Arkadaşlar üst katta yaklaşık 1 yıldır yaşayan bir teyze ile oğlu var. Oğlu zihinsel engelli baya yaşı büyük. Kadın zaptedemiyor. Biz alt kattayız. Atmadığı şey kalmadı. Bıçak şu bu cezai ehliyeti yok zaten. Annesi ayrı bir dünya sabahtan beri annem hasta evde süpürge çalıştırıyorlar. Yine karakolluk olduk. 4 dava var daha başlamadı. Çıldırmak üzereyiz yani. Şehirdışında okuyorum evime dinlenmeye geldim zehir ettiler. Ev sahibi yok ortada yönetici yok sallamıyorlar. Herkes onları savunuyor adam zihinsel engelli diye saygımız var ama biz rahatsız oluyoruz. 1 yıl annem sıçrayarak uyandı hergün. Müstakil biryerde oturmaları gerek. Ne yapılmalı? Çıkacaklardı çıkmadılar.
Güncellemeler
+1 yıl
Uppppppppppppppppp
Güncellemeler
+1 yıl
Uppppppppppppp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bimer istisnasiz her sikayetini dikkate aliyo
Peki çözüm bulunur mu? Onlar kiracı ve biz ev sahibiyiz. Aramam mı mantıklı yoksa mail mi? Kaç günde cevap gelir kaç günde çözülür?
E-Devlet üzerinden mail at cok kisa bir sürede dönüş yapiliyor. En fazla 2 gün sonra dönerler sana mantikli bir yol bulunur yani rahat ol
Şükür umarım ya bu böyle olmayacak saygı biyere kadar çıldırttılar.
Sizin is saygidan cikmis biraz haklisin
Gerçekten yaşamayan bilmez. Adama bir şey demiyoruz ama zaptedilemiyor gerçekten çığırından çıktı. Az önce bimeri aradım şikayet kaydı aldılar. Dönecekler 3 4 güne :)
Kesin dönüş olur rahat ol ;