Yahu kapanmayi neden bu kadar vahsice gostermeye calisiyorsunuz? Mini etekli bayan beni rahatsiz etmiyorsa, kapali bayanda beni rahatsiz etmez. Nasil kapanacagi ya da neresini ne kadar acacagi benim isim degil ki... birakin insanlarin giyimlerine karismayi! Saygili olalim fikirlerimize ve zevklerimize, secimlerimize...
Sizin ne zaman tepki verme hakkiniz olur biliyor musunuz? Sizin seciminize zit goruslu birisi gelir, degismeniz icin telkinde bulunur, amenna... aksi takdirde birbirinizi vahsilestirmemelisiniz...
ben Müslümanım ve benim inancım bunu gerektiriyor daha 12 yaşına bile gelmemiş çocuklar nudist olunca sorun olmuyor da çarşafa girince mi sorun olacak ha beni yargılamak isteyen olursa umurumda da değil :) beni ancak Allah yargılar. kaldı ki laik bir devlette yaşıyoruz benim inancımı sorgulamak sizin sisteminize de uymuyor.
ailesine de bagli normal olup olmamasi... eger uzerinde bir baski yoksa bilemem belki dinine baglidir demicem cunku islam gozlerinizden baska her yeriniz kapansin demiyor, ben sahsen 12 yasindaki bir cocugun kendi basina boyle bir seye karar verip isteyecegine de inanmiyorum. hadi diyelim oyle bir sey oldu, acmasi muhtemeldir. boyle seyler ha deyince olmaz, olgun bir beyin gerektirir.(burda carsaftan degil basini ortmekten bahsediyorum)
İzin vermezdim, bulunduğu çevreyi değiştirirdim. Okul, mahalle, arkadaş ortamı vs. 12 yaşındaki çocuk kendi iradesi ile neden kapanması gerektiğini idrak edemez. Birileri beynini yıkamaya çalışıyor olabilir çocuğun. Olabilir değil, öyle zaten.
asla izin vermezdim 12-20 yaş arası insan kim olduğunu ne olduğunu özgürlük mutluluk aşk sevgi bunları keşif eder bu yaşta bir erkeği yyada kadını kapatmak hayatına sınırlar koymak onun karakterinin bozuk olmasına canım olmasına sebep olur
Gayet normal... bu kiza annelik babalik yapana helal olsun derim ben. Eger kiz o olgunlaga sahip ise ve neden giydigini biliyorsa kendi istegi ise bunun uzerine kimsenin birsey deme hakki yok
En İyi Cevaplar