girmek istemeyen erkek cok
gerek korkudan gerek oyle goruntuden tiksinmekten falan
ama bir kadin bu ani yasiyo tek basina olsa bile
bu yuzden kadinlara esinize annenize kiz kardeslerinize ablalariniza saygili davranmalisiniz
Ben istedim ama doktor almadı. Doğum sırasında kocalar bayılıyor bir de onunla uğraşıyoruz dedi almadı
hahahaha koptum ya :D
Evet yabancı devletlerde bu böyle. Eşinin yanında olması şart.
Ama bir işi gördüğümde kafamın üstünde toplanan insanlar olduğunda rahatsız olurum. Bunu tek başıma yapmak isterim ve Ya olursa yanımda sadece bir bayan yardımçının olmasını isterim.
Girmeye girerimde çıktığımda bambaşka bir ben olur gibime geliyor yaşadıklarımdan sonra...
i.ytimg.com/vi/Z1eFHzsbYMg/maxresdefault.jpg
O halimle ya benden soğursa 😁
Saç baş dağınık ortalığı yırtıyorum pislik içinde her taraf, ağliyorum küfür ediyorum filan 🤗 En kötü en çılgın halime şahit olmasını istemem ama yanımda destekçim olmasını isterim elini tutmak falan, iyi gelirdi. Yine de bilemiyorum 😆
Hayır moda diye yapan mallara sevgililerimi sunuyorum... Çocuğun doğum anında eşinin yanında olmak zorunda olmayabilirsin ama o an tanık olman lazım bana göre senin çocuğun sonuçta... Moda diye yaparsam gerçekten kişiliksiz olduğum gün o gündür...
İsterim yanımda olmasını, tabi eşim için sorun olmazsa rahatsızlık duymassa. Onun desteğinin bana iyi geliceğini düşünürüm. He tabi istemezsede kan vs rahatsızlık duyarsada kırılıpta tepki vermem. Saygı duyarım normal birşey çünkü
İstemem ya ben orda acı çekicem bağırıcam o "dayan hayatım" falan derse tokatı yapıştırırım acı çekince çok asabi oluyorum yanımda kimsenin olmaması lazım doktorlar hariç.
tabiki de giricem o istemese bile girerim sonuç olarak bir takım acılar çekicek onu yalnız bırakırsam vijdannım rahat olmaz
mo da diye b... kunu cıkardı millet hepten. moda eşiyle birlikte olsa erkekler neredeyse g... tünden doğurmaya calışacak. insanda biraz utanma olur yaaaa
tabi ki istemem bence çok sağlıklı bir haraket değil. Ne kadar eşim olsada bence bazı şeylerin mahremiyeti ve özel bir an olarak saklı olması gerekir. Hem hoş bir manzara değil.
dogum esnasinda kadin en cok destege ihtiyac duyar esiyle yakin olmanin dogumu kolayastirdigi dahi soyleniyor.. ayrica apacik olmuyor perdeyle kapali oluyor dogum anini tam gormuyorsunuz
Valla girersem anusun o acildigi ani cok merak ediyorum acip bakarik orasina :) bazen kakasinida yapabiliyorlarmis :) keyifle izler sonra dalga gecerim kolum kadar acildi arkan diye :)
ben isterim benim yanımda olsun, elimi tutsun, cunku ne diyoruz iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta değil mi böyle zaman da olmayacak da ne zaman olacak...
Evet isterim iyi günde kötü günde bir ömür diyoruz öyle bir mutlu bir anda yanlız birakirmiyim bırakmak istemem girmek isterim ebeler alirmi beni içeri orası malum.
Doğumhaneye girip girmemek kendi tercihi olmalı zorlamam ama kapıda bekleyecek o kesin, çocuk karışır diye ödüm kopuyor zaten, Allah korusun neler oluyor
Hayır, yani benim için pek bir önemi olmaz çünkü ben zaten o an çocuğa konsantre olmuş durumda olucam. Ama eğer kocam cocuğumun ilk anını görmek isterse tabiki gelebilir
Turkiye'de zaten izin verilmiyor. Bu arada kesinlikle istemem eşimin girmesini. Acımı ondan çıkarırım çünkü 😄
Veriliyor😊
Ben verilmiyor diye biliyorum :)
sezeryan doguma izin verilmiyor normale girebilirler
Bilgi için teşekkürler 😄
hayir istemem, o en sevdigi seyden baska birseyin ciktigini gordugu anda cinsellik biter diye korkuyorum :D
isterim tabiiki o an elimi sımsıkı tutup bana destek olmalı. bu çocuğu tek ben yapmadım öyle değil mi😄
Ne diye geliyor? Ben acıdan kıvranırken gelip de başımda öylece dikilmesi sinir krizi geçirmeme sebep olabilir. Gerek yok.
İstemem, doğum gibi ekstrem bir durumda hiçbir fonksiyonum olmadan kazık gibi dikilmek bana aptalca gelir.
Moda olduğu için girmem, ihtiyacı olduğunu söylerse girerim. Yemişim modasını. Her şey moda demek değil.
tabiki isterim ama aşık olduğum adamın çocuğunu doğurursam isterim yanımda diğer türlüyse kapıda beklesin
Isterim tabi, girmesin sogar diyenlere uyuz oluyorum.. ne demek sogar. Soguyosandefolsn gtsn. O cocugu yalnizmi yaptim bu bir ikincisideee o bizim cocugumuz offf
Soğar mı?
yok Bee olmasın ben o durumdayken izlemek zaten bir sürü dr hemşire var rezil bir durum adam la yatamam bidaha bence oda birlikte olamaz bidaha sürekli o görüntü gelir adamın gözünün önüne
valla adamin psikolojisi bozulur
İsterim.
Kıyamam ben ona diyenler bir zahmet çocuk yapmasınlar. Senin görmemen, onun çektiği acıyı gidermiyor.
ben girmek isterim, gözlerinin içine bakarak teşekkürümü eder şükrederdim yanında olurdum, olurumda her daim.
Sezeryansa olur da, normal doğumda istemem. Çok acı çektiririm yoksa istemeden ona da. 😔 hem doğumu görmesin, soğumasın.
Bu soruyu haftalık cevaplıyoruz.
Eşim eğer benim girmemi isterse elbette girerim.
eşime destek için girerim. Yanindayim ben diye sonuçta kolay bişey degil.
Bence yanlış beni herdaim güzel ve çekici aklında tutsun isterim o anı neden gorsunki
İsterim. bir zahmet yanımda olsun yani, benim içimden insan çıkıyor orda.
Onun her an yanında olmam gerekir eğer evlendiysem.
Ben kesinlikle girmeyi düşünüyorum o sancıları çekiyoken elimi tutsun benden güç alsın isterim 😄
Tabiki sevgili cocugumuzun ve eşimin o zorlu anında yanında olmaktan gurur duyarım
Ben istemem beni öyle görmesini. Travma falan olur adama bir de onu düzeltmeye uğraşamam :D
haha cok guzel bir dusunce 😂
Ben girerim... cocugu ben yapmisim lan tabikide cikarken yaninda ben olcammm dogum videomuz olcakkkk 😂😂
Evet isterim o ana tanık olmak isterim eşimin elinden tutarım 😀😀😀😍😍
İsterdim ama eşim asker o yüzden yanımda olamayacak :-(
Olsun sıkıntı yapma
İsterdim bazi erkekler hassas ya çok baglanir ya da soğur bilemiyecegim
Yanımda olsun ama çocuk nasıl çıkıyor diye bakmasın alt tarafa.😄
hayır..
doğum erkeklerin anlayabileceği bir şey değil..
uyumlu olayım derken evlendiğin kadından iğrenecek duruma gelmekte var işin ucunda...
en güzeli karını her daim fıstık gibi görmek..
@Şlaubi sanırım sen sapla samanı karıştırmışsın.. bayıldı ayıldı, düştü, göçtü, kaçtı... orası zaten bir hastane değil mi? şimdiye kadar ülkemizde doğumlar nasıl oluyor sanıyordun.. köylerde ebeler doğurtuyordu daha düne kadar.. hani derler ya teyzenin bıyıkları olsaydı dayın olurdu biliyormusun?
@Şlaubi hadi hadi o engin ve derin olan görüşlerini kendine sakla... başkalarına akıl verip de heba etme.. sen daha orasının hastane olduğunu bilmiyorsun...
Kıyamam belki onu acı çekerken görmeye dayanabilir miyim bilmiyorum
istemem. adam benden korkar sonra. hem dışarıda telaşlı telaşlı beklemesi daha güzel. 😈
Esim girmedi doguma ben 1 tane dogurdum o kapıda 9 dogurmus :))
ben girmek istemezdim metanetimi koruyacağımı sanmıyorum
Dayanabilecekse ki dayanmasını isterim, yanımda bana güç vermesini isterdim.
Istemem herseyide gormesin sonra kutsallik atfeder uzak kalir falan sacma sapan dusunceler
Ben heyecanlı adamım doktoru felan döverim gerek yok :D
ben rahatsız olurum öyle şeylerden içim çekilir, kapıda beklerim
Artık filmlerdeki o ikinma sahneleri yok çoğu sezaryen
O anın acısı ile kocamı gözüm gormezdi bence ama doğumhane videosu çekilmesini isterdim
Valla soyunmak g*t göğüs açmakta moda ib*elikte moda saçma yani moda diye özel diye nitelendirilen hiç bir b*k kalmadı.
hayır istemem. o anki halimi falan görmesini istemem bu çok utanç verici bence😶
cok guzel bir duygu bnce acimi esimin bnmle paylasmasi 😊
Evet kesinlikle onunla olsun isterdim. Güç vermesi açısından. Yanında daha güçlü hissederdim.
Elini tutmak isterim. Mümkünse çocuğumu ilk ben kucağıma alayım...
Modasinda degil bebegimizin her aninda beraber olmak isterim spunta ikimizin meyvesi o melek oyuzden hep istemisimdir☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar