Nisanlimi sevmiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum?

Yaklasik 2 ay once gorucu usulu uzaktan bir akrabamin kiziyla nisanlandim ben 25 nisanlim 18 yasinda 5 ay sonra dugun var fakat ben bir turlu kizi sevemiyorum kendime yakin hissetmiyorum ilk gordugumde fiziksel olarak begendim ama daha sonra 2. 3. gorusumde kizi fiziksel olarak da begenmemeye basladim hareketleri bile hosuma gitmiyor bir haftalik iken de sorunlar oldu ben bozacaktim o zaman sozluyduk fakat buyukler araya girdi bir suru nasihat verip kafami karistirdilar ben de devam ettim bir sure sonra yine sorun oldu nisanliya soylenmeyecek seyler anlatti ben yine bozacam dedim fakat yine ayni sey bir suru laf illa evlen demiyorlar ama evlenmem icin her turlu nasihati veriyorlar gecenlerde yine sorun yasadim kiz artik iyice gardini indirdi bana karsi ama ben isinamiyorum artik 5 ay icinde evlenecez ama ben kizi sevmiyorum sevebilecegimi de hissetmiyorum gecmiste de iliskilerim oldu ama bu nisanlilik biraz farkliymi boyle bir durumda hic bulunmadim buna da evet dedigime o kadar pismanim ki bu tarz durum yasayip mutlu ya da mutsuz olan varmidir bu isin sonu nereye varir sizce?
Nisanlimi sevmiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum?