+1 yılBenim de ne makyaj malzemem var, ne kisisel bakim urunlerim. İki tane bana kucuk gelen sutyenim var, bir iki tane tisort. tisortlerim eski ve cocuksu. Pantolonum bir tane var. Zayiflimdan oturu olmuyor. Oteki cok bol ve uzun. Pacalarini katlayip beline, dugmenin onune bir dugme daha diktim oyle kullaniyorum. Bir gomlegim var tam olmuyor ustume oteki de yirtik ve bazi yerlerinin rengi cok acildi ozon olmus. Bu konuda dertlesebilecegim birini gordugum icin sevicliyim. Anlamazlar ne hissettigini alay eder bunlar.
İkinci el alabilirsin belki daha ucuza gelir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir bez parçası için saçmalama önce. Üniversitede kimse kimsenin ne giydiğini umursamıyor bile. Kredi başvurusu yap. Ailenin verdiği harçlığın olur kredinle de üstüne başına alırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım umursamıyodur bende krediyi bekliyorum :(
İlk önce tebrik ederim kazanmışsin.. Şimdi tabi lise de degilsin üniversite de bir çok kişi guzel giyiniyor evet. Eğer devlet universitesi kazanmişsan çok ta abartmaya gerek yok. Ailenin borclari tabi ki olabilir ama sana hic bir zaman bise almayacaklari anlamina gelmez.. biraz sende destek olmaya calis onlara elbet ellerine para gecince sana belirli miktar verirler harcaman icin.. kyk bursun felan yok mu basvur istersen 400 tl yuklenir her ay istediklerini alirsin yava yavad ailen de sıkışmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkürler bu kadar yazmıssın. kyk ocakta baslıyormus sanırım o zamana kadar böyle idare edicem sanırım napıyım.. keske destek olsam o kadar cok isterim ki ama yapabileceğim bir is bulamıyorum dısarıda babam calımama izin vermez evde doğum gunu susleri hazırlayıp satıyım diyodum ama onuda yapamazsın dediler öyle kaldı iste kyk yı bekliyoruz artık :)
+1 yılAllah ım böyle saf (iyi anlamda) kızlar yerine neden kokoşları cikartirsın karşıma? Ne yazicagimi bilmiyorum ama üzülmene bile değmez. Bugün, yarın, önündeki 1yıl eninde sonunda geçicek belkide hiçbişey hatirlamicaksin ama üni bitirdiğinde önünde bir ömür olucak. O zaman kendi paranı da kazanirsin.
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler oncelikle :) umarım cok üzülmem ne diyim sağol düsüncelerin icin <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılİyi insan, orası moda programı için adam toplamıyor. Eğer devlet üniversitesiyse zaten oradaki insanların trilyonları yok yani her gün nasıl farklı giyinebilirsin, bütçe dayanır mı, her dakika gidip kıyafet mi alacağız ya da, sen sadece temiz kullan kıyafetlerini yeter, üzülmede ağlamada yahu ://
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim iyiki sizin gibi iyi insanlar var
- +1 yıl
Estğ. Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için
Sen kıyafetinden dolayı değil kişiliğin kıyafetle ölçüldüğü düşüncenden dolayı çok ezilirsin. Para lazımsa bir part-time iş bul çalış hem harçlığını çıkarırsın hemde ailene yük olmazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılmalesef babam izin vermez yoksa cok isterim. tesekkür ederim bu arada. malesef öyle bir dünyada yasıyoruzki dediğin gibi insanlar tamamen dıs görünüsüne göre yargılanıyor
Soran+1 yılumarım sağol
Şöyle saçma sapan yorumları okuyup, kendini üzme. Cumartesi ve pazar günleri bir mağaza da iş bulabilirsin. Mesela örnek vermek gerekirse, defacto gibi mağazalarda. Üzülme ve ağlama lütfen. O kıyafetlerle git, ne olacak. Umursama boşver.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkürler
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bebegim universite oyle ezilecegin bir ortam degil bebeto yok uzulme. Kendin calisirsin part time. Benim de okurken cok param olmazdi. Sonra 2. Siniftan sonra okuldan sonra ders vermeye basladim da durumu oyle duzelttim :) bence Şu an cok mutlu olmalisin. Universite hayatina cok seyler katacak. Okumus, kultur seviyesi yuksek insanlarla tanisacaksin ders alacaksin. Taki maki nedir allasen cool ol :) uzulme alirsin birkac pantolon daha 30 40tl ederi ayda 1 tane alsan oh bitti gitti.
00 YorumlaKıayafetimi cumadan cumaya değiştimi bilrim :D Ütü yapmak yok hiç takmam kıyafeti :D fake onlar fake :D tek giysilerini giyiyolar ilk gün çekiniyolar sonraki günler çulsuzlar :D
15 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılkızlar arasında öyle değildir iste ya
+1 yılKimse seni ezmez bebegim. Çalışabilirsin birkaç kez partime işlerde
27 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler umarım ezmezler ama insan kendini kötü hissetmez mi işte o kadar güzel kız arasında
- +1 yıl
Hissedebilirsin anlıyorum senin ne demek istediğini ama madem bunları umursayan birisin dedigim gibi günlük 100 tl falan kazanabilecegin işler var mesela beş kez gitsen mis gibi alışveriş yaparsin. Ben bazen düğünlerde garsonluk yapiyorum mesela.
Soran+1 yılya peki onerirmisin nasıl meslekler garsonluk mu günlük 100 tl cok iyimis ben cok asosyal bir insanım pek bilmem böyle seyleri
- +1 yıl
Çok fazla insanla muhatap oluyorsun ya.. yorucu bir is.. cidden çok yoruluyorum bazen ama garsonluk öğrenci işidir. Dugun başı 30tl ben günde dört düğüne giriyorum 100 tl alıyorum. Cidden dugun salonlarını arastirmalisin, ya da herhangi bir kafe vs. 100 100 birikiyor bir sürü alışveriş yapıyorum bu sekilde. Cüzdanında kendi paranın olması aşırı güzel. Baban sorun yapmıyorsa kendine uygun bir iş mutlaka bulursun. Takma demek istemedim takarsin çünkü çözüm bulalım ki kafan rahat etsin güzellik
Soran+1 yılçok teşekkür ederim düşünücem bunu çok sağol
- +1 yıl
Önemli değil :) bunlar çözülecek şeyler bu yüzden "dert etme" kara kara dusunecegine bir çıkar yol bulmaya çalış hemen kuzum. Öpüyorum
Soran+1 yılbende öpüyorum rahatlattın beni :) hoscakal
Anlamıyorum şükür etmek yerine bıktım bu hayattan diyip küfre Neden giriyorsun? Ben bölüm birincisi olduğumda harç parasını veremediğim için okuldan atilacaktim. Aylık 20 lira ile gecinirdim.1 paket makarna ile üç gün karın doyururdum. Bakış açını değiştir bu dünyayı sen degiatireceksin. Dünya seni değiştirmeyecek. Birşey öğrenmek istiyorsan zorluklarla başa çıkmayı öğrenirsin. Elinde okuma fırsatı var ya olmasaydı?
10 Yorumla
+1 yılunivrstesne gore dgsr ama bunlari takma bir hfta boyunca ayni seyi giyen arkdslarmz var bnde cok giydm iki gunde bir aynisini ama ne dislandim ne de disladim
10 Yorumla
+1 yılBenimde yoktu kardeşim 1. Sınıfta öyle çeşit cesit kıyafetim bir kaç parçaydi. meger ne güzel okumusuz lisede herkes ayni okul formasini giyerdi kimin ne giydiğinin önemi olmazdi hepimizde aynıydı... hemde ben evden dışarda okumuştum ilk sene yavas yavas para biriktirip yazin almıştım bir kac parca birsey ailenin borcunu bilemem ama sukret universite kazanamayanlarda var Rabbim yardim ediyor cok şükür sabrer dua et sen burs verecek yerlere başvur felan
00 YorumlaBirincisi üniversiteye hava atmak için hiçbir şekilde gitme kardeş ikincisi Eğer Senin amacın gerçekten okumak sa Kimse senin umrunda olmaz Sen derslerine ve hayatına odaklanırsınız Elbette Her insan güzel kıyafet giymek ister ama önemli olan senin kendine olan saygındır her şeyi geçici mesleğini Eline aldığın zaman çok daha iyi şekilde hayatına bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenimde 2 kotum toplasan 4 kazağım vardır , bugüne kadar kimse beni ezmedi, ama herkes gibi cebimde para ile ortamlara giremedim o kadar.
10 Yorumla
+1 yılOkurken istemsizce guldum 😊 takna bu kadar ya yavas yavas alirsin kiyafet iki bez parcasini bu kadar takma dicem ama bende senin gibiyim be kardesim gel bir sarilalim 😂
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. sen çok yanlış yoldasın... ÜNV ye güzel kıyafetler giymek için gidilmiyor...
beni devlet okuttu ve ünv gittiğimde sadece 2 alt 3 üst veriyordu devlet sadece onlar vardı... ...
böyle bir zihniyetle mutlu olman zor bence dünyaya bakışını değiştir.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir süreçten geciyorsunuz. Sabır et. Onlar kızına güzel kıyafetler almak istemezler mı hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsın sağol haklısın
Benim ailemin borcu olmadığı halde bana bir şey aldıkları yok. Pek kıyafetimde yok bu yüzden. Ama önemli olan okul. Derslerine odaklan mezun olduğunda istediğin gibi giyinirsin.
10 Yorumla
+1 yılBurs bulmaya başla:) bir tanıdığımız kız vardı bursla köşeyi döndü her cemaattir demektir belediyedir hepsinden alıyordu ayda 1
500 alıyordu düşün yani:)00 Yorumla
+1 yılOkula okumak için gidenlerden ol lütfen süslenip görücüye çıkmak için giden kızlar ne ya farklı farklı kombin yap tişörtü kıvır falan önemli değil hiç kimsenin bir dünya kıyafeti yok
00 YorumlaValla benimde pek yok ablamdan aldım birazdan otogara gidicem. Üniversite pazartesi. Merak etmr ileride çalışır alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkyk başlasaydı dimi...
Seni güzel kıyafetleri var diyemi ezecekler bence böyle düşünmemelisin
10 YorumlaEğer burs alıyorsan o parayla kıyafet alabilirsin madem yurt ev sorunun yok sende elindeki parayı kıyafete yatır
00 YorumlaKimse senin elbisenle değer vermez bu laf var ne insanlar tanidim içinde elbise yok ne elbise gördüm içinde insan yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar takilacak bir durum değil neticesinde herkesin ailesi mükemmel degil ben uniyi kendi imkanlarimla okuyup bitirdim hani yapmak istedikten sonra part time calisirsin, kyk felan derken gecinip gidiyosun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPart time bir işe girip kazandıklarınla giyecek bişeyler alabilirsin 🤔
10 Yorumla Evet havalidir ama herkes ayni olacak degil senin gibi lerde olacaktır merak etme hergun farkli giyinsen ne olacak ayni giysen ne olacak havalilar tera bakar falan ama hayat sartlari bunlari gerektiriyor demekki gerek yok yani 😅
00 Yorumla
+1 yılbence kimse kimseyi ezmicek
bu çok da önem arz etmez bence00 YorumlaÜniversiteyi ne sanıyorsunuz o kadar havalı bir yer değil
00 Yorumla
+1 yılGizlice işte çalış, aylık 100 tl bile kazansan alırsın bir şeyler. Part TİME olmaz babam anlamaz ders ver etüt var filan dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda olsan sana müthiş bir yer söylerdim kanka pazarda bir kadın var tişörtleri 1 liraya satıyor ben her hafta 10 tane alıyorum yan sanayi ama süper şeyler var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh canim yavrum ben de senin gibiyim. Arkadaslarinla carsiya cikarsin hepsi fiyata bakmadan sepete dolusturur ama sen en ucuzundan bir sey bile alamazsin. Hayad...
00 Yorumla
+1 yılkızım siz delirdinizmi defileye mi davet edildiniz üniversitemi okuycaksınız belli değil ha !!
00 YorumlaYa cidden sacmalama seni bunun icin kimse ezmez, zaten tisortun gomlegin cok sadece altina siyah pantolon al yeter herseyle rahatca giyersin hicte goze batmaz
00 Yorumla
+1 yılulan ya :D benim 1 pantoloon 6 tane tişört gomlek yok baska bişeyde yok bide GS formam var
01 Yorumlasosyete pazarına çıplak git seni giydirsinler en iyisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. En çok ilgiyi öyle çeker o süslü kızları gölgede bırakırsın. Giderken haber ver biz de gelelim :)
00 Yorumla
+1 yılYa bisi olmaz takma. Yika yika. giy. az harca. Harcliginla alirsin yeni seyler!
00 Yorumla
+1 yılDers dinlemeye okumaya meslek edinmeye gidiyorsun tarz yarismasina değil unutma neyin varsa onu giy hiçte bir şey olmaz
00 Yorumlasen kiyafetim yok diye yakinirsin unide bugun yine makarna yedik baska yicek bisey yok diye yakinirlar ;-) yasadigin hayatin degerini bil
00 YorumlaDediklerine gore alman lazim. Ama borc falan varmis bilemedim
00 Yorumla
+1 yılHaline sukret be kardesim 1 pantolu 4 tsortu olmayanlarda senin sahip olduklarini hayal ediyorlar bir fotograf yukleyemiyorsun diye burda uzulecegine git 2 rekat namaz kıl sukret sahip oldugun seylere
06 Yorumla
Soran+1 yılbelki 5 rekat kılıyorum nerden biliyosun? belki her dakika şükrediyorum senden çok ediyorum nerden biliyosun? insanları böyle yargılamak cok basit değil mi sizin gibiler icin. yazık
- +1 yıl
lan bir yuru git bozdurma agzimi namaz kilan insan boyle konusmaz konusamaz sen 5 vakit kiliyorsan o zaman soyleyeyim boyle olan insan 10 vakitte kilsa kabul olmaz neymis efendim face foto atamiyormus hep ayni fotosu var diye lan insafsiz hergun ayni seyi giyenler var ben bile yirtik pantolla gezdigim gunleri hatirliyorum iste insan degil misin hep bende de olsun bende de olsun
Soran+1 yılal iste bir salak daha sen cok muslumansın ya namazınımın kabul olup olmıcanı sen mi biliyosun ben onu ornek verdim fotograf bile atamıyorum o derece yok diye ornek verdim derdim o değil derdim okul baslıyo farkındaysan altta bir soru sordum en sonda derdimi anlatıp ben aldığım 10 tll lik tisörtte bile bir hafta Allahıma sükrediyorum hadi yürü git isine bak
- +1 yıl
yav he he bu arada lakabini sormadim ama lakabinin salak oldugunu ogrendigim iyi oldu hadi eyvallah salak
Soran+1 yıloooo 2c sınıfından caglayan laf söyledi :D:D su cümlenden sonra seninle konusmam cevap da vermem. daha tartısmaktan acizsin. konusmayı bilmiyorsun daha. yazık sizin gibi insanlar bir de üniversite okuyor :D
- +1 yıl
hahah napayim karsimda senin gibi ergen olunca senin anladigin dilden konusayim dedim ayrica gerizekali oldugunu belli etme ill hakaret eden sensin tartismaya bir yerlerin yemiyorsa hakaret etmeyeceksin beyinsiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversiten hangisi merak ettim, şehrin aynı ise gerçekten yardımcı olmak isterim. rencide olmamak için şehri söyle yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi ünidesin sen, özel üni mi
18 Yorumla
Soran+1 yılhayır devlet
Cevap sahibi+1 yılGel alacağım sana kıyafet
Soran+1 yılhayır tabiki kabul etmem ama çok teşekkürler düşüncen için
Cevap sahibi+1 yılNeden kabul etmiyorsun, ailenin borclanmasını sen istemedinki
Soran+1 yılevet tabiki ben istemedim ama edemem iste ama iyiki sizin gibi iyi insanlar var sağolun ben sadece derdimi anlatmak istedim
Cevap sahibi+1 yılPeki bakalım, ama almak isterdim, içimden geldi bir an
Soran+1 yılalmış kadar oldun cidden cok sağol
Cevap sahibi+1 yıl😒😊
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen mudo çekleri arkadaşımıza lütfen
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. Ben ezeceklerini sanmam.
00 YorumlaUzuldum yaa. keske elimizden bisey gelse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde yoktu ilk gittiğimde takma kafana.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Git be milletin gönlü gözü açılır
00 Yorumla
+1 yılcıplak gıt ılgı cekersın
00 Yorumla
+1 yılunivetsitede zaten acilirsin
00 Yorumla
+1 yılanadan üryan git nolcak ki aslımızı mı saklıyalım
00 YorumlaDers çalış niçin oraya gittiğini hatırla
02 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyenin en iyi üniversitelerinden birindeyim rahat ilk üçe girer senden cok calısıyorum rahat ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılon dokuz
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş bul
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel mağazaya gidelim
04 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler güzel düsüncenden dolayı
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim. O psikolojiyi bilirim
Soran+1 yılçok iyi bir insansın kabul edemem ama bana o iyiliği yapmıs kadar oldun cidden cok tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak ister misin? Özelden (Asılmak için değil asla )
+1 yılÇıplak git ne güzel
00 YorumlaHay havanıza.
00 Yorumla
+1 yılHangi sehitdesin
00 Yorumlacuplak git
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Çıplak git
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle git
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?