Şu an hamileyim ve doguma az kaldi ama kafam cok karisik. ben 7 yıllık evliyim. eşimle severek evlendik hala da çok seviyorum ama kafam cok karışık, evlendigimiz ilk yıl esim faceden bulgaristanli bir kadınla yazisirken yakaladım. ve evi terkettim ama kendi ailemin isteğiyle geri geldim zaman geçti çocuğumuz oldu ama hastaydı malesef çok ugrasmamiza rağmen vefaat etti cok sıkıntı ve aci cektik. bir muddet sonra esim tekrar faceden bir erkekle yazismasini yakaladim erkek gaydi çok sasirdim ve şoka girdim eşime sordum bilmiyordum oyle olduğunu dedi ama yazismalarina baktığımda yer ayarlama gibi bir durum olmuş ama ayarlayamamislar esim askida bırakmış konuşmayı. Ben eşime sorduğumda bilmiyordum dedi ben bu durumu hazmedemedim ve intihara teşebbüs gibi bir aptallık ettim ve çok pişman oldum degmezmis üç gün yoğun bakımda kaldım ama ailemin yanlis anlamissin oyle değildir diye zorlaması üzerine eve geri döndüm. Esim sanki haklıymış gibi bana kızdı canına kiymama güya beni seviyormuş neyse yıllar geçti ben şimdi yine hamileyim doğuma az kaldı ama eşimi cinsel olarak pek isteği yok genelde ben baslatiyorum sizce sorun ne? çok korkuyorum esim gay mi yoksa baska birsey mi? yoksa ben hamileyim diye mi? lutfen beni üzecek saçma cevaplar vermeyin rica ediyorum? zor gunler geçiriyorum zaten
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıllaahavle yaa siz hakkaten safsınız erkekler kadınlar gibi deyildir sen 7 aylık hamilesin tamam ihtiyactır istersin ama erkeyin kafasında sıkıntı varsa kendini cinsellikden ceker cocuga zarar gelmesinden korkuyodurki haklı dason 3 ayda birlesme yanlış tır cocuk zarar görebilir ee memeler sütlü göbek kocaman bide sende ki asırı istek erkeyi sogutur he bu durum dısarı itermi iter sen ne yapcan yardımcı ol içime girmesin oral veya gögüs arası ya da einle falan rahatlat sitresini bu şekilde al ki gözü kaymasın sen namlıyu boşalt ki yanlış biyerde patlamasın
014 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm doğrusu 7 aylik olduğumu nerden cikarttin birde son ayda yapmak bilgisi nerden? Benlik bir sorun yok ki istemeyen adama zorla mi yapacam
Cevap sahibi+1 yılyedi yıllık evliyim yazmışın bende 7ay lık hamıleyim kalmış bu arada ikl ve son 3 ayı cinsel birlesme tehlikeli doktorlar olur sıkıntı olmaz diyo ama öyle deyil kanama riskini artırıyo düşük riski artıyo bitane kaybettik, hem ister niye istemesin sen yapmazsan baskası yapar
Soran+1 yılIstemiyor sorun da bu ya zaten. benim ikinci dogumum hiçbir doktorum son ayda sakıncalı demedi sizde farklı bir sorun vardır dusuk olmustur başınız sağolsun ama bu durum tehlike arz etmiyor doktor böyle diyor
Cevap sahibi+1 yılbizimkiler dedi demekki adamdan adama farkediyor
Soran+1 yılBüyük ihtimalle farklı bir sorun vardır
Cevap sahibi+1 yılbenim büyük bir sorunum vardı işde ondan oldu
Cevap sahibi+1 yılsen niye uyumuyon ya bu saatte
Soran+1 yılEsim yoldan geldi namaza kalktım uykum kaçtı bu yuzden
Soran+1 yılYani eşimin gelmesinin namazla alakası yok eşimle bağlantılı değil
Cevap sahibi+1 yılallah kabul etsin 😇
Soran+1 yılSagol da cok kisa ve oz birisin belliki
Cevap sahibi+1 yıltesekkürler saol
Cevap sahibi+1 yıleig için tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılbu arada bebek nasıl
En İyi Cevaplar
Yaşadığın şey acı bir durum. Ama eşcinsellerin "evlenerek" düzelmesini savunan, onlara bunu dayatan her kadın ve erkek bu vaziyete bakıp ibret alsın. Birgün herkesin başına gelebilir bu. İkinize de yazık olmuş...
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyordum ki böyle olduğunu bilsem hiç evlenirmiydim
Yokya estagfurallah oyle degildir hamile oldugyn ucin riska sokmamak istemistir ilk cocugunuzy kayp etmissiniz basiniz sag olsun oyuzden ustune titreyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılisteksizliginin nedenini esinle konustun mu? Belki hamilesin diye uzak duruyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki defalarca konuştuk
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
+1 yılKardeşim Allah yardımcın olsun yani bilemedim ki ne yazsam bu konuda ne söylenir.. sen bebeğini düşün başka bsy düşünme Allah yar ve yardımcın olsun
10 Yorumlagay olabilir ama bu evliliğinize mani değil cindel dürtülerini bastırmasını öğrenmeli ve terapi falan alabilir
ya da arasıra bir gayle buluşmasına izin vereceksin o da mutlu olacak sende022 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle böyle birşeye müsade etmem
- +1 yıl
ablacım bak eşini alırsın karşına ve herşeyi kapatırsın kapıyı televizyonu radyoyu telefonu
ondan sora dersin sen benim eşimsin bana anlatmıyacaksında kime anlatacaksın
ondan sonra kardeşim fikrini öğrenirsin ilişkisi var mı yok mu daha önce olumuş mu
bundan sonra ne yapacak ne yapmayı düünüyor senin de kafana yatarsa evliğini bozmazsın yatmzsa boşanır yeni koca bulursun
Soran+1 yılÇok konuştuk güzel güzel dediğin gibi şunu dedi bekarligimda bir kez heyecan arıyordum herşeyi deniyor dun o dönem daha 18li 20li yaşlarda bir kere yaptim ama ben yaptim yaptırmadım dedi bende çok kötü oldum zaten o ara canıma kiydigim dönemdi ne yapacağımı bilemedim ama ailem hicbir zaman destek olmadı bu yuzden birsey yapamadım ama inanıyorum ki heyecan arıyordu eşimin yapısı biraz farklı değişik durumları seviyor bilemiyorum şimdi ne yapacağımı ama onceligim doğacak olan ins çocuğum sonrada okulum bitecek düşünüyorum ayrılırız diyorum ama çok ta seviyorum bilemiyorum ki
Soran+1 yılBiseksuelse nasil savasacam ki
Soran+1 yılSpor yapmayı bırak yürümeyi bile sevmez zaten çok evde durmuyor ki enerjini atsın başka yerde
Soran+1 yılDiyorum ki adam evde degil zaten de yürümekten nefret eder çalışıyor tır i var uzun yola gidip geliyor ama cok uzaga gitmiyor tabi dedigim gibi de sevmiyor yürümeyi
Soran+1 yılBenimde biraz da sıkıntım bu ya tircilarin gay olma ihtimali yüksek demişlerdi zaman belki hersey için vardır ama benim esim kendine bile bakmaz usengectir
Soran+1 yılNiye sende mi yoksa evet tircilar gay olur diyeceksin söyle alıştım ben artik
Soran+1 yılHadi ya ben çok kişiden duydum tirci ve kamyoncular gay olur diye hatta nette bile hikayeleri var
Soran+1 yılNete bakmalisin oyleyse
Soran+1 yılYazılara demek istedim
Soran+1 yılKizlar camla zaten emin ol evde oldugunda fazlasıyla ilgileniyorum ama yok iste malesef bu da beni çok uzuyor
Soran+1 yılKocamla yanlis çıkmış kizlar camla diye çıkmış
+1 yılbize niye senin gibi vefalısı gelmez mk! örnek alın layn şu hatunu. az makyaj boya yapın da insanlığınız görünsün
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
süpersin diyorum süper. senin gibi eşim olsa oturu evde senle vakit geçiririm çevreye gerek yok. her şeye rağmen hala çocuk yapmasına izin vermişsin. ah keşke senin gibi vefalı eşim olsaydı tüm kadınları cinsel anlamda silerdim gözümden
Soran+1 yılMakyaj ne alaka ki?
Soran+1 yılBirde Sizin de ben gibi eşiniz olsa belli bir zamsn sonra sıkılıp sizde dışarıya yonelirdinuz sanırım ama ben eşimi çok fazla seviyorum yinede bir daha aldatmaz ins diyorum kaldiramam ve ayrılmak zorunda kalırsam ne yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
sen karşılıksız sevmişsin. ben o makyaja batıp erkek ayartanların kadın olamayacağını söylemeye çalıştım. seni takdir ettim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama su da var ben sevilirsem severim benim için önce karsimdakinin beni sevmesi çok önemli sonra çok baglanirim esim de başta bunu yaptı beni sevdiğini çok gösterdi evlenmeye kadar bu süreçte ben onun beni sevmesini sevdim sonra bir baktım ki ben baglanmisim o bırakmış gibi gerçi o göstermiyor sanırım sevgisini ama anlamiyorum evlenene kadar gösterip şimdi gostermemesini tuhaf
- +1 yıl
ya böyle ayaküstü muhabbete döndü, mesaj ataydın
Soran+1 yılOzel den kimseyle görüşmuyorum erkeklerle yani kim olursa olsun sagol ama
- +1 yıl
ee konuşuyorsun burda ya. sayfa artık terkedilmiş kimse yok
Soran+1 yılIyi iste burdan yaz ne yazacaksan özel şart değil ki
- +1 yıl
ya azıcık mantıklı bir şey önerdim. buradan yazıp sayfa yenilemektense niye pratik olan mesaj kutusuna hayır diyorsun. erkeksem burda da erkeğim yalnızsak burda da yalnızız. size ihanet eden adama anlayış gösteriyorsunuz burada mantıklı önerime trip yapıyorsun anlamıyorum. azıcık mantıklı anlayın. size sevgi ile yaklaşmaktan başka ne yaptım ki özele takıntı yaptınız. sanki evime çağırmışım gibi sapık olarak hissettim kendimi. gönül koydum. hıh!
Soran+1 yılNe alakası var ben prensip gereği ozel den yazismismiyorum diyorum yoksa eşimin yaptığı hatadan ne kalır yanım olacak ayrıca bana ihanet eden adamı çok seviyorum size göre bu ters olabilir haklısınız da ama tekrarı olursa Allah affetsin ben değil diycem çünkü yeter bu kadar son olarakta sagol bana sevgi yaklaşımın için ama ben eşime sadigim çok şükür onu gerçekten sevdiğim için devam ediyorum onunla çocuğumuz dogunca ins hersey daha da iyi olur.
- +1 yıl
yok hani buraya ne kadar özel hayatın varsa dökmüşsün gizli hiç birşey bırakmamışsın ki. mesaja gelsen elim ayağım mı uzayacak seni kendime mi bağlayacağım ya da ışınlanacak mısın. hakikaten iyi niyetle yaklaşıp böyle duvar örülünce insanlıktan çıkasım geliyor. mantıklı hiçbir şey yok ortada sorun da mesajlaşmaktı sanki. bu yazılanlar ne diye soruyorum. mantığım almadığından gerildim kusura bakma
- +1 yıl
sen kendini kandırıyorsun prensibi eşinde uygulasaydın. beni geç benle ne ortak yanın var. bana prensip kasman anlamsız. onu kendi hayatına uygula bence. burası o tarz ego yapılacak son yerdir gereksiz sonuçsuz ve anlamsız. iyi akşamlar
+1 yılÇok üzücü bir durum bu ben esinizden kuşkulaniyorum hamile dahi olsanız erkek dayanamaz yine girişimde bulunur pasif duruma yönelmiş sanırım :(
015 Yorumla
Soran+1 yılPasif derken? bu arada benden uzun zaman önce arkadan istedi kabul etmedim caiz değil dedim tamam dedi sonra düşündüm başka yere gitmesin diye tamam dedim a bu seferde o yapamadı zorlandı sonrada benim canımı yakmaktan korktu sanırım bıraktı
- +1 yıl
Pasif erkek gay anlamında terim arkadan ilişkiye giren cennete giremez sizde teşvik etmeyin zaten vebali sizede var hem pasif hem aktif olabilir belki ama kadına ilgisi olmaz genelde erkek arayışı içinde olur icndsy yaşar taviz vermez belki bebek doğunca kim olduğunu hatırlar sizde cinsel eğilim gösterin biraz şehveti artsın dekolte mini etek evde tabiki makyaj eğer erkek ise buna karşı koyamaz siz ne kadar dişi olursanız oda o kadar erkek olacaktır
Soran+1 yılPasif derken?
