Odadaki üçlü prizin içine böcek yerleştirip, gelinini ve oğlunu dinleyen bir kaynana düşünün. Yatak odasında ne duymak istediği hakkında pek bir yorum yapmak istemiyorum. Eski Türkiye güzelinin başına gelmiş bu olay ve mahkeme dün itibariyle sonuçlanmış. Hem kaynana hem kaynata hem de damat için 3 yıl 10 ay hapis cezası verilmiş. Böyle sayko bir durum başınıza gelse ne yaparsınız?
Kayınvalideniz yatak odanıza dinleme cihazı koysa ne yaparsınız?
Napayım can sıkıntıma çözüm olsun diye yatağın üzerinde zıplarken ja wunderbar das ist schön jaa diye bağırıp sonra da artık bu paravan evliliği sonlandırmak istediğimi, strapon kullanmaktan hoşlanmadığımı "kısık" sesle dile getiririm.
Yuh eşinindemi haberi varmış, benimde bir tanıdıgımın kaynanası onla birlikde yaşıyodu kadın yatak odasının kapısını kapattırmıyomuş, yakalanmışlar kadın pişkin pişkin devam edin rahatsız olmayın demiş bebege bakıp çıkmış, oluyo demekki böyle manyaklıklar sonucu boşandı
Önce ağzıma geleni söyler, onları dilimle döver, yerin dibine sokarım ardından davayı açar cümle aleme ne mal olduklarını her fırsatta anlatırım. Çünkü, böyle kişiliksiz mal insan kırıntılarının hakkı budur!
Ben aynı durumu yaşadım. Evde güvenlik kameraları var ve yatak odamda da vardı ve eşim oradakinin çalışmadığını söyledi. Bir yıl boyunca hep bizi dinlemişler, kaynana denen cadaloz yaptı. Babama kızın bir erkekle görüşüyor diye attıklarında öğrendim. Kaldı ki kız arkadaşla konuşmamı bile bile erkek diye babamla aram bozulsun diye attılar. Şerefsiz demeyeyim de ne diyeyim. Boşanma davası açtım.
Allah korusun Allah başımıza vermesin, o kadın hadi karaktersizin tekide, koca nasıl razı oluyor bu duruma, mahrem diye bişey var hadi kadın bilmiyor kendi utanmamış mı acaba annesinin dinlediğini bile bile nasıl rahat davranabilmiş, Allah hepsini ıslah etsin, aile yapımızın geldiği noktaya bak
Mahremiyet duygusu diye bir şey kalmamış ki. Hadi anan olacak karı bir bunaklık yapıp odaya dinleme cihazı koyuyor sen niye kabul ediyorsun be ahmak adam. Günümüz insanının sorunu mahremiyetini koruyamamak ne yazık ki. Karı kocanın bile özeli kalmamış. Burda ki bir çok sorudada görüyoruz bunu. Çocuklarımıza mahremiyeti öğretmeliyiz. Yoksa sıkça karşılaşırız bu gibi durumlarla.
Herkes olayın şu kısmını atlıyor, damat sessiz konuş demiş yani biliyor ve buna göz yumuyor. Böyle biriyle yaşanmaz. Polise şikayet etmekle doğru yapmış. Ben polise gider miydim bilmiyorum ama sonu ayrılığa varan ciddi bir kavga olurdu o kesin.
benim esas aklıma takılan ne duymak istediği için koymuş o böceği? :) ne kadar bağırtıyo acaba evladım mi demiş? yoksa bakalım babası gibi mi diye geçirmiş aklından? :)
trajikomik bir durum yani benm basma gelse heralde ondan sonra durumlar cok farklı olurdu heralde 😂 kaynanayı kzdrrdm srekli esimle seks yapyoms gibi sesler ckarrdm 😂
Allahtan ortaya çıkmış hayır damat bunu nasıo kabul eder ya, sonucta özelini annene sunmaya ne gerek var. Bu tarz kaynanalardan Allah beni uzak tutsun! Aksi halde ben mahkemelik yapmadan önce o karıyı öldürürdüm
Anladığım kadarı ile bunu adam zaten biliyormuş. O yüzden anında o evi başına yıkardım onun. Herkesin mahremiyeti denen bişi var arkadaşım ne duymak isterler anlamam.
Kizini oyle bir s. kerdim ki hem de skerken anasini s.. tigim diye kufrederdim. Yatak odama dinleme cihazi koymak yatak odami merak etmektir. Dinleme cihazi yerine kendini koysun ne istedigini bizzat anlatayim uygulamali
Tövbe mismillah bu ne gülermisin ağlarmısın sapıklıkda başka bir çığır açılmış desenize galiba iniltileri dinleyip onlarda karı koca diğer odada devam ediyor akla ğelen bu.
Cok buyuk rezalet. kiz unlu oldugu icin durum daha ciddi. oglu ve kaynana tarafindan sonradan kullanma amacli yapilmis olabilir. İyi yapmis mahkemeye vermekle.
Eşi sessiz konuş dediğine göre durumdan haberdar böyle birşey benim başıma gelse önce kocamı bilipte sustuğu için daha sonra kaynanayı üst üste koyar parçalardım ikisinide herhalde.
En İyi Cevaplar