Ortamda çok konuşmak konuya bağlıdır. Bildiği bir konu varsa elebetteki bildiklerini aktarmak için konuşacaktır. Ha yok boş konuşuyorsa salla gitsin kafanın içi boş denektir. Az konuşan ve susan kişi genelde masadaki kişileri analiz yapıyordur. Beyni meşgul olduğu için pek konuşmaz. Ben genelde böyleyim yeni tanıştığım biri varsa masada oldukça sessiz kalır ve o insanın davranışlarını konuşma tarzını gözlemler karakteri Hakkında bilgi edinmeye çalışır ondan sonra ona göre sohbet ederim. Yahut bildiğim bir şeyle ilgili bir konuşma geçiyorsa bir başlarım anlatmaya konu bitene kadar dırdır dırdır :😄
çok konuşan boş konuşuyorsa zeki değil dikkat çekme çabasında ve aptaldır olandır zeki kişiler belirli bir konuda mantıklı , açıklayıcı ve ayrtıntısal konuşur ne dediğinden emindir kavramsal dır
Ben ce çok konuşan insanlar boş konuşuyor genellikle öyle genelde sessiz insanlar güzel konuşabiliyor sessizler tehlikeli olabilir ler kendimden örnek veriyorum
Çok konuşuyor ama dolu dolu mu yoksa boş boş mu? Boş konuşup çok konuşan insan zeki değildir, öyle gözükmeye çalışıyordur diye düşünüyorum. Sessiz insanlar daha tehlikelidir neden dersen, çünkü herşeyi içinde tartar ölçer biçer, düşüncelerini kolayca aktarmaz ve onu anlamak çok zordur yani ne yapacağı belli dahi olmaz. Çok konuşan biri zaten potları kıracaktır.
ortama göre değişiyor. eğer samimi arkadaş ortamında espriler yapıp gülünüyorsa orada en çok ben konuşuyorumdur. ama ciddi meselelerin konuşulduğu bir ortam ise bilgim olmadan fikrim de olamaz.
En İyi Cevaplar