Yuvanin yikilmasina sebeb oldum ???

10 senelik bir yuvanin yikilmasina 70% sebeb oldum. Asik olduk. Erkek karisindan hic memnun degildi iki kizi icin evliliini surduyordu. Su an bizde ayrildik ailem cok kardi cikti. Olanlardan uzgunum cok uzgunum hatali bir iliskiydi ama kotu bir insanda degilim ben. Olacagi varmis oldu. Sizce kotumuyum ya. Inancliyimdir ama cok kotu syler yasadim ve cok yiprandim hayattan beklentim kalmadi. Cok asik bana hala bende ona ama birlesemedik malesef. O cocuklarin huzursuz bir ailede kavgasi eksik olmayan bir ailede yasamalarindan boyle anne baba yasamalri daha iyi dgilmidir. O cocuklar ve eski kadin benden hak idyermi offf
Güncellemeler
+1 yıl
Pembe balik bu konuda biraz dertli baksaniza heryere yprum.yapmis
Güncellemeler
+1 yıl
Yikilmis bir yuva vardi yoksa adam hep aldatmis karisini neden acaba? Dogru kadininda hic suc yok bakimsiz cirkin.carvar guzel soz tatli dil yok herkez boyle kadin ister :)) ama hatami.kabul ediyorum.herneolursa olsun ona asik olmayacaktim ama benim kadar o erkekte suclu pesimi birakmadi kendini asik.etti aradi hep falan rabbimden af dilihorum insalalh affeder bu konuyuda burda kapatiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Pembe baliktanda ozurdiliyorum ama herkez beni suclu gormesin kimse benim yasadigimi cektium sikintiyi goremez. Bu laflarimin uzerine kufur eden assagilayan olursada allaha havale ediyoum herkeze iyi geceler
Yuvanin yikilmasina sebeb oldum ???