AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
243Cevap
aynışeyi bende yaşıyorum nedense..antalyaya gidince rusların güzelliklerini gördükten sonra 6 7 ay türk kızları çok paspal geliyor
bizde japon kızlarını ve ukranyalı kızları gördüğümüzde diyoruzkı ulan onlar hatunsa burdakı şebekler ne oluyo mk yaa
japon mu :D :D:D:D:D:D::D
sen görünüşe bakma performans türklerin yanına yaklaşamaz yok kardeş kardeş geçniriz diyorsan o başka durma ispanyolla evlen
Hz. Muhammed (sav) desem kaç kişi beğenir? rekor beğeni istiyorum.. ispanyola verecek kız da yerin dibine girsin az müslüman olsun..
187 boydayım. 80 kiloyum. aradığın her kas abartı olmayacak miktarda vücudumda mevcut. + belimde gamze var.
Ama karşımdaki insanda tipten önce karakter arıyorum ben ;) sen git ispanyaya gelme :)
iyy sonradan görmüsün sorusunu ciddiye alip bide ciddi ciddi kalkmis yaziyorsun:D allah akil fikir versin:D
keske imkaim olsada gitsem ispanyaya :(
git gelme :D@soran..
bence Türk kızları daha yakışıklı :p, ama değişebilirz sorun yok biz ispanya ya gidelim onlar buraya gelsin buna hayır diyecek bir tane erkek yoktur bu ülkede.
hahhaa :))
tüh senin zevkine :D türk erkeklerimiz gibi var mıyha bunlara 987394732993567876 basar :D
+1
+++
git İspanyol vatandaşı ol...müslümanlıktanda çık...lanet kız
haklısın reyis.
yav sen ne dil döküyorsun buralarda.çene yapacağına git bul bence.
ispanyaya gittim senin gordugunu goremedim bizim apaci dedigimiz tipler dolu orda saygılar.
Sen kararini vermissin bize de bir sigara yakip mutluluk dilemek duser :P
:) Acaba öbür tarafta senin yaşaman için can vermiş olan güneydoguda pkk tarafından şehit edilmiş Türk erkegine nasıl hesapverceksin :)
konuyu yine nereye getiriyo bunlr ya :)
olsun :D
şu justinin arkasından ağlayarak bir hay bile demedi diyen ergen kız buymuş :D
S*ktr git orda yaşa o zaman.Baban ispanyol mu senin ? Allahını seviyosan senin tip nası boy 1.50 kilo da 70 mi ? Sıfata baksan faullerin ağzına girer. Türk erkeklerini İspanyollarlla karsılastırıyosan kendini de bir Rus kızıyla karsılastır ;)
rus kizi benim tirnagim olamaz :D ama ben Turk erkeklerini rus kizlarina cok yakistiriyorum :D hatta siz hepiniz bence rus kizlariyla evlenin, :D biz TUrk kizlarida Ispanyol erkeklerine hayraniz <3
Biz türk kızı diye cogul konuşma. Her türk kızı 2-3 ispanyol gördü diye türk erkeklerini silecek kadar o... değil. Genelleme yapmayı sevmiyorum ama SEN bir rusun boku olamazsın . Bide yavsak yavsak :D koyuyo
illah sana çaksınlar diye feryat ediyosun ergen :D
Denizgözlüm34 : Faulleri olan bir kızla yatmak ister misin ki İSPANYOL erkekleri söz konusu yani yapar mi hiç aaaa :D
gotunuz ciksin be rus kizi diyen erkek de ispanyol erkegi diyen kiz da kezbanin atasidir
benim boyum 1.84 amk kahpesi hanı 1.67 i geçm.iyoduk turkler ananı sıktı yarın senıde sıkecek ondan amın yandı demı kodumun sıçırması
başak daha nerelerini beğendin:D ve bu fotodakiler ünlü futbolcular bunlar senin yüzüne mi bakar hem onca kaldın bir fotoda mı çekemedin
Türk erkeği candır <3
+2
Valla bizde rus seviyoruz ona bakarsan senin gibi kezbanlarla uğraşacak halimiz yok ama kader :D
kendinizi savunmak icin rus rus demekten bikmadiniz mi kirolar :D
Yoo bıkmadık sen bir ırktaki erkekleri Türk erkeklerinden üstün görüyorsan bende rus kızlarını sizlerden üstün görme hakkına sahibimdir değil mi ? Eee o zaman konuşmayacaksın ...
Ayrıca ben gayet medeni bir insanın sen sorduğun soruya güncellemerine bak ondan sonra bana yorum yap unutmadan beni engellersin falan içimde kalmasın sen ve eksi veren 3 kezoya sevgiler öpüyorum yanaklarınızdan tatlı şeyler :))
oooyss bizde sizi koca burnunuzdan opuyoruz cirkiz kirolar :D
+ nı verdim kardesim -leyen 5 kişi yediremeyen kezban :)
bu kıza 1 saat içinde 300 kişi ayar verdi sadece kırolar diyo :D Kampüsten 2-3 kız arkadaşıma okuttum güldüler ahmağa :DDD Kampüse yayıcam bu kızı gizli olmasa tam cahil ya heves etmiş bişeylere :D Eline sağlık seninde hocam ayarı iyi vermişsin utanmış eli ayağına dolanmış kıro flan demiş :D
+1 veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum elleriniz dert görmesin :) Arkadaşım diyeceğim ne elim ne dilim varıyor neyse boş verelim şunu söylemek için cevap yazıyorum yani kendini nimetten sayma seni ciddeye alan yok insanlar sadece dalgasını geçip gidiyorlar :) Bi de benim burnum yüzümle gayet orantılı sen ve senin gibiler insanları dış görünüşleriyle eksikleriyle değerlendirmeyi bırakın öyle gelin ''İNSAN'' gibi konuşalım :)) Öpüyorum Byy Byyy ...
- verenler açık kapı bu kız gibi belli :D
biz türk kızlarını rafa kaldıralı yıllar oldu. yabancı kızlar evine eşine sahip erkek arıyorlar.
hauhahah evt natasya''lar sizin gibi erkekleri ariyorlar hadi koss hemen yallah :D
zaten ikinci evliliğim bulgarla. salakmışım bir türk kızıyla evlenmişim. evliliğin tadını andım.
O resimdekilerden biri Shakira' nın kocası. Senin de fotonu görmek isteriz=)
kızları nasıl ASDFSDFG
Wayy anasini deme ya latino yani brown sugar :D he hehe
ispanyollarmı ispanyolca konuşuyor inanmam konuştunmu onlarla boynuz yemişmi
git orada kal ne diye geldinki ya da bul bir ispanyol evlen git hayatının geri kalanını bir ispanyolla geçir onlar gibi yaşa
insallah birgun bunlar olur :d
ben ispanyollar ve portekizler bizim romanlarla aynı biliyorum
yanlis biliyosn :D
İstersen al bir tane damat getir, annen baban da seni silsin. :P
bulursam ben gelin giderim oraya :D
Madem çok seviyorsun seni burda kimse tutmuyor dünya senın etrafındada dönmüyor Bu basit düşünce basit bir kızdan çıkmıştır
Kezban dedikleri bu olsa gerek moruk :D Bu salağın tipine türkiyedede kimse bakmıyodur emin ol ordan burda böyle triplere girip car car konuşuyor anlaşılan :D
adam türk kızının tadına bakamadıgı için yakındır buna kardeşim :D
he he, yirtin kendinizi :d
:Dbenden de onay
:D
eksilediiiim :D
güncellemene bayıldım:Dasdfghjkl
Yalana bak.Allah'tan ablam yeni döndü ispanyadan da biliyorum ne durumda olduklarını.
Abla yoksa sen misin :(
güzellik ve akışıklılık görecelidri,hangi penceren baktığına bağlı,Galiba sen yanlış pencereden bakıyorsun,mesela bizde rus kızlarını çok güzel buluyoruz,ama gönül kimi severse güzel ve yakışıklı odur
yav he he, bizde Ispanyol erkeklerini seviyoruz yakisikli buluyoruz iste <3
sen yanlış pencereden bakıyorsan biz ne yapalım
harun abi bizde kezbanusları sildik ya rus kızlarını göründe az örnek alın . seni baban bıyıkları için canım oglum diye seviyordur biliyoruz bunu.
Sen geç kalmışın biz kendimizi bildik bileli Rus kızlarına hastayız listede yıllardır yoksunuz :))
evt ama Turk erkekleri rus kizlara coooook yakisiyor :D Turk kizlarida Ispanyol erkeklerine :D
tarihini araştır gireni çıkanı gör sonra yorum yap :))
ben tarihimi biliyorm :D
bizde brezilyalı kadınları görünce sizleri siliyoruz herşey karşılıklı. :)
siz brezilyali kadinlari ancak tvden gorursunuz :D
Nıye yurt dısına cıkabılme sansına sadece senmı sahıpsın .? Bu nasıl bı trıptır ya guldurdun benı
brezilyaya gitmeye sizin paraniz yetmez :D
İspanya'ya gitmedim bilemiyorum :)
benden sana tavsiye, kesinlikle gitmelisin ispanyaya, gozun gonlun acilsin biraz :D
Evetispanyol erkekleri gerçekten yakışıklı ama türk erkeklerinede bok atmamak lazım :)
turk erkeklerin kel kalmasi ' o dir diri bitmiyen ev hanimlarindan ' kaynaklaniyor ;)
ispanyadakiler kızsa sen nesin bende onu merak ettim abaza arkadaşım :D
İspanyol erkekleri öldü mü sana?
herhangi evcil bir hayvan bile rtalama türk kızından daha sevimli ..
boşversene bunları sen
jutin i falan bilmem de, tanıdığım yabancıların TAMAMI, bunların sadece güzel olabildikleri konusunda hemfikir. kişiliklerini beğenen yok
bayildi hemde :D
görmemiş ispanyaya tatile gitmiş.. (no comment)
keşke bütün türk kızları silsede daha önceki nesliminizin çalınan hayatlarını geri alabilme şansımız olsa...
ben zaten diger Turk kizlarinin gozunu acmaya calisiyorum :D insallah silerler
Eee penis boylari ortalamasinida kiyaslamadin yoksa okadar ispanyolla daha :)
tük kızları önü arkası bir çıkıyor 25 yaşına geldiklerinde 35 yaş gözüküyor.
hadi canım ispanyollar ispanyolca mı konusuyor :)
yırtıl :D
yorumsuz
Sakin ol Cliopatra :/
Bende Hollanda'ya gittim aynı düşünceleri Türk kızları için düşünüyorum.
bak hic ayni fikirde degilim fakat bence hollandada kizlar o kadar guzel degil ben orda yasiyorum cunku ona kalirsa ordaki erkeklerde yakisikli ama ben turkum ve benim erkegimde bir turk olmasi gerekiyor ! x
Ne kadar süre Hollanda'da yaşıyorsun bilemiyorum ama göz var nizam var ben yurtdışına çıktığımnda bakıyorum gözle görülür şekilde güzellik boy endam farkı var türk kızları ie diğer kızlar arasında
Niye buraya geldin ozaman :) mümkünse orda kal ;)
+1
bence türk erkeklerinede haksızlık edysn :)
+1 değerimizi bilen yok ki
O kazanda yıkanan gerçekten sen olamazsın değil mi?
ya yabancı kızlarda türk erkekleri için aynı şeyi söylüyo
yabanci kzilarin soylediklerinden bana ne :s ben Ispanyol erkeklerine bayiliyorum hayranim onlara
git bakalım ispanyaya kaç tane erkek üstünden geçiyo.
Unutma senin atan da Türktü !
konuyu nereye getiriyorlar ya :D
Türk erkekleri ispanyol erkeklerini döver bence.
en güzel cevap da senin ki olmuş tebrik ederim.
gercekler :)
'bi hıı bile demiyoruz cok havalıyız' hesabı :)
ee evlenebilcenmi sizinkiler sünnet olsun diyince nolcak :D he bizde sorun olmuyor rus kızını alırız evleniriz kimsede bişey demez :D
bizde kacariz ozaman Ispanyol erkegimize <3 :d
yemez
offf he :D
,Yine bize kalacaksınız he heyt.
sen oyle san
Bu ne afra be.Ne sanıyorsun acaba kendini? Peh..
aha bir ergen abaza daha :D kıçını temizlemeyi öğren sen önce :D
konuşma tarzın o kadar itici ki anlatamam.Kezban kırmasısın galiba iyi olmuş ama türk erkeklerine sarmazsın artık bizim kız arkadaşımıza yan bakılıyor diye ölümüne kavgalarımız yeter
hahahah ergene bak
komik kız ergen dediğin kişi seni yakalarsa 1 hafta totonun üstüne oturamazsın
aynen benimde aklıma geldi :D
hem ergen hem abaza :D
kızım sen ne kadar gerizekalısın ya sinirlenmeyim diyorum yorumlarını görüyorum çıldırıyorum dünyada ki son kız olsan yine de seni s*kmem bir daha yorum yapma bende yapmıyıcam yeter ki senin yorumlarını senin saçma sorunu görmeyim birde gizli sormuş soruyu biliyorum engelliyeceksin ama engellemezsen olmayan beynini s*kim
cildir kudurrrrrrrrrrrrrrrr :D
hobi olarak insanları sinirlendirmeyi seviyorsun galiba sen en iyi beni ekle
tamam oldu ispanyol erkegi mi ayarliyacaksin bana :D
ekle sen ekle yapıcam sana bir güzellik :)
Ispanyol erkekleri de turk kizlarina bayiliyodu zaten :) bizde senin icin olmuyoduk zaten. Sil gitsin bizi. Babani anini de sil nede olsa onlar da turk erkegi.
benim gibi bir Turk kizina bayiliyorlar vallah :d
Hemen verelim seni ispanyollara :)
hemen varirim :D hic dusunmeden
Güle güle :)
İspanyol erkekleri ve kızları dediğin kadar varsalar ..ve senin burda yazdıklrına baktığımda galiba seni hiç biri iplememiştir..
sen oyle san ;)
Aradaşım sen neden ocagımıza incir agacı diktin ki ?
gercekleri soylemek lazim :D
Rusya ve ukranya kızlarını görünce bizde ?
Türk kızlarını sileriz... :) :)
ben zatn Turk erkekleriyle Turk kizlarini birbirine yakistiramiyorm :s bence Turk erkeklerinin hepsi Rus kizlarla evlenmeli, Turk kizlarida Ispanyol erkekleriyle :$
Tabi
sen türk erkeklerinin penis boyuna kurban ol
zenciye kurbaaaan asıl zenciyee
Türk kızları da Rusların gotunun kılı olamaz :D
yerim ben onları yaa :*
ispanyol erkekleri <3 :D
çok sıcaklarr :)
Bir Türk erkeği 10 İspanyol kadınına yeter<3
cut.