Kızlar büyük eltim ve küçük eltim bir oluyorlar bana cephe aliyorlar ve büyük eltim küçük varken benim ile konuşmuyor o yokken benimle konuşuyor gelip sohbet ediyor.. sorum şu? Ben artık gerçek niyetlerini anladım ve bir ortamda küçük eltim yokken herkesi öptüm ve büyük eltimi öpmedim oda anladı sanirsam sosyal medyada foto falan beğenmiyorum oda aynı şekilde ben SALAKMIYIM KÜÇÜK VARKEN KONUŞMASIN O YOKKEN KONUŞSUN şu an BİR KAVGA YOK AMA TAVIR ALDIM VE O ANLADI EN SON Kİ DOĞUM GÜNÜMDEDE KAYNANALAR İLE BÜYÜK ELTİM GELDİ DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLADI HEDİYE ALDI BANA BU GEÇEN Kİ DOĞUM GÜNÜMDE OLDU BENİM ONU OPMEYİSİM 1.5 AY OLDU.. ŞİMDİ ONUN DOĞUM GÜNÜ GELDİ BENİM NE YAPMAM LAZIM?
Cevabın nedir?
Hiç bişey yapmaman lazım. Sana taş atana çiçek atıcak halin yok. O gün onun doğum günü olduğundan haberin olduğunu bile belli etme. Şimdi ama o bana hediye aldı diyeceksin ama almasaymış arkadaş sen hediye acizi misin sana böyle hediye alıp yalakalık yaparak kazanmaya çalışmasın gönlünü sana insanlık yapsın gerçekten samimi olsun eğer ona hediye alırsan onun yaptığı gibi otomatikmen bende ona almıştım kibarlık olsın diye almış oda banadicek ve ne olursa olsun bu tür hatırların hatrına bir kurı hediyeyle seni elde edebilceğini sanıcak hep. Hem ona tavır yapıp hemde ama oda bana doğum günümde iyi yaklaştı diye düşünme sakın o zaman onın gibi çıkarcı ve samimiyetsiz olursun eğer o ortamda denk gelirseniz de aa öylemi doğuö günün kutlu olsun hatırlamadım falan de tavrının arkasında dur ki hatasını anlasın
06 Yorumla- +1 yıl
B. eltim hiç beni sevmedi komşu kızını eşime ayarlamaya çalıştı yıllarca bizi ayırmaya çalıştı evlendik diğer kaynima kendi arkadaşını ayarladı evlendiler şimdi bir oluyor küçük zaten direk senden nefret ediyorum sen topuklu giyiyorsun ben gidemiyorum DİE kayinbabamlarin yanında bnmlr tartıştı büyük olan ile birler ama büyük kendini belli etmiyo küçük varken konusmuo o yokken konusuo 1 sene bekledim acaba ben mu yanlış anladım dedim ama yooook en sonunda 1.5 ay önce herkesi öptüm onu görmezden geldim ve anladı anlasın diye yaptım ben kimsenin oyuncağı değilim ama şöyle bir problem var tepki belli ederken herkes tarafından suçlu çıkmak istemem onun doğum günü var ertesi günü oğlumun doğum günü var böylede bir durum var ve her yıl hepimize eşimin annesi sürpriz yaparlar ve mesela sizde geliomsnz falan derler birlikte gidelim hesabı şimdi ben gitsem bu sefer tavrımı anlasın diye böyle bisi yaptım geri adım atmış gibi olcam gitmesem oğlumun d. gunu var ve hediye aldi 😏
- +1 yıl
Almasaymış boşver. Sen onlara muhtaç değilsin eşinle iyi ol yeter. Onlarla iyi olmaya çalışmak için harcadığın zamanı eşine oğluna ve kaynanana falan harca bak gör senden iyisi olmaz. Tavrının arkasında ol eğer dediğin gibiyse zaten seni tutarlar insanlarsa eper tabi. Bende bir çocukla yüzük takmıştım büyük eltiyle çok iyiydik küçük elti hem sözlümün ailesine hem büyük etliye hemde bana suratsızdı öbür kayına gitti yakın arkadaşını ayarladı iki küçük elti bir oldu aynı seninkiler gibi bizde büyük eltiyle birdik zaten hep öyle devam ettik sonra büyük elti sapıtınca tartıştık onla bir baktım eltinin ayarladığı ayrıldı büyük elti benle arayı açınca gittiği küçüğüyle bir olmaya bende çıkarıp yüzüğü attım bu nasıl aile diye
- +1 yıl
Peki ya neden büyük olan o varken konuşmadı da o yokken konuştu benle bir ara sordum büyük dio o istemiyo senle konuşalım bir yere gidince istemiyo seni kusuyo dio tamam da senin eşitlik sağlamanın lazım ben neden eziliyorum o istiyor değil aslında büyük de böyle olsun istiyor ondan yoksa seni seviyorum ama oda ettim eşitlik sağlamamız lazım demesi lazım bunca yıl sustum
- +1 yıl
Ben bunca yıl sustum izledim küçüğü zaten benle kavgalı ve küs.. sen 1 sene boyunca bana ayrı ona ayrı davran benimle o varken göz göze bile gelme sonra ben herkese selam verip büyüğe veremeyince anında tavır al bak bakalım nasıl oluyormuş bana hemen bana tavır aldı olamam enayimiyim ben susuom
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç anlamamışımdır bu elti çekişmelerini hepiniz gelinsiniz neyin çekemezliği neyin kavgası bilemiyorum çok saçma geliyor bana. hediye almış sana karşılıksız bırakma ağzına laf verme kısa bir ziyaretle hediyeni ver ikramdan al nötür ol çok iyi kötü bişey yapmana gerek yok ye iç dön evine sonrası senin bileceğin iş istersen görüşmezsin ama kardeşleride böyle birbirine kötü edersiniz yazık.
07 Yorumla- +1 yıl
B. eltim hiç beni sevmedi komşu kızını eşime ayarlamaya çalıştı yıllarca bizi ayırmaya çalıştı evlendik diğer kaynima kendi arkadaşını ayarladı evlendiler şimdi bir oluyor küçük zaten direk senden nefret ediyorum sen topuklu giyiyorsun ben gidemiyorum DİE kayinbabamlarin yanında bnmlr tartıştı büyük olan ile birler ama büyük kendini belli etmiyo küçük varken konusmuo o yokken konusuo 1 sene bekledim acaba ben mu yanlış anladım dedim ama yooook en sonunda 1.5 ay önce herkesi öptüm onu görmezden geldim ve anladı anlasın diye yaptım ben kimsenin oyuncağı değilim ama şöyle bir problem var tepki belli ederken herkes tarafından suçlu çıkmak istemem onun doğum günü var ertesi günü oğlumun doğum günü var böylede bir durum var ve her yıl hepimize eşimin annesi sürpriz yaparlar ve mesela sizde geliomsnz falan derler birlikte gidelim hesabı şimdi ben gitsem bu sefer tavrımı anlasın diye böyle bisi yaptım geri adım atmış gibi olcam gitmesem oğlumun d. gunu var ve hediye aldi 😏
- +1 yıl
ne olursa olsun gitmen gerek bence büyüklerini ve eşinin hatrına ortamda olman gerek ne güzel bir kayın valideniz varmış ki hepinizi bir arada tutmaya çalışıyorlar süprizle falan.
- +1 yıl
bu durumda büyüğü ile karşılıklı konuşman lazım uzaktan tepki göstermeden neden böyle yaptığını sor bu durumdan hiç hoşlanmadığını belirt böyle devam edecekse görüşmeyelim de kendini birilerine ispatmı etmeye çalışıyorsun göründüğün gibi olamıyorsan olduğun gibi görün de yani demem o ki tavır alıp senin konuşmaman da sorun yaratır seni büyüklere kötü gösterir o benimle konuşmadı ilk der.
- +1 yıl
Ama ben konusuncada gidip küçüğe söylüyor daha önce beni neden cagarmiosun bir olalım her yere beraber gidelim ve dedim hiç beni çıkarmadı onla gitmeye devam etti ve bana hic bisi demedi o istemio senle konusmami dio olur mu böyle büyük adaletli olsa küçüğü dinlemez ki onunda canı böyle istiyor
- +1 yıl
tamam işte sende küçüğün yanında büyük olana öyle yanında kç varken konuşma o yokken canım cicim hiç sevmem senin gibi tipleri de valla de ya da sen hiç kimse ile muhatap olma hatta oldukları ortamda bile bulunma
+1 yılisin cok zor Allah sabir versin ben annemlerden biliyom çok cektirirler bunlarr sanaa
013 Yorumla- +1 yıl
sen çok tehlikelisin
- +1 yıl
çok asisin
- +1 yıl
hep onları sucluyorsun biraz kendinde ara hata sende mi acaba
- +1 yıl
ama sebep ne bukadar seni istemiyorlar
- +1 yıl
eslerinizin isleri ayrimi peki?
- +1 yıl
bu kötü baya sorun olur demi
- +1 yıl
takip edermisin
- +1 yıl
şişt
- +1 yıl
nerdesin
- +1 yıl
heyyyyy
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaslariniz kac... evlwneli ne kadar oldu... Hepinizde ev hanimimisinjz
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlasildi.. onlar araya seni almak istemiyolar vee tek olunca iletisim kuruyolar. Yani buyuk bir cekememezlik var sana karsi. Kac yillik evlisin
Cevap sahibi+1 yılSen olagan davran...
Kimsenin tepkisini alma. Butun aile sana tepki alirsa cok uzulursun. Saygisiz davranma. Tepkini millet icinde ortaya dokme. Arada kalma sen... Evleriniz yakinmi sizin- +1 yıl
Sayılır olağan davran derken anlamadm doğum günü olayında ne yapmam gerekir..
Ve şunu anlamıyorum bana küçük varken selam bile vermeyen kadın.. sonra 1 sene bekledim izledim şimdi ben enayimiyim bu duruma izin veriym dedim onu ölmedim hemen tavır aldı olamaz ben neden 1 senedirnsusuom
Cevap sahibi+1 yılD. Gunu nerde kutlancak
Cevap sahibi+1 yılOhooo cok karmasik. Sen ona gitceksin bu kez sen davet etceksin o sana gelcek... Olay sende patlicak... Ben diyim sana. Herkes ustune gelcek.. bunlari goze alabiliyomusun
Cevap sahibi+1 yılKonus... Aynen anlat... Yani susmakla olmaz. Yoksa sen de kalir butun sorumluluk
Cevap sahibi+1 yılEğer her şeyi göze alıyorsan aileleri tepkisini sana davranışlarını o zaman boşver gitsin eltinin kocasıyla sorunları var galiba tatmin olamıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBu davranış problemli bir davranış yatakta tatmin olan mutlu olan bir bayan davranışı değil Eğer sen taklit oluyorsan eşinle sorunun Yoksa bu şekilde saçmasapan olmaz Bir evlilikte Herşey yatakta başlar yatakta biter bir bayanın davranışını psikolojisini etkileyen en büyük etkendir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
Abla aynı olay benim başımda da vardi ben en küçükleriyim hem yaş olarak hem elti olarak ben gelmeden iki eltimde kavgaliydi eşimin abileri de öyle neyse ben evlendim bunlar barıştı o ara çocukları falanda oldu ikisinin gelip gitmeler başlandı bana da 2 defa falan gelmişlerdir ortanca eltim büyüğü ile anlaşamıyoruz o çok değişik eşime öyle demiş sen evlen kafa dengi birini bul demiş eşime bunun diyen eltim yakın oturuyor bana ve bana gelir gider çay kahve ailece böyleyiz büyük olan uzak biraz. Ama şöyle bi şey var ayni seninkiler gibi ortanca eltim büyüğü yokken çok iyi konuşuyoruz ediyoruz ama büyük elti varken değil konuşmak beni görmüyor bile muhatap olmuyor hiç ve devamlı ben varken hep yan yana otururlar hep got göteler 😄 bende bi iki böyle Olunca anladım ne tamam istediklerini eşimle konuştum güzelce anlattım durumu o da bunun farkındaydi zaten ve biz görüşmüyoruz bi takım sorunlar da olmuştu eşimde hem yengeleri ile hem abileri ile iletişimi kesti ve biz böyle çok mutluyuz inan kafamız rahat hiç umrumda bile değiller olamazlar da biz eşimle bi dünya kurduk daha iyi olmaya bir şeyleri daha iyi yapmaya çalışıyoruz o yüzden snaa da tavsiyem bu elti olaylarını çok takmamak lazım herkes anlaşacak diye bi kural yok eltisi ile anlaşanlar daha şanslı demek ki böyle düşünmek lazim hem kaynim onu bırakır gider başkasını alir o ds benim eltim olur yani gereksiz nu elti olayları bence 😄
00 Yorumla
+1 yılOsurukdan nem kapma çocuk çocuk haller sen asil davran hediyeni al, milletide ölerken öp, bence senden kaynaklanıyo davranış biçiminden, öbür boyu birsiniz ara bozmaya gerek yok akıllı ol arayı sıcak tut birgün lazım olur
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
abooo entrika entrika hiç kafam basmaz , bunlar bir olup seni büyüklere kötü göstermesinler onun için fazla göze batcak şeyler yapma, sen büyüklere kendini sevdir kocanlada aran iyi olsun onlarla muhatap olma çatlasınlar
sen tebrik et yinede yaptiklari ayip ikisininde ama bosver sen iyi olmaya calis sonucta ailen
01 Yorumla- +1 yıl
Ama ben iyi olsam da hiç kazanamiorum eşimin babası onlar suçlu dio ama gene iyi davranio bana kimse haklısın şu bu diye üstüme titremio ve iyi davranmaktan kastım ben asla ay canım cicim şu bu diye sürekli mesaj atıp öpüp sarılmam yapmacık bir tip değilim ama merhaba nasılsın gibi konuşurum ama bu kadın beni enayi yerine koymuyomu o varken gözü görmez o yokken konuşur ben ezik gibi bu durumu yutucakmiyim
+1 yılsadece kutla ytr elti bu
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
sende haklısın tatlım bak benim eltim de çok iydr fakat alttan alttan kendini belli eder ve ben daha nişanlym sakın kendindn taviz verme tatlım merhaba merhaba ol hep mesafeni koru
- +1 yıl
işte doğum günün kutlu olsun de yeterli almak istediğin bişy varsa al ufak bişy
- +1 yıl
bence evine gitceksn artk genede mesafeli ol bu durumları eşine anltymsn
- +1 yıl
anlıyorum tatlım
sende kutla bunda bise yok ne olacak
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sen gene saygi cercevesinde kimse bisi cakmadan tepkiler ustune gelmeden, sen olagan davran, aile tamamen sana tepki koyarsa cok uzulursun...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu yüzden tek cocukla evlendim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun kardesim
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öp gitsin :D
00 YorumlaEltiyi boşver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eltim hakkin birşey sormak istiyorum mantıklı konuşanlar gelsin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler