İngilizce çalısıyım dedim. Netten İngilizce dilbilgisi test yaziyordu indrdim. Ne bilim sadece test olmadığını. Bide chat yeri varmış. Baktim millet ing sohbet ediyo. Ama farkli ülkelerden cok millet var. Hindistan hollanda moldova dan vs. Tabi ben türkçe dalış yaptim konusmaya. Once hello dedim tabi. Ingilizce karisik cumleler kurdular. Ben anlamadim anlamiyorum ya I cant speak english dedim😂 neyse laf uzadi😄 sozlukte bulamadiklarimida bir turk gormustum ona sordum. Birkackere yine Turkce daldim hep sohbetlerine şuna çok güldüm😂 Ingilizceyi gelistirmek için konusma egzersizi iyi yöntem👍 Pembe cizgili benim😁 Maviler bna verilen cevap😄
ing öğreneyim diye singapurdan sevgili yapıp haftalık 500$ bilgisayar ve tablet yollamıştı kız 😀 sevgili niyetimde yoktu yani ciddi öğrenmek istiyosan çok faydası oluyor ama yazmanı geliştirirsin konuşmalısında ayrıca 😊
Senin asamanda biri için güzel bir site asama asama ögreniyorsun arada pekissin diye ya da ögrendiklerini unutma diye yeniden yapiyorsun. Günlük olarak kullanmalisin bence
En İyi Cevaplar