Cins kedi istiyorum olumsuz yorum yapanları okumiycam
Nerden bulurum özellikle yavru
Petshopta bugün 2.000 tl dedi hepmi böyle?
Nerden bulurum özellikle yavru
Petshopta bugün 2.000 tl dedi hepmi böyle?
Cins kedi, köpek arayanlara gıcık olurum ama genede yardım edeyim. Sizden beter bir grup daha var cins hayvanı hevesle alıp sokağa ya da barınağa bırakanlar ! İşte onların dışarı attıkları hayvanları barınaklarda bulabilirsin. Emin ol en küçük barınak da dahi 2,3 tane cins diye adlandırılan kedi, köpeklerden olur. Yavru da bulursun. Barınağa gidip ben hayvan sahiplenmek istiyorum dersen yardımcı olurlar. Ama gidip şu cins kedi var mı elinizde gibi sipariş vermeye kalkarsan iyi bir azar yiyebilirsin helede gönüllülerden birine denk gelirsen. Bence cins olayına bu kadar takmayın. Takılması gereken bir durum değil çünkü. Sen o hayvana ne verirsen iyi ya da kötü 5 katı geri dönüş yapar her zaman. Umarım bir gün gerçek bir hayvan sever olabilirsiniz...
Çok çok iyi bir yanıt olmuş...
farklı cinsler farklı fiyatlar. iran ya da siyam öneririm. siyamlar çok zeki oluyor köpek gibi eğitebiliyorsun
okumasan olumsuz yorum olduğunu nerden biliceksin. para verip bir canlı alınmaz mal değil o git barınaktan al
Hayvanların satılmasına olumlu bakmıyorum. O yüzden yardımcı olamıycam..
Canım sen bir soruyu okuda öyle gel.
Yo okudum.
CANIM sen ilk ne yazdığını oku olumsuz yorum okumayacağım diyosun bide üstüne cevap veriyosun bak ayrica anliyorum cins daha hos guzel yalan degil ama got sahiplen cunku o sokakataki hayvanlarin hali cok beter durumda birak diger vicdansizlar ozellille cins alsin ama sen alma ya da cins sahiplen ama sakın!!! sokaga atma emin ol her kedinin hissettirdigi duygu ayni daha önce hayvan sahiplenmedigini anliyoruz ama boyle yapma bir kere tekirle dene
Cevap
9Cevap
Cins zor bulursun benim cins kedim de var sokak kedim de, ikisi de çok güzel ciks sokak fark etmiyor aslında😊
Sen nerden buldun cinsi
Arkadaşımın cins kedisi vardı başka bir cins sahibi ile çiftleşirler ve pamuğum oldu😊😊
Biliyormusun cins kedileri senin gibi vizdansizlar aldıkça ticaretleri articak sokakta veya barınakta onlarca yuva ariyan melekler var gerçekten yani bir tane yavru meleği alirsan sevap islersin hemde evi olur yavrunun bu kadar ayrımcılık yapma!!!
İnternetten Google üzerinden hangi cins istiyorsan örneğim
British Shorthair sahiplendirme yaz orada mevcut sitelerden bul ben ücretsiz aldım mesela
Nasıl ücretsiz aldın yavru değildir ozaman
instada orjinalyavrular diye sayfa var. bir bak istersen
Saol
Petshop satar doğal olarak pahalı. Tekir de bir cins
Sokakta yakala bir tane
petshoplar adam s*kiyor afedersin, oralardan alma
abi sokakta bir ton var allahtan korkun
Sokakta british scottish ya da iran filan vardıda benmi görmedim
al işte...
ilan sitelerinden sahiplenebilirsin
hayvan barinagindan
Okumadan nerden bileceksin olumsuz olduğunu