AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
veriyorsa seviyordur adam diyosun adam dediğin 1 kıza aşık olur bir çift göze dier gözlere kör olur
Degiskeni cok bu durumun karisini cok sevenlerde aldatiyor zira bunun sevgiyle cok alakasi yok. Bu karalkerle alakali
Genellemeyle cogu verir ama tilkinin donup folasacagi yer yine kurkcu dukkanidir...
Eşini gercekten seviyosa tabiki de yapmaz imkansız kız istediği kadar cezbetmeye çalışsın
Eşini çok seviyor olabilir ama bu dünyanın farklı nimetlerinden de faydalanamayacağı anlamına gelmiyor.
Oha len herkes verir diyo bu kadar mı düştünüz şeref##sizl? r vermezse anormaldir diyenler var yuh size adamlığınızdan utanın
Karakter ve irade söz konusu
İnsan beyni, kalbi istemez kabul etmez ama aşağıdaki arkadaşımız yatak ihtimalini görüp çok çok isterse belki
Gerçekten seviyorsa adam sa o kişi erkek değil adam ise vermez
Youtube a teste de fidilate yaz izle cevabın orada.
O programdakiler sanki guzelmi kiçlari karpuz kadar evet ama dogalmi sisirmisler popolarını baslarini
@loveyouuu o tipteki erkeklere göre karılarına da bakınca gayet taş bok atma latin kızlara
https://www.youtube.com/watch?v=q_5kk37Me9E 58;42 izle
@azxc12 şu an izleyemem ne varki
. İster dünya güzeli olsun adam eşini seviyorsa ondan başksını gözü görmez.
İşim olmaz. Eşimden başkasını gözüm görmez !
Eğer gerçekten seviyorsa kendine asılan kız umrunda bile olmaz
Verebilir genc kizin guzelligi ve etkileyiciligine bagli
Karsılık verir neden vermesin kızı terslesin mi ne yapsın
Sanki yalan söyledik de eksileyenler var
İşte buna sadakat denir bu her iki taraf için geçerli.
Bakar eğer kız gerçekten guzelse ve nasıl yuruyecegini biliyorsa bakar.
Verebilir, erkek seviyorsada aldatabilir ve sonrasında ilişkisine kaldığı yerden devam eder
Ama kadın aldattiysa o ilişki bitmiştir
Karaktersiz ise o kişi, karşılıktan fazlasını verir.
Sevgi basit birşey değil. Gerçekten seviyorsa vermez.
Esini cok sevse de karsilik verebilir. Verirse tek bir amaci amaci vardir
Vermemeli ben şahsen vermem ama kişiye göre değişir
Verir ise serefsizlik etmiş olur.
Bunun sevgi ile ilgisi yok, şahsen ben düşünebilirim cinsel anlamda.
Vermez diyenlerin hepsi verir genelde hayır diyecek o kadar az kişi varki
çok saçma olmuş bu soru , seven adam tabi ki vermez ! :D
Onu bilmemde dinini bilin nefsine bagli olmayan bakmaz.
Erkeklere guven olmaz yapar hemse alasını yapar karısını sevsede yapar çünkü erkekler gecici seylere önem vermezler...
Kesinlikle vermemesi gerekiyor ama bence günümüzdeki erkekler kesinlikle az da olsa karşılık verir malesef.. Kimseye güvenmemek lazım.
Gunumuzdeki erkekler cok skntili ama kizlarda daha beter :( biz hictende guvenemiyoz
@mhmtali evet kızlarda öyle doğru artık kızlarda çok aldatıyor
aldatma var ayrica ayni ipte oynamak zor bu kizlarla.
belki bir vermez iki vermez üç vermez ama bir yerden sonra rüzgarına kapılır gider olayın :)
Yani aldatir
Eşini gerçekten seven bir erkek kesinlikle yapmaz...
Ama sevgi ve tutku da eksilme varsa hiç affetmez..
Gerçekten seven ADAM yapmaz. Altı çizilmesi gerek bir cümleydi ilki. Madem karılarla gününü gün edicen. Evlenmeyiver.😉
Eşini çok sevmesi değil sevgisine ve eşine sadık olması lazım. Bu durum da sadık ise hayır, değil ise evet.
şu an sevgilim var bir sürü çok güzel kız asıldı hepsini red ettim gerçekten seviyosa adam gibi merak etme asla yapmaz
Bence vermez çünkü eşine sadık ve bağlı olduğundan gözü eşinden başkasını görmediği için bundan yapmamak için karışlık ver4mz
ne ekersen onu biçersin enpati kur kızda kaşar bugun sana yarın ona buna suna bağ onun belletir kuku onun elletir :))
Bence çoğu erkek veriri biz 3 yıldır beraberz hala millete yüz veriyor ama benden de ayrılmıyor 😊😊😊😊😈
Alenen birşey yapmasa bile kıza bakabileceğini düşünüyorum. Gerçekten hiçbir şey yapmayan azınlıklarda var tabi.
bir kızı gerçekten severek geleceği düşünüp de evlendiysen gelecekte de hayallerini düşünüp gerçekleşecegine inanıyosan gözün hiç bişeyi Görmez
Verir tabi. En utandıracak karşılığı verir. Belki koz bilmiyor ayrıca? Öncelikle hatırlatır. Kız bilmiyorsa günahı ne?
bir erkek karısını sevgilisini belki canını verecek kadar çok sevebilir. %1lik bir kısım erkek aldatmaz belki ama %99 u o kıza karşılık verir.
Yavrum iste bunlar hep islamdan uzaklasmakla oldu zina serbest oldu güvensizlik geldi
Aynen oyle
Bence verir kızı kullanır utanmadanda evine karısının yanına gider seviyorum der erkeklerin geneli böyledir
Vermez çünkü aşık olduğun zaman gözün kör olur kimseyi görmez ama gözü görüyorsa ya yeteri kadar sevmiyor. Hiç te sevmiyor olabilir.
Eşini çok seviyorsa eğer karşılık vereceğini düşünmüyorum fakat her ereğin içinde biraz çapkınlık vardır
Yoktur bende yok hic. d
Adam kelimesini taşıyabilen biriyse tabiki de karşılık vermez, evlendiği eşine saygı ve sevgisinden...
Sorunun cevabını zaten vermissn seven adam birakmaz. Züleyha nekadar gzl olursa olsn yusuftaki iffet olmasa...😉
adamsa vermez... hatta tersler
türk erkeği kesnlikle karşılık verir. çünkü yokluktalar evli oslalar bile. bir erkek sevgiyle doymaz
25 li yaşlardakiler vermez
25 üstü arada kalır duruma göre ilerler
30 üstü affetmez bulduğu yerde çüker
Neden sıkıldıgı icin mi 30 lu yaslar affetmiyor 😂😂
@muhendis_hanim valla öyle gençken bende öyle derdim ben aldatmam evlenirsem çok sever evlenirim başkasını gözüm görmez felan diyordum 30 undan sonra değişiyor hala eşimi deli gibi seviyorum ama cinsel olarak denk gelirse başkası affetmem yani
Bu nasil bir olay ya 😒😒aldatmis oluyorsun sevdigin birine bunu nasil layik gorursun , hem o da sana boyle yapsa ne dusunursun merak ediyorum?
@muhendis_hanim Hiç hoş değil tasvip etmiyorum doğru bulmuyorum ama nefsime anlatamıyorum bunu. bana yapılmasıda çok üzer beni hatta baya bir sarsar. ama sende çok kınama benden sana tavsiye
Yaptigin kotu bir sey ancak Kinamiyorum anlamaya calisiyorum aksine, bende aldatilmis biri olarak soruyorum , cunku bunun genetik bir ozellik oldugunu okumustum peki ne olsa esini bir daha aldatmazsin bunu dusundun mu?
@muhendis_hanim Aldatmadım zaten daha hiç 1-2 kere fırsatımda oldu ama yapmam demem hiç birzaman yapabilirim heran
Bence bunu aşabilirsin yazik etme iliskine derim
@muhendis_hanim aslında tavsiye almayı hiç sevmem ama yinede tşkler düşünceniz için. yapacam diye bir şey yok zaten. olur ya da olmaz demek istediğim sadece ben asla yapmam diyenlere
Eğer eşine böyle bir şeyi reva görüyorsan en yakın zamanda her anlamda aldatılman dileğiyle vesselam🙋
@trouble_ Sana kemik atan olmadı 1
2. si itin dua'sı kabul olsa gökten kemik yağardı
3. sü insan ol kalbini kırmayım
Bak diğer arkadaşta eleştiriyor ama saygı çercevesinde senin gibi kuduz gibi saldırmıyor
Erkegin nefsi zayiftir buyuk bor olasilikla karsilik verir... 😉
Kesinlikle vermemeli ne o öyle onu seviyorken başkasıyla olunmaz.. Gerçekten seviyorsa olmaz.
Çok seviyosa tutar kendini ama tabi bir yere kadar
kesinlikle karşılık vermez sorumluluk sahibi olan adam vermez vermemelidir.
Doğru olan vermemesi ama yine de erkek bu, herşey beklenir
Vermez net 💥
vermez çünkü zaten karısını seviyorsa onu kaybetmeyide istemez
karakterine bağlı , hani şöyle ruhu bacım olanın namusu mühim değil.
Eşini çok seviyorsa böyle birşeyin lafını bile yaptirmamasi gerekir
Verir tabi ki seks başka sevgi başka. Ha yakalanırım karım beni boşar diye korkar o ayrı
Eşini çok seviyorsa başka birine karşılık verecek bir durum yok ki
Vermez yüzüne bakmaz eğer erkeğin karakteri bozuk değilse