babamın telefonunu karıştırırken mustehçen videolar izlediğini gordum ve psikolojim altust oldu annem varken neden bunlara sığınır anlayamıyorum erkeğin doğasında var demeyin dini anlamda göz zinası bu ve yanlış birşey, Allah göz zinası yapmamak için evlilği emretmiştir. Bu durum beni çok farklı bir psikolojiye soktu babamdan iğreniyorum , kızı yaşındaki kızların ahlaksız videolarını izliyor sizce ne yapmalıyım geçenlerde biraz laf soktum anladığımı bilsin ve yapmasın diye ama halen devam ediyor masum ayaklarına yatıyor anneme soylemeli miyim sizce yardım edin
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu cidden objektif biçimde araştırırsan, dinlerin insan doğasına uygun olmadığını anlarsın.
Sana ne la babanın cinsel hayatından? Seni alakadar dahi etmez bu konu.
Aynı Allah savaşta esir aldığın kadınları köle edip cariye yapmana müsaade ediyor, sence bu çok mu normal?017 Yorumla
Soran+1 yılDinsiz arkadaşlar yorum yapmasın bir bok anlamazlar benim halimden
- +1 yıl
Sorun şu ki, konuya sen uzaksın ve bir bok anlamıyorsun.
Hadi bunlardan haberin yok, 'Karı koca arasına girilmez' kafasındaki bir toplumdasın.
Sana ne lan babanın kime bakıp otuzbir çektiğinden? - +1 yıl
Her normal erkek senin yaşındaki kızların bir taraflarına bakar. Bunda anormal bişey yok.
Soran+1 yılAnormal bir durum bu hadi ordan mümkünse sen yazma belli ki o ruhu sapık cinslerdensin istesende anlamazsın
- +1 yıl
Sapıklığın sözlük anlamını bile bilmiyor, atara gidere bak.
Böyle yetişiyorsunuz, ondan sonra sizin 30'unun sonlarındaki formatınız 'Kocam beni aldatüyüür mü acaba' diye gelip böyle sitelerde yardım istiyor.
Daha cinsellik nedir, normal ölçüleri nedir ona bile hakim değilsin. Senin gibileri yetiştiren zihniyet yetiştiriyor o sapıkları da.
Soran+1 yılMerak ettiğim şeyler hiç cinselliğin ölçüleri olmadı şu ana kadar dinsiz safsatalarla dolu insan zihniyetleriyle kirletmedim duşuncelerimi o yüzden yorum yapma senin söylediklerin sadece gulduruyor beni
- +1 yıl
Senin söylediklerinin beni güldürdüğü kadar güldüremiyordur.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, bu devirde bu konuda bu kadar cahil olmanın tek gerekçesi salaklık olabilir.
Soran+1 yılTamam canım hadi sen git p*rno izle bana laf yetiştirme
- +1 yıl
Cahil olduğun burdan belli bu dünya imtihan dünyası bu dünyada insan tamamen kendi iradesindedir mazlumların hakkını dünyada değil ahirette verir düşünsene savaşta esir alınan kadınlara Allah yardım etseydi Allah kötüleri nasıl cezalandırırdı Allah kötü durumlara müdale edicekse biz neden bu dünyadayız ahmak seni
- +1 yıl
@dadas256789 Dünya imtihan dünyası değil, mazlumların hakkını kimse vermeyecek bunlar sizin gibiler başına gelenlere ses etmesin diye uydurulmuş palavralar
Savaşta esir alınan kadınlara yardım ederse Allah kötüleri nasıl cezalandıracakmış
Bu zeka seviyesinde tipler gerçekten herhangi bir konuda konuşmamalı
Savaşta milleti esir alın, beğendiklerinizi adet olunca çatır çatır zikin diye talimat vermesi ile bunun ne alakası var mk? - 1 yıl
İnsan doğasına uygun olmaması bir halt ifade etmez. burada "doğrucu davutluk" yaparak haklı çıkmaya çalışmışsın ama bu klasik halkta işe yarar gülüm bende değil. Din senin doğana uyması için yok, insan doğasına uygun olmayacak zaten, dinler senden içgüdülerini kontrol altına almanı istiyor. Din dediğin tanrıya kölelik yapmak, sana uygun olmak zorunda olduğunu kim söyledi dinlerin? İnsan doğasına uygun olan güçlünün güçsüzü ezmesidir, hadi güçlü güçsüzü ezsin o zaman senin ben mantığını s... O zaman cariyeliği eleştirirsen kendinle çelişmiş olursun. Yani hem insan doğasına uygun değil diyerek bir şeyi savunacaksın hem de dinin insan doğasına uygun olan bir kuralını eleştireceksin. Savaşta seni öldürmek isteyen birini köle almak gayet de insan doğasına uygun bir davranış.
Ne demek sanane ulan? Kızın babası. Ne demek sanane? Her şekilde karışır, aynı evi paylaşıyorlar, bireysellik algını s... senin. Ulan asıl sanane kızın babası hakkında nasıl hissettiğinden sen kimsin aw kızın babası hakkındaki düşünceleri hakkında yorum yapıyorsun, senin haddine mi tırrek seni? Bu konu seni, kızı, onun babasının cinselliğinin alakadar etmemesinden 100 kat daha fazla alakadar etmiyor ne anlatıyorsun bakim sen? Benim babam da aynı. Kendi karısı var gidiyor müstehcen videolar izliyor. Adam o kadar medeni o kadar medeni ki erkeğin karısı varken başka kadınlara bakmasını savunuyor, maskülen erkeğim benim. İçgüdülerini kucaklamanı oturma organından s... senin. Karısı, ilişkide olduğu bir kadın varken bakmak için başka kadın arayan namussuzdur. Denk gelen kadına bakmak ayrı, direkt video arayıp izlemek ayrı aw bunun ayrımını yapamıyor musun sen. - 1 yıl
Evet, çok normal. Ortaçağın normunu almış, gelmiş bugün normal olmamasından bahsediyor ahahahahahahahaha. O dönem herkes yapıyordu bunu, bir şeyi herkes yapıyorsa bu normaldir. Ayrıca savaşta sana saldıran insandan bahsediyorsun aw, onun yaşamaya hakkı mı var sence? Hayvandan farksızdır, normalde ölmesi gerekiyorken es kaza hayatta kalmış, sen öldürmek yerine köle olarak yanına alıyorsun. Ayrıca öyle kölelik sizin gibi dinsizlerin sandığı gibi zindanda yaşayıp, her şeyi yapıp, it gibi çalışmak değil. İslamda kölelik çok daha farklı, sen ne giyiyorsan kölene ondan giydirmek, ne yiyorsan ondan yedirmek zorundasın kölene. İslamda zaten farklı bir adalet anlayışı var bunu Hz. Muhammed'in hayatından da görüyoruz ama senin gibi dinsizler farklı yorumluyor yok gücü eline alınca zulmetti diye. lol. Ki cariye edinmenin olayı şu, sen taa başka ülkeden gelmiş kadını geri gönderemeyeceğin için senin topraklarında kötü yola da düşmesin diye sahip çıkıyorsun, sahip çıktığın kadını da kadının yapıyorsun. Bu kadar basit. Öyle istediğin gibi kullan vs. durumu yok, zorla da olsa karın yapıyorsun. Bugünün ahlaki normlarına zor geldiği için istediğiniz kadar ağlayabilirsiniz, kuralları seni yaratan tanrı belirler. Şimdi kudurabilirsin.
- 1 yıl
Konuya uzak olan kız değil, sensin. Kız yaşadığı toplumun gayet farkında. Sen klasik entel tripleriyle yorum yapıyorsun. Türkiye ulan burası Türkie aw.
Bre ulan aw kız bunu annesine söylese annesinin normal karşılayacağını mı sanıyorsun? Onu geçtim kızla babasının arasındaki iletişimi nerden biliyorsun? Belli ki adam kızına bu müsaadeyi veriyor, kendi cinselliği hakkında fikir sahibi edinebileceği kadar bir sınır tanımış. Peki sen kim oluyorsun da kızın babasının bir davranışı ile ne şekilde ilgilendiği hakkında fikir beyan ediyorsun? Haddini bil.
Be ulan aw ben erkek başıma hayatımda bir kadın olsa gidip de müstehcen video falan izlemem bu hiçbir kadının hoşuna gitmez, sen ne saçmalıyorsun aw. Ulan bırak müstehcen video izlemeyi, bir kadın erkeğinin başka bir kadına bakmasına bile tahammül edemez, erkek de aynı şekilde. Cinselliğin normal ölçüleri nedir ona bile hakim değilsin diyorsun. Türk toplumu burası aw, hem "Karı koca arasına girilmez' kafasındaki bir toplumdasın" tanımını yapıp hem de nasıl bir toplumda yaşadığının farkında değilsin, gelmiş millete ahkâm kesiyorsun. Bunu karılarını başka erkeklerle paylaşmayı kabul eden cuckoldların olduğu toplumlar normal karşılar, Türk toplumu değil. Biz hâlâ dini değerlerimize temelde bağlıyız. Normalde babasının cinselliği onu ilgilendirmez, karısını ilgilendirir ancak kızı olduğu için bu konuda garip hissetmesi son derecede normal ve kızı aw, istediği durumda babasına istediği tavrı alabilir, bunun için bir şeylerin "onu ilgilendiriyor" olması gerekmez, cahilliğini s... senin. Ayrıca sen buna en fazla seni ilgilendirmez şeklinde tepki verebilirsin, kıza onu ilgilendirmediğini söylerken seni uzaktan yakından ilgilendirmeyen bir konuda bu kadar sert bir üslup kullanırsan kendinle çelişmiş olursun. - 1 yıl
Senin söylediklerinin beni cringe ettiği kadar da cringe etmemiştir bu kızın söyledikleri yıkık seni. :D
burada bi bok bilmeyip ahkâm kesen sadece sensin. Aklınca laf cambazlığı yapmaya çalışmışsın zuahahahahahahaha. - 1 yıl
İstediğin kadar ağla koçum, dünya imtihan dünyası ve mazlumların hakkını yüce Allah verecek. Ezberlediğin ateist argümanları orada burada yazmayı bırak, bir ezberlemişsiniz fakir zengine baş kaldırmasın diye dini icat ettiler diye gidiyorsun. He aw Hz. Muhammed dini fakiri ezmek için çıkardı zaten, olmayan mantığını s... Ortaya attığın argümanı bi sorgula bari, dini ortaya devletler atmadı bu dediğinin bir geçerliliği olsun. Sizin her yeriniz içi boş, slogan laflardan ibaret. Yani ortaya büyük büyük laflar atıyorsunuz ama biraz irdeleyince içi boş safsatalardan ibaret olduğunu görüyorsun.
Onu kötülük problemi argümanı çok kullanılıyor diye senin de o argümanı kullandığını sanmış arkadaş, bunun zekâ ile ne alakası var aw. Adam sizin neye hangi açıdan baktığınızı nerden bilecek içinize girmediyse. Bunu düşünemeyen adamsın bir de zekâdan bahsediyorsun aw. Ben içinizde olduğum için anladım demek istediğini. Adam bir şeyi anlamadı diye illa zekâdan vurup üstünlük taslayacaksın ama kendini rezil etmişsin anca böyle yaparak. Tıpkı adamın dediği gibi cahilsin. Cahil olan zaten böyle "asılsız" hakaretlere başvurur senin yaptığın gibi. :D Asıl bu zekâ seviyesine sahip tipler herhangi bir konuda konuşmamalı, zira halka ahkâm keser anca senin gibi tipler. Ben de sizi rezil eder, yerin dibine sokarım.
Savaşta milleti esir alın diye bir emri yok dinin, yasaklamamış sadece, kafan bunun ayrımını yapmaya basmıyor işte. - 1 yıl
@DinsizKudurtan Beğenmiyorsa zittirsin gitsin babasının evinden
Bayağı uzun bir tartışmaya burada tek tek bakıp yazmışsın, din insanın doğasına aykırı olduğundan saçma zaten.
İçgüdüleri kontrolmüş, hepsi fasa fiso
Savaşta sana saldıran falan da değil, şu müslüman taifesinin en büyük yalanı, İslam dünyasının savaş algısı
Peygamberin, o savaşlarda saldıran taraf. Mekke'den sürülünce işi savaşa döküp, herkesi zorla kendisini kabul ettirmeye zorladı
Ki zaten kimsenin dine falan inanmadığı, ölümünden sonra ortalığın birden karışması ve kendini peygamber ilan eden bir kadının falan çıkmasından, onların da yine asr-ı saadet döneminde savaşla bastırılmasından belli
Hayatınız, aynı dininiz gibi yalan dolan - 1 yıl
@DinsizKudurtan Savaşta milleti esir alın diye emri yokmuş
Yasaklamamışmış, bunlar kendini zeki sanıyor işte
Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Sen burdaki bazı erkekerin yorumlarına bakma, kendılerı sureklı bel altına çalıştığı için butun erkeklerı oyle gostermeye ve kızlara da kanıtlamaya çalışıyor gıbı saçma bı hallerı var.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikler öyle amaaan ne olacak çok normal demekten başka bir zihniyet yok bunlarlda
Başkalarının telefonunu karıştırman asıl problem bunun farkında mısın?
İnandığın din ayrıca diğer müslümanların ayıbını örtmeni de söylüyor ama sen bunun yerine babana laf sokup, onun özel hayatını burada bizlere anlatmayı tercih ediyorsun.13 Yorumla
Soran+1 yılİsim verseydim elbetteki sorun olurdu burada psikolojisi bozulmuş bir kız var çare bulamayıp burada insanlardan destek almaya çalışan mümkünse sen yorum yapma olmasan da olur yazanlar yazdı zaten eksik kal
Soran+1 yılAramızdaki fark sen böyle şeylere alışkınsın ama ben değilim bu kadar
bence çok ayıp, yoldan geçen kızlarada bakıyordur kesin, Çok ayıp evli bir adamın kızı yaşındaki absurt videolar izlemesi normal değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım lütfen bişey soyle
- +1 yıl
Meseleyi kurcalama umarım hatasını anlar ve bir an önce bu işlerden uzaklaşıp tövbe eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zinadan filan bahsediyorsun ama şunu unutma. İslam kuralları insanin doğasına aykırıdır. Ayrıca ıslamı bu kadar onemsiyorsan bir kız olarak burada bulunup karşı cinsle iletişim kurman. 18 +
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden nereye çekmişsiniz burada bir kızın psikolojisi söz konusu iyice bozuyorsunuz susun
- +1 yıl
Onlara sorman hata senin gereksiz insanlar benim sana tavsiyem kendini dine ver emin ol bu senin piskolojini düzeltir bende senin gibiydim zamanında ama rabbime şükür şu an iyim🫶🏻
- +1 yıl
@dadas256789 Kaybol senin a"m slak karı avcısı. O kadar dinine düşkün adamın burada ne işi var rahatsız? Hatta bu karıyı da al götür.. Tencere kapak misali uyarsınız.
- 1 yıl
Sana islam kurallarının insan doğasına uyması gerektiğini kim söyledi? Konumuz bu mu aw. Şu an yaşadığın dünyanın kuralları da insanın doğasına uygun değil, insan doğası güçlünün güçsüzü ezmesini gerektirir, hadi sopalarımızı alalım, orman kurallarına dönerek kendimizden güçsüzleri ezelim aw mantığa bak. İslama göre karşı cinsle iletişim kurmak haram veya yasak değil, kurduğun iletişimin belli sınırlarda olması lazım. Sırf karşıt argüman üretip islam kimliğine sahip insanları rencide edecez diye manipülatif argümanlar üretecek kadar yıkıksınız aw. Halinize acıyorum, yazık.
- 1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpatronun öğretmenın ya da başka tanıdığın o yaşta bırı olsaydı bu kışı yıne nefret edermıydın. baban sağlıklı bır ınsansa cınsel hayatıda aktıfse çokta tuhaf bır durum değil hem ne bılıyorsun belkı annenle syredıyorlar. yanı annenı bı kadınla aldatsa tamamda p*rno yanı
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşındaki kızların üzuvlarını gormesi mi normal kızı yaşında hepsi ha dışarda milletin üzuvuna bakmış ha ekranda bakmış aynı şey
+1 yılbence olaya duygusal yaklaşıyorsun gibime geldi. evet izlememeli ama onu ona iten bir nedne olmalı. annen isteklerini karşılıyor mu peki bunu biliyor musun ya da anneni sıkıntıya sokmamamk için kendince isteğini gidiriyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence de fazla abartmıyor musun? Evet baban evli ve ihtiyaçlarını doğal yoldan giderebilir ama annenle aralarında ne olup bitiyor bilemezsin ayrıca mastürbasyon her erkek için özeldir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah göz zinasını engellemek için evlenin demiş bu çok yanlış bana nasıl örnek oluyorlar
- +1 yıl
Haklısın sana katılıyorum o videoların izlenmesi zaten günah olan birşeyde günah değil demek dahada kötü insanı dinden çıkarır insanlar kendisine çeki düzen verse şeytana uymasa daha ahlaklı bir toplum içinde yaşardık ama malesef ki ister istemez herkes yanlış biligileniyor...
sanane ya ananla birlikte bakıyolar belki ne biliyon ne karışıyon milletin cinsel hayatına en sonunda kulanı cektirecen o olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Dayı ne diyon piskolojisi kötü görmüyonmu
Yuh ne terbiyesizce öyle videoları izlemek sevmek bence ahlaksızca. Aldatsın daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sence anneme söyleyeyim mi babama nasıl davranayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane kızım adamın ozel hayatından o senin telefonunu kurcalıyor mu adam yaşını başını almış bir iki video izlemişse nolmus yani
037 Yorumla
Soran+1 yılYazdığım şeyi tam oku zinanın nasıl bişey olduğunun farkında mısın yapamaz böyle bişeyi evli başlı adam kendi kızı yaşındaki kızların orasını burasını mı izleyecek
Cevap sahibi+1 yılYapacak olan adam girer banyoya istediği kadını düşler buda dusunce zinası mi olacak saçma sapan konuşuyorsunuz o senin sorunun değil annenin sorunu sen evlat olarak babanin ozelini kurcalayip da ona ahkam kesemezsin. Goz zinası nedir arkadaş sen hergun tv dizilerinde yakışıklı kaslı oyuncuları izlemiyor musun?
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız turşunu kur
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız beni tanımadan sizin gibi erkekler diyosun sen istesende evlenemezsin zaten. Ön yargij var çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız ben yukarda adamı kızına karşı haklı buldum karısına karşı değil. Çünkü kızı karışamaz bu durumlara belki eşi ilgisiz bırakmıştır falan bilemeyiz yani. Belki başka sebep vardır falan. Ayrıca benim adamı kızına karşı haklı bulmam, benim gelecekte eşime aynı şeyi yapacağım anlamına gelmez ikisi farklı şeyler. Annesinin izlemedigi ne malum bide o boyutu var..
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız peki şöyle soyliym o zaman cinsellik bir ihtiyaç ozellikle evliliklerin ayakta kalması ve evlilikere heycan katması açısından dimi.. şimdi bu kızın annesi babasıyla ilişkiye girmiyorsa adam bu yoksunlugunu gidip dışarda baska kadınlarda arasa bu daha mı hoş olacak. Ya da adam deseki ben hayatımda cinsellikte istiyorum bu yuzden bosanalim dese annesine daha mı iyi olacak?
- +1 yıl
Bu kızı yaşındaki müstehcen videolar, izlemesi anlamına gelmez. Geçmişi silseymiş bari, hem büyük günah, o zaman ne yapıcak karısıyla arasındaki buzları eritecek. O video izleyip dışarda hayvanlaşanlarıda biliyoruz biz, şahsen ben im kocam bu tür videolar izlese boşanma sebebi. Aramızda kırgınlık bile olsa, elalemin k. çını başını izleyemez. Hemde çocuklu bir aile. Bu kız videoları görmüş babasının izlediği iğrençlikleri, peki bu kızın babasıyla arasındaki ilişki ne olacak, psikolojisi? Ve asla ve asla karı koca oturup bu tarz şeyler izlemez, ha bekarlıklarında izledikleri olmuştur buna kimse karışmaz. Ama çocuklu bir aile izlerse kızı yaşındaki videoları ne olur biliyormusun? Yolda geçen kızı yaşındaki kızlara farklı gözle bakmaya başlar çünkü izlediği videoların etkisinde olduğu için. Bu adamı gitgide içinden çıkılmaz bir ağa sürükler, aile yapısı git gide bozulur. Bizzat kendimden biliyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız Bence alakası yok hiç video izlemeyen dindar denilen insanlar pes peşe fetva veriyor 6 yaşındaki çocukla evlenilebilir diye onu nereye koyacaksın.. bu durum; hastalık halinde saplantılı bir cinsel bakış açısı varsa kişide izlesede izlemesede farketmez. Bu tamamen kişinin eğitimine aldığı ahlaka bağlı bir durum. Benim takildigim nokta kız burda babasının ozelini kurcalıyor cinselliğin çok fazla konuşulduğu bir sitede bunu soruyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama şimdi babası alsa kızın telefonunu bu soruyu burda sorduğunu gorse bak bakalım işin içinden cikabilecekler mi al sana aile faciası. Demekki neymiş insanların ozeline meraklı melahat gibi girmeyecekmissin.
Soran+1 yıl@Karkız çok teşekkür ederim beni anladığın için erkeklerin bir çoğu bunu anlayamıyor zaten hepsinin zihniyeti aynı
Cevap sahibi+1 yılAl işte hepsinin zihniyeti aynı damgasını yapıştır gitsin. Sizin zihniyetiniz o kadar dogru ki anlatamam bugün babasının ozelini karıştıran yarın yatak odalarını dinler böyle zihniyete laf anlatacaz diye ugrasiyoruz suç bizde
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız konustugun usluptan belli oluyor kişiliğin. Burda ahkam kesiyorsun ama en çok sen izliyorsundur belkide genelde böyle oluyor çünkü adı üstünde ters psikoloji
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız dikkat edersen ben sana hakaret etmiyorum sen hakaret ediyorsun. Yontulma konusunda bu sana yardımcı olur umarım. Ayrıca kişiliğini cozmek için herhangi bir kapasiteye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız ayrıca kaçak dövüşüyorsun benim söylediklerime cevap vermiyorsun. Dedidigim dedik çaldığım duduk edalarinda olduğun için seninle herhangi bir konuda uzlaşmak zor. Bu soruyu yok farzet mesela.. bu kızın babası geldi soru sordu dediki kızım benim telefonumu kurcalamis ve işyerinde bizim bir delikanlı var benim tel den uygunsuz videolara bakmış benim haberim olmadan kizimda ben baktım zannetmis bunu bir sitede ifşa etmiş şimdi ben bu kıza ne yapayım diye bir soru sordu ona ne cevap yazardin mesela? Bunu neden söyledim olayların her zaman iki boyutu vardır tek taraftan duydun sen olayı belkide adamın hiç suçu yok olamaz mı olabilir..
- +1 yıl
Hayır.. Ben çok mantıklıca konuşuyorum sen erkeksin diye hemcinsini savunmakla meşgulsün. Ben hiç zanetmiyorum bir adamın başka bir adamın telefonundan müstehcen videolar izlemesini. Şahsen benim telefonum dan gizlenerek yaptığım işi başkasının hemde evli bir adamın telefonundan bakıcam öyle mi? Bunun neresi doğru söylermisin? Bu olayın iki boyutunda da adam haksız. Ben konuşurum asla kaçmam ve size laf bırakmayacak şekilde konuşuyorum bunun farkındayım ama siz kabullenmiyorsunuz. Ayrıca işim var bu yüzden geç yazıyorum, kaçmakla bir alakası yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız hemcinsimi savunmuyorum adamın yaptığı şey kendi eşiyle arasinda beni ilgilendirmez. Senide ilgilendirmez kizinida ilgilendirmez Benim kizdigim kısım kızın babasinin ozelini kurcalamasi. Şimdi sen diyorsun ben kendi telefonumdan gizli yaptığım şeyleri falan derken izlediğini belirtiyorsun beni ilgilendirmez orasi ayrı. Ama mesela izledigin videolarda sende baban yaşındaki adamlara denk geliyorsundur. Bu durumda sende baban yaşındaki lere sokağa çıkınca art niyetle mi bakmış oluyorsun? Aynı şey çünkü ha babasının kızı yasindakilerinin uzvuna bakması ha kızın babasi yasindakilerin uzvuna bakması ne fark var? Sığ düşünen ben değilim sizsiniz.
- +1 yıl
Bak, ben sadece örnek verdim izliyorum demedim. Sadece bir örnek. Şu az yukarada yazmaktan elim yoruldu, sorduğun sorunun cevabını az yukarıda vermişim zaten. Sığ düşünen sensin, OLAMAZ DİYORUM ANLAMIYORMUSUN O L A M A Z KIZIN PSİKOLOJİSİ NE OLACAK? ANNESİYLE BABASININ ARASINDAKİ ŞEY DEĞİL BU. KARISINA BAKACAĞINA ELALEMİN Bİ TARAFINA BAKMASI MI İYİ? O ZAMAN KARISINA İYİ DAVRANACAK ARADAKİ BUZLARI ERİTECEK. BU AÇIP P. RNO İZLEMESİ ANLAMINA GELMEZ. BU NASIL Bİ İĞRENÇLİK YAŞAMADAN BİLMEZSİN BU KIZ BABASINA HER BAKTIĞINDA AKLINA BABASININ İZLEDİĞİ P. RNO LAR GELECEK BU MU İYİ! ADAM BARİ TELEFONDAKİ GEÇMİŞİ SİLSEYDİ. BELKİ ADAM KARISINI SEVMİYOR DA BAŞKA KADINLAR KÜÇÜK KIZLAR İLGİSİNİ ÇEKİYOR? BUNA NE DİCEKSİN HABERLERDE GÖRÜYORUZ. HER NEYSE, SENİ SENİN O KÜÇÜK BEYNİNLE YALNIZ BIRAKIYORUM, İŞİM GÜCÜM VAR. İYİ AKŞAMLAR DİLERİM.
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız hemen kıvır iş sana dokundu mu hemen kıvır ornek vermismis de falanda filan. Bırakacaksın bu işleri sen baban yaşındaki adamları izlerken sıkıntı yok oh ne ala baban senin telefonunda gizlenmeyi unuttuğun bir an da kurcalasada denk gelse ne olacak bu senin ozeline saygisizlik olmayacak mı ben seni iki uç yazismada istedigim cevapları alma kıvamına getiriyorum seni senin dusuncelerinle vuruyorum sen bana küçük beyinli diyosun :D daha buyuceksin yaşına verdim bu saflığını konuştukça batiyorsun bencede susma zamanın geldi iyi akşamlar.
- +1 yıl
Bak kıt olduğun ortaya çıkıyor. Ben sana babam yaşındakilerin p. rnosunu izliyorum mu dedim , dediysem göster nerde dedim. İZLEMİYORUM. aklının bir köşesine sok. ayrıca bekar bir kızım, seni ne ilgilendirir benim yaşantım. O tür şeyleri anca sen izlersin ve sende kendini zaten yazdıklarınla belli ediyorsun ifşa etmeme gerek yok. Yaşıma vermezsen ne olur? Demekki sende babam yaşındasın. Ayrıca babam gelsin kurcalasın telefonumu hiçbişey bulamaz. Herkesi kendin gibi zannediyorsun. Sen mi beni ifşalayacak kendine malzeme çıkartıcak kıvama getiriyorsun. Sen kimsin ki? Ve kendini konuşmalarınla rezil ettin. Allah tan gizli kullanıcısın aferin.
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız haha çok gülüyorum sana :D kimin kıt olduguna birakalimda yorumları okuyanlar karar versin. Basit bir şey söylüyorum günümüzde herkes p*rno izliyor bunun evlisi bekarı farketmiyor. Sorun p*rno izlemek değil sorun sanki sen hiç izlemiyormussun gibi başkasının izlemesine ay iğrenç demen. Bu kadar basit.
