Dinler Yalan mı? Tanrı var mı?

Arkadaşlar sizce dinler yalan mı? İnsanların köle olması için mi uydurulmuş? Çünkü ilahi kitapların hepsinin içeriği aynı. Önceden facebook'ta küçük bir hacker grubumuz vardı. Bu grupta belirli olayları önceden tespit ediyorduk. Mesela darbe gününü gruptaki 84 kişiden 12'si önceden tespit etmişti. Herkes evinde kalsın, bu olay nüfus azaltmak için kurgulanmıştır, denildi. Ben kur ve borsa ile ilgileniyordum. Herneyse grup çoktandır kapalı. Ben Allah/Tanrı inancı çok fazla olan bir insandım. Ama araştırdıkça hem Kuran'daki mantıksızlıklar, hemde boş yere o kadar insan katledilirken petrol uğruna Allah/Tanrı'nın hiçbir şey yapmayışı. ya da avrupadaki Sırp ve Bosnalı çocuklara tecavüz edilip yakılırken neden birşey yapmaması. Önceden ilgilenmezdim Tanrı bu dünyaya karışmıyor diye düşünürdüm. Şimdi ise çok açık ve net görüyorum ki insanlar köle olsun diye uydurulmuş olduğunu anladım. Örneğin Kuran (İslam) sadece Arap yarım adasına gelmiş, Tevrat (Yahudilik) İsrailde, İncil (İngiltere) çok saçma değil mi? Ve de hepsi kemdi dinlerinin değiştirilmemiş olduğuna, diğer dinlerin değiştirildiğine inanıyor. Tevrat'ta Müslüman kanı dökmek iyi birşey. Kuranda da Yahudi kanı dökmek iyi birşey. Din, ırk diye diye herkesi birbirine düşürdüler. Ölenlerin fakir ve orta segment kişiler olduğu gerçeğide var. Şu an hala fakir ve orta segment bu durumda.

Şimdi ki amaçları yeni bir savaş çıkarmak çünkü çok insanın gözü açılmaya başladı.

Şimdilik yavaş yavaş nüfus azaltılıyor, isyan çıkmaması için. Eğer birden yaparlarsa isyan çıkarabiliriz, diye düşünüyorlar. Keşke din, ırk gibi şeylere bakmadan herkes birleşip kordine olsak. Tüm dünya birlikte olarak.

Şimdiden herkese bu düzende başarılar. Herkeste bir silah, ilk yardım çantaları, çelik yelek, konserve yiyecekler olsun. Su depolayın. Yer altı sığınağınız ve birbirinizle buluşacağınız gruplar olsun.

Olayları iyi anlatamadım ama zaten hepinizin gördüğü şeyler?

Soru; Tanrı ve dinler uydurma mı?
Dinler Yalan mı? Tanrı var mı?