Amerika Kansas'da 4 ay önce doğum yapan bir anne havuza gittiğinde oradaki bir kadın 'tek parça mayo ile olsaydın havuzdaki erkekler daha rahat ederdi, zaten bikini bilhassa doğum sonrası iyileşme döneminde olan bir anne için uygun değil' diyerek mayo giymesini tavsiye etmiş. Kısaca erkeklerin manzarasını bozuyorsun demeye getirmiş aklınca. Neyse, devam ediyorum..
Anne ise ' Evet bu görüntü seksi değil ancak ben vücudumla gurur duyuyorum çünkü bu izler en azından benim olağanüstü birşey yaptığımın delilidir. Beni her zamankinden seksi ve güzel bulan bir kocam olduğu için başkalarının ne düşündüğü de beni ilgilendirmiyor.' diyerek kendini savunmuş.
Kadının ifade şeklinr baktım evet dilediğini giyme hakkına sahip ve bu deformasyonun sebebini çok güzel açıklamış. Ancak diğer yandan yapılan yoruma bakıyorum, aslında kırıcı değil, bir öneri niteliğinde yorum yapmış. Görüntü olarak baktım evet hoş değil ama bu da onun bikini giyme hakkına kısıtlama getirmemeli. Çift taraflı bir hoşnut olmama durumu var. Kadın kendini çok fazla göze sokmazsa, erkekler de ısrarla dönüp bakmazsa problem olmaz. Karşılıklı anlayış her şeyi çözer.
Feministlik var evet, bende de var, kadın dediğinde olmalı. Feminizm, üstünlük değil, kadın eşitliğini savunuyor. Kadın dediğin her şahısta feministlik olsa, eminim dünya çok daha farklı olurdu.
utanmak nedir? nedendir? bu kadın benim kadınım olsa, bana evlat verebilmek için dokuz ay sancılar acılar ağrılar çekse ve doğum sonrasında bu görüntü meydana gelse o benim gözümde artık kanatları olan bir melektir :) öl desin ölürüm o derece :) he ayrıca diğer kadınların dediklerine gelecek olursak başka erkeklere ne benim kadımın ne giydiğinden ölmeye çok mu heveslilerde bakacaklar benim karıma?
Bu biraz şu olaya benzedi. Türkiye erkeğinin gözünden makbul kadin modeli.. -45 kilo olmasına rağmen d-cup göğüslü olsun. -Benden en az beş yaş genç olsun. Kadınlar yaşlandıkça çöker, erkekler durduğu yerde gençleşir malum.. -Ne hikmetse o güne kadar kimsenin elini bile tutmamış bir kız bulayım. Bu arada benim önüme gelenle düşüp kalkmam ve sevişmem sayılmaz. Hamile kalmasına ve doğum yapmasına rağmen 36 beden kalmayı başarabilsin, vücudunda çatlak matlak olmasın. Çocukla ilgilenmesine rağmen her daim fönlü, makyajlı gezsin. Günde sekiz on defa alt değiştirip süt vermesine rağmen babydoll giysin mesela. -Kadınlık görevlerini yerine getirsin, bir kadın bir erkeği evine bağlayamıyorsa aldatılmaya göz yummalıdır zaten.
Ama erkek salsın kendini, özen göstermesin vücuduna, ter kokulu dolaşsın, sakal beş karış, saç karmakarışık, üzerinde 2-3 günlük kıyafetler, göbek çok yemekten olmuş balkon vs... Sonra kalkıp adriana lima isterler. :)
Cevabimda bu da var. Kimse karışmamalı ama herkes te dikkatli olmalı toplum içinde. Yakın arkadaşım olsa fikir beyan eder uyarırım ama bir yabanciya bunu dersem onu rahatsız etmiş olurum
Ferijyaz ben gorusten ziyade asagidaki yorumlari okudum.. sen kimseyi engellemiyorsun catirr catirr tartisiyorsunn☺yani brawo sana keske benimle ayni goruste olmayan insanlarda beni engellemese...
utanmasını gerektirecek veya tek parça mayo giymesini gerektirecek bir durum olmadığı gibi, evli çocuklu kadının bir lafa alınıp tribe girmesi de saçma.
😊 İnsanlık dediğiniz teşhircilik olmuş ve gün geçtikçe çeşidi artıyor bunu yapma konusunda her türlü programla kendini pazarlıyorlar artık şeref insanlık evet ama önce insnlığnızı kadınlığınızı sorgulayın
Ne cahiller varmış.. denizde havuzda ne giyinsin çarşaf mı? cahil insan islam devletleri, türk aklıyla konuşma. objektif bak diğer ülkelerde bikini+şort yolda gezenlere kimse dönüp bakmaz kınamaz. normal ve olağan karşılanır. siz hala açık saçık deyin yazık
Bu arada sizin moda ya da özgürlük dedğiniz bu olay varya aslında sizi kölesi yapmış haberiniz yok mesala bu tarzlara harcadığınız paralar vakitler o kadar çok ki birde aslında siz medeniyet dediğiniz bu gösterişin kölesi olmuşsunuz bir takım insanların yönlendirmesiyle onlara uyma çabasıyla yanıp kül oluyorsunuz. Kendi özünüzü kaybediyorsunuz size çarşafa bürünün diyen yok tesettürlü olun diyende ama edepli giyinmek sizin menfaatinize burada bana bir takım lflar çakabilmenin hazzını yaşatırdım size ama baktım ki savunduğunuz sey gerçekten saçma inanışınız nedir bilmem ama kaldıki hristiyan aleminde bile kapalı giyinen insanlar çoktur (Avrupada) yani biraz okuyun İlk emir nedir OKU 😊😊 hoşçakalın
@nosolution tek derdim siz misiniz ki anında cevap yazayım ayrıca yarası olan gocunur siz bikinili gezip kendinizi teşhir ediyor musunuz? bence evet çünkü ben yanlış konuşmuyorum söylediklerimin arkasındayım benim kıyafetim modaya uygun bile değil örtmek bir yerlerimi sizinkisi ise açmak fark bu 😊 ayrıca savunacak başka konu yok mu kıçınızı memenizi örtüm dememi eleştiriyorsunuz 😅 Überim çok şaapmayın bu kadar isterseniz üstsüz gezin dedim ya ben geri kafalıyım odunum kadınlardan anlamam Vatandır derdim bana ters olanı yazdım sadece ve kıbrısı avrupa sayan arkadaş a da selam😅😅😅😅😅
Anlamadigin buradan belli, ben anne olanin bikini giymesine karsi degilim, soruyu anladigim su hamilelik izleri "iyilesmemis" dikisli ya da dikislerin yeni alindigi bir beden, elbetteki hos gorunmez, yoksa banane ne giyerse giysin, isterse ciplak gezsin... Bazi seyleri iyi dusunmek gerek, holdurhop cevapla "bu olmaz bu olur" diye soylenmez...
Ben o kadinin soylediklerini "hak" verdim demedim, "hos degil" dedim ve sebeplerimi yukarida yazdim... Kimin ne dusundugun pek takmam ben kendi dusuncemi soylerim.. yeni yara izleri kayboldugunda elbetteki her istedigini giyebilir, buna karismak kimin haddinr.. Sunnetle ornek vrrdim cunku "kendi mantigimda yara izi" demek istemistim, elbetteki sunnetle annelik bir degildir, kiyas dahi yapilamaz...
Elbette o da sizin fikrinizdir, ama erkekler rahatsız olacak veya seksi bulmuyor diye biz kadınlar hamileyken hatta iyileşirken bile bikinimizden vazgeçecek değiliz :)
En İyi Cevaplar