+1 yılSana enistenden uzak durmani tavsiye ederim. Kadınlar bu aldatma konularında kabahati diğer kadına yüklemeye meyillidirler, duygusal davranır ve bir şekilde kocalarını affetmek isterler çünkü aldatilmayi kendilerine konduramazlar, suçlu da sadece o kadın olur. Benim eniştem de bana cinsel imalı iltifatlar ediyordu teyzemin gözleri önünde, kadın kiskançliktan deliriyordu, rahatsız olduğumu belirtiyor ve hiçbir karşılık vermiyordum. Ama sonra o erkek yine canım kocam oldu, bense sevilmeyen yeğen. :) Kaç aydır evlerine gitmiyorum, görüşmemeye çalışıyorum. Halbuki kuzenlerimi çok özledim. Aleyhine sonuç veren mevzular senin anlayacağın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
neden olmuyor?
Soran+1 yılBu ne ki
+1 yılsenin durumunda olan bir arkadaşım vardı, eğer bir daha olursa ablana söyleyeceğinin garantisini ver devam ederse telefonun kamerasını kendine çevirip uyu gelip taciz etsin görüntü göster iftira diye inkar edecektir çünkü biz böyle arkadaşımızı kurtardık
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşte ben bu zekayı kabul edemiyorum arkadaş.!.
Lafa bak ; çooook yakınızdır, yatta abim gibidir...
La sanane arkadaş sanane? Ne abisi mk yav? Abin bile olsa yakın olmayacaksın yav. Bu kadar zor anlamak?22 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaş büyük adam benden yobaz düşünemedim kusura bakma
- +1 yıl
Yobazlık falanla zerre alakası yok. Erkeğin fıtratında var. Bunu engelleyemezsin. Sen akıllı davranıp önlemini alacaksın.
Not ; fıtrat ne biliyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adam sana dışarıda arabada yatauım diyor. Sen ona sığarız bu yatağa diyorsun. Üstüne üstlük üstünde dekolteli. Taştan yaratılmadı ki bu adam. Ateş ve barut yan yana durmaz bilmiyormusun. Eniştenin davranışı son derece normal. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Haketmişsin.
24 Yorumla
Soran+1 yılYa benden 17 yaş büyük 5 senedir aynı evde kaldığım adam. Babam gibi görüyorum ya niye sapık düşüneyim
Soran+1 yılEvet çünkü ilkinde anlayamadım tam olarak. Ben mi abartıyorum falan diye düşündüm konduramadım, ikinci gece tekrar hissedince uyandım ve o uyandığımı ankayınca durdu zaten
+1 yılSöylemen senin için kötü olur yorumları dikkatle oku bak enişteden çok seni suçluyolar ne var bunda diyolar enişten iftira atar eniştesini ayartmışa çıkar adın ablanla kötü olursun kusura bakmada ablanında seni suçlaması işine gelir boşanıp napcak dul haliyle bide ekonomik özgürlüğü yoksa direk uzak dur enişteden ve muhattap olma bidaha da o evde kalma malesef toplumumuzu biliyosun gerçekçi olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılDaha önceden hiç böyle bişey olmadı ise adam belli bir anlık şehvete düşüp bakmıştır bence biraz daha zaman ver bir daha olursa o zaman icabına bak ama yoksa bir anlık bişey için de madem adamlar sana 5 yıldır bakıyor onlarla berabersin suyu bulundurmaya gerek yok bir de enişte ile konuş sert tavır ile bir daha olmamasını söyle zaten yaklamaşmaz br daha
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol😭
yanyana yatacak kadar samimiyseniz bunu yapmasına neden içerliyorsun bakması gayet normal
bir bayan olarak erkeklere bu kadar yakınlaşmanda hata kusura bakma tek hatayı karşı tarafta arama sende de var08 Yorumla
Soran+1 yılAblam yumurtalık ameliyatı oldu ve ben okuldayken öğrendim o yüzden hiçbir şey almadan gittim. Sonra ablam sen de kal kızsal bir şey gerekir mehmet arabada kalır dedi ben de bunun üzerine tmaam dedim ve onun yedek geceliğini giydim. Gece film izlerken ben uyuyakaldim ve eniştemin dokunmasıyla uyandım, troll falan değilim bu durumdan mutlu falan da değilim sadece ablama desem mi onu bilemiyoeum
Soran+1 yılHastaneydik bu olayların tamamında ve refakatci için odanın bitişiğinde bir yer yapmışlardı
- +1 yıl
ablanın eşinin refakatçı odasına girmesi sıkıntı sonra orası sizin ev gibi olmadığı için senin gecelik giymen sıkıntı ablanın eşi ve senin bu kadar samimi olmanızda onun sana karşı daha rahat davranmasını sağlamış o adamdan uzak dur gerekirse bir süre görüşme ablana da söyleyip olayları daha çok büyütme
Soran+1 yılTeşekkr ederim. Deniycem. Unutamıuorum kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
1) refakatçi odasını kilitlemen gerekti hem gecelik giyiyorsun hemde kapın açık sence hoş mu?
2) diyelim kapı kilitliydi ve enişten gelince kapıyı açıp aldın odaya bir erkeğin karşısına gecelikle çıkma ne kadar hoş?
3) refakatçi odası dahi olsa orada mutlaka bir koltuk vardır büyük orada yatılabilecek durumda diyorsun tek yatak var enişten ne kadar iyi olursa olsun aynı yatakta yatmanız ne kadar mantıklı geliyor? senin eşin olsa aynısını bir başkasıyla yapsa yani iyi niyetle dahi olsa senin hoşuna gider mi?
bu kadar makul soru sordum bakalım makul cevap verebilecekmisin
Soran+1 yılYanlış anlamışsın sen ayrı bir oda değil odanın kösesinden ayrı bir kısım yapmışlar yani u gibi düşün ve oraya sadece yatak koymuşlar bir de ablamın yatağının iki yanında sandalye var başka koltuk falan yok. Normalde eniştem ben arabaya gidicem o yatağa sığamayız dedi, ben de sığarız nolucak dedim ama bunlar konuşulurken dahi ben gecelikleyim çünkü biz aynı evde kalıyoruz normalde yani. Ablam da siz bilirsiniz falan dedi hatta. Sınra biz film izlerken ablam uyuyakaldı ve ben de yatağa gittim sonra eniştem de yanıma gelmiş işte
+1 yılEniştenle konuş bir daha yaparsan ablama söyler seni rezil ederim de düzeltir o baktın düzeltmiyor gereğibi yaparsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 577 cevap paylaştı. Eniştem abim gibi ve beraber yattığımız zaman uyumak zorunda kaldığımız zaman birazda dekolte ve beni taciz etti ne olmasını bekliyordunki eniştenin miki yok mu sanıyordun yoksa hiç kimse kaşınmayanı zorla kaşımaz
21 Yorumla
Soran+1 yılAblam ameliyat oldu refakatci olarak benim kalmamı istedi, ben okuldan gelmiştim o yüzden Ablamın yedek geceliğini giyindim ve tek yatak avrdı o yuzden beraber uyumak zorunda kaldık. Benden 17 yaş büyük abi dediğim adam.
+1 yılsen az değilsin ya bayram değil seyran değil enişten seni niye taciz etsin sen dekolte giyersen enişten değil tek dişi kalmış dede bile senin amuşu yer
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kıyafet yoktu ablamın gecelik elbisesini giyinmiştim
- +1 yıl
sen o şekilde ol inan ben bile tayyareyle uçarım sana her yerin belli kokusu bile adamı dellendirir
+1 yılEnistenle ayni yatakta ne işin var hadi film izliyorsun film izlerken gecelik giymene ne gerek var pijama yokmuydu ablanin kapali biseyi uyuyakaldım diyosun ama uyumamistim aslinda diyosun?
01 Yorumla- +1 yıl
Eee Yalan Işte Bir Uyudum Diyor Bir Uyumadım Hem Biride Çıkıp Demiyor ki Ablanın Hastanede Gecelik le ne işi Var
+1 yılÇok saçma ablanın evinde sadece fantezi gecelik mi vardı sana verecek adam gibi pijaması kalmamış mı
13 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okursan daha net anlarsın
- +1 yıl
Okudum hepsini okudum merak etme. Yine de saçma. Kendi kıyafetinle uyusaydın gerekirse geceliği giyip hem adama yatağa sığarız dersen o şerefsiz itin de işine gelir tabi
Soran+1 yılO konuda hatalı olduğumun farkındayım ama böyle olsun istemedim,
+1 yılAblana anlat, şerefsz, haysiyetsiz bir insana denk gelmişsiniz. Ablanın hayatı daha fazla kararmasın.
10 Yorumla
+1 yılla iki ellemis ne var bunda curuyup gidecek birak adam nasiplensin
10 Yorumla
+1 yılUyandığında bir şey demedin mi aileme anlatırım de sakın korkma sen korkup utanıyorum diye anlatmazsan üstüne gelebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Yollu musun kızım hem dekolte giyinip hem izin veriyorsun ! Azcık namusun varsa alana anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye bak
Eniştenle neden beraber uyuyodun, o zamana kadar sıkıntı yoktuda şimdi mi oldu anlamadım
06 Yorumla
Soran+1 yılAblam ameliyat oldu ve ikimiz kaldık sadece bir yatak vardı arabaya giderim dedi sonra ben sıgarız falan dedim. 5 senedir babamdan daha yakın bana ve herşeyi bilir ama o gün öyle oldu işte😭
Soran+1 yılHastaneydeydik önce bir düzgün anla. İki kişilik yatak olan bir odayı verdiler bize ve o ben arabaya giderim dedi ben de sığarız dedim.
Soran+1 yılİstediğini düşünme konusunda özgürsün. Keşke fanteziden ibaret olsa da şu an ki gibi vicdan azabı duymasam
bende bişey olmuş sandım neymiş ellemiş miş poff..
sende onu elle ödeşmiş olursun ;P
daha ileri giderse bağır bir daha asla yanaşmaz ;)10 Yorumla
+1 yılSen kaşınmışsin, ne abi si ne ayak... Atesle barut yanyana olmaz...
16 Yorumla
Soran+1 yılZorunda kaldık diyorum hastanede tek yatak vardı
- +1 yıl
Aha cafer sıçtı, hastanedesin, eniste senle yatiyor, sen seksi gecelik giyiyon, falan filan inter milan.. O eniste sen olmayasin...
Gercek olsa bile enisten iktirsin gitsin arabada kalsin...
Soran+1 yılAblam yumurtalık ameliyatı oldu ve ben okuldayken öğrendim o yüzden hiçbir şey almadan gittim. Sonra ablam sen de kal kızsal bir şey gerekir mehmet arabada kalır dedi ben de bunun üzerine tmaam dedim ve onun yedek geceliğini giydim. Gece film izlerken ben uyuyakaldim ve eniştemin dokunmasıyla uyandım, troll falan değilim bu durumdan mutlu falan da değilim sadece ablama desem mi onu bilemiyoeum
- +1 yıl
Gecelik niye giyiniyorsun, evin mi orasi senin, kiyafetle yat, memo da gitsin arabaya.. nabal anlatma sende kasinmissin
Soran+1 yılKıyafetle nasıl yatayım ya. Niye kaşınıyım 17 yaş büyük adam
- +1 yıl
Bu kadar cahil olamazsin ya, iyi o zaman 17 yas buyuk diye cibildak gez adamin yaninda...
Benim kız kardeşim de gelir bize kalır ben birgün o evde kaldığı zaman eşimin odadan çıktığını görmedim. Pijama giyilir tamam da gecelik ney ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde seğildik güncellemeyi de oku istersen
Soran+1 yılBen götürmedim hiç bir şey son dakika haberim oldu ve ablmın geceliğini giyinmek zorunda kaldım
+1 yılGecelik dekolte ve sen giyiyorsun bile bile öz baban olsa bile dekolte giymez pantalonla yatardım. Bu terslikte bir iş var 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılOkul kıyafetim vardı üzerimde etek gömlek o yüzden giyinmek zorunda kaldım hiç de mutlu olduğum bir durum değil fake falan da değilşm
- +1 yıl
Okullar ne ara açıldı acaba?
Soran+1 yılSaint michel de okuyorum ben canım aç bak bakalım ne zaman açılmış?
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl bir aile yapınız var anlamak mümkün değil kardeş değilsiniz sonuçta sevgilin olsa tamam hadi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber enistenle uyuyup hem de dekolte giyip bunu yazdiysan senin de enistenden farkin yok bosa ablanin yuvasini yikma derim.
07 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumların cevabına bakarsan anlarsın durumu
Cevap sahibi+1 yılHastene durumuysa konu değişir ama enisten de biraz ayip etmis sigariz demesen iyi olurmus.
Soran+1 yılYa ben ne biliyim gitmesin dedim zaten uzun süredir beraber yaşıyoruz ama çok üzgübüm
Cevap sahibi+1 yılPeki onun uyanik ve bilincli oldugundan emin misin?
Soran+1 yılEvet eminim çünkü bilinçsiz yapılacak şeyler değildi
Cevap sahibi+1 yılAblana soyleme her insan hata yapar sonucta 5 senedir boyle birsey gormediysen bir defada bunlari silme ama enisteni imkanlar dahilinde uyar yine isaret gorursen oyle dusunursun. Enisten nasil biri okur yazar eğitimli biri mi
Soran+1 yılAma böyle de ihanet etmiş gibi hissediyorum. 5 senedir evet samimiydik ama bu tarz bir şey kesinlikle olmadı, eniştem pilot bu arada
+1 yılKesinlikle söyleme enişten bir anlık nefsine uymuş asıl hata sende hemen ayrıl o evden
00 YorumlaTam olarak ne yaptı sadece izliyormu yoksa laf mi attı
02 Yorumla
Soran+1 yılElledi
+1 yılsenin icinde varki iki gün üst üste enistenle yatmak zorunda kaldın seni gidiii sen giderken biz dönüyor duk😜
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye bakarsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılMk ne işin var eniştenle yatıyorsun kardeş misin yok abin mi yok... bu kızların fazla güveni öldürdü beni
02 Yorumla
Soran+1 yılHastanede kalmıştık ve tek yatAk vardı keyfimden yatmadım benden 17 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılabin bile olsa yakın olmayacaksın
+1 yılSen kendi suçunu böyle yön mü değiştireceksin
Yemezler trolll12 Yorumla
Soran+1 yılİstediğini düşünebilrisin keşke troll olmüsa
Soran+1 yılOlsa
Senin niyetin belliymiş giyiniminden şimdi de bu ayakları yapma yani
02 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyi okursan
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Enişteyle delirmeceler yarın seninliylede ablan sevişir
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ne komik
Karanlıkta ablan sandım ondan öptüm baldız seni 😁😁 değişik bir durum çelişkili
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim haberim olduğunu bilmiyor
Soran+1 yılHastanede ablama refakatci kaldım
Soran+1 yılHoşuma gitmedi en başta anlayamadım anladıktan sonra da korkum
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan hem beraber yatıyonuz hemde dekolte enişte napsın 😂😂😂 ne fantezilerin var öyle deli ya
05 Yorumla
Soran+1 yılAblam için hastanede kalırken beraber yatmak zorunda kaldık tek yatak vardı ve dekolteyi de benim kıyafet olmadığı için ablamdan giyindim. Fantezim falan yok 17 yaş büyük adam
Cevap sahibi+1 yılOha ya 17 yaş ve tek yatak adam gitsin koridordaki sandalyerlerde yataydı oda istemiş ben hayatta yatmam öyle eşin var yani neyse inş trollsündür 😂
Soran+1 yılTeol değilim ne yazıkki
Cevap sahibi+1 yılEnişte olursam dikkat etmem lazım o zaman sağol
- +1 yıl
Birde Yatmak Zorunda KaLdık demezmi adam Sana Ne Demiş Arabada Yatarım Demiş Sende yatağa Sıgarız Diyon kusura bakma da senin de hoşuma Gitmiş olay doğruysa ve Ikinci defa Uyumussun
+1 yılBence söyle bugün sana yapan yarın bir başkasına yapar.
00 Yorumla
+1 yılAblana anlatmalısın bu durumu yoksa Enişten ileriye gidebilir ve ablana bunu yanlış anlatırsa ablan eşine güvenip seninle sorun çıkartabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsöyleme 3. kere yaparsa tepki ver sert şekilde korksun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşın kaç? Ve dekolte nerden ne giydin ve enişten naptı sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okursan anlarsın. Ben 18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılResmen ggslrnı oksadı mı kuku'nu felan sen uyurken nasıl oldu?
Soran+1 yılBen uyumuyordum. Ama o uyuduğumu sanıyordu
Cevap sahibi+1 yılNerelerine dokundu okşadı ve sen ne hissettin o okşarken?
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan enişte ile uyumak nedir ya kafayı mı yediniz? Sikmediğine dua et sen tövbe tövbe ya
08 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okumadın herhalde
Cevap sahibi+1 yılEvet okumamıştım pardon. Nasıl bir dokunma bu
Soran+1 yılyanlış anlaşılcak dokunuşlardı. Yani ben abartmıyorum onu düşündüm, göğsümü popomu falan elledi işte
Cevap sahibi+1 yılOha resmen taciz etmiş senin enişten fena dikkat et güvenme ona kesinlikle. Deme konusuna gelince bilemedim ablan aç konusu çünkü. Bir an düşündüm de kötü durum ya
Soran+1 yılBöyle de ablama ihanet ediyormuş gibi hissediyorum ama söylersem de kesin boşanır😭
Cevap sahibi+1 yılİşte bilemiyorum karar senin. Ablan ın sana güvenmeme ihtimali var mı seni yalancı olarak görebilir mi
Soran+1 yılİmkanı yok ablamla ilişkimiz çok iyi
Cevap sahibi+1 yılSenin yerine koyuyorum kendimi tuhaf oluyorum ben sana net bir şey demek istemiyorum gerçekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemelisin öyle karaktersiz biriye daha da evli kalmamalı ama kendi durumunu da düşünerek hareket et
00 Yorumla
+1 yılBeraber nasil uyumak zorunda kaldin hey Allah im
07 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye bakaraan
- +1 yıl
Ailene soyle beni taciz etti enistem de onun agzinin payini versinler bir guzel. Ayrica nerene dokundu kolunu falan mi oksadi yoksa baska yerlerini mi..
Soran+1 yılBacagımı vesaire, anneme falan söylersem kötü olur siye korkuyorum, bir de inkar ederse
- +1 yıl
Ya zaten adan yaptim demiycek herhalde inkar edecek ama sen soyle. O abaza da gorsun anyayi konyayi. Vicdanin rahat mi? Enisten seni taciz ediyor ve ablan bilmiyor?
Soran+1 yılTBiki de değil üzerinden 2 hafta geçti hala uyuyamıyorum. Söyleyeceğim galiba ama uygun ortam arıyotum
- +1 yıl
Kesinlikle soyle. Yoksa huzursuz olursun. Enistende aliskanlik halini getirir. Yapmaya devam eder. Soyleyeceksin. Hatta ne yap biliyormusun. Kumpas yap. Enistenle konus ses kaydi al kanitin olsun. En azindan inanmis olurlar sana bir kanitin olur. Ablanda esinin agzindan gercekleri duymus olur. Bunu kesinlikle yap. Bende bana iftira atan kisiye bunu yapicam. Ses kaydi yapicam rezil edicem onu
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiye için😥
+1 yılBence sen vakit kaybetmeden bir geneleve git canım
23 Yorumla
- +1 yıl
Eniştem ile Beraber Film izledik demiştin Bir yerde Şimdide Eniştemin dokunmasi ile uyandım demişsin
En sevdiğim fantazi şekli
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke sadece fantezi olsa
Beraber yanyana miydiniz millet çıldırmış!
06 Yorumla
Soran+1 yılYa abim gibi hatta ne abisi babam gibidir 5 senedir onlar bakıyor bana.
Soran+1 yılAblam ameliyat olunca biz refakatçi olarak kAldık ve tek yatak vardı o yüzden oyle olmak zorund oldu ve ben uyuyordum o yüzden ne diyeceğimi bilemedim,
Soran+1 yılEve çok uzaktık arabaya gidicem demişti sonra gitmedi yoksa ben de beraber uyumak istemezdim. Ablama söylersem de boşanır bilmiyorum😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber uyumak zorunda kalmak hımmm
25 Yorumla
Soran+1 yılHastanede kaldık refakatci olarak ve tek yatak vardı benden 17 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılTaciz ederken seni o uyanıkmıydı yoksa uyyormuydu
Soran+1 yılHayır benuyuyordum
Cevap sahibi+1 yılBence ablana söyle
Soran+1 yılOnun tepkisinden de çok korkuyorum ya gerçekten kötüyüm
+1 yılTamamen saçmalamışsın beraber yatarız diyerek
12 Yorumla
Soran+1 yılAma benim annem babam yok ve 5 senedir onlarla kalıyorum yani hiç düşünmedim öyle olacağını
- +1 yıl
Düşünmeliydin ayrıca yaş olarak küçükte değilsin hiç aklına gelmedi mi
Nasıl beraber uyudunuz bee
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yprumlara yazdım bakarsan
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. E yuh trollcum enistenin koynunda ne işin var
11 Yorumla
+1 yılçıkart tadını ver gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan değilim niye saçma cevaplar veriyprsınuz
- +1 yıl
senin sorun saçma değil mi? 2 gündür yanyana yatıyorsun eniştenle ve enişten ablan 3 lü takılıyorsunuz trolsün bebeğim şimdi huzurumdan çekileiblirsin
Soran+1 yılAblam ameliyat olunca hastanede kalmak zorundaydık ve sadece 1 yatak vardı keyfimden beraber yatmadım herhalde trol diyeceksen hiç yazma
- +1 yıl
trrraolalalalala diyor işime bakıyorum 2 gündür taciz ediyorsa ilkinde rahatsız olaydın 2. de aynı pozisyonda yatmazdın bebem neyse ver zevk al
+1 yılabuk sabuk insan türü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılburam buram troll kokuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılPekala, güncellemeyi okudun mu?
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Zin trollerınıze sövcem en sonunda
01 Yorumla
Soran+1 yılİnandırmak zorunda değilim ama gerçek
+1 yılSende Çok kötüsün dekolte giymekte nedir
02 Yorumla
- +1 yıl
Gecelik nedir ya ablanın hiç mi eşortmanı yok bırak
- Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSen onlarda kalma artik
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kalmadım son 1 hafta
- Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHosuna gittigine eminim.
11 Yorumla
Soran+1 yılNereden emin olduğuna dair bir fikrim yok ama hayattan iğrendim. O derece,
ablanın yedeğisin galiba
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik
Soran+1 yılÖnyargılı pis yobaz
+1 yılNeyapti canim uyurken sana güzelim
013 Yorumla
Soran+1 yılYa elledi işte
- +1 yıl
Anladigin halde izinmi verdin devam etmesine odanami girdi
Soran+1 yılYa ben şok oldum ne yapıcağımı nasıl tepki vereceğimi anlamadım
- +1 yıl
Adamin aklini almisin cokmu acik yatiyordun canim kac kez oldu bu
Soran+1 yılben onlarda yaşıyorum zaten. Hastanede kaldığımız gece boynda oldu işte
- +1 yıl
O yaparken uyandigini gördümü yoksa uyuyormu sandi
Soran+1 yılUyuyor sandı, hatta uyuyup uyumadığımı kontrol etti
- +1 yıl
Zevk aldinmi oyaparken bacaklarini kasmadinmi
- +1 yıl
Özel yazarmisin lütven
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bacak arana elledimi canim
- +1 yıl
Bence Şu an ablana birseydeme güzelce onla konus yani birdaha yapma yoksa senin icin ii olmaz de
- +1 yıl
Ordamisin canim
+1 yılSöyle
14 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir evliler ve benim yüzümden boşanmalarından korkuyorum😭
- +1 yıl
Ne mâlsın senin yüzünden değil zaten eniştenin gözü dışarda olduğu için boşanırlar sen kimsin
- +1 yıl
@blowflows Sağ ol cano. Böylelerine nasıl deli oluyorum, sözde yuva yıkmak istemezler ama dekolte giyip adamın koynuna girerler. Böyle de ahlaklı insanlar (!)
Elin adamının koynuna girersen öyle olur
00 Yorumla
+1 yılAblan vermeyince enişten niyeti bozmuş:D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılablana söyle polisede şikayet ett.
00 Yorumla
+1 yılTrol sorusu oldugu çok belli oluyor kaybol
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa
Beraber uyumak zorunda kalmak nedir ya
05 Yorumla
Soran+1 yılAblamın refakatçisi olarak hastanede kaldık ve tek yatak vardı
Soran+1 yılAblam benim kalmamı istedi o arabada yatıcaktı yatmamış
- +1 yıl
Arabada Kalacaktı Kalmamis Diyorsunda önceki Yorumlara Enişteme Sorun değil Burda Kalabilirsin dedim yazmışsın Troll
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç ve taciz derken ne yaptı
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım, o 35. Bacagımı falan elledi
+1 yılBayram değil seyran değil enişte neden öptü beni
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası