AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
Kıza karşılık verir ama o anki hevesle, kendine hakim olamadığı için verebilir
Şimdi kimi karşılaştırdıgınıza baglı Adriana Lima bana asılsa bilemicem hani sjsjsj aksine diyen varsa buyursun 😂😂
Kişilik karakter meselesi ama bana kalırsa karşılık vermez madem seviyor
Çok çok seviyorsa asla güzel kıza karşılık vermez, vermemelide.
Eşini seviyosa isterse dünyanın en güzel kızı olsun yinede bakmaz.
Cinsellik açısından düşünür ama gönül işlerine girmez
Vermez vermemeli. O zaman esini cok seven adam demek dogru olmaz
vermemeli. verir ama milletimizin erkeği fırsatını bulsa iğne deliğinden bile geçer :)
Adamsa vermez. O da karı evdeki de karı. Canı isteyen eşine gider.
aile terbiyesini düzgün almış biri kesinlikle yapmaz
EŞİNİ ÇOK SEVEN? Saçma bir soru olmadımı bu eşini gerçekten çok seviyorsa başka kadınlara yüz vermemeli sanmıyorum yani
Tebrik ederim.. Soruyu doğru okuyup doğru analiz etmişsin.. Hem eşini ÇOK seveceksin, hem de ayrıca sana asılan birine yüz vereceksin.. Asla olabilecek bir durum değil bana görede..
Aynen öyle kadın be kadar güzel olursa olsun eşini gerçekten seviyorsa o kadının suratına bile bakmaz
Aynn
her erkeğin düşüncesi farklıdır o yüzden genelleme yapmak yanlıştır
Etrafimda bir ornek kiz arkadasim olur evlilik öncesi sevgiliydiler erkekte evlendi kizda arkadasim bosandi adam evli hala ama sürekli görüşür konuşurlar birlikte oluyorlar adam karisini salak yerine koyuyor 2 senedir böyle...
hayır. mesela ben asla ama asla yapmam. yapmadımda. sevgilimi çok seviyorum yolda bile etrafa bakmadan yürümeye alıstırdım kendimi
etrafına baksan nolucak etkılenıcekmısın kızlardan
Soru çelişkili.. Kadın-erkek farketmeksizin eşini çok seviyorsa asla aldatmaz, vicdanen rahatsız olur bir kere.
Bu konu bence ne kadın ne de erkek yönünden eleştirilmemeli insanun içi ile alakalı olduğunu düşünüyorum
Genel olarak erkeklerin cevabı zaten olayın özetini vermiş. Yakalanmayacağını bilsin anasını bile... (Arada istisnalar var. Ama emin olun o erkekler genelde sizin beğenmediğiniz tipler arasından çıkıyor.)
Erkekler güven olmaz değil erkek nefsine güven olmaz. Delikanlı adam karşılık vermez ama veren de var tabi
Versin abicim versin yüz. Türkiye'deki kadınlar bunu hak ediyor👏🏻👏🏻👏🏻😎😎😎😂😂
Annen rus mu
Seninki Karaköy'de satışa başlamış 😂😂😂😂
Ayıp gerçekten Türk kadınlarına hakaret etmene gerçekten üzüldüm eğer turksen gerçekten yazık
Bende 😞😞😞😞
😂😂😂😂
Yok be öyle espri yapıyorum bu aralar birileri Can'ımı sıktı. Yoksa dediğin gibi bunu yapan erkek yavşağın önde gidenidir. Gül gibi karısı varken...
Ulan kardeşim seni doguranda Türk hadi oradan git gevurlar sehrinde yasa Bas rol güzel kardeşim seni
... orda kufur etmistim
@Brooken1905 sıkık can hadi ikile ya da 3 le 😂😂😂😂
Anani suruyeliler tiksin 😂😂
@Brooken1905 babanı Kayserililer 😂😂😂
Lan ben platonik seviyorken bile vermedim kimseye karsilik :/ burdaki kizlar kendisigibi saniyor herkesi
Karısı guzelse vermez bence ki erkekler oldukça gorseldir kim ne derse dersi guzel bulmadiklari bir kadini da sevmezler
erkekler atıp tutmuş. çoğu verir ve şöyle içini rahatlatır bununla sadece yatacaz duygusal aldatmıyorum ki
şimdi erkekler iki kafalıdır. Bir vudun üstünde taşıdığımız kafa birde bacak aramızda taşıdığımız kafa. o zaman hangi kafa çalışırsa ona göre davranırız.
Zevkleri ve hazları için anlık verebilir ama pişman olur.. Ama zevklerinde tutkulu olmasını sağlarsa o kız devam da eder..
Nerdeyse her erkek güzel kadın görünce dayanamaz karşılık verir. Karşılıksız bırakacak erkek sayısı bence çok düşük! Yapacak bir şey yok ya 3 maymunu oynayacağız ya da bir diğer seçenek güdemediğin deve için bu diyardan gitmek...
Kadınını kalpten sevmiyorsa verir ama gerçekten seviyosa vermez diye düşünüyorum.
Fırsatını bulan erkek aldatır evli veya bekar fark etmez
Karakter meselesi. Ne seviyorum diyenleri gördük. Yemedikleri halt kalmamış. İnsan evladıysa, Allah korkusu varsa sevse de sevmese de yapmaz.
Karşılık vermemesi gerekir ama olurda verirse bu eşine karşı duyduğu sevginin yetersiz olduğunu gösterir
Peki evli adamlar bekar kızlara asılırsa ne olacak?
Karşılık vermeyecekler
Kişiliksizse verir.
Kişilikliyse vermez.
Yaşa be yorgan 👏👏👏
@NeShem
Eyvallah. :)
vermemeli ama insanlar çiğ süt emmiş derler yapa bilir
Vermez.. Ama erkek bu verede bilir. Ayy bilemedim şimdi.
Karakter meselesi. Sevgiye doğru anlamı atfediyorsa, karşılık vermemeli. Zira sevmek sadece cinsel hevesler değildir. Sevmeye, hayvanlarda olduğu gibi sadece içgüdüsel anlamlar atfediyorsa her şey serbest.
Tarafın aidiyet duygusuna bağlı bir konudur. Kadını erkeği yoktur.
Sadece sevmek yetmiyor. O ilişkide bir sorun varsa karşılık verir. Ama sonu yoktur. Hatasını anlayıp bir süre sonra pişmanda olur.
Adam diyorsun sence adam olan böyle bişi bile düşünür mu
Eğer kavga etmsler psikoloji kötüyse verir diye düşünüyorum
Ne kadar vermez desemde yalan olur, eşini sevdiği halde verenleri gördüm çünkü...
Gecenin sürtüğü için hayatımın kadınını asla aldatmam 👊🏻👊🏻
Midesiz ve namusuzsa bakar kalbi iyi iman8 iyiyse bakmaz
Verir günümüzde hayat böyle ilerliyor. evlilikten soğudum
Neden versin ki bir insana koru korune asik olan kisi baskasini gormez ne zaman ki kadin kendinden sogutmaya baslarsa erkegin gozu kaymaya baslar
Ayni sey kadin icinde gecerlidir tabi
@selimdilekk Yok çevrende eşini sevip bunu tapan çok kişi var inanın. hatta nedenini sorduğumda veyahut sıkıldın mı seçmiyormusun eşini diyorum , verilen cevap heyecan oluyor elimize seviyorum onun yeri ayrı sorunumuz yok diyorlar. bune ya
O sacmaliktan baska bisey degil bir laf vardir bilmem bilirmisiniz kadina doymus adamin adamligina doyum olmaz diye sizin dedikleriniz sonradan gorme kisilerdir bence
@selimdilekk Çok var etrafta. ben kimseyi aldatmadım aldatmam da. okadar karaktersiz Değilim. empati kurmak lazım
Ben sizin icin soylemedim bu lafi yanlis anlamayin beni ben sadece hayatin onlardan ibaret olmadigini dusunuyorum
@selimdilekk Yok yok biliyorum
:) erkeğin gönlü okyanus gibidir her sevgiye itinayla karşılık verir :D
Adam diyorsun, bu sıfatı kullanıyorsan birisi için yapmaz zaten...
Soru guzel bir soru bu sorunun cevabi adsmin karakterine bagli yapanida olir yapmayanida
Kusura bakmayın da kardeşim mısınız bu nasıl soru sevsen zaten düşünmezsin başka bir kızı
Valla ben veririm, taliplim varsa hemen bile olur...
Spontane yasadigim için bazen anın tadını çıkarabilirim ama bu imkansiz gibi bir durum mesela karımı ancak salma hayek ile aldatabilirim :)
Belli olmaz valla erkek milleti. Belirli bir olgunluğa eriştiyse ve sonuçlarını düşünüyorsa karşılık vermez bence
Benim gerçekten çok sevdiğim güzel bir eşim varsa ondan başkasını gözüm görmez ki başkasına karşılık vereyim
Karınız sizden bin kat yakışıklı bir adama yüz verse ne hissedersiniz? Diye sormak lazım evet diyen zatlara
karakter meselesi yoksa bir erkek birisini sevmeye devam ederken gene oynaşabilir doğamızda var bu ama karakterinde var mı işte o farklı
Erkekse verir adamsa vermez
Vermemeli ama verir, hatta aşağıda vermem diyen tirübüne oynayanlar başta verir
Neden?
garantisi yok beğenilmek kadınlar kadar erkeklerinde hoşuna gider gerisi karakter meselesi yani çok gördüm vermem diyipte karşılık werenleri.
Ne oldu sonra?
karşılık werdi.
Aldattı yani devam etti mi peki
aldattı biraz dewam etti sonra bitti.
Nasıl bitti?
eşine döndü yani.
Kadının gururu duyguları güveni?
Eşini çok seven kadın kendine asılan çok yakışıklı adama karşılık verir mi acaba?
Kadınlar için şeref namus onemlidir
erkekler için namus önemli değildir zaten. her erkek karısını satar hatta dimi. buna babanız da dahil mi peki?
Eğer eşini gerçekten seviyorsa vermez tersler diye düşünüyorum bana göre böyle
Eşi ile severek evlendiyse mecburi bir evlilik değilse asla vermem yani alkol falan hikaye herkes içiyor alkolü bahane ediyor bizde çok önümüzü göremeyecek kadar içtik ama yanlışımız olmadı kimseye
Kizlar da kendine asilan cook yakisikli bir erkege karsilik verir o zaman shsi
gerçek anlamda seviyorsa zaten gözü ondan başkasını görmez göremez tabikide karşılık vermemesi gerek
Asla asla asla asla asla asla asla asla asla asla Vermez