Aile & Toplum İkizler İkizlerle Evlenirse İkizleri Mi Olur Yoksa İkizler İkizlerle Evlenir İse İkizleri Olmaz Mı? Pilav_üstü_az_kuru_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkizler İkizlerle Evlenirse İkizleri Mi Olur Yoksa İkizler İkizlerle Evlenir İse İkizleri Olmaz Mı? maşallah diyorum siz ne düşünüyorsunuz sizce sonuç ne olur :D#pilavüstü #ikizlerikizlerleevlensin #ikizlerikizlereçorap #İkizlisorular :D #Delirmeceler :D İkizler İkizlerle Evlenirse İkizleri Olur Kanka :D İkizler İkizlerle Evlenirse İkizleri Olmaz Kanka :D Farklı bir fikir düşünce var aklımda yine kafalar zehir :D Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İkizler İkizlerle Evlenirse İkizleri Mi Olur Yoksa İkizler İkizlerle Evlenir İse İkizleri Olmaz Mı? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gamzeozcan01 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Rabbim nasıl nasip ederse öyle olur ama birde genetik olarak anne ya da babadan herhangi birinin ailesinde ikiz var ise olma olasılığı yüksek 1 4 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl ikiz olunca ikiz oluyor yani Yorumla Gamzeozcan01 +1 yıl Evet ihtimal var ama bu herkeste olacak diye bir kural değil!! Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl doğru şans işi Yorumla Gamzeozcan01 +1 yıl Ainenn Yorumla
Asya_yalcin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duydugum kadariyla o iziz kuzenler kuzen degil kardes oluyolarmis 2 cift ikizlerin cocuklari olduklari icin 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl hımm bunu bilmiyordum şimdi öğrendim :) Yorumla
Eskiçeri Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İkizleri ikizler le evlendirirsek 1 düğünle 4 kuş vurmuş oluruz düğün ucuza gelir pampaei😂😂 1 3 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Aynen pampa hemde ikizlerimizin ikizleri olur :D :D Yorumla Eskiçeri +1 yıl Bizim niye İkizleri mız yok la 😔 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Evlenmedik ondan 😂😂😂 Yorumla
Tuti-iMucize-Guyem Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Bunlar eşleri karıstırmıyormu simdi Allahım daglara taşlara 🙈😁😁 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Karıştırmıyor demek ki Yorumla
Tikee Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Bilmiyorumm. Ama çok tatlılar bende ikiz istiyorum 😂😂😁 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl umarım olur ikiz bebeğin :D Yorumla
yasiyrzherturlu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bu soruyu sormak için çok mu uğraştın yahu nasıl bir sorudur. Tekerleme gibi. Okuyorsun. Bide anlamak için tekrar okuyorsun. Allahtan şıklar var yoksa oku dur işin yoksa 😂😂 0 0 Yorumla
SibelErdem Takip Et Master Yaş: 54 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunlar birbirlerinin eşlerini karıştırmıyorlar mı acaba ;P ;P 2 0 Yorumla
hexeleyinaşkı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl 2x2 4 eder 4 üz olur sjjffk 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl çoğalırlar :D Yorumla
Kralın_kızı46 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Beynim yandı su dökün😓😓😓 1 11 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl neden ama ya :( :( Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl Bir cümlede 3-4 kere sürekli ikizler kelimesini kullanmışsın hacı beyin bu da dayanmıyor kaldırmıyor😞😓😓 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Sizde haklısınız görselde öyle yazıyor :( :( Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl Olan oldu bir kere itfaiye çağır bari vicdansız beynim yandı burda😞😔😔😞😞 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl tamam arıyorum :/ :/ Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl tamam bekliyorum😞 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl geçmiş olsun Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl Senin eserin😞 Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl Saol yine de😞 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Üzüldüm ya yapmayın böyle Yorumla Kralın_kızı46 +1 yıl Tmm😞 Yorumla
Bibendegilsin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bebeklerden odaklanamadım soruya yicem ya 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl deme öyle ya :( :( Yorumla
ruhhalimguzel Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Olmaz usta sana kandirik yapmislar ))) 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl neden olmaz usta ikiz değil mi bunlar :D :D Yorumla
sfkfjd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Allah ın hikmeti proo onu biz bilemeyiz :) 2 2 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl doğru ikizlerin ikizleri olsa yine de güzel olur :) Yorumla sfkfjd +1 yıl Aynen :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne bileyim Allahın işi. Allah ne verirse o olur 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl aynen öyle Yorumla
Čęśťįñæ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ay bebekler çok tatlıDeneriz 😂 1 3 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Denemek lazım :D :D Yorumla Čęśťįñæ +1 yıl 😘 sjsjsd dene Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl ahahaha :D :D Yorumla
diyettekimağdur2 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Beyin yakıcı bir soru düşünmek gerek 1 10 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Onların yerine koy kendini düşün :D Yorumla diyettekimağdur2 +1 yıl Çıkış yolu bulamadım 😄 olur herhalde Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Olsun olsun Yorumla diyettekimağdur2 +1 yıl Herkesin beyni yanmış sorunun cevabı bulunmayacak galiba 😄 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl bir kaç kişi kesin olmaz dedi :D Yorumla diyettekimağdur2 +1 yıl Doğruluğundan emin değiliz ama 😉 😄 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl kafam yandı. D Yorumla diyettekimağdur2 +1 yıl İşte sorun bu herkesin beyni yandığından doğru cevap bulunmuyor 😄 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl yazık oldu ya :D :D Yorumla diyettekimağdur2 +1 yıl Evet 😄😄 Yorumla
muratgokcesener Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Bunlar sadece filmlerdr olur 🙄🙄🙄 0 0 Yorumla
SætanistKesenKedi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Ikizleri olur. Baskin o taraf gelir 0 0 Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlıklı olsunda :) 1 1 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Aynen önce o önemli zaten Yorumla
RapunzelElif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Beynim yandı 😆 1 3 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Neden :S Yorumla RapunzelElif +1 yıl Soruyu okuyunca 😀 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl herkeste o sorun var ya Yorumla
Akorsuzsarkilar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Olmaz 1 3 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl kesin bilgi mi Yorumla Akorsuzsarkilar +1 yıl Hayır ama ikizlerin ikizi olması ihtimali düşük ikizlerin çocuklarının ikizi olması daha yüksek Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Anladım Yorumla
angel_queen Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Beynim yandı.. 1 5 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl Neden herkesin beyni yanıyor çok mu ağır soru Yorumla angel_queen +1 yıl Değil üst üste aynı kelimeler ah beynim T. T Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl ikizlerin ikizleri olursa ikizlerin ikizleri mi olur sorusu mu Yorumla angel_queen +1 yıl Lütfen T^T Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl :F :F Yorumla
Geridönüşolsa Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bilmiyorum😀 1 4 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl neden ama :D Yorumla Geridönüşolsa +1 yıl Düşünmek gerekiyor beyin yakıcı soru😀 Yorumla Pilav_üstü_az_kuru_ +1 yıl yaktım bu sefer D :D: Yorumla Geridönüşolsa +1 yıl 😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar