arkadaşlar az önce evde boya yaparken yanlışlıkla boya duvara döküldü. ve boya kumaş boyası çok az da pikeme döküldü çıkarmak için ne yapmalıyım acill yardımm
Acil yardım eteniz lazım!! annem kızacak
Acil yardım eteniz lazım!! annem kızacak
renk açıcı (boya açıcı sanırım) tuale resim yaparken üsüme sürülmüştü onu döküp silmiştim çıkmıştı bauhaus ta satılır ya da kırtasiyelerde
o zaman tiner döküceksin başka çare yok ya da deterjan veya leke çıkarıcı dene ama çok citileme iyice dağılabilir bir dene . eğer olmazsa eve parfüm sık ya da tütsü yak boya dökülen yeri bişeyle kapat pikeyi falan ters çevir idareten yani gidip boya inceltici alana kadar
ahahah :D benimde başıma gelmişti annem bayağı kızmıştı bir keresindede haberim yokmuşta kardeşim dökmüş gibi yapmıştım :D dediklerimi dene bence yoksa annen öğrendiğinde artık aramızda olmayacaksn :D
ne yapıyonuz ice berbat edecek kız ortalığı :D yağlı boya değil o kumaş boyası güzelim al eline nemli bir bez sil idarelik attığım link de detayı yazıyor zaten
nemli bezle çıkmaz bence çünkü belli ki denemiş ve işe yaramamış :D
oha denememiş bile :D ahahahaha
ıslak mendil en son denenecek şey :S dağıtır tabi
boya inceltici bulman lazım ya da tiner . bunları dökersen kurusada bişey olmaz ama en etkilisi tiner
Aferin sana duvara dökmeyi nasıl becerdin Annen kızmayı bırak terlikle girişse sana müste hak :D
bunu uygula link ;)
sanırım nalburlarda bulunuyor olması lazım ve kokusuz olanları varmış ben yine bir araştırayım ;)
rica ederim
Temizliği
Oda duvarlarını temizlemek daima can sıkıcı işler arasında yer alır. Üstelik bu işin püf noktaları bilinmiyorsa
- Odanın ortasına, kaynar su dolu bir kap bırakın. Kapı ve pencereleri iyice kapatın. Meydana gelecek buhar duvarları nemlendireceğinden temizlik işiniz oldukça kolaylaşacaktır.
- Mutfak duvarlarının temizliği için kullanacağınız sabunlu suya bolca tuz ilave edin. Böylece duvarlardaki yağ ve is lekelerini kolaylıkla çıkartabilirsiniz.
- Boyalı duvarlarınızı,
DEVAMI: iyice yıkayıp kuruttuktan sonra, nişastalı suya batırdığıız süngerle silin. Böylelikle bir sonraki temizlik işlemini kolaylaştırmış olursunuz.
hadi ya :D :D dökülen boyanın içinde tiner var mı nasıl bir boya tam olarak sentetik mi?
başta söylemiştim ya nemli bez yeterli diye :DD pike için ne yap biliyor musun şampuan dök o bölgeye acık çitile uvala yıka işte o bölgeyi çıkar oda hızlı yap annen gelecek birazdan emeklerde boşa gidecek :DD
dediğimi yap sen ütüyü ısıt yoksa çıkmaz sonra ıslak beze sürt
Ne yaptın çıktı mı ?:D
Bugün ki son durum nedir ? :D
hahah :D harikasın :D
hmm bildiğim kadar yardımcı olurum :)
güzel soru yalnız yumurta haşlanmış ya da çiğ fark ediyor mu?
ok biraz bilimsel düşünmem lazım
yarışma ne zaman? :D
hmm bende baktım araştırdım biraz daha iyisini bulana kadar bu cepte olsun ;) :) plastik su bardağı içine biraz pamuk koysak sonra yumurtayı bardağın dengeli olarak 4 veya 3 gen şeklinde kenarlarından ip için delik açsak sonra bir market ya da çöp poşetini biraz büyük olsun paraşut şeklinde yapsak nasıl olur link
ilk aklıma gelen buydu ama düşünüyorum ilginç bir şeyler bulurum gine dengeli yapılırsa bir şey olmaz sert düşmez sadece ipi ve dengeyi ayarlamak gerekiyor yoksa çakılır :)
ok hallederiz ;)
selam :) bir şey daha geldi aklıma acaba ben denemedim ama olur mu? balon ya da plastik eldiven beyazlardan ikisini iç içe geçiriyoruz önce sonra ilk olana yumurtayı koyuyoruz biraz şişirip ağzını bağlıyoruz sonra ikinci şişiriyoruz oda dış koruma onu ilkine göre biraz fazla şişire biliriz nasıl olur mu ? :)
Güzel fikirde patlar ama poşet yani jöleli işe yarıya bilir ama su ve yağ patlar benim önerdiğim sor belki ama içerisi hava olduğu için yere çarptığında lastik top şekli gibi zıplayacak ;) aa şu plastik toplar var hani stres topları yumurtanın etrafına yapıştırsan nasıl olur uçuk bir fikir ama işe yarıya bilir :) bu arada bu ödev kardeşini mi? senin mi? :)
pike için: hepsini dök hem değişiklik olur
duvar için: sopalardan sopa beğen :)
Cevap
6Cevap
kosla oxi action al hadi reklamlarda atıp tutuyordum bakalım neymişsin
acele etmezsen tiner de bir işe yaramaz.
Oje temizlik le bir dene
Merak etim, haber ver ama sonra
bende bilmiyorum ya la şaştım bak kendime
tiner, tabii ki
tiner
Kosla Oxi Action
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar