Aile & Toplum Sevgilim telefonda konuşurken uyuya kaldı. Ne yapmalıyım? Berna-20 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay delirmemek elde değil Resmen horluyor Gidip kapılarına dayansam annesi babası kızar mı bana Daha işimiz bitmemişti Neden böyle oluyor ya 😂 Sevgilim telefonda konuşurken uyuya kaldı. Ne yapmalıyım? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Creature1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ne var bunda olabilir ben olsam daha cok hosuma giderdi o kadar uykusu gelmesine ragmen hala benimle konusmak icin uyumuyo derdim 3 0 Yorumla
Burjuuva Takip Et Master Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Ama bak deni önrmsiyor demek ki son sna kadar mücadele ediyor 😂 Şaka bir yana başıma gelmişti 1 5 Yorumla Berna-20 +1 yıl " Sen kapat - hayır sen kapat " yapmışsınızdır 😂 Yorumla Burjuuva +1 yıl o uykusuzdu ve gece telde konuşuyorduk Saat baya geç oldu ama saatlerce konuştuk sonra aşkım yat den bak uykusuzsun dedimYok aşkım senin sesine doyamıyorum konuş sen falan dedi 😳 Sonra bir baktım uyumuş Boşuna bir de ertesi gün triplere girdim 😂 Yorumla Burjuuva +1 yıl Ben sana kapatalım dedim uyu dedim ne diretiyorsun saygısızsın diye Yorumla Berna-20 +1 yıl Herşey yalan olup bitiyor, aklına gelince gülüp geçiyorsun yaHatırası da güzel Yorumla Burjuuva +1 yıl sadece bir anı olarak... Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Naptın kız çocugada en sonhnda telwfonda bile uyudu kaldı zavallı 1 0 Yorumla
illu-minati Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Daha yeni evliydin. 1 3 Yorumla Berna-20 +1 yıl 😂😂 Yorumla illu-minati +1 yıl Megersem ikibyatak odan var. Kocan yanda burada sevgilin var Yorumla Berna-20 +1 yıl Tövbe Bismillah Cevaplayacak soru yok, napim Vakit geçsin diye element uyduruyorum Yorumla
Chevalier Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bu konuşma esnasında sürekli uyuyan insanlar yemin ediyorum salak. Bir gün uyumaya çok zamanları olacak ama biz olmayacaz 😏 1 0 Yorumla
OucnK Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl bir evlisin bir sevgilin var ne mezhebin geniş senin ya :D 1 0 Yorumla
buğra34ist Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne yapsın adam bütün gün yoruluyor kadınlar gibi yatmıyoruz biz istediğimiz saate kadar 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Seni sevmiyo kesin. s. s. s 1 1 Yorumla Berna-20 +1 yıl Erken uyuma sorunu var Doktora götürcem Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık ne iş yapıyorsunuz sa. d 1 0 Yorumla
XanderXean Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Telefon açıksa hala bağırsana. 1 0 Yorumla
Sahici06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl isimiz bitmemisti derken ne konusuyordunuz merak ettim yari yolda koydu galiba :) 0 0 Yorumla
kücükbir Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Demek ne kadar baymissin adamı 😊 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok sıkıcısın galiba:)) 1 0 Yorumla
NeHaldeyiz Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl uyandır 1 5 Yorumla Berna-20 +1 yıl Senin sesin daha gür çıkıyor Yorumla NeHaldeyiz +1 yıl Tamam Yorumla Berna-20 +1 yıl Şu siteden gitmeden cümle kurduğunu görebilecek miyim? Yorumla NeHaldeyiz +1 yıl İlla ki Yorumla Berna-20 +1 yıl Hayırlısı Yorumla
MelihTaylann Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Eli mikinde uyuyakalmış rahatlattın sanırım 😂😂 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. ayrıl 1 3 Yorumla Berna-20 +1 yıl Yenisini bulayım da Yorumla kaşıklıvoyvada +1 yıl bulursun ya yardır antakyaya Yorumla Berna-20 +1 yıl Koşmaya başladım Yorumla
sertadam25 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl ne mallalar var 1 1 Yorumla sertadam25 +1 yıl berna demınde kocan vardı bebegı uyut gel dıyordu sana berna süper hikaye yazma yetenegın var senın Yorumla
En İyi Cevaplar