- +1 yıl
Yazmıştım ama tekrar yazıyorum iktidarını kaybetmiş oğlan gay top güzel kardeşim daha ne diyim bunlar pasif olanlar aktif ise 100/% erkeklere denir
Soran+1 yılBu tür şeylere evet karşı koyamıyor bu arada pardon cevabınizi görmeden tekrar pasif yazdım burdan yenilemeden görülmüyor evet aktif pasif durumunu duymuştum ben zaten çok karşıyım bu tür şeyler yanlis dedigim ve dediğiniz gibi caiz değil Allah oyle şeyler basıp etmesin
Soran+1 yılYok bizimki pasif değil o zamsn
Soran+1 yılSanki aktif olması çok iyi birseymiş gibi yazmisim tuhaf bir durum olunca bende tuhaflastim pardon.
- +1 yıl
Allah yardımcıniz olsun üzgünüm bu duruma sizin cinsel isteklerinize karşılık vermezse durum o zamanda daha vahim olacak birbirinize destek olun psikolojik danışman olaraktan ikinizin birbirinden beklentileri sebep ne olursa olusun kesinlikle ayrı yatmayin karı koca size büyük rol düşüyor Eşinizi cinsel manada orgazm tahrik etmek tüm dişiliğinizi kullanın sonuç verecektir aktif bir erkek için saçlarınizla otlamak bile kâfi. Bir erotizm havası katacaktır
Soran+1 yılYok ayrı yatmayı zaten kussek bile yapmayız şunu iyi biliyorum ki o beni seviyor bende onu ama ben çok fazla seviyorum bu yuzden şimdiye kadar ailemde götürmek istese gitmedim bırakamadim eşimi çok sevdiğim için canımı bile veririm ona ailemden bile üstündür benim için
Soran+1 yılBu arada amin Allah razı olsun duaniz içinde
- +1 yıl
Ne güzel araniza kimsenin girmesine müsaade etmeyin inşaallah sevginiz karşılıklıdir hamile bir hnm bu tür psikolojik sıkıntılardan uzak durmalı yinede mutmeyin olun kalbinizi bozmayın
- +1 yıl
Amin cumlemizden Eşiniz yanınızda iken burda olmuyorsunuz sanırım buradaki zamaninizi Eşiniz le geçirseniz çok daha renk lı olur. Geceniz
Soran+1 yılYok esim yokken buraya giriyorum bilemiyorum hamilelikten mi bu durum ama zor oluyor bu şekilde güven olmayınca
- +1 yıl
Aslında buradaki fikirler düşünceler çelişmeye bilir. Sizin sorunuz la çünkü herkesin farklı ideojoli si bir görüş ve düşünceleri var sizin Eşinizin duygu ve beklentileri apay ayrı bir fikirdir merak ettiğiniz soruları direkt olarak vericek tek insan Eşiniz dır bire bir olarak burası karmaşık ve bilgi kirliliği oluşturur sağlıklı karar alamazsınız, bence efendim genel sorular bundan müstesna tâbi
Soran+1 yılHaklısınız
boşa gitsin kank adam olmaz bu adamdan çocuğunuda kendin büyüt böyle aptal adamla çocuk büyümez
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakiyorum simdi duruma
Soran+1 yılAbi mi? Üç mü ? Birde kardesim mi? In anki anlamadım seni
Soran+1 yılBende uslubununuzu anlamadım abi vs
Soran+1 yılNasıl küfür
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma hanim efendi de sen de hem kızıp hem de ikinci çocuğu doğuruyorsun ya sen çok azginsin doymuyorsun adamin iliklerini kemiriyorsun ya da eşin senden hevesini almis tazesini istiyor 😃
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben onunla evlendigimde tazecik kizdim ondan da ustundum hep fiziksel hem eğitim vs hala da öyle
Cevap sahibi+1 yılYani halen ilk günkü gibi tazeyim vücudumda bozulma yok diyorsun 😃?
Soran+1 yılSuna zaten 9cu aya girdik hamileyim ne olabilir ki
Soran+1 yılŞu an
Cevap sahibi+1 yılYani vajinada bolluk sarkma falan yok yani?
Soran+1 yılHayır tabiki yok aynı sonuçta çocuk içerde oluyor rahmin hiç hamile kadın gormemissin bu durumda ondan bilmemen normal
Cevap sahibi+1 yılHamile olman dolayisi ile demedim yani vajinan ilk evlendigin gibi dar mi yoksa degisim var mi?
Soran+1 yılBunlar seni ilgilendirmez tuhaf tuhaf sormussun zaten
Cevap sahibi+1 yılNeresi tuhaf senin sorman normal de benimki neden tuhaf sebep söylüyorum sana işte?
Soran+1 yılÖyleyse hayır dediğin gibu değil
Cevap sahibi+1 yılNasil peki?
bu kadar üzülmeyin hamile olduğun için durumu biraz büyütmüşsün. psikolojik destek almanızı öneririm.. geçecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılValla psikologlar benden beter
kızım seni ilk o kızla aldattığı zaman ne diye geri dönersin. bunu unutma bir kez yaparsan diğerleri kolay olur yani seni bir kez aldatan adam çok pişman değilse ona kolay kolay güvenemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKızım derken?
Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Bir ilişki ni kere koptu mu bidaha düzelme z yan i bunun sonu yok ya böyle gitcek ya da ayrılcak sın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir yere gittiği yok Şu an çok iyi gibi ama cinsel olarak pek birsey yok bu durumu sorduğumda hamile olduğum için diyor anlamiyorum diyorum bu bir neden değil ki diye
+1 yılEvlendiğiniz yıl seni aldatmış. Bir daha yüzüne bile bakmaman gerekirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem destek olmadı olmuyor olmaz da zaten yok gibiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanmıyorum gay olduğunu gay olsa seninle cinsel ilişkiye giremez
032 Yorumla
Soran+1 yılGaylar normal olarak bir bayanla ilişki yapamazlar mi yani
Cevap sahibi+1 yılsanmam mümkün değil. mutlaka beyinlerinde gay ya da bu tarz şeyleri canlandırmak zorundalar. sanmıyorum yapabilsinler.
Cevap sahibi+1 yılsertleşme sorunu yaşarlar. hatta cinsel ilişkiniz yarıda kalır. bir insanın gay olması demek sizinle asla cinsel ilişkiyi yapamaması anlamına gelebilir.
Cevap sahibi+1 yılevet yapamazlar. bir erkekle hemen ereksiyon olan bir gay bir bayanla bunu başaramayabilir. içiniz rahat olsun bence.
Cevap sahibi+1 yıleşiniz bence sizi çok seviyor. bazen erkekler değişik şeyler arayabilir. bunuda internet ortamında rahatlıkla yapabilir. iş gerçeğe dönüşünce sanmıyorum eşiniz bir erkekle beraber olsun. onu hala seviyorum demişsiniz. demekki iyi yönleri var eşinizin. size kızmasıda çok doğal. her ne olursa olsun intihar etmemeniz gerek.
Cevap sahibi+1 yıleşinizin sosyal hesaplarını çok kurcalamayın bence. sizi rahatlatmak adına itiraf etmeliyim ki defalarca sanal seks yaptım. ama eşim asla bilmemiştir. hiç bir zaman sosyal hesaplarımı kontrol etmez. ve eşimide çok seviyorum. sosyal hesaplarımı kontrol eden bir eşim olsa asla eşimi kaybetmemek için interneti kullanmazdım.
Soran+1 yılBen canıma kiydiktan sonra eşimle güzel güzel konuştum olabilir dedim bu Allah vergisi cinsel tercihin farklı olabilir dedim hayır dedi sacmalama dedi ama şunu da zorla itiraf etti daha once bekarligimda farklı heyecanlar arıyordum bir kere 18-20li yaşlarda arkadan yaptim bir gay i dedi sok oldum ama arkamda kim Sen yok ki ayrı layık dedim şunu da söyledi ben sadece heyecan arıyordum dedi inandım hoş başka secenegim de yoktu ki sonra bana dedi kabul etmedim caiz değil diye bir müddet sonra tamam dedim başka yere gitmesin eşimi her yönden mutlu edeyim diye ama bu seferde o yapamadı sanırım canimin acimasindan korktu. Şu an durum ilişki dersen ben istersem var o da nadiren ama hamile olduğum için diyor doğuma çok az kaldı. ama genelde çok istekli değil tabi bu durum tanistigimizda ve nisanliyken böyle değildi çok pardon doruklardaydi hergün isterdi yüzeysel tabi kızlık sorun olmasın diye Şu an bilemiyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılöncelikle boşver herşey yaşanmış olmuş bitmiş. eşini seviyomusun bu haliylede olsa sana iyi davranıyomu ya da seni üzüyomu
Soran+1 yılBeni seviyor bende onu seviyorum ama kafamdan bir türlü olabilir mi ihtimalini alamıyorum hem aldatır ihtimali hemde o dedigim ihtimal zaten pek evde durmuyor çalışıyor bu durumda kontrolde edemiyorum onu çok tedirgin oluyorum
Soran+1 yılNasıl bosvereyim hep içimde şüphe ile yaşıyorum bu da ister istemez evliliğe yansıyor esim de net konuşan bir insan değil gibi bu konuda bu yuzden ne yapacağımı bilmiyorum çok zor bir durumdayım
Soran+1 yılBu arada evet eşimin iyi yönleri var hem de benim ailem yok gibi birsey belki onu hep tanistigimizdan beri sığınacak limanim olarak gormemde etkili onu çok sıkıntılı bir dönemimde tanıdım ve sonradan sevdim tabi önce olgunluğu ve mantığını begendim sonra evlilik kendiliğinden geldi tabi bu arada sevdim de hem de çok
Soran+1 yılSon birsey daha sorsam esim çabuk boşalıyor ve ilişki esnasında çabuk sönüyor bunlar gaylik belirtisi değil mi peki? çok şey yazdım hangilerine cevap vereceksiniz bilmiyorum ama hepsine de verirseniz sevinirim ayrı ayrı çünkü sizi mantıklı buldum ve sozleriniz değerli benim için
Cevap sahibi+1 yılhayır asla değil eşinizin çabuk boşalması aşırı zevk aldığıyla kaynaklı bir şey. bir süre sonra 2. ci yapışınızda daha uzun süre eşiniz sönmeyecektir. bendede çok oluyodu bunun önüne geçmek için boşalmamak için başka şeyler düşünürdüm hep zevk almamak için üzüntülü olduğum şeyleri aklıma getirirdim :D :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıldefalarca eşim boşalamadan boşaldığım olmuştur. eşim hiç sorun yapmadı üzülsede. bence kafanıza çok takmayın. mutlaka düzelecektir. eşiniz aslında gündüz mastürbasyon yapsa akşam kolay kolay sönmez. ben öyle yaptım bir süre.
Cevap sahibi+1 yılsevdiysen hiç bir şeyi dert etme lütfen inan bana daha iyisi gelmez. insanız sonuçta eşinizin de sorunları olabilir. bence çokta iyi adamdır. size mutluluklar dilerim. bence mutlu olmaya çalışın bebeğinizi düşünün. hayatta herşey seksten ibaret değil.
Cevap sahibi+1 yılbir şey daha söyleyim size müdürlük yaptığım büyük bir kurumda. çay ve temizliğe bakan bir hanım kardeşimiz vardı. kocası akşama kadar kahveden çıkmaz. içki içer. asla çalışmazmış. ve kadın işten çıkıcam diye çok korkardı. neden biliyomusun. eşi işten çıkarsan eve gelme dediği için. neleri var ya. mutlu olmaya çalışın. çok iyi kalpli çok duygusal olduğunuz kesin. eşinizinde sizi çok sevdiğine inanıyorum ben.
Soran+1 yılEşimin beni sevdiğini biliyorum ama ben onu daha fazla seviyorum o da bunun bilincinde. ben çok sabrettim zaman geldi yalan ve yakaladım ikinci çocuğuma hamileyim ilkinde onunla birlikte çok çok sıkıntı çektik hep birbirimize sarıldık kimsemiz yoktu eşimin olgun ve yumuşak bir yönü var o yönlerini çok severim bende kedi gibi der yanına sokulurum o da bundan hoslanirmis hep onu üstün tutmaya çalışırım herkese karşı
Cevap sahibi+1 yılbence eşini asla bırakma. hep ona sarıl. inan sanada çok ihtiyacı var bence.
Soran+1 yılŞu an benim ona daha çok ihtiyacım var ama o yok ki
Cevap sahibi+1 yılgüçlü olmaya çalışın lütfen. biliyorum çok zor ama bebeğiniz için bunu yapın.
Cevap sahibi+1 yılhayatın zaten kendisi çok acımasız. güçlü olmazsak nasıl baş ederiz bir sürü sorunla.
Soran+1 yılHaklısınız tabi ama benim için durum daha zor bu arada normalde ozel den prensibim olmadığı için yazismam ama sizin fikirleriniz mantıklı geldi sizinle ozelden yarışmayı isterim tabiki seviyeli bir şekilde bu konu üzerine olmak kaydıyla eğer sizde isterseniz
Cevap sahibi+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılmetinykk
Soran+1 yılSiz kendinizi görünür yapın sonra duzeltirsiniz ben mesaj atayım ya da takip eklerim
Cevap sahibi+1 yılnasıl görünür yapıcam
Cevap sahibi+1 yıltakip attım metinykk
Soran+1 yılEn yukarda gizli üye denilen yerden yapılıyor sanırım orda tink var olması gerek ordan galiba
Cevap sahibi+1 yıltakip attım gelmedimi metinykk
Soran+1 yılSiz ben gizli oldugim için takip atamazsınız ki ben atacam ama sizin kendinizi görünür yapmanız gerek bunun için
Cevap sahibi+1 yıloldumu
Soran+1 yıltamam
Evlendigin andan itibaren mi isteksiz sana karşı yoksa hamilelikten sonra mı başladı
08 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten belli bir süre sonra böyle oldu
Soran+1 yılOlabilir bu hafta yine dedi doğumdan sonra dedi yok dedim sonra niye diğer yer yetmiyor mu dedim yok yetiyorda fantazi olur dedi saçma çok günah bir şeyin fantazisi olmaz ki pompoei şehri bu yuzden helak olmustur
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun bu dinimizde livata olarak geçer ve bunun her türlüsü günahtır. ayrıca en önemlisi ayet i kerime olan kadınlar sizin tarlalarinizdir. tarlalariniza istediğiniz gibi yaklaşın ancak helal yollardan burdaki helal yol yani haram olmayan kısım ters ilişkiden bahseder.
Soran+1 yılSu an konuştuğumuz konu bu ama ters ilişki başka birsey degil ki burda
+1 yılEsin gay olabilir de benim de gay arkadaşım var onunla arkadan olmamı istiyor. Dediğin gibi esin gay olabilir 😑
04 Yorumla- +1 yıl
Senin sorunu okumuştum ama silinmiş. Demiştim ki; "hetero bir adamla olmak her genç lubunun hayalidir. Ne kaybedersin ki, ona unutamayacağı bir şey yaşat. Namın yürüsün 😄" tabi onu "düzelebileceğine" ikna etmeye çalışıp burada olduğu gibi bir kadının hayatının mahvolmasına da yol açabilirsin. 😶
Soran+1 yılÇok sıkıntılı bir durum seninki de arkadaşından uzak dur bence çünkü arkadan çok günah pompası şehrini duymussundur sırf bu sapkinliklari yüzünden helak oldular hatta netten açıp bakabilirsin benimkine gelince gay olup olmadığı konusunda şüphelerim elbette var o gay arkadaşın nasil çok afedersin erken boşalma sorunu var mi? birde hiç bayanla yapıyor mu yaparken çabuk sönüyor mu bunları sorabilir misin rica etsem?
- +1 yıl
Hiç bir bayan ile yapmıyor hep beni istiyor onu arkadan yapmam icin
Soran+1 yılTuhafıma seni ne olarak görüyor ki
yaşadıklarınız cınsel hayatınıza etki etmiş. soğukluk olmuş. eşinin biseksüel olma durumuda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa tamamda hamilesin diye olabilir o istese o halde iliskiyemi giricektin yani?
03 Yorumla
Soran+1 yılCanim bilgin yok sanırım hamilelik cinselliğe engel değil ki
Cevap sahibi+1 yılDoguma az kaldı yazmışsın 6. Aydan sonrası tehlikeli hamilelikten cinsellik hep tehlikeli zaten.
Soran+1 yılYok oyle birsey son aya kadar cinsellik normal eğer bir problem yoksa
+1 yılonu bunu bilmem de su insanlara ailem deme
11 Yorumla
Soran+1 yılZatrn artık demiyorum bittiler benim için son yaptiklarindan sonra
+1 yılŞimdi ne durumdasınız, çocuk doğdu mu?
00 Yorumlagay değilde bir seksüel olmuş gibi gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılAbla eşin vurduruyor bence
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılKaç gündür nasil yanının cevabını vereceksin ne diye oraya öyle yazdin ki?
- +1 yıl
Abla nasıl anlamadın eşin arkadan veriyor yani. Ama belkide adamın günahına giriyorum bilemem
- +1 yıl
Ama bir gayla konusuyorsa eğilimi vardır. Ama boşver yuvanı yıkma 😎
+1 yılBence değil isteksiz olabilir ne alaka gaylikle
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye isteksiz olsun ki
- +1 yıl
oda onunla alakali orasini bilemem
Lutfen bana ulasirmisin
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayırdır
Soran+1 yılBenim xperim mesaj için yeterli değil ki
Soran+1 yılAma deneyeceğim
Soran+1 yılTakip gönderdim ben mesaj atamiyorum sen yazarsin
Soran+1 yılDemekki önemli değilmiş soyleyeceklerin çünkü hala yazmadin
Soran+1 yılMesaj attım sana burdan
Soran+1 yılBirde yorumunu ancak kendin silebilirsin ben değil sanirim
+1 yılYorum yok
017 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmayacaksınız onunda yazmasaydiniz bari
- +1 yıl
Ya eşin biseksüel ya da gay meğilli
Soran+1 yılÇok sagol ya yorum yapmak için yapmaya da gerek yoktu laf olsun diye
- +1 yıl
laf olsun diye değil üzülme diyeydi ama
Soran+1 yılÜzülme diye her iki ihtimal de yazılır mi ki
- +1 yıl
ama sonuçta bunlar hatta şuda var eşin gay olma olasılığını saklamak içinde evlilik yapmış olabilir
Soran+1 yılSanmam
- +1 yıl
Valla o Zaman sapkın
Soran+1 yılSapkin derken?
- +1 yıl
değişik fantaziler arıyor
Soran+1 yılEvet kendi de dedi fantazi olur diye bu sapkınlık mi bilmiyorum ki?
- +1 yıl
yani biraz değişik fantazileri var sizce öyle değilmi
Soran+1 yılBilmiyorum ki başka isteyen erkek olup olmadığını bu yuzden sapkınlık mi bilemem
- +1 yıl
artık bilemedim bende
Soran+1 yılAma bir arkadasimdan onlarında denediğini duymuştum demekki onun eşi de istemis
- +1 yıl
o zaman grup yapın
Soran+1 yılSaçma sapan konuşmayın
+1 yılkiyamam sana üzüldüm
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Günaydın nasilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin sapık
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol nerden anladın o kadar cok düşündün ki bu konuyu kısa ve oz yazmissin
Cevap sahibi+1 yılTatmin olmuyor işde zevkin doruklarını yaşamak stiyor çok ilişki yaşadıgı için kendi bedenindede zevk alıyor başka kollarda yani bir anormallik ca
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar acil bir soru? Esim biseksüel mi gay mı? Çok üzülüyorum lutfen saçma cevaplar vermeyin rica ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler