Kız, erkek veya interseks olmak istemiyorum, cinsiyetsiz olmak istiyorum, insanlara sadece romantik/duygusal/estetik ilgi duymak istiyorum.
Bunun için ne yapmalıyım?
Bunun için ne yapmalıyım?
Ben de hiçbir cinsiyete ait değilim ama erkeklere arada çekimim var ama mantıksal boyutta sevmiyorum erkekleri. sen hadım olursan kadın olmaktan ne farkın kalır? Yani tam emin değilim ama hadım olmak cinsiyet değiştirmeye benzemiyor mu? Yani nasıl kurtulabılırız ki tamamen. Kadın olmuş olursun o zaman da sanırım.
ben agenderim yani erkeklere ilgi duyuyorum ama kendimi cinsiyetsiz olarak görüyorum
sen şöylemisin cinsiyetsizsin ve ilgi duyduğun kişinin cinsiyeti önemsiz ve cinsel olarak ilgi duymuyosun sadece romantik olarak ilgi duyuyosun böyleyse aseksüel ve agender olabilirsin ama cinsel olarakta ilgi duyuyosan sadece agendersin
Nerede oyle günler yaa?
Mümkün değil mi?
Değil.
Kimyasal ve cerrahi hadım ile olur belki.
Burada barindirmazlar seni o sekilde ya tecavuze ugrarsin ya da sahsina yapilan hakaret ve siddetlere. Kolay değil o işler.
O kadar kötü mü ya,
Tecavüzden ve şiddetten korunmak için gece yalnız başına dışarı çıkmayayım bir de güçlü bir arkadaş veya romantik sevgilim olsa, yanımda savunma araçları da bulundurursam korunurum diye düşünüyorum.
Baban RTE değilse imkansız bunlar.
AKP'li değilim ama ailem AKP'li.
Olabilir.
Doktora git onlar halleder.
Ürolojiye gitmek lazım galiba
Cevap
2Cevap
bir sen eksiktin zaten tam oldu.
Ama en mantıklı benim tercihim galiba
Zaten erkeklik ve kadınlığın dünyaya faydası ne ki, bilime bir faydası var mı mesela.
Kestir
Değişikmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?