- +1 yıl
😄 bende sana çok gülüyorum, ben bu yaşıma kadar hiç p. rno izlemedim. Evlisi bekarı farkeder. Şahsen (örnek) benim kocam izlese , bu boşanma sebebi olur. Neden elalemin şeyine baksın? Böyle iğrençlik olamaz. Başka türlü banane izlerse izlesin (bekarsa). Anlattığımı anlamıyorsun, cahilsin.#Bukadarbasit
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız :D tamam ben cahil olayım gönlün olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız içerde dizisi başladı ona yoğunlaştım :D
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız haha oh canıma deysin :D
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız kendine iyi bak kirdiysam affola
- +1 yıl
#Gizlikullanıcı sende kendine iyi bak, kırdıysam affet
Cevap sahibi+1 yıl@Karkız eyvallah
+1 yılhaha ne alaka ya her erkek ızlıyodur yaşlısı bile... bence buyutulcek bısı yok.. anenle yapsa nolcak doymustur artık ınsan farklılıkıstıo
00 YorumlaKesinlikle soleme ne kadar laf soksanda anlamaz en azindan annene soleme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam o zaman psikolojim bozuldu içime ata ata
+1 yılAnnenin de sorunu olabilir eğer sorumluluklarını yerine getirmiyorsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babam da izliyor ama bakmasaydın keşke bende baktığıma pişman oldum
010 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle bakmadım tesadufen gordum nasıl atlattın peki bu durumu
Cevap sahibi+1 yılÇok fazla etkilenmedim ben annem de biliyor bazen duyuyorum izleme falan diyor ama hoş değil ya
- +1 yıl
yasi kac babanin
Soran+1 yıl@SemihKarabag 49
Soran+1 yılAnnem bilmiyor benim sanırım bilse çok uzulur
Cevap sahibi+1 yılSöylemek gibi birşey varsa aklında vazgeç belki bırakır baban
Cevap sahibi+1 yılizlemeyi
- +1 yıl
Bayanlar sekse karsi erkeklere gore evlendikten sonra ilgisi daha dusuktur.. o yuzden kendilerine fazla dikkat etmediklerinden erkegin ilgisi baska yerlere kayiyor.. ama merak edilecek bisey yok.. her erkek kendi basina kaldiginda masturbasyon yapar.. p*rno izler
- +1 yıl
tabi ki annene istersen tavsiyelerim olur ama bunu sen nasil diyecenn
Soran+1 yıl@SemihKarabag hiç bilmiyorum
+1 yılNaptin bu durumu? Bendede ayni durum maalesef. Bi haftadir çok kötüyüm. Bi çare bulamadim...
00 YorumlaMuhtemelen annenle beraber izliyorlardir zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlatıcam bu durumu babama karşı iğreniyorum
- +1 yıl
durumu normal karsılayan arkadas t sevılıyorsun bende ızlıyorum sık sık olmasada :)
+1 yılİzlesin adam o kadarda üstüne gitmeyin ya yazik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternet teknoloji bazen başa bela işte
00 Yorumlaanana söyle adamla ilgilensin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir durum ben ve arkadaşım da yaşadık bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım bu durumda
Cevap sahibi+1 yılBişey yapma takma boşver. Ben taktım taktım nefret etmistim babamdan yüzüne bile bakmiyodum yanlışlıkla gulsem hemen ciddilesiyodum falan kac yıl böyle sürdü ama yorucuydu takmamaya başladım artık hem 3 günlük dünya
+1 yılOnun şeyi kelmi sen nasıl dunyaya geldin saniyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey mi ne diyon
+1 yılannenle eski havalari kalmamistir
010 Yorumla
Soran+1 yılAnneme soylemeli miyim bu durumu
- +1 yıl
annenin ve babanin yaslari kac
Soran+1 yılAnnem 38 babam 49
- +1 yıl
aslinda annen icin tam ideal yaş.. kucuk kardesin var mi
Soran+1 yılHayır tek çocuğum
- +1 yıl
o zaman onlar icin super bir donem..
- +1 yıl
ben 34 yasindayim.. evlenip ayrildum.. temel sebeplerden biri cinsellikti
- +1 yıl
evliligimizin ilk senesi deliler gibi seks yapiyorduk
- +1 yıl
sonra hamile kaldi.. o gunden sonra seks hayatimiz bitti.. erken donem dusuk yapti.. kendini cabuk toparladi ama biz ancak ayda bir - o da zorlayarak diyelim sevisebiliyorduk
- +1 yıl
bana hergun desen seks yapabilecek biriyim.. bana yetmiyordu.. ben de o olmadigi zamanlar p*rno izliyip masturbasyon yapiyordum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkek işte.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım