Bugün denk geldiğim için soruyorum insanlık hali herkesin başına gelir tabide önemli olan bir bakıp geçer misiniz ya da gözlerinizi alamaz dönüp dönüp bakar mısınız? 😊
İşemiş sonra da kapatmayı unutmuş derim ama kadının unutması tuhaf yani pantolonu/şortu indirip kaldırdığınız için unutma ihtmaliniz düşük. Ortadaki kadın bir de şortun altından çorap giymiş, daha sakat bir görüntü olabilirmiş :D İyice bir bakarım, göz göze gelince de kaşlarımla işaret ederim kapatsın diye.
Ahaha benzettim ama Beren öyle gri çorapla deri şort giyip fermuarını açık unutmaz demiştim, hayallerim yıkıldı :D Ya napıyım gidip fermuarın açık dersem daha çok utanır, kaşlarımla işaret edersem kimse anlamadan kapatır. Vurmaya kalkarsa kızarım :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 822 cevap paylaştı.
Uyarmak isterim ama her iki cinstende şu lafı duyacağımı "orama mı bakıyosun yiaağ" ya da içinden böyle düşüneceklerini bildiğim için görmemezlikten gelirim. Bana mı kaldı be 😄
bir defa babamın açık kalmıştı evden çıkmadan baba bakkalın açık kalmış demiştim bizim bakkalımız mı var sarışın demişti o günden sonra kimseyi uyarmıyorum 😐
dişlerime dolgu yapmaya gitmiştim. tam 2 saat 20 dk sürdü. kız doktor ilgilendi benle şişko bişeydi bana asılıp duruyordu.. bide gülüp duruyordu yanindaki hemşire ile... çok rahatsız olmuştum. hiç anlam veremedim.. eve gittiğimde pantolon fermuarimin açik oldugunu farkettim.. o zaman anladım... ulan zilli sen varyaaa den dedim içimden :)))
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
lisedeyim kız kankam bana bir gelsene sana birşey söyleyeceğim dedi. bende tamam dedim boş sınıfa gittik. bana dükkanı açmışsın hayırlı olsun bamyayı kaça satıyorsun demişti. ne alaka bizim dükkanımın yok ki dedim. eliyle fermuarı gösterek bu ne ozaman dedi. orası yılan mağarası. dikkat et ısınırmasın hem ben mağaranın azını sen bak diye açmıştım dedim. kızda bana ozaman çıkartda bakayım bari dedi gülerek. bende açtım biraz baktı gülerek tamam kapat aptal sey dedi ve gitti
Olabilri insanlık hali hiç tepki bile vermem ben bir keresinde ilk okulda öğretmenime demiştim kadın bana benim orama mı bakıyorsun dediği günden beri uyarmam kimseyi.. ama napalım kadın pembiş çamaşır giyinmiş rengi belli oluyordu
@Siteninsümüklükızı o kadar da emin olma bir erkek 3 ay dişi sinek bile görmesin ne kadar yakın arkadaşın olursa olsun o gibi durumda pantolonunu indirir sana şeyini gösterir. öyle durumda kalsan ne yapacaksın
Alışveriş & Hediyeler konusunda 873 cevap paylaştı.
Bizde böyle şeyler pek sorun olmuyor. +Kanka fermuarin açık lan. -Orama burama mı bakıyon amk? ya da +Kanka fermuarin açık lan. -Ee, yiğidin malı meydan olur oo'lum, ehe.
E sonuçta herkes anormal bir durum gordu mu bakar o kadar sapıklığa bağlamam utanırım biraz sadece ama uyaranıda suçlamam sen neden bakıyosun diye salak değilim o kadar kapalı olsa bakcak değil heralde
Benim yan arkadasimin fermuari açık oluyo her gun. Her zaman sapiklik yapip fermuari benim yanimda kapatır. Bana bakarak fermuari kapatir. ya da bir sapiklik haraketi var. Hep bana yakın oturup ayaklarini benim ayaklarima degdiriyo sinir oluyom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aklıma deliha geldi. Dükkanın kapısı açık içeri giriyo dükkanınız açık kalmış diyo surat ifadeleri efsoydu😂
@LeydiMeyra ben bunu bir kızdan duyunca utanmıştım. milletin çükü seni germez de o çükü başkalarıda görmesin yani... bir söyle... merak etme kimse buna abazalık demez. zaten abaza erkekler için kullanılır. kızlarda da kaşar...
En İyi Cevaplar