Günübirliğine yurtdışından İstanbul'a geleceğim.
Türkiye'de banka hesabı açınca anında bankamatik kartı veren banka var mı?
Türkiye'de banka hesabı açınca anında bankamatik kartı veren banka var mı?
Ziraat bankası anında verir üzerinde isim soyisim yazmaz ben yapıkrediden hesap açtırdım birde onun gelmesini beklemiştim kendi isteğimle ama ziraatten direk almıştım kartımı isimsiz bir şekilde daha sonra kartını talep edebilirsin
Kuveytturk hesap işlem ücreti almaz ve anında kartı sana verir
Vakıftan hemen aldım ziraatta hemen veriyor ama şu ki üzerinde adının yazılı olmasını istiyorsan 1haftaya buluyormış diğeriyle aynı hiç bir farkı yok
Anında vermezler. 1 haftayı buluyor, kargoyla gönderiyorlar. Hazır kart yok çünkü sana özel basılıyor.
Cevap
1Cevap
Kesinlikle enpara kullanmanı öneririm. Geçen hafta pandemiden ötürü hesap açmam gerekti ve şubeye gitmeden görüntülü aradılar mülakat şeklinde. Teyit ettiler hesabımı açtılar. Kartta 2 gün sonra ptt ile elime geldi. https://www.hesappara.com/enpara-online-hesap-acma/ buradan detaylı bilgi edinebilirsin. Sen yurt dışından gelmeden önce başvuru yaparsan kart postaneye gider ve gelince gidip postaneden alırsın. :)
Beklemek istemiyorsan o an şubede kart varsa anlık verebilirler tüm bankalarda var bu nerdeyse ing bank, ziraat bankası, vakıf bank , iş bankası , burgan bank bu bankalar verebilir.
işbankası bana vermişti
ben yeni açtırdım işten bir haftayı buldu gelmesi
Ziraatten hemen aldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar