Beyler bir insan neden birini instagramdan unfollow eder. Yani beni unfollow edenler neyse tanimadigim biri olsa sorun yok tanimiyorum falan der takibi birakir tamamda aga beni unfollowbeden herkes reelde tanidigim hatta samimi oldugum kisiler. İnstagramdan unfollow etmek nedir. Hani twitter falan olsa hic takmamda instagramdan unfollow etmenin benim icin anlami senin tipini
mi keyim demektir aga bunun baska aciklqmasi yok. Beni instagramdan unfollow eden tum arkadaarimi gerek instagramdan engelledim gereknise reelden gorusmeyi sonlandirdim. Aga instagrdan unf etmek nedir la. Bu kaarmi egonuz yuksek. Benim tipim kayiksa size ne sanki size yav siycam valla seri katil olsam ki kendimde o potansiyeli goruyorum bir yerde sua insanlara olan nefretim patlayacak oldureceg kisiler veni instagramdan unf eden ksiiler olurdu net.
Neden birini unf edersiniz instagramdan.
Bunun senin tipini ******* demekten farki yok bemce.
mi keyim demektir aga bunun baska aciklqmasi yok. Beni instagramdan unfollow eden tum arkadaarimi gerek instagramdan engelledim gereknise reelden gorusmeyi sonlandirdim. Aga instagrdan unf etmek nedir la. Bu kaarmi egonuz yuksek. Benim tipim kayiksa size ne sanki size yav siycam valla seri katil olsam ki kendimde o potansiyeli goruyorum bir yerde sua insanlara olan nefretim patlayacak oldureceg kisiler veni instagramdan unf eden ksiiler olurdu net.
Neden birini unf edersiniz instagramdan.
Bunun senin tipini ******* demekten farki yok bemce.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer