Hangisinin dövme ihtimali daha yüksek?
Şişman döver
Zayıf döver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zayif daha gucludur , sismanlarin sadece yaglari cok buna aldanmadan sunu soylemek gerek kas ve kemikleri dha guclu olandir. ve genelde zayiflarin guclu oldugu soylenir
Şişmanın göbek atması yeter. (Ben de şişmanım hakaret anlaşılmasın)
Zayıf bir kızı kolayca döverim diyosun yani
Gibi gibi
bir taktiğin var mı mesrla
yok :D direkt dalarım ahaha :D
Ya öyle döverker hahahs
Şişman kız döveer şişman kız ezer şişman kız geçer. Memeleri sarkıyorsa balyoz gibi kullanır şişman kız tehlikeli uzak durun kavga etmeyin.
Hangisinin taktiği iyise. Adam güçlüdür öbürü güçlü değildir güçsüz olanın taktiği öbüründen iyise güçlüyü alt eder.
Cevap
18Cevap
uzun boylu iri kemikli şişman kızın zayıf kızdan dayak yemesi için inanılmaz derecede slk olması lazım... sadece üzerine otursa bitirir işini... Polis okulunda okuyan bir deri bir kemik akrabamın kızı ile 170 kiloluk komşu kızını kapıştırmıştım. Akrabamın kızı Taekwondocuydu. Komşu kızı da judocu... akrabamın polis kızı az kaldı şehit düşüyordu komşu kızının koca poposunun altında...
Tabiki şişman kız yener bende şişman olduğum için biliyorum kızı ezmiştim 2 sene önce zayıftı bayağı bende zaten zor hareket ediyordum ama üstüne oturunca hareketsiz kalmıştı bir de ben onun üzerine osurdum olay koptu herkes güldü bu arada ona değil bana güldü bende beni yendiğim için tebrik ederler diye düşünmüştüm ama yine bana güldüler maalesef...
2004 yılıydı, Bir tane Sati teyzem vardı. Onun Esra isminde bir kızları vardı. Zayıf bir deri bir kemik... 175 cm boy 60-65 kg idi. Esmer ve çok güzeldi. Çağla ŞİKEL var ya ona benzerdi ama ondan daha güzeldi. Ayrıca Taekwondo biliyordu. Kahverengi kuşak filandı galiba... Polis Meslek Yüksekokulunda okuyordu. Polis adayıydı. Bir de komşumuzun bir kızı vardı adı Nurandı. Kız Eski judocu, siyah kuşak 1. dandı. Ama bırakmıştı, bırakınca da çok kilo almıştı. Boy 185 cm kilo desen 170 var. Ben bunları gaza getirip bizimkilerin olmadığı bir gün bizim evde bunları kapıştırdım. Esra çöp gibi bacağıyla Nurana döner tekme vurmaya kalktı... Nuran onu bacağından yakaladığı gibi havada çevirip altına aldı. Ve direk Esranın karnına oturdu, ayaklarını iki yana açtı ve hoplamaya başladı. Bizim zavallı Esra az kaldı şehit düşüyordu... Esra "AAHHHHH" dedikçe Nuran "OOOHHHHH" diyordu. Baktım Esra altta morarmaya başladı Nuranı üzerinden ben devirdim. Ben olmasam Nuran polis katili olacaktı... Ama Esra da bayağı dayanıklıymış. Nuran nerdeyse üstünde yarım saat kadar oturdu hopladı. Benim üstüme otursa anında ölürdüm. Gerçi o dönemde vücut geliştirme yapıyordum ama yine de dayanazdım sarıırım. Seni görünce aklıma bu olay geldi. Esra şu an Konyada polis olarak görev yapıyor. Nuransa miğde ameliyatı olup zayıflamış sanırım. Esra için tehlike kalmadı.
üni 1 de başıma geldi ve zayıfta bendim ve kaybettim :(
Nasıl oldu
şimdi o zaman daha gençtim ve beni sürekli küçük düşürüyodu bende dayanamadım vurdum ama o beni bayılttı :)
Yok artıık
var artık ve yoruma foto nasıl atabilirim eski halimi atıcamda :)
Onu hic bilmiyorum ki bende şişman kızlara bulasılmaz ya onu anladım ama üstüme yürürse napıcam kaçıp rezil mi olcam dayak yiyincede rezil olcam gerci her türlü rezil olcam
file:///C:/Users/Melis/Downloads/sar%C4%B1%C5%9F%C4%B1n-mavi-g%C3%B6zl%C3%BC-k%C4%B1zlar_1046647. jpg
olmadı
:(
Ya bune acılmadı
yoruma foto nasıl atılıyor canım biliyorsan üni 1 halimi göstericemde :)
bilmiyom ki bende
Ciddi misin kavga nasıl oldu daha sonra nasıl kurtuldun anlatır mısın
Ve öğünden sonra özgüvenin kırıldı mı yoksa başka kavgalarında oldu mu
Kavganın kiloyka alaksi yok ki inanarak dogusrse zayıf yener :)
kesinlikle şişman çünkü kiloluyum onu ederim ben kazanirim diye dusunur
bence seni dövmek lazım bu ne salakça sorudur böyle :D
Zayıf döver kanka şişman kendini zor kaldırıyor zaten 😂😂😂
benim sevgilim gözümün önünde şişman kızı saçından sürükledi şok oldum napıcağımı bilemedm korktm kızı 15m kadar sürükledi.
Şişman zayıf alakası yok 😎 Taktik bilen nakavt eder 🙄
Peki kız kavgası taktiği nedir
zayif kiz döver ancak şişmanın altına düşersen bittin
şişman ancak üstüne oturur ama zayıf kız daha güçlüdür
Ya niye dövüyorsunuz tartisin
Vur kaç taktiği ile zayıf olan döver
Ben zayıf kızı korurum
sen iyisimi hiç girme o işlere 😂😂😂😅
Boğuyodu biri beni altında eziliyodum nerdeyse 😂
Nasıl oldu anlatır mısıb
Sisman zor hareket eder altta kalma yeterki😅😅
Zayif kiz cirpar adami o zayiflikla sdsddsfddfdfs