AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
Verir ama soverek
Adamsa vermez
Verir
Vermez asla
Vermemeli
bilemiyorum altan.
Vermez vermemeli
Vermez koklar geçer
Hayır vermez
Adamsa vermez.
Verir.
verir malesef
bdn vermem şahsen
Vermez
durum konum önemli
Vermez
Hayır
Verir
Vermez
Vermez gibi
vermez
Vermez eğer adamsa
Verir güzlese tabi
Cevap soruda
Adamsa vermez!
Vermez bence😕
Vermez
Vermez çok seviyrsa
vicdanlı ise vermez
evet veririm
Vermez
Vermez
s1ktir eder
Veremez
Ben vermem.
Şerefi varsa vermez
vermez
Vermez
Verir
Yemeğini ye.
Hayir :/
Evet
eşimi çok seviyorum ama onu 3 kere aldattım
Seviyorsan nasil aldatiyorsun ya bende bunu analmiyorum sevmiyorsun bence
@pastaaam istese ölürüm onun için ama aldattım. işim gereği eve 2 ay dönmediğim oluyor turizm sektöründeyim ve kadınlarla iç içeyim. biraz haklıyım yani yarın yine seyahate çıkıyorum ve yine aldatcam
@pastaaam çok çok kırıcısınız
Seviyorum deme delikanli degilsin mert ol bari! Seven aldatmaz hadi aldati bikere seytana uydun bu ne ya yarin yine aldatacam git bosan esinden istedin naneyi ye sonracimaaa la havleee
@ObSeSsioN seviyorum. Yemek yapıyor bulasik yikiyor kadınlık yapıyor. Bir dedigimi iki etmiyor evden disari da cikartmiyorum. Böyle kadini neden birakayim? Daha iisini mi bulcam? Ama ondan ayri kalinca mecburen baska kadiblarla oluyorum ama cok severim esimi
Evden dışarı neden cikartmiyosun taş devrinde mi yaşıyorsunuz yazık geri zihniyetli
@Bluelovelove eşimin evden çıkmasına izin vermiyorum :) beni aldatmaz aşık olarak evlendik zaten ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi. hatta bazen sabah benim uyuduğumu zannedip gelip yavaşça öptüğü oluyor. bazen de uyandığımda gülümseyerek beni izlediğini görüyüyorum. hemen her geldiğimde mum ışıklı sofram hazır oluyor bazen de camda bekliyor beni. yani bu kız aldatır mı? ben erkeğim aldatmam normal. uzun süre ayrı kaldığımızda erkek olduğum için hormonal olarak mecburum başka kadınlara
Kesinlikle kisiliginizde sorun var zaten siz yokken cikiyodur
Hangi zamanda yaşıyoruz hem o kızı köyden falan mı aldınız bunu kim kabul eder yazık iğrenç
Kişiligimi cok seviyor karım. Ben iyi bir eşim. Maddi durumu iyi evinde mutlu benimle mutlu istedigi her seyi yapıyorum. Aldattigimi da bilmiyor yani sonucta mutlu bir kadın o. Köyden almadım bogazici mezunu kız zaten iş yerinde tanıştık ama calismasina izin vermiyorumm kiskancım benden baskasi ona haram! Ama ben aldatirim kadinlara zaafim var
Bunu nasıl kabul ediyor anlamıyorum dışarı cikarmiyorsunuz evde tikili büyük bu hakaret bu sizin bu düşünceniz ozguven eksikliğinden geliyor
Beni tanımıyorsunuz yargilamayin. Hayatimda cok kadin oldu oluyor. Ama seven kıskanır gerekirse döverim benden izinsiz bir iş yaparsa. Ama su ana kadar sözümden çıkmadı çıkarsa ne olacagini biliyor
Allah sizin gibi birinden korusun beni
çok kırıcısınız biliyo musunuz? ben çok iyi bir insanım 15 öğrenci okutuyorum. karımı da sadece ruslarla aldatıyorum
Esimi gerekirse döverim dışarı çıkarmam aldatiyorum diyen sizsiniz ama onun yüzüne baktığınızda utanmiyor musunuz
o benim karım. hatası olursa cezasını veririm elbette. kuranı okuyun birçok ayette kadının itaat etmesi gerektiği yazar. iyi kadın itaat eden kadındır. bir de nisa suresinde otoriteni engellerse uyar yatağını ayırır en son döv diyor. ben de döverim GEREKİRSE. sevgimizi sorgulamayın biz mutluyuz az sonra eşimin yanına gidip kendisinin ilk ve tek olduğunu söyleyeceğim :)
Yani yalan soyleyeceksiniz
evet ama bunu asla anlamayacak. ve mutlu olcak. gerçeklere üzüleceğne beyaz yalanlara sevinsin. o kadınlardan asla haberi olmayacak. şimdi yalan söylemesem doğruyu söylesem ne olacak? üzülecek ağlayacak e kim kazanacak? bu şekilde ikimiz de mutluyuz
Acitsada gerçeği tercih ederim açıkçası
ben eşimi üzmem. sen şu an gerçeği biliyorsun mesela bilmediğin zaman senin doğrun aldatılmamış olmasıdır. yani ben bu yorumları yapmamışım da eşimi asla aldatmam vs dediğimi düşün. öyle desem beni bu kadar kırmazdınız
Tanımadığınız hiçbir şey hissetmediginiz insanın söylediklerinden kirilmaniz garip. Ama benim tavsiyem eşinize güvenin bu kadar sikmayin zamanla soğur çünkü sizden.
soğumaz :D mutluyuz yani sıktığımda bozulmuyor itaat ediyor. hayat tarzı. benden özür dileyin kırdınız beni bir ton hakaret ettiniz
Hayır vermez
Karşılık verebilir
verir
hayır ne munasebet
Mantıksız soru..
Seviyorsa vermez
Verir
verilmemeli
Verebilir.
Genelde verir
vermemeli
Asla!