AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
Eşini çok seviyor ise, aldatma anlamında karşılık vermez. Ancak hoş ve güzel ilan biriyle desohbet muhabbet etmek ister.
vermez tabikide. oyle biseyi yapiyosa askindan suphe duyarim ben o insanin. seven insana sevdigi yeter baska kizlara ihtiyac duymamali.
Vermek ister ama vermez çok seviyorsa ki bence öyle erkekler pek kalmadı
eğer gerçek sevgiyse karşılık vermez. sevgi sadakat güzellikten dış görünüşten bağımsızdır. karşılık veriyorsa zaten gerçekten sevmiyor demektir.
Kendisini eşinin yerine koysun, onun öyle yaptığını düşünsün yüreği, duyguları el veriyorsa ihanet etsin.
Vermemeli.
Lakin günümüzde maalesef hen kızlar hemde erkeklerin karakteri bozulmuş durumda.
İstisnalar dışında..
Sen burda eš misin asilan kiz misin 🤔
Vermeseydi iyi olurdu ama erkek bu, kari kiza zaafi var. hepsi degil ama cogu baliklama atlar 😏
Verir ya. Erkek dayanmaz. Yani tabi kişiye göre değişir. Ama benim düşüncem şu ki çoğu erkek verir...
Eğer bir ADAM, hayatının kadınını bulup o yüzüğü taktıysa, o sadece yüzük degil, nefsine kelepçe, gözüne perde takmıştır. Karakter meselesi tabii
Hayir vermemeli ister karisisindaki dunyanin en guzel kadini olaunbyinede oyle bibhataya dusmemeli erkek
Öncelikle sorunun saçma olduğunu soylemem gerek. Cevaba gelince tabi ki vermez. Sevgi nedir biliyor musun?
Asılan kız kararlıysa ona sırf cinsel anlamda yaklaşabilir. karısına duyduğu duyguları beslemez tabiki.
Eşini çok seven adam isterse kız çok güzel olsun sevdiğinden başkası ona güzel gelmez umrunda olmaz ama gerçekten seven biriyse tabi :))
işin içinde cinsel çekim varsa yapar çünkü erkek milleti en zayıf noktası ama eşşek gibide pişman olurr fakat 1 defada olsa yapar
kişilik önemli bu durumda ha beni dersen eşim benim için zaten en güzelidir diğer kızlar umrumda bile olmaz
Hormonal dengelere yenilgi.. Eşini sevmedigi anlamına gelmez.. Yanılgı dizginleyememiş oluşudur.. Karekter burda devreye girer...
Eşini gerçekten çok seviyorsa karşılk vermez yani ben 2 duruma da şahit oldum.. karşılık verenide , geri çevirenide..
Eşini seven dediniz eğer zaten öyleyse o kızın hiç bir önemi yoktur ve gözü başkasını görmez başkasına ihtiyaç duymaz.
Insanin gozunde sevdiginden baska guzel var mi ki ;)
Eger gercekten sevıyosa bnce karşılık vermez karısına bağlıdır zaten cınsellık acısındanda bakmaz bnce zatj evlı
Sevgi göreceli bir kavramdır. Şimdi çok sevmek var sevmek var biraz erkeğe bağlı bir durum o yüzden karşılık verir de vermez de
Eş veya sevgili farketmez gerçekten seviyosa asılan kızın nekadar güzzel olduğu önemsiz karşılık vermez. Tabi gerçekten seviyosa
Eşimi seviyorsam başkasını zaten gözüm görmez ki :) asıldığını bile anlamam tabi benim için geçerli eğer genel geçer olursa karşılık verenler olabilir
bizim yorumları kim siliyor arkadaş ya bu ne bari bildirim mesajı gelsin şu şu sebeblerden dolayı silindi gibisinden.
Erkekleri bilmem de, adamlar kiyamaz sevdigine diye bir laf vardir
verir veriyorda benim arkadaşım evli karısını çok seviyor aşık ama alışkanlık olmuş kızlarlada devam ediyor bisürü manitası var :D
erkekler kadar iğrençç ötesi varlık yok hepsi gider o kıza
Yarın öbürgün evlenmezsin ins.
amiin inşallah
Bence vermez verirse esini sevmiyordur şöyle bir söz var bilmiyor mu eğer 1. ya da 2. Arasinda kalmissan 2 yi sec çünkü 1 i sevseydin 2 asla olmazdı
Bencede
@Róselean verir
vermemeli çok seviyosa vicdan azabı olur ve evliliğin büyüsü bozulur
Bence vermez, vermemeli. Ben eşimi seviyorsam ve o beni her anlamda mutlu ediyorsa kimseye ihtiyaç duymam, karşılık da vermem..
Vermez o kadar seviyorsa ama birazda karaktere bağlı bir durum
sanmıyorum ama o biraz nefsine de bağlı yani bir reddeder iki reddeder ondan sonra reddedemeyebilir
Evet verirdi. Erkeklerin felsefesi o anı degerlendir ve yaşa. Onlara göre bunun sevgiyle alakası yok anı yaşamak.
Erkek arkadaşına uyuşturucudan uzak durmasını söyle
@Cloud_Zncr ne alaka
Çünkü bu anı değerlendir ve yaşa felsefelerinin arkasında hep bu etken vardır. Çünkü maddeler düşünceyi doğrudan etkileyip An-ı tamamiyle hissederek yaşadıklarını düşündürür kullanıcıya. :) Ve aklı başında hareketler yapmazlar etkideyken anı yaşamak istiyorsa. Sadece karşısındakini inandırabiliyorsa başarılı gözükürler :3
@Cloud_Zncr ne kadar alakasız birşey söyledin. Her erkeğin doğasında vardır diyorum. Benim erkek arkadaşım bile yok zaten konu benim olmayan erkek arkadaşımda değil.
Üzgünüm kötü bideneyim yaşadığını düşündüm sadece ben bir erkek olarak böyle ağır bir karar almadan önce geleceğime yapacağı etkiyi düşünürüm, geçmiş deneyimlerimden faydalanır. Ondan sonra an-a uygularım :) yani sen de bir nebze olsa yanılabiliyormuşsun demekki :) üzgünüm bu kaba yaklaşım için.
Çok fazla etken sebep var ama etik olarakta vermemesi gerekir. Yinede dikkatli olmak lazım şeytan bu :)
herşey iradede bitiyor karakterde bitiyor kişiden kişiye değişir
Kişilik Meselesi, Karşı Kadın Nekadar İyiyse Kadınlığını Kullanmakta, Ve Erkek Nekadar Güçsüzse Kadın Konusunda Evet Kadın Başarır.
Vermez. Güzel bir karım olsa başkasına bakmazdım şahsen.. :)
Seviyorsa sanmam karşılık vereceğini. Veriyorsa da gavattır.
Veririm ama olgun bir kişiliği varsa ve ben de hoşlanmışsam. Zillinin teki değilse yani. Ama yatağa götürmem olayı...
Verir ya da vermez demek saçma çünkü kişiliğe bağlı
Bunun eşini çok sevmekle ne yazıkki hiç alakası yok...
Tabi etik olarak karşılık vermemesi gerekir.
Karşılık derken duygusal olarak diyorsan hayır ama cinsellik olarak belki verebilir
Tam tersine ciddi anlamda rahatsız olur. Kızın güzelliğinin bir önemi olmaz.
Hem' adam ' diyorsun, hem de' eşini seven' diyorsun aldatmaması gerek. İkisinden biri eksikse aldatır
vermez abim yaşadı vermedi ben evli olsam bende vermem 😂😂😂😂😂
ben öyle bir karşılık veririm ki. Onu eşimin önünde döverim. Eşime de ağzını burnunu kırmasını söylerin. Ailecek dayak atıp rezil ederiz.
neden her şeyi şiddete bağlıyorsunuz? iki cümle söyleseniz bile o kişiyi yerin dibine sokabilirsiniz lütfen bu kadar şiddet yanlısı olmayın
@beckywithgoodhair ama bana sarkıyor?
dayak atmaktan söz ettiysem de sürekli şiddete başvurmuyorum ayrıca. Her şeyi şiddete bağlamıyorum. Karakterimi bilmiyorsun.
eşimin önünde döverim ne demek? sen kimsin ki? bir kadına el kaldırmayı bile düşünemezsin
siz kadınlara sarkınca onlar sizi benzetiyor mu?
@beckywithgo abartmışım. Hadi dayak filan yok. Bana sarkan birine ne yapabilirim?
Ben bir kadına sarkarcasına bakmadım. Beni bilmeden böyle konuşamazsın!
Vermeyebilir ama maalesef bu arzulamadığı anlamına gelmez
Kiz baya yolluymus masallah.
Yuz veren erkegim diye gezmesin orralikta.
adam karakterliyse, karsısında cıplan kadında otursa dönüp bakmaz. güzellik önemli dğeil e
sadece evli olsa karşılık verir ama sevgi girerse araya asılan güzel kızı bile fark etmez.
verir niye vermesin ufaktan bir yesil ışık yakar ama neden esini kıskandırmak için hee imkanı vardır gönlü zengindir belki dahada ilerletir işi belli olmaz
Ben vermem o yüzü elliyi o kadar karaktersiz degilim
Öyle şey mi olur sevgi dedigin tektir güzel diye yavşıcak oldumdan sonra nerde bu sevgi?
veren olur kişiye bağlı. ama karşılık verse de sonuçta eşi var ve bu kızı kullanmak olur
Seven aldatirmi diye sorsan simdi asla demeye baslamislardi bence:)
Vermez
Vermemeli de
Karşılık verirse zaten ben ona adam demem
Mantiksiz bir soru olmus zira esini seven biri bunu yapmaz acik ve net.
yok ya niye versin ki en fazla durumu falan anlatmaya calisiyordur günlerce haftalarca vs. muhim tabi durum.
gözüm görmez kimseyi asla ihanet etmem aşık oldugum ınsana
Adı üstünde seven adam adam gibi adam karşılık vermez