Babam sevgilimle yazıştığım mesajları görmüş , o an bana küfredip git sevgilin denen o alçak baksın dedi kolumdan tutup dışarı attı, pijamalarımla sokak başında öyle ağlıyorum, telefonumuda fırlattı allahtan sadece ekranı kırılmış , napıcam bu halimle hiç bilmiyorum sabaha eve alır mı? kimsem yok :'( sevgilime olayı anlattım aramalarıma cevap vermiyor napıcam dondum bu havada , ağlıyorum ! :'(
Ya şimdi trol gibi duruyor ama istanbulsaysan her neresi olursa olsun bin bir taxiye bana mesaj at öyle bir yerimiz var orman evi gibi takıldığımız tarif edeyim seni getirsin. İzmirse şayet yine bin bir taxiye ailem izmirde onların yanına göndereyim seni annem babam sıcak insanlardır.
Ohaa :( lan arkdsna git yp bisiler o nasil baba bee yuhhh. affetme sakın. ve o eve gitme eve alirmi die umut etme gitt arkdsna bir kacc gun sonra idare et benim yanima gel ayri ev vr. glirsn yrdmci olurum glum
bir şey yaparken sonunu düşünmeyi bir akıl edin sevgilin adam olsaydı hadi neyse dicem sevmişler birbirini olabilir al sana sevgili bölr sokak ortasında tek başına kalırsın
@burcu3298 herkes iyi niyetli olabilir bende insanım herkes gibi hatalar yapıyorum eğer ben iyi niyetliysem herkes iyi niyetli olabilir kendimin değil herkesin iyi niyetli olmasini isteyen sıradan biriyim
@burcu3298 sadece insanlara zararın olmadıkca Istedigin hayati yasayabilir herkes ama guclu ol iyi biride olabilirsin aslinda herseye pozitif bakmaya basliyarak burada beni dinlemeniz bile bir iyilik
En İyi Cevaplar