Şirk yuvası menzil ve diğer tarikatlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yaşayan putlar; şeyhler hakkında iyi konuşmuş bu adam.
Yaşayan putlar; şeyhler hakkında iyi konuşmuş bu adam.
İslam'da tarikat diye bir şey yoktur şeyhte yoktur bunlar şirktir kula kul olmaktır o tarikat iyi bu tarikat kötü diye bir şeyde yoktur hepsi şirktir kula kulluk etmektir tarikatlar cemaatler Allah Kuran Hz Muhammed (S. A. V) isimlerini kullanarak milleti soymayı amaçlar devlet içinde kadrolaşır kendi adamlarını devlete sokar akla gelebilecek her konuda torpilli olurlar Türkiye'de bunlar çok fazla örnekleri de çok fazla dinle alakası olmayan dini para kazanma aracı olarak kullanan torpil için kullanan kula kul olan Müslümanlık ve İslam dini ile uzaktan yakından alakası bile olmayan milyonlarca kafirden oluşan tarikatlar var kısacası CİAsal İslam diyebiliriz Müslümanın Rehberi HZ. Muhammed (S. A. V)'dir Kitabı Kurandır Rabbi Allahu tealadır Müslüman olana din konusunda başka bir şey gerekmez yapacakları bellidir yapmayacakları da bellidir tarikat ve cemaat isimli şirk yuvaları dışında araptaparlar da vardır bununda Müslümanlık ile alakası yoktur
Gavs Allahım ta kendisidir diyorlardı bir vodeosunda o gavs denen soytarıya secde ediyorlardı Allahsızlar😎
Dünya üzerinde rant oldukça, bu terikatlarda eksik olmayacaktır.
puttan ziyade öğretmen olarak görmekte sakınca yok bence.
Adama tapıyorlar önünde eğiliyorlar, kölelik yapıyorlar. Bu düpe düz şirktir.
ben tapandan bahsetmiyorum. öğretmen olarak rehber olarak gören insanlardan bahsediyorum. sadece menzilciler hakkında konuşmuyorum genel olarak cemaat ve tarikatlar hakkında konuşuyorum. aleni bir şekilde kendisine tapmalarını isteyen bir şeyhin peşinden gitmek şirk olur ama Allahı anlatmak için yanına çektiği insan ona tapıyorsa bu o insanın sapkınlığıdır bütün cemaate ya da tarikata sapkın demek iftira olur.
İslamda tarikat diye bir şey yoktur. Herkes kendi kafasına göre bir İslam yaratıyor.
ben cemaatlere tarikatlara soğuk bakan bir insan değilim. en nihayetinde hepsi müslüman ve Allahın adını anmak için bir araya gelmişler. ben bu konuyu birine sorduğumda bana şu cevabı vermişti. bir okula git her sınıfın öğretmeni farklıdır ama hepsi aynı müfredatı anlatır ders kitabına bağlı kalır. ama kendine göre yöntemleri vardır kendi bildiği gibi anlatır. cemaatleri de böyle düşün demişti. mantıklı bir yaklaşım da. sonuçta Allahı anlatıyorlar Kuran-ı Kerim i rehber ediniyorlar. tabiri caizse müfredatları aynı.
Allah rehber olarak Hz. Muhammed'i müfredat olarakta Kur'an-ı Kerim'i göndermiştir. Bunlar yeter. Tarikatlar ve cemaatlar şirk yuvasından başkası değildir. Sen şimdi tasavvufu ve mevlanayı da seviyorsundur.
sevmemek için bir sebebim yok.
Mevlananın mesnevilerini (seks hikayelerini) de okudun öyle mi seviyorsun yoksa sana anlatılan mevlanayı mı seviyorsun? :D
seks hikayeleri mi :D çok ilginç bir bakış açısı
Öyle ama adam seks hikayesi yazmış :D
Sana oku demiyorum bu adam özet geçmiş
https://www.youtube.com/watch?v=dcB5NLwWW3k
Cevap
0Cevap
Bir şey düşünmüyorum çünkü olayın içinde değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?