Günaydın KScanlar düştüm yollara işe gidiyorum ama bu minibüsçülerin renkli neon aydınlatmaları size de tuhaf gelmiyor mu seyyar pavyon gibi yahu :) sizce nasıl olmalı böyle iyi mi yoksa bir değişiklik yapılmalı toplumun bireyleri olarak kullanıyoruz sonuçta...
Kırmızı neon minibüs aydınlatmalarının olayı nedir?
Bir keresinde bir minibüscüye denk gelmiştim adam minibüs camiasının tabularını yıkmış... Ne ses var ne seda, minimum düzeyde agresif sürüş ve bakımlı tip de cabası. İlk kez bir minibüsten inmek istemedim. Tabii ki gay değlim ama 27 yaşında ilk kez böyle bir tablo görünce insan bir garip hissediyor =)
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
o nasıl bir ışıktır ulan, tövbe estafurullah kerh*ne ışığı gibi..
abi sen tek başına yolculuk etme o adamla mazallah, sonra mahallede adın çıkmasın dikkat et :D şaka bir yana abi harbiden o nasıl bir renktir yahu, ben taktırmaya utanırım öyle bir rengi..
bembeyaz olunca evet gözü yorar minibüsçüler odası bu konu hakkında renk seçimi yapmaları gerek göz yormayan bir renk seçmeleri, sarı los ışıklı olanına hiç denk gelmedim en sonunda iett kart çıkarıp minibüsleri terk edicem :)
👍🏻👍🏻 aynen katılıyorum gündüz fazla belli olmuyorda akşam binmek zorunda kaldıysak 😱 Bazen arka planda çalan arabesk müzik, bir gün kendimi kayebdip garson masayı doldur demek olucak 😂😂
😃😃 ya önceden minibüse cok binerdim de artık kullanmıyorum. Minibüsler yürüyen pavyon ve ya türkü bar gibi geceleri o ışıkları bir yakıyorlar. bir de oynak ve ya damar sarki
En İyi Cevaplar