AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
751Cevap
Verebilir.. Bence her erkek verir neyse ön yargı yaptım asdfs
Mutlaka vardır vermeyen asıl soru şu aslında.
O kadar mükemmel bir erkek (sonuçta evli ve çok güzel kadınlar çevresnde)
mükemmel görmediği bir kadınla evlenir mi?
Evlenir tabi kadınının o kadar güzel olmasını istemeyenlerde var , sevsin Mutlu etsin yeter fazla şey istemezler
mükemmellik güzellik değildir.. Güzellik nedir ki insan vücudunda? Bir deri bir dudak.. Birazda saç yığını. Önemli olan çok şey var
"çok seven" & "adam" kelimelerini kullandığın için karşılık vermez. Veren adam da değildir eşinide çok sevmiyordur
vermez herhalde vermemeli 😊ya Allah aşkına erkeklerden bahsediyoruz kandırmayalım kendimiz sonra deyi verir aşkım çok sarhoştum sen sandım 😄
hayır tabiki eşimle tanıştırırım ve bırakırım karşılığı o verir. evli adama yazmak da ney lan.
Helal be yoruma bak
teşekkür.
Seven adama diğer kadınlar bacıdır. Bu kadar basit.
Buradaki herkes delikanlılığın kitabını yazmış da angelina, jennifer, rihanna vs gelsin evin yolunu ertesi gün bulamaz
ben evli değilim ama sevdiğim kız olsa onu bir başkasıyla asla aldatmazdım ki bu durumda evli olsam gözüm ondan başkasını görmez di bırakın aldatmayı aklımdan dahi geçmezdi
ben kızı eşime şikayet ederim. o saçlarını yolsun. :D
Karsilik veriyorsa zaten "sevmiyordur", seviyorsa karsilik vermez... Aldatmak insanliktan cikmis mahluklarin isidir...
imanlı bir eş aldatmaz ya da kendini bilen bir eş bunu yapmaz ama dünya zevkleri ile yaşayan insanlar geleceği düşünmez
çok seven karşılık veriyorsa demekki çok sevmiyordur çok seven vermez
Maalesef verir. Ama şiddetle de inkar eder. Bak bu bana böyle davranıyor ama ben yüz vermiyorum demesi aslında vermek istediği tepkidir (ve size söylediği de budur.). ama bu tepkinin tam tersini vermiştir.
Gülben ergwnin programına bağlantı yapan biri böyle bir itirafta bulunmuştu. Seven ama yapan çok kişi var. Bana denk gelen de vardı öyle. Sevdiğini herkes biliyordu ama peşimde divane oldu. Aklıma geldikçe ayar oluyorum.
Yetersiz bilgi. Birini cok seven kisi karakteri sebebiyle veya gecmiste yasadigi olaylardan dolayi da aldatabilir. Bu birinin guzel olmasina da bagli olmaz. Demek istedigim bu soruya evet ya da hayir denemez. Adami hakikaten tanimak lazim.
türkyie de de açlık kadınlar anında çıkabiiyor eğlence sektörü geniş batıyı görünce eskiden böytle değildi, çevre korkusu vardı ve tip beğenmeye çalııyorlardı,, bce vermez ama KADINA DA UYGUN DİLEL ANALMLI
Ya sadece adamda değil kadın bile olsa aldatır. Aldatmıyorsa fırsat bulamadığı içindir. Seven adama Angelina Jolie gibi güzellikte bir kadın asılsın, adamda fırsatını bulsun bak bakıyım aldatıyor mu aldatmıyor mu..
Züleyha zamanın en güzel kadını hz. Yusuf la birlikte olmak istemiş ama olamamış ben bu Zaman da da yusufların olduğuna inanıyorum
İnanabilirsiniz. Bende onun bir efsaneden ibaret olduğuna inanıyorum.
“Doğrusu, hanım ona sahip olmayı iyice aklına koymuş ve buna yeltenmişti de. Eğer Rabbinin burhanını görmeseydi o da kadına meyledecekti. Biz, ondan kötülüğü ve fuhşu uzaklaştırmak için işte böyle yaptık. Çünkü o, ihlâsa erdirilmiş kullarımızdandı.” (Yusuf, 12/24)
Efsane değil Kuran'da geçen bir ayet
Ok.
eşini seven adam eğer kendine ve eşine saygısı varsa tabiki ne kadar güzel olsa da karsılık vermez. özellikle kendi kalbine bedeninen ruhuna saygısı olan erkek bunu yapamaz ama kendini bilmeyen herseyı yapar o sevgiden de anlamaz lafta sevıyodur.
Ne olursa olsun gerçekten seven adamsa kafasını yere gömer umrunda bile olmaz. Tekrardan belirtiyorum ''GERÇEKTEN SEVEN ADAM.'' böyle yapar
Bir çoğu verirmiş bunu öğrenmiş olduk sonra bu kızlar bize yüz vermiyor bu kızların g*tünü kaldırdık derler kızlar kimseye güvenemiyor ki artık yine sizin yüzünüzden
arz talep eğrisi.
Türkiyede erkek çok kız az özellikle sosyal alanda.
Yurt dışında çoğu ülkede tam tersi.
@raggedy sevmek sevilmek sadakat bunlar çok önemli duygular ama herkeste olmuyor maalesef görüldüğü gibi
o dediklerin %90 hikaye. yurtdışında Türk kızlarına yüz vermeyen Türk erkekleri gördüm hemde kızlar son model arabaları ile gelip çulsuz erkekleri götürüyolar ertesi gün terkediliyor çoğu da.
sanki şaka gibi değil mi? hepsi Arz Talep
Demek mi ben o yüzde 10luk kısımdayım ve biryerlede hala aşk olduğuna sevgi olduğuna inanıyorum
la eşini çok seven adam başkasını nasıl görüyor anlamadımki bu terslıkte bir iş var :/
Birini hoş bulmak başka olay sevmek başka olay. Bende başka erkekleri hoş buluyorum aa ne yakışıklı ne güzel giyinmiş diyorum ama sevdiği biri varken başkasına zaten bakamazsın
Ben bekarken aldatmıyorum evlenince mi aldatacam isterse manken olsun skmde değil
arkadaşlar onu bunu birakın eşini cok seven bir adam kimseye karşılık vermez ama illa benim olucan dersen onu cok zor kazanırsın bu zor bir iş ama gercekten eşini coook seviyorsa ama normal seviyorsa coktan holtaya düşer
ama benden tavsiye kimsenın yuvasına bır zara verme sana tavsiyem bu kitabı oku yazdığın başlıkla alakalı :::::dokunmadan sev
Allah nasip ettirmesin.. Hem konu baslıgında cevabını vermişsiniz resmen ! Eşini çok seven adam diyor. Eşini çok seviyor madem asılan bayan dünya süper starıda olsa bakmaz.
Eşimi çok seversem, ölürüm yine de onun gözlerinden başka bir göze bakmam. Monogamik bir erkeğim.
Erkeklerin zayıf noktası genelde "güzel kız" meselesi hele ki yaşı biraz geçmiş kızda genç ise. Ama şu hayatta erkek var adam var 💁🏻 adamsa zaten gözü sevdiğinden ötesini görmez ama azınlıkta kaldılar ama olsun
İşte o adam o saatten sonra benim adamım degildir. Benim dedigim adam başkasına biranlok dahi olsa ait olmuşsa o adamdan da seven yanlarımdan da giderim. Sadakat yoksa sevgide yok olsun.
Karısını kandırabileceğine inanırsa ki çoğu inanır verir.!
Bir an empati yaptım ben vermek istersim ama veremezdim herhalde...😅
Vermicem vermicem benim değilmi vermicem...
vermez, vermemesi gerekir. veriyorsa carkına tukururum onun
Seven insan bir başkasının güzelliğine alıcı gözle bakmaz. Bakıyorsa sevmiyordur.
Aşk nefsine hakim olan yiğitlerin işidir cancağızım. Göz göze gelmekten sakınır...
Asla byle bir şey yapamam evli olsam çünkü benim için evlilik lerin birleşmesi yani mutluluk demek eşim benim için dünyanın en güzel kadını olurdu evli olsaydm
İmkansız değil
Bunu yapacak derecede sağlam karakterli erkek sayısı çok az
Ama öyle erkekler de zaten siz kızlar tarafından itici bulunup reddedildiği için değisen bir şey yok nasıl olsa
Eşini çok seven adam şunu diyebilir bence: "Güzel kız geç kaldın şansına küs." 😁
Verir hemde öyle bir karşılık verir ki :P
Hem burda şimdi vermem diyenlerin %98 bile karşılık verir emin ol 8)
Bencede
@ObSeSsioN Haa vakti zamanında vermedim.
Çokbüyük hata yapmışım vermemekle bunu çok geç anladım 8)
Neden hata yaptın?
Aldatıldım, çünkü %100 eminlerdi bnden
Severken baskasiyla bisi nasıl dusunuyorlar bilemiyrm ☺️ Ama evli erkek duzenini bozmak istemez sadce takilir gecer gider
Kusura bakma ama soru özünde saçma. Madem karısını çok seviyorsa neden karşılık versin dostum..
ben evliyken değil şu an bile sevgilime öyle birşey yapmam...
Seven adam karşılık vermez ya gerçi eşinden ne kadar ilgi gördüğüne bağlı, eğer meraklıysa karşılık verir
eğer evli olsaydım ve karşımda da bana asılan çok güzel bir kız olsa asla eşimi aldatmaz ve ona kötü gözle bakmazdım çünkü eş bize Allahın emaneti olarak verilir
Vermemeli. O çok güzel kız da karşılık görürse kaçmalı. Çünkü o adam ondan daha güzel biri ona yazdığında ona da gidecektir. Sadakat önemli.
Ben vermem, vermemeli de 1-2 saatlik zevk için risk almam. Aklı zikinde olanların yapabileceği bir aptallık olur.
Simdi ben sunu diyeyim kolay kolay vermez ama su var tek esiniz icin degil bir insanda begenilme arzusu her zmn olur bu herkes icin boyledir karsilik verir demiyorum ama inaninki bakis acisi degisebilir tabiki bunda sizinde etkiniz onemli o yuzden siz sakin ve rahat olun esinize guvenin ☺️
Neyin nolduğunu anlayacak kapasitedeki erkek yani adam vermez. Lakin kişilik yoksunu abaza erkek sayısı çok yüksek olduğu için toplumda çoğunun vereceğini düşünüyorum ama seviyorsa vermez.
Verir eşini hep sever ama bir kızın onla ilgilenmesi de hoşuna gider helede güzelse erkeklerin aklı kolay karışıyor nedense gerçi kadınlarda az değil ya neyse bence bu daha çok karakter meselesi
Vermedim, birşeyim eksilmedi.
Nasıl oldu?
Bir arkadaşımın yılbaşı partisine davet edilmiştim, orada tanıştığım bu kız bana çok bariz biçimde asılma başladı. Parti sahibi arkadaşım bile beni teşvik etmişti içeride gereğini yap anlamında. Kız ile konuşma içeriği cinselliğe kadar varınca bir beraberliğim olduğunu söyledim. Kız o denli cüretkardı ki "şuan yanında değil ama ne olacak ki" demişti. "Konu yanımda olması ya da olmaması değil benim şahsım ve değerlerim ile ilgili" demiştim. Gözümün içine baka baka bir arkadaşım ile başka bir odada beraber olmuştu sırf beni kıskandırmak ya da gaza getirmek için aklı sıra. Yanıma geri geldiğinde "ateşin söndüyse normal biçimde konuşabiliriz" demiştim, bozulmuştu.
kadın erkek farketmez. sevmesi sevmemesi de değil hatta güzel çirkin yakışıklıda farketmez. o insanın vicdanı yoksa, Allah korkusu yoksa karakterinde, mayasında bozukluk varsa karşılık verir
Adamsa vermez. Ama ''erkek''se % 99 verir. Olayları gönül eğlendirip, sadakatsizlik yapmak erkeklerin. ☺
Ulan bazen erkek düşmanı gibi hissediyorum kendimi, ama sonra zerre kadar azda olsa adam gibi adamlar vardır diye düşünüyorum 😂😂
mantığın kırıntısını içermeyen soru.. eşini çok sevse dünya güzelini gözü görür mü, kendine asılan güzel kız oldu diye yüz veren eşini çok sevebilir mi? al istediğin yönünden bak :D cevap hayır
Verirse verir vermez ise vermez elbet öğrenir davayı basar, hadi ordan eder gelecek maçlara bakarım... karakter meselesi bu isterse 5 çocuğum olsun karaktersiz bir babayla buyumesinler. Adam dediğin pantolon unun içindeki ne sahip çıkacak arkadaş bende bilirim yakışıklı adama göz kirpmayı.
Evet verebilir ne kadar severse sevsin karşındaki bir erkek engelleyemediği şeyler var yaratılıştan.. onlar kadınlardan farklılar konu oraya gelince hep acabalılar
Bırak Asılanı Bakana Bile Bakmaz. Evlilik Namaz Gibidir. Niyet Edince Sağa Sola Bakılmaz...
👏👏👏
Bravo
@ObSeSsioN Tesekkürler.
asıl karşılık verirse olmaz karşılık verirse karaktersizdir ve her gün eve gittiğinde piskin piskin birşey olmamaış gibi davranıyodur. böyle bir adamla olmak istemezsin.
Adam yaşmışsın cevap herzaman hayırdır adam olan erkek sevgilisinide karısınıda ne için olursa olsun aldatmaz ama bir erkek için konu tartışılır adam yapmaz aldatmaz konu kapanmıştır
Karşılık vermemesi gerekir ama bu birçok kişi için geçerli olmayabilir. Çünkü bu kişilik meselesi. Zaten sen eşini çok seven birisi isen onun seni bu hayatta mutlu edecek tek insan olduğunu bilirsin ve bu vesile ile ona bu hayatta hak etmediği herhangi bir yanlış yapmassın
Esini cok seviyorsa o asilan kizin farkina bile varmaz hatta aldiris etmez yuz vermez ama karisinin dusundugu kadar sevmiyorsa asilan kiz ona baldan tatli gelir 2 planda tutar
Şimdi vermez denicek , doğru... Olması gereken bu. Ama sonra birisi çıkıp ; sen her gün aynı pilavı yer misin dicek bu da bir çelişki. Yani böyle sorular mantık dışı.
Başka kadınlara içi gidecekse o kadını boşu boşuna oyalamasın. Adam gibi adamsa yapmaz zaten. Karşılık verirse bırak erkeği insan bile değildir o benim için.
Aslında bunun cevabi boyle bakilinca cok acik. Tabi ki hayır. Ama mantikli dusununce; Karisini ne kadar cok severse sevsin o asılan kıza biraz da olsa karşılık verebilir. Erkeklerin ne yapacagi belli olmaz kardeşim. Icinde şüphen varsa bununla daha fazla başa çıkmaya çalışma. Git eşine sor ya da bir sekilde gercegi öğrenmeye çalış. Yoksa için rahat etmez senin de.
Verir güzelim verir. Erkeklerin çoğuna gore evdeki ayrı dısardaki ayridir. Evdeki hep elinin altında istediği her an elde edebileceği kadındır. Ama dışardaki maceradır haramdır ya tatlıdır.. Karakter yoksunu erkekler uçkuruna sahip olamazlar. Ve de nedendir bilinmez - benim kocam yapmaz dienlerin geneli aldatılmıştır. Eee karısına bu kadar güven verip her haltı yemek te profesyonellik ister tabii. Ozamaaaan alkııış uçkuruna sahip olamayan karakter yoksunlarına 👏👏👏👏