Kimlik yok resim de sadece para vardi ve kartvizitler. sahibine nasil ulasirim.
Ve garip olan paralar euro idi. tl 400 lira kadar vardi.
Ve garip olan paralar euro idi. tl 400 lira kadar vardi.
Polise vereceksin herhalde cebe mi atacasın yani? Vicdanın rahat eder mi? Benim asla etmezdi. O kişi şu an o paralara çok ihtiyacı olan biri olabilir. O paralar borcu için uzun süredir biriktirdiği paralar olabilir. Aynı duruma sen düşmek ister miydin empati kur biraz? İnsanlık görevini yap.
Demedin bana ama uyarmak istedim çok hassas bir konu bu. Lütfen öyle bir şey yapma yapan çok. Ben haberlerde hep öyle vakalarla karşılaşıyorum hiçbir polisin öyle yaptığını da duymadım. En iyisi polise vermek.
Arkadasimin babasi polis ve verdigi cevap kisilik bilgileri yoksa götürdügün yerde ezerler o parayi sende safliginla kalirsin dedi. icinde kimlik tc sahsin resmi k. kart hicbir sey yok. sadece para ve dükkan kartvizitleri var o kartvizitler de kendisine ait degil. siradan emlak giyim ve lokanta kartvizitleri.
en yakın karakola baş vurabilirsin. onlar gereken işlemleri yapacaktır. kimlikte resim olmasa bile TC kimlik numarasını sorgulatarak çok rahat şahıs tespit edilebilir. için rahat olsun doğru olanı yaparsın umarım.
Karakola gittim ve durumu anlattim. cüzdan sahibi de zaten kayip basvurusu yapmis karakola.
Adamla irtibat kuruldu geldi adam cüzdani teslim edildi. Adamla sonra konustuk megerse araba almak icin kredi cekmis bankadan sonra döviz zamlarindan sonra araba fiyatlari artinca parasini euro yapmis deger kaybetmesin diye. Kendisi emekli memurmuş. Bak seni dinlemesem ne vebal alacakmisim. Cok sagol cidden minnettarim sana hakkini helal et ne olur.
Bir daha olursa İçini boşalt çöpe at sakın polise gitme adam para eksik derse senden alırlar gerisini başıma geldi en iyisi bu paralrıda rahat rahat ye bana öyle bir daha cüzdan denk gelirse hiç affetmicem
Polise ver
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar