Kadını erkeği yok bunun, sigarayla poz veren erkekler de kendilerini İngiliz Beyefendisi oldular sanıyorlar ama hiçbir şeye benzemiyorlar. Sigarayla poz verince karizmatik durduğunun düşünülmesinin sebebi, hali hazırda karizmatik olan tipler ve ek olarak insanların "yıkık görüntü" veren şeylerin karizmatik olduğunu sanması sefilliği. Özentilikten başka bir şey değil sigarayla poz vermek. Gerçekten dertli olup bir yandan da sigara içenler var, onlar fotoğrafı falan umursamıyor zaten.
Onun da alıcısı var, hırpani gözükenlerin hayatı dibine kadar yaşadığını falan düşünüyorlar sanırım. Hayatına anlam katamayanların ve bunu da fark etmeyenlerin rahatsızlığı.
Sigara içebilir ler ama bu şekilde sergilemek ayıp bişy bnce bırak poz vermeyi ben daha sokakta sigara içmedim evimde içerim sadece misafirliğe gitsem bile eve gidince içerim
@Melankoli55 çevremdede var ya, çeneleri Bir karış, hemen çemkiriyorlar birşey diyince. Bizede büyükler bişey derdi hiç cevap vermez takmazdık sırf büyük diye. Bunlar şu ufak köpekcikler varya fino gibi hani insan görünce başlar havlamaya aynen onlara benzetiyorum.
En İyi Cevaplar