Lütfen sabun gibi.. espriler yapmayın arkadaşlar..
(Aldatilmak dışında ! )
(Aldatilmak dışında ! )
guvensizlik yikar, yalan yikar, biseyi basaramayacagina inanan kadinlar yikar, asiri kiskanclik, zorluk gordugunde kacan insanlar yikar. anlayacagin erkekleri de kizlari yikan seyler yikar. insanoglu sonucta hepsi, uzen seyler farketmez. hisler, acilar farketmez. kotu olan bisey veya kendisine yanlis yapildiginda yikilir.
Cevap veriyorum hiçbişey ztn o kdr içli olsalardı odun öküz gibi kavramları erkeklere kullanmazdık
Alternatifin yoksa ne yapsan yıkar. Alternatif var mı yok mu bunu bilmelisin.
Geçmişi çok kötü.. İlk başta öğrendiğim şeyler yüzünden terk ettim. Bu tekrar geldi ne biliyim tekrar denedik. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor bu gece saat 1 gibi facebook sayfasına baktım önceki ilişkilerine ait payalsimlarini gördüm 2014 de paylaşmış.. Yazdığı durumları bir görsen söyleyin ona seni sevdiği kadar kimseye sevmeyecekmiş diye. Sonra eski sevgilisinin gözlerini paylasmis saf ve masum bakislim benim falan yazmış artık dayanamıyorum bunları gördükçe. bir benden önce ilişkiye girmiş. Ayrılmayı düşünüyorum
Yıkılır mı sence?
Bu insanın zerre umrunda olmazsın. Zaten büyük ihtimal senden alacağını da almıştır. O yüzden şu an yaptığın gök yüzünde sandala binip kürek çekmeye çalışmak gibi..
Alacağını aldı derken sadece öpüsmüstük?
O da yetiyor demekki. Bazı erkekler var mesela şöyle düşünür ; bu kız şimdi bunu benle yaptıysa ilerde başkasıyla da yapmayacağı ne malum? Buna güven olmaz, salla gitsin diyebilir.
Yani ayrılalım desem sallamaz mi beni
Sallamaz, eğer senle buluşup sevişme istediği varsa bir nebze uğraşabilir.
Niye bu kadar sert yorum yapıyorsun.
Nasıl yani sert?
Tek cinsellik için mi benimle konuşuyordu? Adamı tanimadan yorum yapıyorsun. Sevmiş olamaz mı?
Ben senin görmek istemediğin gerçeği söyleyeyim ; ikili ilişkilerde ana tema cinselliktir. Özellikle kızlar fark etmese de ya da kabul etmese de işin özü budur. Erkek istediğini elde edemiyorsa, veya çok kolay elde ediyorsa, ya da elde ettiği istediği gibi değilse, bıkar, sıkılır ve zamanla umarsızlaşır.!.
Hala devam etmiyorsa eskilere yıkıcı değil yapıcı olmak lazım.
Aklıma geliyor unutamamyorm bir de o yazıları gördükçe daha kötü oldum daha saat kaç olmuş bak uyumadm
Seninde geçmişin oldu aklına geliyordur elbet öyle düsün.
Benim daha onceden bir kişiyle internet üzerinden 2 yıllık ilişkim oldu çocukla gorusmedik bile ama onunkiler masum birsey değil...
Farkeder mi göz zinası diye birşey bile var ;)
Fark ediyor tabiki konuşmak var dokunmak var ilişkiye girmiş adam
Ayrıl o zaman aklından çıkmıyorsa.
Bunları ogrendigimde ayrılmıştım blmesaj attı tekrar geldi bana onlar senden önceki şeyler falan dedi. Şimdi ben ne diyip de ayrilacam onu düşünüyorum
Benden önceki seyler benden önce kalmamış sanırim pek ayrılmak istiyorum de.
Beni haksız çıkarıyor hep konusmalarıyla. Sen beni gunahlarimla yargılayamazsn falan diyo iyice deli oluyorumm. Öyle bir konuşma yapmalıyım ki canını yakmadan ama herseyi kökten bitirecek bir konuşma sence nasıl olmalı?
Öyle birsey mumkün değil seviyorsa her türlü canı yanacaktır.
Nasıl bir konuşma olmalı sence? kibar bir dille.. ne desem daha az üzülür
Yumurtam yokmuş benim çocuğum olmayacak de hala seninleyse evlen gitsin :) (Allah göstermesin)
Yuhhhhh... Bu ne yaaa adam 3 4 çocuk hayali kuruyordu. Bu çok üzer onu 😂😂😂
Tamam işte al sana 3 4 çocuk de :D
Ya böyle halledilmez ki bu mesele açıkça konuşsam mi ki?
Sen bilirsin açıkça konuşsan daha iyi :)
İnşaAllah hayırlısı budur.
İnşallah şimdi işime bakmam gerek yoksa dirençler dötüme gircek djdhhd
Tamam yardımın için sagol, kolay gelsin ✋😊
Cevap
30Cevap
Aşk er kişinin miladıdır, doğum günüdür.
Geçmişini karıştırıyorsan sende pek temiz değilsindir benim açımdan. Arkaya bakarak araç süremezsin. Anca kaza yaparsın. Sen kazaya uçarak gidiyorsun. Ben böyle birşeye ortak olmam kusura bakma.
Adam gibi adamsa hiç birşey yıkmaz kadını herşey yıkar ama çunku hayat tecrubelerı erkege göre sıfırdır
Ayrılık yıkar mi?
aniden sebepsiz yere terkedilmek evlat acısı gibi koyar eğer gerçekten sevmisse...
Güvendiğim kişinin arkamdan iş çevirmesi. İhanet vs.
hiçbir şey. ancak kaşara yatıp kendinize çeker sonra çekip giderseniz
Bir erkeği yeni giydiği çorapla ıslak yere basmak yıkar.
Toplum icinde işsizliginden adam olmayacagından bahsetmek yıkabilir
yalan ihanet başka ne.. kaldıramadim şimdiye kadar bunları
cocugu varken aldatilmak eve geldiğinde guler yuz olmamasi ilgisizlik sevgisizlik
Apış arasina atacagin bir tekmeyle 2 metrelik kas yigini erkek bile o saniyede yerlere yikilir 😂
Neden yıkmak istiyorsun ona bağli
Geçmişi çok kötü.. İlk başta öğrendiğim şeyler yüzünden terk ettim. Bu tekrar geldi ne biliyim tekrar denedik. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor bu gece saat 1 gibi facebook sayfasına baktım önceki ilişkilerine ait payalsimlarini gördüm 2014 de paylaşmış.. Yazdığı durumları bir görsen söyleyin ona seni sevdiği kadar kimseye sevmeyecekmiş diye. Sonra eski sevgilisinin gözlerini paylasmis saf ve masum bakislim benim falan yazmış artık dayanamıyorum bunları gördükçe. bir benden önce ilişkiye girmiş. Ayrılmayı düşünüyorum
Bunu onla konustunmu
İlk başta konuştuk.. Onlar senden önce oldu falan dedi. Ama benim içim rahat değil bu yüzden ayrıldık barıştık falan. Nasıl soyleyecegimi bilmiyorum
Bu olayların hepsi senden önce olduysa takma
Ama fazla da bağlanma daha önce başkasını sevmiş şindi senle cikiyo bug7n seni seviyi yarın başkasıyla çıkmış
ayrılık yıkar.
canını yakar boğulur nefessız kalır.
Küçük düşürücü laflar
bir erkeği yanlış bir kiz yikar
Hayal kırıklığı yıkar bir adamı,.
Anlamsiz Bakişlar 😢😢
Vinç makinesi diyecektim soruyu anlamadim
Annesini ve babasını kaybetmek
İhanet
Son maçtan yatmak yıkar
Su ve sabun :/
Rus kızları