Eşim masaj yaptırmak istiyor?

Merhaba arkadaşlar, eşim geçen ay masaj salonuna gitmek istedi bende izin vermedim. bir kaç gün israrları üzerine bende eve bir masör çağıralım beraber yaptıralım dedim kabul etti. Bir iki haftadır internette masör araştırıyorum aşağıdaki sitedeki masöre karar verdik. kafama takılan bazı soru işaretleri var bu masörün bir çok refaransı var belgelerini herşeyini bize whatsapp aracığıyla göndermesine rağmen buna güvenip kapımızı aça bilir miyiz acaba? gerek çevremdeki arkadaşların önerisi gerek internetteki yorumlar işin uzmanı iyi biri olduğu söyleniyor ve kendisi resmi çalışan biri tüm belgeleri mevcut. Lütfen yardım ederseniz seviniriz çok teredütlerimiz var masaj salonlarına güvenipte gidemiyoruz. masörü tanıyan varza lütfen yazsın

Masör

Not: Lütfen kimse kötü düşünmesin amacımız sadece profesyonel bir masaj yaptırmak.
Güncellemeler
+1 yıl
Naıl bir zihniyet ya masaj denildiğinde hemen bu kadar kötü düşüne biliyorsunuz? masaj bir kere sağlık için yapılan birşeydir zira şu an çoğu hastahanelerde ortapedi bölümlerinde bulunmakta. seks için jigolo çağrılır masör değil. allah akıl fikir versin size
Eşim masaj yaptırmak istiyor?