Arkadaşlar kyk nın kartından idda oynamak istedim kredim yattı azonce ama para yatıramıyorum bakarmısınız bir napmam lazım?

Mevduat hesabından işlem yapılamaz demiş normal bir banka kartı lazım galiba
Hocam hem banka hem kredi özelliği var bugun azönce para yattı banka kartına şimdi idda oynayamıcammı
E-pin vs satın alabiliyorsan onlarla dene şansını veya ön ödemeli bir kart al belkide internette alışverişe kapalıdır kartın
Nasıl olur ya açtırdım ama internet bankacılığını
Belkide o site desteklemiyordur bunu
Olurmu ya Nesine. com
kredi bölunu kullanmıyorum banka kartından ben yatırıyorum rahatlıkla
Bende iki seçenek var her ayın onunda para yatıyo banka kartı bölümüne kredi bölümü ayrı
banka kartı olanı kullan işte . demek ki kabul olmuyor o şekil
Nasıl kullancam peki şu an hesapta para var ama Nasıl atcam tek kartta hem banka kartı seçeneği hem kredi kartı seçeneği var
orda iki hesabında cıkıyo zaten banka kartı olan hesabı işaretle bu kadar . o hesabının ıbanını kaydet yoksa
Aga şöle söleyim iki kart çıkyo ama öbürü bambaşka bir kart sadece banka kartı o ayrı para da yok içinde. Bu kartta hem para var hem kredi kartı hem banka kartınolarak kullanılır. İbanı siteye mi kaydetmem lazım hesap eklesen? Site Nesine. com
kyk bursu bende alıyorum. nesinede ıbanı kaydettim ve banka kartına yatıyor bursum. baskada hesap yok zaten .
kardesm oldu ya sanırım sorun şeydi yenı yuklenmıstı para sebebı buydu heralde
iddaya iyi para kazandırmalar :DD
kyk kredinle iddia oynama diyor Allah sana :D
:D valla oynadım bile :D devletın verdıgı helali haram yaptık allah affetsın
Cevap
1Cevap
kredili mevduattan işklem olmaz diyo
Benim kartın hem kredi kartı hem banka kartı özelliği var napmam lazım şimdi
o hesabını bilemicem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar