Turk erkeklerine atip tutuyosunuzda siz kizlara ne demeli peki siz cokmu guzelsiniz o gobekli killi erkek senin basindan fazla rus kızları uzun boylu renkli gozlu sarışın beyaz parlak tenli zayif duzgun fizikli ve daha sayarim siz turk kizlarina gelince ise geneli 160 in altinda hafif kilolu geneli kara cirkin makyajsiz bir boka benzemeyen. Ve artı cogunluk kezban (senin gibi) o begenmedigin killi gobekli erkekler olmasa senin ileride cocugun dahi olmicak niye diye sorarsan cunku bu paylastigin tipteki erkekler asla ve asla sana bakmazlar yine gobekli killi erkeklere talimsin bari ihanet etme davul dengi dengine guzel.
Yav kardeş biraz kibar ol herkez Türk erkeklerini sevmek zorunda değil ve zaten Türk erkekleri onlar gibi spor yapsa bakımlı olsa aynı olur insan insandır ne farkı var
Puhahaaahh baya güldüm. Ne kadar da cahilsin. Nedense Türk erkekleri bir halt bilmeyip sallıyor. Rus kadınlarının boy ortalaması 1.62 :D Türk kadınlarının da 1.62. Kanadalı erkeklerin boy ortalaması ise sizinkinden 3 cm uzun. Evet sizden daha yakışıklılar? Siz Rus deyince bir şey olmuyor da biz Kanadalı erkek deyince niye kuduruyorsunuz?
Ülkeleri değiştirip değiştirip aynı soruyu sormaya bıkmadın mı ahahaha Tamam üleyn seni mi kırcaz. Dünyanın bütün ülkelerindeki erkekler çok yakışıklı, bizim Ellah cezamızı versin, cehenneme gidelim, yerin dibine girelim emi :)
2
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece İngilizleri ve Kanadalıları ben yaptım ötekileri kim yaptı bilmiyorum panpa
Ben kabullenirim çünkü çekincem yok. Allahtan şansa lisede bir abim beni spor salonuna götürdü ve alışkanlığım oldu spor yapmak. Şimdi mükemmelim ve bakımlıyım. Bu alışkanlığı kazanmasaydım bende diğer erkekler gibi olurdum. İnsan önce kendisi için bakımlı ve sağlıklı olmalı...
Kanadalıların kendilerine has etkileyici bakışları, yüz hatları ve aşık olunası gülüşleri vardır, kalbimi çalmıştı bir Kanadalı o yüzden yakından tanıyorum onları :) aşkta çok başarılı olamıyorlar ama sevilmeye değerler :)
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok etkileyici harika ve mükemmel ötesiler. :)
Şöyle aptal genellemeleri yapmanın mantığı nedir her milletin güzeli çirkini yakısıklısı tipsizi iyisi kötüsü vardır gelmişsin buraya seçe seçe örnek koyuyorsun sen ne kadar iyisin de çok iyiyi istiyorsun
Evet yakışıklı olmayabiliriz. Ama kaba olan sensin bence kadınlar için ölen tek ülke erkeği Türkiye öyle olmasaydı bu kadar abaza olmazdı. Seninde poponu kaldırıp bu yazıyı yazma gereği duymazdın.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Azıcık kanadalılara çekseydiniz herşey farklı olurdu
Allah böyle yaratmış. Bunun ahireti de var yüzüm güzel olmasın dinim güzel sende gizlisin ama ahirette gizliliğin kalmaz unutmicam seni o zaman sorcam sana insan beğenmemenin hesabını.
Benden yana helal olsun ben kimim ki hak verim. Senin Allah ile aranda her insanı Allah yarattı sen beğenmiyorsun. Ben her gün varoluşuma şükrediyorum sıkıntı yok kimse sevmesin beni.
Allah askina sanki kanadada gobekli kilolu erkek yok. Ya da turkiyede Nickten daha yakisiklisi yok. Adi yabanci oldugu icin sanirim bu ilah gibi gostermeler falan :D
iyilerine denk gelmediysen biz ne yapabilirzki senin için türkiyenin turistik yerlerinde boyle kanadalilara benzeyen türk erkekleri çok demekki nerde olduğunada bağlı ve bu aşagilayici olmuş baya
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşağılayıcı bir niyetim yok sadece gerçekleri söylüyorum
Bir kiz olarak uzulerek soyluyorum ki Türk kızlarının dirdirini tribini Türk erkekleri zor kaldırıyor bu adamlar iki gün dayanamaz bize boşa beklentimizi yukseltmeyelim😂😂
yav bırak salla memlekette kız mı yok dalganı geç git bir şey desen zaten hemen ciddiye alıyolar sanki dedik diye ciddi ciddi siktk ya da tecavüz ettik sonra götü kalkık kalkık salak salak dolaşan kezbanlar çıkıyo ortaya
En İyi Cevaplar