Minnoşuma nazar değdi dün akşamüstü birinin aptallığı yüzünden araba çarptı, 2 gündür veterinerde acılar içinde ciyak ciyak inliyo kuzum o bağırdıkça benim canım yanıyo o ağladıkça ben ağlıyorum😭 fakülteye gittik bugün neyse ki sakat kalmicak bir tedavi sürecinden sonra iyi olcak bebeğim :(
Birinin canı yandığında kendi canınızın da yandığını hissettiniz mi hiç?
Geçmiş olsun Damla 🙏 Benimde Kontese araba çarpmıstı yazın. Birde ben küçük bir yerde yaşıyorum ve veterinerler evcil hayvana bakmiyorlar. Yalvar yakar muayene ettirmistim zavallimi. Ama kırığı yoktu ezilmisti sadece. Düzeldi, hiç bir şeyi yok şimdi. Geçer merak etme tamam mı üzme kendini 🐶
Bu arada soruya cevabım; annem. Ne zaman canı yansa benimki daha çok yanıyor. Onsuz kalmaktan çok korkuyorum. Çünkü bununla yüz yüze gelmeyi biliyorum.
Canı yanan kim olursa olsun bunu hissettim. Hele hastane ortamında böyle insanları görmek zorundaysanız iş daha acı oluyor maalesef.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öncelikle çok geçmiş olsun bende küçükken yavru köpeğim vardı birden havlama sesi duydum sanki canını alıyorlar diye hemen ev halkı koştuk bir baktık arılar sarmış en az 20 yerinden sokmuştu kucağıma aldım o gözünden göz yaşları geldikçe açı çektiğini hissettikçe bende ağlamıştım sevdiğin değer verdiğin kişi olunca çok etkileniyor insan
Ay gecmis olsun ya <3 masallah deyelimde nazar degmesin. eger karsimdaki cok sevdigim biriyse o aci heryerimi acitir hic sevmiyosam birak zaten bana kotuluk yapmis cani aciyosada hak ediyodur
bilmedikleri için öyle bide sarışta önem eger cok gerdirirse canı yanacaktır ve iyilesmesi bir hayli zaman alacaktir.. benimde var ondan bir tane daha yavru
En İyi Cevaplar