Annem mükemmeliyetçi bir insan başkasını yaptığı işi beğenmez kendi yapar. Birde çocuklarına çok düşkün ve çalışan bir kadın olduğundan fazla korumacıydı. O yüzden ev işi hiç yapmadım, annemde böyle bir şey istemedi o okuyalım meslek sahibi olup kendi ayaklarımız üzerinde duralım yeter diye düşündü. Bir dediğimizi de iki etmez. İmkanlarımız dahilinde gerçekten prenses gibi büyüttü. Annemin hakkını ödeyemem yani.
Prenses gibiyim baba evinin kıymetini bilmek lazım annem her zaman şöyle söyler eğer biriyle hayatını birleştirmek istiyorsan sana baba evindeki huzurunu aratmayacaksa bu yola çık yoksa hicbir şey baba evinin yerini dolduramaz der, çünkü anne baba onlar sevgiyi , şefkati , güveni huzuru karşılıksız verir ama başkası öyle olmaz menfaati için yaşar.
Prenses gibi davranmasalar bile misafir falan geldiğinde "ona dokunmayın prenses o" diye laf sokuyorlar yani 😂😂 Yalanmı söyleyeceğiz prensesiz işte asdfg
Gerektiği yerde kısıtlanıyorum ama şikayetçi değilim.. Başkalarına bakıyorum da iyiki kısıtlamışlar beni diyorum.. Prenses gibiyim evet.. En azından bana ve fikirlerime önem veren bir ailem var..
Aynen ya şöyle bir gerçek var şimdi Sen ailenden hoşnut değilsen hiçbir yerde olamazsın bence neden diye soracak olursanız Hayatını ailenle yaşıyosun adı üstünde aile Başka bir evde o sevgiyi bulamazsın Bu herkes icin gecerli degil tabi benim açımdan boyle en azından Aile ortamindaki bag ne kadar kopuk olursa olsun sevmek zorundasin hayatindaki tek gercek onlar... Benim tek gercegim annem :) Kardeslerimi saymiyorum cunku Bende kardeş denince oluşan bir duygu yok Cunku ALMADIĞIM BİR ŞEYİ BEN KARŞIMDAKİNE VEREMEM Ben sevgimi annem ve babamdan aldim sadece, Ne olursa olsun Anne ve Baba cok onemli Kardeş, Dayi, Teyze, Kuzen bilmem ne bnce sonuncu bir etap Eğer birini oldurme hakkim olsaydi Öz Abimi gram acimadan oldururdum :)
it gibiydim. ayri eve taşinip 40 yılda bir uğrayinca adam olduk gözlerinde. geel gerll bir çay iç diye yalvariyorlar. bende bir bokmuşum gibi ağirdan aliyirum tabi 😏
En İyi Cevaplar