Selamün aleyküm dedikten sonra bu yükü açıklayarak zerre pişmanlık duygusu yaşamadığımı belirtme yükünü omuzlarımdan attıktan sonra olayın nasıl geliştiğini size aktarmak isterim. Dedem denen bu ermeni görünümlü yahudi kılıklı gavur kırmasının terzi dükkanı var bir tane izbe, merdiven altı diye tabir edilen köhne bir yer ama zamanında bu Mesut Yılmaz döneminde altın sektörünü yaşayan tekstilin yükselme çağı olarak bilinen bu zaman diliminde çok para kaldırmış millet 3 satıyorsa onlardan 2.20'ye alıp kendince soğuk karaborsa oluşturup tekrar 5 liradan satışa çıkararak köşeyi dönmüş faiz denen müslümanların nefsini körelten imanını söndüren secdelerini kirleten bu şer mihrakı ile kısacası köşeyi dönmüş bir it.
Neyse bu mark'ın olduğu dönem dolar yükselişe geçer diye gitti tüm Türk lirasını dolara çevirip bankaya istifledi, ya dede ayağının turabı olayım gözünün 30 kilo torbalarını seveyim dememe rağmen bu yenilikçi, kemalist ramazan sofrasında karşımızda rakı balık yapan, oruç tuttuğumuzu bildiği halde iskender yemeye davet eden eski taş plak koleksiyonu olan müşkül perest Tsm hayranı bu kulağı kesik ezansız it dinlemedi bizi.
Tahmin ettiğim kadarıyla 50-60 bin dolar civarı parası mevcut idi biz ailecek doların yükselişini her gördüğümüzde göğsümüz kabarsa sayın Azametli uluvv-i kehaniyeti arş-ı alayı titretecek zihniyet-i zühriyeti melekleri kıskandıracak ehliy-i unuzzisi peygamberle bulunacak kadar eşine az rastlanacak olan azametli Cumhurbaşkanımızın hiç bir zaman 3'ü geçmeyen doları nihayet hakı ettiği 3.5 barajına getirmesini iyi bir şey sanarken meğersem kötü bir şey olduğunu kendi ağzından anladığımız zaman hemen Türk lirasına zarar da etsek bozdurma kararı aldık.
Buna da dedik yok ben bozdurmam efendim dolar yükseldikçe ben kara geçiyorum dedikçe gözümün şayı seyirmeye başlayınca tekme tokat kasketinden tutup yere serdim iti bozduracaksın ulan dedim Ekrem Bora ses tonuyla bozduracaksın köpek dedim şimdi pikenin altına girmiş ağlıyo beter ol.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer