Günümüz türbanlı kızları sizce doğru yolda mı?

Ya arkadaşlar ben inanamıyorum benden başka fark eden yok mu güya türbanlılar tesettürdeler kızın instagramda 20k takipcisi var yemin ederim benden güzel giyiniyo çoğu açık kızdan güzel giyiniyo ve bence makyajıyla giyinisiyle coğu acık kızdan daha cok ilgi cekiyolar sizce bu doğru yol mu? ben kapansam tam kapanırım makyaj yapmam siyah ferace giyerim felan ilgi cekmemeye calısırım erkeklerin ilgisini cekmemeye calısırım cünkü zaten amac bu değil mi ya :D ben mi bir şeyleri yanlış biliyorum yoksa siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasım ben sizler gibi doğru dürüst kapananlara zaten bir şey demiyorum helal olsun keşke bende kapanabilsem. Demek istedigim şu kapanmanın amacı nedir? Erkeklerin dikkatini cekmemek değil mi? Gratise makyaj malzemesi almaya gidiyorum kapalılar benimle yarışıyo. Ama makyaj dikkat cekmek güzel görünmek icin yapılır? Diyorum ki bu celiski neden anlatabiliyomuyum benim 120 takipcim var kapalı bir kızın 20 bin sence hangimiz daha cok dikkat cekiyoruz? Hangimizin fotograflarını daha cok erkek goru
Güncellemeler
+1 yıl
@rimelaskina

@senaseveer

instagramdan ikisine bakınÇOĞU AÇIK KIZDAN DAHA GÜZELLER DAHA ÇOK DİKKAT ÇEKİYOLAR DAHA ÇOK ERKEK GÖRÜYO DAHA COK MAKYAJ YAPIYOLAR DAHA MARKA GİYİNİYOLAR DAHA COK TAKI TAKIYOLAR DAHA COK SÜSLENİYOLAR DAHA COK GEZİP TOZUP PARA HARCIYOLAR 1. KIZIN MAKYAJ MALZEMELERİNİ GÖSTERDİĞİ VİDEOLARI FELAN VAR DAHA COK GÖSTERİS YAPIYORLAR. SİZCE TESETTÜR BU MU? (BUNLARI BANA SAVUNANLARA SORUYORUM)
Günümüz türbanlı kızları sizce doğru yolda mı?