bir tür özel haya ile ilgili duygusal yazılara yorum yapmak bize yakışmaz. ben bugüne kadar 2bin kız Tanıdıysam 1900den fazlası kız değil. Ama bu benim için önemli değil. Çünkü artık tecavuzculer hadım edilip sadece hücrede tek başlarına olacaklar. ya da cinayetten sabıkalı kişilerle aynı kogusta kalacaklar. Ben insanları Kalbine Yüreğine göre ayırırım. Kız Kadın olarak ayıran Şerefsizler hep el değmemiş kız isterler sanki kendileri çok temizmis gibi. o yüzden artık sosyal medya daki insanlara bile bayanlar inanıyor. Ve yeni getirilen kanun ile 2000 yılından itibaren Kızlık zarı diktirenlerin tc isim soy isimleri açığa çıkıyor. Devlet küçük yasta çocuk istismarina savaş açtı doğru olanı yaptı. Yani mesala yarın SGK dan gidip bir Anne Baba Kızının tc sini söylerse 2000 1 ocaktan itibaren Tüm hastane kayıtlarına ulasabilir
047 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur sapıklarda cezasını bulur. Diğer konuya gelince haklısın el değmemiş kız aldıktan sonra kendisini başkasıyla aldatmayacağına kızın sonsuz inanırlar sanırım. Sonuçta ilk o el değdi sonrasını boşver..
- +1 yıl
Hayatta hersey insanlar için. Kimse kötü olmak istemez. Başına kötü durumların gelmesini de istemez. Allah yardimcin olsun. burda iyilik meleği olarak yorum yapanlara da inanma. Çünkü kimse gerçek fikrini söylemiyor. Burda özel hayatı ile ilgili sorular sormamalisin
Seni Sen olduğun için Seven biri varsa onunla hayatına devam et başka şeyler arıyorsa s ktirsin gitsin
Soran+1 yılHaklısın bence de başka şeyler arayanın benle işi olmaz. Sadece bir soru
kimse de yaşamadan şunu yaparım evet tabi böyleyim de diyemez. Başına gelebilecek bir ihtimalli soru sadece. Bu hayat her şeye gebe. Burda böyle yaparım der karşısına çıkınca lafla olmuyormuş der. bir tur kendini olçme yöntemi kullandım o kadar.
Soran+1 yılKimsenin hayalleriyle oynamaya gerek yok dürüst olmak lazım zamanını boşa harcayabilir.
Soran+1 yılYa yolun başında ya da yolunda söylenmeli. yolun sonu dediğimde her şey ciddiye vardığında.. Tercih edilen ya da edilmemek olmak.. Sonucuna katlanmak zor
- +1 yıl
Haklısın. Bak mesala dün geceden beri bir şekilde yorumlarımi okuyosun Sen de eşdeğer yaziyosun. Aynı dili konuşuyoruz gibi. Önemli olan da bu zaten. Mesala Sen beni ben De Seni tanımıyorum belki de hayatımız boyu hiç gorusmeyecegiz. Asıl önemli olan düşüncedir. ben 98 yılından beri sanal alemdeyim. Yukarda demiştim 2 binden fazla kız Tanıdım dedim. Ama benim telefonum hangisini kaydedebilir? ya da hangisi ile whatsapp ta konuşabilirim ki buna ömür yetmez. o yüzden ben hiç bir zaman bayanlara yalan söylemedim.300den fazla da evime kadar gelen Bayan oldu. İnsan olduğu gibi davranmalı. Bayanların daha önce başına talihsiz bir olay gelmesi benim onlarla yatacagim sonra da onları bırakacağım anlamına gelmez. Çünkü vicdan öyle bir şeydir ki Seni geceleri aSLA rahat uyutamaz. evlenirsin yaptığın hersey kendi Hanımına yapılır kendi kızına yapılır. Hiç bir Allahın kulu bu dunyadan yasattiklarini yaşamadan ölmez ölemez zaten can çekişir hastanelerde sürünür Allah böyle büyüktür işte.
Soran+1 yılEvet evlendiğin insanın başına geldi diyelim ne yapacaksın o zaman da mı bırakıp gideceksin. Hani sana aitti o kimsenin eline değmedi diye evlendin ee sonra noldu eşine tecavüz edildi artık sen değil başkası dokundu. Bu insanları anlamak zor doğrusu.. Kendileri de evet haklısın derler bu duruma ama yine bacak arasını düşünmeye devam ederler. Erdemli insanlar ise durustluğe guvene sevgiye saygıya mutluluğa bakar kadını olacak insanda. Bana göre öyle. Belkide erkek değilim o yüzden böyle düşünebilirim.
- +1 yıl
Senin düşüncelerin doğru Kardesim hatta sonuna kadar. Ve Sırf Sana olan saygım dan dolayi bu gece Siteden ayrılacağım. Çünkü Sen Adam gibi Adamsın. ben. Gerçek insanlari bulduğumda onları başımın üstünde tutarım. Neden gidiyorum biliomusun çünkü burda Seninle konuştum ve herkes kendine yakışanı yapmali. bir erkek tek bir kişiyi sever tek bir. kişiye sadık kalır. Ben. neden. Burda yüzlerce kızın peşinde olayım? Sanalı sevmiyorum sanaldaki kanalizasyon farelerini de sevmiyorum o yüzden böyle ortamlarda bulunmuyorum. Karşıma Sen çıktın konuştuk ve herseyi tadında bırakmak en dogrusudur. Bazen vedalar hiç beklemedigin zaman olur.
Soran+1 yılBende buralarda daha yeniyim dün sadece bu soruyu sormak için üye oldum. Sanalda hiç bir hesabım yok. En iyisini yapıyorsun şu an insan tek bir kişiyle konuşmalı başkalarının duygularıyla oynamamalı kız ya da erkek farketmez bu. Tanıştığıma memnun oldum hoşçakal o vakit yolun aydınlık olsun..
- +1 yıl
Ben de 26 temmuz da gelmiştim. Sen dedin ya insan bir kişi ile olup sonuna kadar olmalı. İşte bende Seninle bursa konuşup Başka Kızlara gitmem. Erkek olmak Delikanlı Olmak Adam olmak bel altı ile belli olmaz. Bayanlar Annedir ya da Anne adayıdır. Cennet bile Annelerin ayakları altindayken başka bir söze gerek varmı?
Soran+1 yılKeşke her erkek senin gibi düşünebilse... Ama kadınların bu ülkede değer verilmediği apacık ortada.
- +1 yıl
Alkol sigara hiç kullanmadım. Anneme Ablama hiç bagirmadim kötü söz söylemedim. Sevdiğim Kız ile en son 23 Nisan 2011 de yan yana gelmiştik ve ben 1 tek saç teline dokunmaya Kiyamadim. Tek bir zsac telini Goremedim zaten Kapalı Bayan olduğu için. Saçlarını koklayamadim. Tam 4.5 yil oldu ayrılalı. ve ben Asla kimseyi onun yerine koymadim. Çünkü erkek adam sadece 1 kişiyi sever. Başkaları gibi başkalarına gitmedim. Sadece o dedim. Vazgeçmedim. Aşk defterini ölünceye kadar kapattım benden gittiği gün. Onu tanıdığımda lise 2 nin ikinci dönemiydi şimdi Farabi öğrenci değişim programı ile Uludağ üniden kendi oturduğu yere Rize Merkeze geçti. Ama ben ne yaptım hep onun iyi bir geleceğe sahip olmasını istedim. Hep daha iyi olmasını istedim. Hatta bugün arayIp tebrik edecektim bir türlü güç bulamadım kalkamadim. duygu yoğunluğu oluştu. kuvvetim bitti sanki. Geceleri Rüyalarıma geldiği zaman neden konuşmadıgini da soracağım.. Çünkü çok özledim..
Soran+1 yılBence hemen ara konuş çünkü hayat çok kısa.. Benden sana tavsiye zaman akıp gidiyor zamanı geri getiremiyoruz... Aşk bir defa kapıyı çalıyor.
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılkendim için hemde benim gibi olanlar için.. eminim şu an onlar bu yorumları okuyor bazıları yorum yapıyor cesaret edip bazıları sessiz izliyor uzaktan eminim.. onlara yalnız olmadığını gösteriorum hemde hayatın iğrenç yüzünü insanlara.. bazıları gülüp geçip dalga geçse de onların başlarına böyle bir olayın gelmesini asla istemem..
- +1 yıl
Güzel Kalpli Kardesim. Düşmez Kalkmaz bir Allah. Sen Onurlu bir insansın. Ve en başından beri de Sana içimden ne geliyorsa yazdım Kardesim. Ve ne dedim Sadece Sen varsın Sen olacaksın dedim. o yüzden burda kiz kandiranlar başka muhabbetler peşinde olanlar Gerçek hayatlarında başlarına nelerin gelebileceğini asla bilemez. ben fakirlikten geldim. Ve şimdi elimden ne geliyorsa kime yardım edebiliyorSam etmeye gayret ediyorum. O yüzden Sen şimdi daha Güçlüsün. ve her ne olursa olsun ölünceye kadar da ben Senin yanında olacağım. Seni hep iyi biri Güçlü biri olarak Hatırlayacagim. erkeklik kavramını çevre verir. sen insan olabilirsen slerkek derler. o yüzden erkekligi sadece kızları kullanmak zanneden lağım farelerinin öyle kötü bir hayatı olacak ki Allah onlara öyle cezalar verecek ki can veremeyecekler. o yüzden Abicim Sen DELİKANLI bir Kızsın. ve Sende ki Yürek burda ki erkeğim diye geçinen Farelerden binlerce kat daha büyük
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ABiM bende senin bu sözlerini hayatım boyunca unutmayacağım. İnsan bazen bu kadar güçlü olmak istemiyor inan bana.. belkii benden daha kötü hayat yaşayanlar vardır tabi benim ne haddime burda isyan etmek ağzımı bile açamam. inan yolda her hangi bir engeli olan insanı görünce haline bak şükret diyorum seninki de dert mi diyorum bu zamana kadar kendimi böyle tedavi ettim bazıları diyebilir nasıl hayatta kaldın tedavi görmeden.. benimde kendime göre terapilerim oldu başka şeylerle uğraştım bastırdım olan biten olmamış gibi yaşadım şu an beni tanıyanlara anlatsam asla inanmazlar abi hemde asla. en yakınımdaki insan bile inanmadı yokmuş gibi davrandı benim hayal ürünüm gibi gördü.. öyle işte kafanı ağrıtmayım ben.
Soran+1 yıltabi abim gönder.. belki o cesaret gelir bakarsın.. bir gün keşke deme abi be seviyorsan eğer buna eminsen ondan da eminsen hayatındaki kadınınsa oda senin için öyle düşünüyorsa hiç zaman kaybetme... inan benim elimde olsa keşke ama yok benim engellerim var ki ben sevdiğimle asla olamayacağım...
Soran+1 yılneden kapattın anlamadım ama büyük konuşma bence.. baltaya sap olmaya çalışıyorum kendime küçük bir hayat kurmak için..
- +1 yıl
Olur Allah büyük. Hiç pes etme. bir yerden calismaya başla. Çünkü sonunda evine helal ekmek götüreceğin hiç bir iş asla ayıp değildir. Senin de evinin buzdolabında patates soğan yumurta yoğurt kıyman olsun Senin de ocağında çorba tenceren Kaynasın. Allah bir insanın kısmetini Kapadiginda Canını alirmis o yüzden Asla pes etme. Fırın günde 3BİN ekmek çıkarıyorsa bizim. alacağımız ekmek en fazla 3 tane dir geri kalanları da başka insanlar alır. O yüzden güzel Kızım Sana inaniyorum
Soran+1 yılEvet doğru... kendime bir yararım olmasa da diğer insanlara faydam olacağı için mutluyum. tek tesellim bu.. insan hiç bir şey yapmasa kafayı yer düşünüyorum hayat böyle sürmez bir yerden başlayıp kendimi yüceltmem lazım hiç değilse başka yönlerden kendimi mutlu edeyim. aşk olmaz ama mutlu ettiğim insanlar olur..
Soran+1 yılilerde keşke dememek için aşkına sahip çıkmalı insan... ben keşke dememek için denedim ama gördüm ki hayat o kadar değil düşündüğüm kadar basit değilmiş... seviliyor olsan bile sınırını hayat koyuyormuş. kaderimde yalnız olmak varmış.. bir başkası sever sahiplenir düşüncelerinin hiç birini istemiyorum çünkü kimseye güvenmiyorum inanmıyorum o kadar güçlü değilim.. insan herkese aşık olup sevemez bir defa olur ben aşık oldum kendimi ona adadım hiç pişman olmadım. benim için tek erkek tek adam o.. bu dünyada öbür dünyada.. kimseye kızamıyorum ben abi be kimseye hatır koyamıyorum neden diyemiyorum..
- +1 yıl
Aferim Kizima. Ama. hayatta asla başka insanları Mutlulugu için değil önce kendi mutluluğun için. Savasacaksin. O yüzden bir yerden Mutlaka başla. Kurban bayramı 12 eylülde başlıyor 15 eylülde bitiyor. Sen Kurban Bayramı sonu Mutlaka bir işe gir. paranı kazan aksamlari işten eve gelirken Marketten bişeyler al bu en büyük mutluluktur. O yüzden Güzel Kızım ben Sana inaniyorum. kenara çekilmek Sana yakismaz Asla Pes etme sonuna kadar git. Her zaman cephede siperlerde ol cephe gerisinde sadece Korkaklar olur.
Soran+1 yılbakalım bir iş var onu bekliyorum abi olursa oda hiç aklımda yokken karşıma çıktı nasip... bu olay beni güçlü kıldı belki ben bu kadar güçlü olacak şeyler yapamazdım kendime hayat kurmak yerine evde boş boş oturan kadınlardan olacak kocamı evde bekleyecektim... beni anlayan insanların olması dünden beri güç veriyor
- +1 yıl
Çok daha güçlü olacaksın ben Balikciliktan geldim Deniz Kaptanı oldum. yerlerde balık sattım köylerde balık sattım yağmurun altında rüzgârla balık sattım. Odamda soba bile olmadı hep soğuğa alıştım. Ama alkol sigara kullanmadım kumar oynamadım iddia oynamadım at yarışı oynamadım. O yüzden Güzel Kızım umarım bir an önce 15 agustosa kadar haber gelir 15ine baslarsin işine. ben Seni görmesem bile Seni hissedebiliyorum nasıl biri olduğunu biliyorum o yüzden Güzel Kızım. Çok. Daha güçlü olacaksın daha da güçlü olacaksın. Sadece bu iş değil. Daha iyi maaşı olan işlere geçeceksin. Azı bulamayan çoğu hiç bulamaz. o yüzden Güzel Kızım her Karanlık gece nasıl aydinlaniyorsa Senin de bir gün O güzel Kalbine Hakettiğin Tüm Mutluluk bir Ay gibi doğacak
Soran+1 yılBiliyorsun ki ülkemizin hali yüzünden işimin olması daha da zorlaştı kaderin bana gülmesini bekleyeceğim.. beklerken de çalışacağım benim olana kadar... abim artık insanlar doyumsuz aldıkları maaşlarını işlerini beğenmiyorlar ama onun yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var ki... balık tutarak sabretmenin ne demek olduğunu biliyorsun.. bazen insan sabretmekten yoruluyor artık bu kadarı da yeter diyorsun sabret sabret nereye kadar senin yaşındakilerin işi gücü olmuşsa ya da ailesi çocukları olmuşsa bide kendine bakıyorsun elde avuçta olan bir şeyin yok insanı en çok bu üzüyor..
- +1 yıl
Diğer insanların işlerinin olmasi coluk. çocuğa karışması ve başka insanların yasantilari Asla Senin umrumda olmamali. Çünkü Aksam olunca kim soruyor Sana evinde yemeğin var mı diye? Hiç kimse. Ne yedin ne içtin diye kimse sormaz. Malesef bizim insanımız birisinin arkasından konuşmaya bayılır onun kötü olmasını ister. O yüzden Sen en kalabalık ortamlarda bile insanlarin ne yaptığına bakma. Bugun hasta olsan Annen çorba yapacak Ateşlensen Annen sirkeli bezi Alnina koyacak. Basında bekleyecek uyumayacak. Tanımadığın insanların mutluluğu Seni Mutsuz etmemeli. Ben 1987 doğumluyum. Ben de bekar benimde çocuğum yok. Herkesin bir Alın yazısı vardır. O yüzden Asla kendini bir daha Bu gibi küçük şeylerle asla üzme.
Soran+1 yılöyle ama seninde ailen olması kötü bir şey mi.. evet çok şükür ailemiz var yanımızda ama onlarda ister aile kurmamızı her fırsaatta söylemeleri belki de beni düşündürüyor böyle
Soran+1 yılevet var ordan bekliyorum... nasibimizde guzel insanlar olur inşallah..
Soran+1 yılhakkımızda hayırlısı olsun abim iyi insanlar hep var bu hayatta biliyorum sende bunlardan birisi.
Soran+1 yılOkullar açılana kadar vakit var abi
Soran+1 yılÇorumda pardon görmemişim. nerde yaşadığımın ne anlamı var ki
Soran+1 yılattığın mesajı göndermeyi unuttun?
Soran+1 yılinternet ortamında başvurdum haber verecekler eğer olursa görüşmek için çağıracaklar işin olma süresi okulların açılmasında belli olur onlarca insan başvuruyor çünkü
Soran+1 yılbakalım nasip belki de başka şehir başka bir yer olur.. pek dert etmiyorum oluruna bıraktım artık.. bilmiyorum tekirdağı hiç görmedim. mesajı atmadın sanırım sevdiğine?
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılHay ağzın bal yesin yaa. Ben de bu soruyu soracaktım. Ama hangi saat uygun olur bilmiyordum. Ben kim olursa olsun diyecektim. Sen orada çıta yükseltmişsin. Ama herhalde ben sevdiğimi yanıma alırdım. Ve ona bunu yapanı komalık döverdim demir sopayla sonunda da sopayı ona sokardım herhalde. Ya da direkt öldürür cesedini ormana atardım. Hayvanlar bile yemez ama... Sevdiğimi de rehabilitasyona götürürdüm. Ve benim ailemle beraber yaşaması için ailemle konuşurdum ki muhtemelen izin verirlerdi. Ya birisi ona dokunursa cidden katil olurum ben yaa... Kendimi durduramazdım herhalde. Eğer sevdiğim beni durdurmak isterse de dava açardık. Kimse o şerefsizi şişlerlerdi hapiste...
024 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bunları söylemen bile beni duygulandırdı. Teşekkürler yürekli insan..
- +1 yıl
Rica ederim. Seviyorsak yüreğimizle sevip gerekince de bileğimizle koruruz. Bir kıza iyi sevgili olmak için erkek olmak değil adam olmak gerekir.
Soran+1 yılAdam az kaldı bu devirde..
- +1 yıl
Aynen öyle umarım. Kız gibi kızların karşısına adam gibi adam verir Yaratan... En çok onlar birbirlerini hak ediyorlar çünkü...
Soran+1 yılAdam gibi adam çıkar inşallah.
- +1 yıl
Senin başına mı geldi?
Soran+1 yılFarkeder mi ki... Her insanın başına gelebilirdi
- +1 yıl
Tabi ki öyle ama. Tüm erkekler adam olsa da keşke böyle şeyler olmasa. Ben başka birisi dedim. Sen kendi kanından demişsin bu daha ağır. Ama ben sevgilimi ve aliemi yalnız bırakmamak adına adamı öldürdükten sonra parçalayıp gömerdim herhalde. Öfkem anca soğurdu. Hatta onu yaptığı yerini kesip bir yerlerine sokardım... Yok ya konu acizlere yapılan saldırılar olunca bende kayış kopuyor aslında benim gibi bir kaç raporlu arkadaşla meydanın birinde kesmek lazım o şerefsizi. Acı çektirerek... Sonra cesedini de yakmak lazım...
Soran+1 yılAileni de düşünüyorsun onlarında yıkılmaması için susar mısın yoksa söyler miydin.. Ailene değer verince susmak zorunda kalıyorsun hesabını diğer tarafa sormak için sabrediyorsunuz bu dünyada. çunku bu dünyada adalete inanmıyorum herkesin yanında olacağına inanmıyorum ama obur tarafta inanıyorum ki yaradan en büyük cezayı kesecek zalimlere
- +1 yıl
Aileme bu durumu anlatmazdım ki sevdiğime hor gözle bakmasınlar boş bulunup. Bir tek biz bilelim yeter. Kimse karışamaz. Bir de evlenirim. Kimsenin laf deme hakkı kalmaz. Adamı da onlara çaktırmadan ortadan kaldırırım. Hem ailemin hem de sevdiğimin güvenliği için kimseye söylemem. Sadece ailesel problemi var derim. Ailesiyle arası bozuk derim. İş ilerleyince düğüne yakın ailesiyle falan barıştı derim. Ondan sonra da evleniriz...
Soran+1 yılSenin gibi adamlar zor bu devirde bunu da biliyorsun. Kimse kimse için hayatını riske atmaz. Uğraşmaz. Ailesine kendisine layık görmez.
- +1 yıl
Sana şöyle anlatayım. Ben bir kızı öyle seviyorum ki. Konu o olunca kendi canımı hiçe sayabiliyorum. Bu konuda gayet de iyi sınandım...
- +1 yıl
Hem bu layıklık konusu neden bacak arasına bakıyor? Bu kadar alim, derviş, peygamberin onlardan bahsettiğini duymadım sevgi derken. Sevgi kalpte olur. Orada değil. Seviyorsan kalbini seveceksin bir kadının. Çünkü her yaşta da aynı kalabilecek tek şey kalp. Ömrünün sonuna kadar sen de seversen. Her gün sana taze sevgi verebilir bir kalp. Bu dünyada sevgiden daha tatlı daha güçlü bir ilaç var mı? Her acıya çare...
Soran+1 yılO sevgiyi bulur inşallah... Her erkek senin gibi düşünmez ailesine yakıştırmaz kendine de.. Kendine ait biri ister. Tabi kimse kimseyi zorla kabul edecek diye bir şey de yok ama gerçekten sevip bunları öğrendikten sonra vazgeçiyorsa onun erkekliğinden şüphe etmek lazım.
- +1 yıl
Adamlığından şüphe etmek gerekir. Biz de bize ait olsun isteriz. Ama bu aitliği ona bağlarsanız. Onu insanlara bu kadar önemliymiş gibi gösterirseniz insanlar önemli sanıp bozarlar sizi. Yani önemli tabi ama onun da elinden gelen bir şey yok ki. Suçlu olmadığı bir şeyden dolayı ceza çekmesi gerekmez...
Soran+1 yılEvet sadece bu yüzden değil onca kızın ilk gecede kan akmadı diye suçlayan cahiller var herkeste olacak bir şey değil ama milletin kafasına böyle kazıldı vura vura çarşafı getir bakalım dediler ne utanma var ne de insanlık
- +1 yıl
Sevmeyi öğretmediler bize. Namus dediler. Karı koca dediler. Şeref dediler. Sen erkeksin herşeyi yaparsın. Sen kızsın elinin hamuruyla karışma dediler. Kavga etmeyi, küfretmeyi, yalan söylemeyi öğrettiler. Dine nasıl körü körüne bağlanılacağını öğrettiler. Hepsine rağmen edep adap dediler. Korkmayı öğrettiler. Güvenmemeyi öğrettiler. Ama sevmeyi öğretemediler... Bu yüzden bu kadar insan çaresiz, darmadağın...
Soran+1 yılson derece haklısın sevmeyi bilmeden yaşıyoruz değerini bilmeden bazı şeylerin.. erkek çocuklarıyla kız çocuklarını ayırarak başlıyoruz işe sonrası çorap söküğü gibi geliyor.. erkek sevse de kadından güçlü olduğunu göstermek için karısını dövüyor.. ne saygı var ne sevgi onlar olmayınca sadakat hiç olmuyor. çoğu boşanmaların sebebi de sevgisizlik bu insanlardaki doyumsuzluk değer bilmemek.. sevmeyi bilmemek tabi
- +1 yıl
Biz nasıl öğrendik hatırlamıyorum. Ama tahminimce bize sevdiğini adam gibi sev diyen birileri oldu. Ya da bize bu konuda örnek oldular da biz de öyle öğrendik. Bunlar bize örnek olsun. Biz çocuklarımıza herşeyden önce herşeyi sevmeyi öğretelim. Seven insana güzeldir hayat ve seven insan pes etmez. Hep mutludur. Hep inanır ve başarılı olur. Seven insan yıkmaz, bozmaz. Yapar, korur... Çocuklarımıza hayattaki herşeyin değerini öğretelim fiyatını değil...
Soran+1 yılbelki hiç çocuklarım olmayacak ama öğrencilerime sevmeyi öğreteceğim ben. belki de karşılıksız bizi sevenler bize sevilmenin ne demek olduğunu gösterdi.. benim çevremde severek mutlu olan bir çift yok örnek olarak senin oldu mu hiç? bence başta anne babanın birbirini sevdiğini gören çocuklar sevmeyi biliyorlar.
- +1 yıl
Valla benim babam anneme aşıktı. Ben de sevgilime aşığım. Sevgilim de bana aşık. Ve ben onunla evlenmeyi planlıyorum. Ailem onu tanıyor. Onunki beni tanıyor. Yani ben anne babamdan sevgi saygıyı gördüm. Bu yüzden sevdiğim kadın benim için kraliçe olur. Ve el üzerinde tutarım. Ve kimse ona zarar veremez. O da benim onu herşeyden canım pahasına koruyacağımı biliyor. Bu yüzden kendine çok dikkat ediyor ki bir şey olursa ben bir şey yaparım da bana bir şey olur diye. O yüzden ben bu kadına gözümü kırpmadan canımı veririm...
Soran+1 yılsevginiz aşkınız daim olsun kardeşim hiç kimse ayıramasın sizi Allah zaten sevenleri ayırmaz.. çok mutlu oldum sen adına inşallah çok mutlu olursunuz ömür boyu.. bir yerlerde gerçekten birbirlerini seven olduğunu bilmek bile mutlu etti..
- +1 yıl
İnşallah yaa. Benin için ne istiyorsan Allah sana bin katını versin. İnşallah Allah da sana benim gibi gerçekten sevebilen bir adam verir. İnşallah sen de çok mutlu olursun. Allah seni hak edecek. Sana değer verecek bir adam versin...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim... inşallah beni böyle sevecek biri çıkar karşıma...
böyle bişey yaşadım hatta sadece bana değil üvey kızına ablama ve bir iki kişiye daha aynı şeyi yapmış ama onların yaşı büyük diye ileri gidememiş ben dr gidiyorum çğnkü yeni hatırladım bu olanları hep bir karanlık taraf vardı hafızamda sonra halamlar konuşurken duydum ve gözlerim açıldı sanki dört beş yaşlarındaydım onların evinde uyandığımda çıplaktım v. s şimdi öldü psikyatriste jinekolojik muayene olmalı mıyım diye sordum hiç gerek yok zaten kanıtlayamazsınız aradan kaç yıl geçmiş dedi ileride hayatımda olacak kişiye bunu nasıl anlatçam dedim doğru kişi zaten yanınızda olur dedi bence sende dr git
047 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle uzuldum yaşadıklarına emin ol sen bu dünyada herkesten daha güçlüsün.
Soran+1 yılNeden terk etti bu yüzden mi?
Soran+1 yılSeni aklından çıkarmış. Ama kalbinden çıkarmış mı bilmiyorum. Erkekleri anlamak zor gerçekten çocuk gibiler her anı bir olmayabilir.
Soran+1 yılNasıl yeni hatırladın orasını anlamadım. Olayın yeni mi farkına vardın. Bu durumdan emin misin doktora gittin mi hiç
Soran+1 yılBende unutuyorum git gide kötü anıları olduğunu biliyorum ama nasıl oldu dersen uç beş kelimeden fazla bir şey anlatamıyorum. Belki ilerde hiç hatırlamıcaz
Soran+1 yılAramayı denedin mi hiç bence ara kendini hatırlat sevdiğini bilsin. Sonra gerisi ona kalmış..
Soran+1 yılhatırlamak istemiyorum unutmak istiyorum :(
Soran+1 yılsana değer vermese konuşmaz hiç bir şekilde inan..
Soran+1 yılnasıl geçecek bu acı nasıl..
Soran+1 yılbir başkası olana kadar dediğin doğru aklından geçer...
Soran+1 yıldemekki unutmak için onunla birlikte.. çok kötü bir şey yapıyo başkasının duygularıyla oynuyor.. bunu yapmasını gerektirecek ne var ki... erkekleri anlamak gerçekten zor
Soran+1 yılo kadar sene beraberliğiniz olmuş tabiki de o insan bırakmaz seni.. kendi sorunlarını halledince seni bıraktığından daha iyi bulsun kendini yıpratma sevmekten de vazgeçme her fırsatta onu beklediğini görsün ama güçlü bir kız olduğunu da hissettir. çünkü erkekler böyle kadınları severler.. o takıldıkları üç beş günlük sonrası yok sende biliyorsn.. sonra ne olacak seni özleyecek senin sevgini gerçekten seviyorsa eğer dönecektir... benim tanıdığım iki çift yıllarca ayrıldı barıştı ve en sonunda evlendi.. seven adam sevdiğini bırakmaz evlenmeyi düşündüğü tek sensen bundan eminsen kendi söylemişse bence sonunda sana gelecektir... sana başkaları olacak hayatımda dedi mi hiç başkasını seveceğim dedi mi
Soran+1 yılGerçekten ne düşündüğünü bilmek isterdim onun elimden bir şey gelse keşke onca seneden sonra hiç bir erkek ciddi ilişki yaşayamaz bunu unutma istese de yapamaz zor..
Soran+1 yılsarılmış kadar olduk birbirimize... tam işte erkeklerin geneli böyle senin başkasıyla olma ihtimalini düşünse bir dakika seni yalnız bırakmazdı senden emin... belki bu ilişki de nefes almak istedi kafa dinlemek istedi yoruldu uzun soluklu beraberliklerde böyle oluyor..
Soran+1 yılunutmanı gerektirecek bir şey yok kendini yıpratmanı gerektirecek bir şeyde yok.. seni seven bir adamın olduğunu bilmen bile yetmeli sana bence
Soran+1 yılseni sevmese senle hala konuşmaz irtibatını tamamen koparırdı unutma bunu
Soran+1 yılkavgada söylledikleri sözleri de asla kafana takma çünkü genelde yalan söylerler gerçek duyguları değilldir sinirden ağzına gelen her şeyi derler onlları kafana takıp sevgisinden şüphe etme.. AMA başkalarıyla gezip tozduğu içinde haklı diyemem ona.. en büyük yanlışı sana yapıyor güvenini zedeliyor. ERKEKtir yapar zihniyetini unutmamız lazım.. bunu kabullenmiş bir kadın profili çizme ona yoksa hayatın boyunca yapar sna
Soran+1 yıldaha önce kendine zarar verdin o zaman?
Soran+1 yılbunu sana söylüyorsa acıdıgım için diyorsa doğrudur. ama sana değer verdiğim için gibi gbi diyorsa acıdığı için değil.. kimse kimseyle uğraşmak istemez ama ne hali varsa görsün der dünyanın sonu değil ya bitti gitti der irtibatını keser senle.. böyle yaparak sana umut veriyor.. umut vermesin eğer hep böyle sürecekse..
Soran+1 yılseni düşünmesi güzel bir şey ama başkalarıyla konuşması hiç iyi bir şey değil.. sende kendine zarar vermezsin bence demiiiiiiii.. ona çok güçlü bir kız olduğunu göstermen lazım
Soran+1 yılhayata devam edebildiğini görsün.. ne güzel yapmışsın bak devam ediyorsun bir yandan onu düşünürken kendini de düşün isteklerini dileklerini yap teker teker oda bir köşede dursun gitmiyor sonuçta senle konuşuyor bunu düşünerek devam et
Soran+1 yıldüzelir de sonrasında bu hataları yapmasına izin verme kabul etmeyeceğini ona inandır unutma bu sözlerimi
Soran+1 yılher zaman ne zaman istersen cevap verme imkanım olursa konuşuruz.. şu an yaşadıkların dünyanın sonu değil sevdiğin insanla konuşabilmek hala dünyanın en güzel nimeti bence.. bu anların tadını çıkar en iyi şekilde... kafasını yorma konuştugunda rahat bırak çünkü erkekler kendini rahat ettiren yerden gitmezler..
Soran+1 yılaferinn :)
Soran+1 yıliyi geceler inşallaaahh
Kötü tabi ki ama ülkemizde maalesef her kız çocuğu mutlaka kendi kanından biri tarafından tecavüz olmasa bile taciz ediliyor.
Kendini bilen biri ile bir şeyler yaşamaktan bahsetmiyorum. O zaten 'ensest ilişki' olur. Bu resmen zorla taciz / tecavüz oluyor işte. Küçücük çocukların bunlara maruz kalması çok üzücü :(03 Yorumla
Soran+1 yılAilelerin bu durumda çok temkinli davranması lazım çocuklarına hayır demeyi öğretmesi lazım bu yüzden.
- +1 yıl
Hayır demeyi ve cinselliği küçük yaşta öğretmeleri gerek. Çocuk bilmez çünkü neyin ne olduğunu :( ama yeni nesil anne babalar bunun farkında. Eski kuşak öyle değil. Daha anne baba bilmiyor çünkü eğitimsiz ve bilinçsizler. Çocuğuna anlatmıyor ; ayıp diye düşünüyor. Üzüldüm senin adına ama olan oldu. Senin kendini sulı hissetmemen önüne bakman lazım. Bunu da bence sevgiline söylemek yerine sır olarak Kendine sakla. Ne olursa olsun srni öok seviyor olsa ve seni bırakmasa bile ilerde seninle özel şeyler yaşadığında hep bu durum aklına gelecek ve üzülecek. Çünlü elinden bişey gelmez artık.
Soran+1 yılEvet durumu kbul edip etmeyeceğini düşünerek hayat geçirmek yerine bu hayatta tek başına savaşmayı tercih ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ilk önce Sevdiğimin yanında olurum. Ondan ayrılmak aklıma gelmez. Sonra o kişinin kim olduğunu öğrenir bir kaç şey yapardım. Öldürmeyi düşünürdüm ama sevdiğimi yalnız bırakamam. O adamı Allah ne verdiyse güzelce doverdim ağzını burnunu kirardim. Bu durumda ağır yaralama olmadığı sürece enfazla bir iki yıl yatarım. AMA ben kendimi gostermeden halledecegim ICIN BUNU da atlatmis olurum. sonra dava açarım bunun isbat mağdurun şikayetiniz zaten. Çalıştığım kurum olarak ayrıntılı biliyorum Uzmanlar bunu çözüyor olup olmadığını sonrası malum o adam kesin en az 15 yil yatacak ve o sürede hapiste onu sislerler. .
010 Yorumla
Soran+1 yılAradan seneler geçmiş nasıl ispatlanabilir ki?
Soran+1 yıl10 yıldan fazla
Soran+1 yılAilesinin haberi olmuş olsaydı ispatlamış olurdu.
Soran+1 yılTabi haber verirsen mutlaka sevinirim.
Soran+1 yılteşekkür ederim çok sağol
+1 yılHic konusunu dahi acmam. Tecavuz edilenin hic bir sucu ve amaci olamaz. Tecavüzcüyle gorusturmem ailesinden bile olsa. Utandirmaya gerek yok onu. Benim bir arkadaşımın basina gelmis çocukken ve ciddi problemler yasiyor. Konulsrda hassas olmak gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusunu açmamakta yerinde bir davranış haklısın. Defalarca hatırlatmak üzebilir
Birşey Demezdim.. Söyleyeceklerimi Hakim'in ; Neden Öldürdün? Diye Soracagı Zamana Saklardım..
125 Yorumla
Soran+1 yılSorgulamadan inanırdım diyorsun?
Soran+1 yılNasıl araştırırdın? Sadece sana söylemiş ise eğer.
Soran+1 yılSen yanlış anladın sanırım soruyu müdahale etmeyen biri yok. Soru sevdiğinin küçük yaşta tecavüze uğradığını öğrenmen
Soran+1 yılGerçek tabiki de
Soran+1 yılKimse kaldıramaz seviyorsa eğer..
Soran+1 yılHer insan senin gibi düşünmeyebiliyor.
Soran+1 yılAynen katılıyorum sana
Soran+1 yılTeşekkürler soruma cevap verdiğin için
Soran+1 yılFarklı düşünceler insana güçlü kılıyor
Soran+1 yılBirbirimizin umudu olacak insanlarla karşılaşırız inşallah
Soran+1 yılAminnnn.. Dilerim ki olur. Yanlış insanlara anlatmayız derdimizi..
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kucukken tecavuze ugradim r yasinda filan amcam tarafindan ya tam yasimi hatirlamiyrm ama 2 yil filan surdu bu.. Kucuksun bilmiyorsun neyin ne oldugunu... Ailem ogrenincede amcami evden kovdular... 24 yasindayim ama tek kisiye soyleyemedim bunu... Kimseye ne arkadaslarima... Ne sevdigim birine... Hatirlamak dahi istemiyrum... Yaziyi gorunce bian aklima geldi... Seni cok iyi anliyrm...
036 Yorumla
Soran+1 yılEvet seni senin yaşadıklarını yaşayandan başkası anlayamaz beni de.. Anlatsan insanlar ne der ne gözle bakarlar.. Sen unutmaya çalıştıkça onlar hatırlatıcı gözle bakacağını bilirsin.. ya da sana inanmadıklarını gördüğünde bir defa daha yıkılırsın..
Cevap sahibi+1 yılAciyarak bakarlar eminim.. Bunu da ben kaldiramam... Guclu kadinlariz bizler.. Yok ona buna soleyip acindirma filan.. Bence sende unut... Insan nelere alisip unutmuyr ki... Cok iyi hatirliyrm... bir gun. Bagira bagira agladigimi... O zman duydular zaten saf ailemiz bizim... O ani unutamiyrm...
Soran+1 yılYa saf dediğin gibi ya da işlerine öyle gelmesi gerektiğini düşünüyor aman kimseler duymasın elalem ne der kurcalama boşver deyip kapatırlar. .. Söylemiş olsan bile boşver seni de alan olur kimleri alıyorlar seni neden almasınlar diye cümle diyebilirler... Güçlü olmak için doğmuşuz hayata bir sıfır yenik başlayıp kazanmak için çabalıyoruz.. Çook şükür yine çok ağlayıp uzulsekte içimizde kendini kendimizi susturabiliyoruz.. Yeter ki kimse acıklı bakmasın diye
Cevap sahibi+1 yılAynen gerek yok bunlari yasamaya.. Onun icin susmayi tercih ediyormm...
Soran+1 yılBir gün herkesin susup bizim konuşacağımız zaman gelsin..
Cevap sahibi+1 yılUmarim ins... Zaten. Duyulsa millet kotu gozle bakardi emin ol... Yok iste bahaneyle sunla olmustur. Saglam biri degildir.. Baskasiyla olmus kizi mi alacaksin vesaire vesaire.. Baslarina geldimi vah vah... Baskasinda oldu mu yok yok... Kimse bilmesin bence... Ve kimse yasamasin...
Soran+1 yılVe daha sonrasında ne yaşadığını bilmiyoruz başkaları da olmuşsa derler de derler anca söylerler.. Başkalarına gelir elbet o zaman anlarlar durumu.. kimseninse yaşamasını istemem ne derlerse desinler bu iğrençlik son bulsun dünyada.. Bizde erkekler kadar rahat olalım
Cevap sahibi+1 yılAynen katiliyrm erkekler gibi bizde elimizi kolumuzu sallayarak gezebilsek. Ciksak disari.. Saat zaman fark etmezsizin .. Ama yok illa bir pisligin teki bozacak huzurunu.. Neyse ya konusmaya degmez o tur kisiler. Sende takilma bence fazla... Hayat herseye ragmen devam ediyo...
Soran+1 yılDevam etmek zorunda başka elimizden gelen bir şey yok..
Cevap sahibi+1 yılAynen.. Elbet herkes yaptiklarinin bedelini bir gun odeyecek... Merak etme..
Soran+1 yılO günü iple çekiyorum...
Cevap sahibi+1 yılSahsen bende...
Soran+1 yılCezasını kendi elimle vermek isterdim ama hayatımın geri kalanını onun yüzünden hapislerde yatamam. Allahından bulsun şu an surunuyor her gun gebersin diye dua ediyorum daha beter olsun inan bana yaptıklarının cezasını fitil fitil çekiyor bunu duymak bile bana yetmiyor onun nefes alması bile haram bu dünyada !
Cevap sahibi+1 yılKim peki yapan bunu sana... Ne kadar yakinin ki... Yazik ya... Neler var su dunyada...
Soran+1 yılÇok yakınımda beraber buyuduğm ama düşünsene pek iğrenç şeye rağmen hep onun bahsi geçtiğinde deli oluyorsun ama elinden bir şey gelmiyor... Bir arkadaşım vardı unvden ebeydi bir gün demişti ki her uç kızdan biri tecavüze uğruyor bu odadaki uç kızdan hangimiz tecavüze uğradı demişti o anı hiç unutmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılHmm bayagi bir sok gecirmisindir o zman.. Cok kotu bir durum ya gercekten.. Her biseyker yasiyr az cok... Hayat... :/
Soran+1 yılEvet durumu anladıkça inkar etmeye başladım ruyadır kabustur dedim ama bazı şeyler oldukça da gerçek olduğunu kanıtladım. Aklım başıma geldiği zaman hep odamın kapısını kitleyerek uyudum. Kitlemem gerekiyordu çünkü. Bir gün beni o kilit kurtardı..
Cevap sahibi+1 yılHmm verilmis sadakn varmis... Ben hic bisey anlamazdim... Oyun sanirdim 4 yasindaki cocuk ne anlar ki zaten..
Soran+1 yılBende öyle sandım çocuğum ne anlarım ama aklım başıma gelince büyüyünce kendimi korumayı öğrendim ve sonrasında hayatımda çok şükür yok görmüyorum. Sanırım olsa şu an bu durumda olmazdım. Nasıl olurdum hiç bilmiyorum.. Düşünmesi bile kötü sen anlarsın beni başkalarına hikaye gibi geliyor..
Cevap sahibi+1 yılAynen hikaye... Film senaryo gibi roman gibi.. Anlamam mi.. Ya anlamasak kimse bilmse ne olir allah bilir.. Dusunsen yillar boyu surdugunu... Psikoljk olarkta alirsn gibi geliyo.. Hamile filan kalir insan ya.. Neler tobe yarrabim.. Yine korumua bizi...
Soran+1 yılevet bende düşündüm senin gibi ya hamile flan olsaydık napardık bence kimse yaşatmazdı bizi kurban biz olurduk.. kendine sahip çıkıp korumayanlar korkanlar vardır bence.. düşünmesi bile iğrençken insan bazen bunla kurtulduğuna yaşadığına her şeye rağmen şükrediyor
Cevap sahibi+1 yılAynen yaa... Neler oluyo cevremizde.. Benim aklma geliyo sukredyrm yaa.. O zaman... Ne hayatlar var... Herkesin farkli farkli sorunlari..
Soran+1 yılevet bakınca otur haline şükret kızım diyorsun aklın başında sağlıklısın bir bakıma ruhun yıpranmış ama hala hayattasın.. bizim diğerlerin tek farkımız yaşadıgımız aşağılık şey..
Cevap sahibi+1 yılAynen ole evet... Kimseye diyememwk.. Demek istiyrsn paylasmk ama... Susuyrsn.. Olmaz sus kiIm manyaklasma neler dusunurlr allah bilir diyorsn.. Yollu olmussundr bilr drler. Bilmezler ki korkarak yaklastigimizi bu konulara
Soran+1 yılaynen burda bile yazdığımda kendi hemcinsim bu soruya herkeste bunu kullanarak onla bunla yatıp kandırıyor gibisinden laf etti.. ama herkesi aynı kefeye bırak erkekleri kendi hemcinslerim söylerse erkeklerin demesi gayet doğal asıl onların bize destek vermeleri lazım. tabiki de herkesin kendi hayatı kendi bedeni kimsenin namusuna laf edemeyiz bu halimizle bile.. düşünsene bunu anlatıor sölüorsun ama sonrasında başkalarıyla devam etmiştir boş kalmamıştır diyolar.. halbuki bu olaydan sonra insan anca sevdiği güvendiği adama kendini emanet eder..
Cevap sahibi+1 yılAynen... Bunlari diyecekleri belli.. Karaktersiz insan cok ortada... Bizim ruh sagligimiz kimin umrunda ki.. Insanin yasadiklari karakterine bile isliyor yaa.. Icine kapanik oluyorsn mesela.. Sende olesin degil mi... Kimseye guvenemiyrm... Hic kimseye.. Sanki biri bisey yaoacak edecek gibi geliyo... Beni kiracak gibi geliyo...
Soran+1 yılevet içe kapanık olmayı biz seçmedik mecbur kaldık kendimi gizlemeye sessiz kalmaya uzak kalmaya kimse bilmedi ama nedenini bu yüzden bizim hakkımızda kötü düşündüler belkide... bende kimseye güvenmiyorum en ufak bir hatada insanları hayatımdan çıkarıyorum çevremde insan bırakmadım böyle.. sende bunları anlatacak bir tane dostun olmamıştır paylaşamıyoruz hiç kimseye... paylaşsak bile bizi anlayacaklarını düşünmüyoruz.. arkamızdan iş çevirirler belki de.. gün gelir yüzüne vururlar.. bla blaa
Cevap sahibi+1 yılAynen benimde kimse kalmadi... Her hatalrinda insanlari hayatimdan siliyrm... Hataya yer yok hayatimda.. Kimin ne dusundugu de umrumda degil...
Soran+1 yılAynen kimsenin peşinden yalvarıp konuşasım yok kendi kaybeder diyorum siliyorum gidiyor hep biz mi bir şeylerden ödün verelim birazda onlar versin uğraş bizm uğraşacak halimiz ruhumuz hiç yok
Cevap sahibi+1 yılAynen katiliyorm cok dogru soyluyorsun... Durustluk benim icin cok onemli bu yuzden... Bana durust olsun karsimdaki baska bisey istemiyrm... Hata yaparsa arkasina bakmadan gider... Her ne kdar sevsem de umrumda olmaz.. Silerim... Affetmek yok benim kitabimda bu yuzden...
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum eğer onlar bize çok değer verselerdi o hataları yapmazlardı üstelik bizi kazanmak için uğraşırlardı.. Onlar uğraşmıyorsa biz neden yapalım ki onların farkı ne bu hayatta.. Sadece bir insana çok değer veriyorum şu an ne yapmış olursa olsun aynı şeyleri ona diyemiyorum neden bende bilmiyorum halbuki oda diğer insanlar gibi beni kırıyor üzüyor ama ben hala buna izin veriyorum..
Cevap sahibi+1 yılKalbimiz herkesi biz gibi goruyoruz.. Salagiz herlade biraz.. Uzene neden deger veririz ki... Hep iyi olsun diye beklersen olacagi budur anca...
Soran+1 yılHiç bir şey olmayacak aramızda ama ben yine de onsuz olamayacağımı hissediyorum bu yüzden kimseye vermediğim değeri veriyorum.. Yaşadıklarımı ona anlatabilecek kadar yakın ve güvenilir buldum. Şimdi arkamı dönüp çekip gidemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmiyrm yaaa.. Ben kimseye demedim.. Diyemem de... Bana aciyan gozlerle kimsenn bakmasini istemem sahsen.. Sonra birinin kulagina gider.. Ve ordan oraya.. bir bakmisin herkesin dilindesin... Iyiyken iyi hosta... Problem oldumu arkandan vurmayacaklari ne malum
Soran+1 yılHaklısın bence de.. bilmiyorum gerçekten söylediklerime inandı mı başta söylediğimde sanki inandı ama daha sonra sorular sordu sanki şüphe kaldı içinde... nasıl oldu kimseye demedin mi vs vs sorular.. zaten anladım ki sprular hiç bitmeyecek.. bir daha da kimseye söyleyemem zaten.. çünkü insanlar her ne kadar da başta acıyarak davransalarda sonrasında baştaki gibi olmuyor.. '' ne olacak böyle de beni seven kabul eden biri olurmuş öyle dedi dünyanın sonu değilmiş...''
Soran+1 yılo kadar kolay mı sence birinin beni acıyıp kabul etmesini ben asla istemem sende istemezsin.. her ne kadar sevdiği için bile olsa her bakışında bir kez daha ölür insan.. başkaları tecavüze uğradım diye yalan söylüyor ya işte beni de o kefeye koyabiliyor belki de diye düşünüyorum keşke elimde olsa da öyle biri olmadığımı göstersem..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdgmden vzgecerdim. Yapilan pislige sessiz kalanda yapan kdr sucludur ve oyle aileye girmezdim. Ne kdr yasi kucukte olsa soylenir ve eger akli ermiyosa zaten kendi kanindan birinin yaptiginida dolayisiyla bilemezdi. Ben bokumun icindeki princleri soylerdim.
011 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri ailesine mi söylerdin?
Cevap sahibi+1 yılHyr benim haddime degil ona kalmis bisey
Soran+1 yılHaklısın tabi ki de. Zor bir şey.
Cevap sahibi+1 yıl@viranekız evet agir oldugu icin saklanmamali diyorum zaten.
Soran+1 yıl@viranekız ağır olsa da tüm pisliklere rağmen güçlü olmak gerek inadına
Soran+1 yılSöylenmesi de hiç kolay değil
Soran+1 yıl@viranekız nasıl anlatır mısın biraz
Cevap sahibi+1 yıl@viranekız yorum olarak yaz istersen sende ayrica. Derdini anlatmis olursun hem.
Soran+1 yılAynen içini dök
Ne çok ensest vakası olmaya başladı. Sapıklara bak. Sana da mı edildi? Bunu kimse kabul etmez. Abini veya baban mıdır her kimse, onu öldürmeden rahat etmez söyleyeceğin kişi. Öldürmeyeceğine göre, seninle rahat olmaz artık.
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatsa?
Soran+1 yılHaklısın. Sevmek farklı bir duygu elinde olmayan bir şey
+1 yıl14 Yorumla
Soran+1 yılİzleyeceğim.
- +1 yıl
Akbabaaaaaa
- +1 yıl
@FotoMustafa abi efsane dizi be
- +1 yıl
Efsane 96 bölüm efsane ekip efsane sezonlar şule berna behzat uclemi dangalak harun babasini saklandigi. yerden cikaran ve feridenin kocasini gomen hayalet nazlinin katil olduğunu bilen akbaba şizofren bir başkomser ince biyikli amiroldurulen savci ercü...
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılüzülürdüm ve teselli etmek için sarılır tek kelime dahi etmezdim o konu hakkında
16 Yorumla
Soran+1 yılSorgulamazdım hiç diyorsun.
- +1 yıl
neden sorguluyum tecavüz diyorsun kendi suçu mu
Soran+1 yılKendi suçu değil. Ama içinden şüphe geçmez miydi? Sadece merak ettim
- +1 yıl
sen olsan kendi suçun olan bir konuyu başkasına anlatır mısın ben anlatmam yani anlatıyorsa içinde ya pişmanlık vardır ya da kendini suçlu hissediyordur bence iki seçenekte önemli değil
Soran+1 yılÇocuk masum bir şey nasıl suçlu olabilsin ki. İstese de zorlasa da olamaz.
- +1 yıl
tabiki oda var
+1 yılSevdiysem sonuna kadar yanında olurum onu gecmişini hatırlatacak herşeyi unuturmaya cabalarım tedavi ise tedavi... Sonuçta oda bir insan Allah kulu herşeyi ile sahib cıkarım
03 Yorumla
Soran+1 yılİşin peşine düşüp gerçek mi diye sorgulamaz mısın
- +1 yıl
tabikide sorar sorgularım biri birini sevdiğinde herşeyini araştırır doğal olarak...
Soran+1 yılBencede öyle yapmalı zaten beraber hesap sorulmalı.
Yediremezdim kendime belki ama aradan uzun zaman geçtiyse elimden çok da bir şey gelmezdi sanırım. En fazla, çevremdeki diğer insanları o tecavüze sebep olan kişi hakkında azami olarak uyarırdım.
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçek olup olmadığını sorgulayıp sorar mıydın hiç defalarca kurcalar mıydın peki?
Soran+1 yılSorman da haklısın bir yönden, diğer yandan da yalancı durumuna düşürebilirsin onu.
Soran+1 yılHiç bir şey yapmamak sessiz kalmak nasıl bir durum?
Soran+1 yılKimse bu yükü sırtlamak zorunda hissetmez kendini.
- +1 yıl
Kendini nasıl davranmak rahat hissettirecekse, öyle davran derim. Bunda da iki alternatifin var;ya olanı biteni sineye çekmek, sessiz kalmak ya da sonuna kadar irdeleyip o hareketi ifşa etmek. Tabi bunları yaparken de iki olayın getirisini ve götürüsünü hesaplamak da gene sana düşüyor.
Soran+1 yılBana değil de karşıdakine düşüyor. Ben ne getirisini düşünen biri olacağına inanıyorum ne de sessiz kalıp yanında olabilecek birine..
+1 yıldaha fazla sahiplenir, sever ve unutması için elimden gelen her şeyi yapardım.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok seven inanan güvenen biriysen yaparsın. Peki böyle birisin diyelim hiç sorgular mısın şüphe duyar mısın?
- +1 yıl
seviyorsam, zaten onun ağzından çıkan her söz senettir benim için. ona sorarım, anlatır ve konu orada kapanır. ama zamanla bir şekilde farklı bir durum olduğunu öğrenirsem, bedelini çok ama çok ağır öder... hiç bir yalan sonsuz değildir.
Soran+1 yılSevmek böyle bir şey demekki...
- +1 yıl
sevgi, aşk kavramı kalmadı ne yazık ki günümüz toplumunda. artık ilişkiler, kıllı mı, tüylü mü, uzun mu, kısa mı, zayıf mı, kilolu mu, kaslı mı bunlara göre şekilleniyor. aslolan yürek, kimsenin umurunda değil maalesef...
Soran+1 yılEvet gerçekten haklısın hemde çok. Bunu söyleyecek kadar seviyor seni. senin sahiplenmen bunun yanında ufacık bir şey aslında.. Güvenmek zor bu devirde insanlara
- +1 yıl
sahiplenme, onun itirafıyla kıyaslama değil. kendini daha iyi hissedip sonsuza kadar unutturma çabalarından biri sadece... evet güven zor zanaat...
Soran+1 yılHer insanda bunu kaldıramaz istemez belki insan olarak yanında olur istediği her anında ileride bu durumu kaldıramayacağı için sahiplenmek istemez
+1 yılDaha çok sever, daha önce kızdığım bir çok şeye bir daha kızmazdım. Konuyu değiştirmez iyice ağlatıp rahatlatırdım..
Çok şerrrrrrrrrefsiz var çoooook...01 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok hepsinin...
Sevmek böyle bir şey işte onu kızdırmaya bile kıyamamak
+1 yılSevmeye devam ederim hem de daha sıkı sıkıya emin ol
154 Yorumla
Soran+1 yılŞüphe duymadan mı
- +1 yıl
Evet duymam hem de en ufak bir şüphe duymam adi ustunde. sevdigim. kisi bu
Soran+1 yılSevgi iyileştirir bence de
- +1 yıl
Sevmekten asla vazgeçmem hem de asla ucunda olum bile olsa biliyorum açıkçası büyük konuşuyorum gibi geliyor izaktan bakınca ya da klavye kahramanlığı yapıyorum gibi geliyor ama asla vazgeçmem ve igrunda öleceksem de ölürüm sorun yok
Soran+1 yılHep yanında olman yeterli bence seni hep yanında hissetmeli korkmamalı güvende olmalı..
- +1 yıl
Bem galiba yanlış yere yazdım da okudugunu yorum yapmandan görebiliyorum demem o ki sevgi herseyin. ilacı dünyayı gercekten sevginin kurtaracağına inaniyorum ben tipki sait fayigin dedigi gibi
Soran+1 yılBence de böyle bir durumu amca sevgi kurtarır sevgi yoksa öldürür
- +1 yıl
Durum kurtulacaktir emin olabilirsin
Soran+1 yılÖyle birinin olması imkansız
- +1 yıl
İmkani var hersey mümkün bu dunyada
Soran+1 yılEğer olursa söylerim. Bir an bende düşünüyorum ve o ilacı vermek istiyorum iyileştirmek istiyorum
- +1 yıl
Bazen soruyorum kendime ben kötü bir adam mıyım diye emin ol benim de imkansız dediğim o kadar çok şey var ki bu lanet olası dünyada ayakta kalıyorum beni ayakta tutan sey umutlarım oluyor gökyüzüne yolladığım isliklar oluyor hayallerim oluyor... herseyin degisecegine inanmam oluyor yoksa emin ol çoktan yoktum
- +1 yıl
İlaç aramayi birak çünkü ilacı yok cekilen acıların sadece unutmak var unutmak mumkun mu aslinda değil hem de uzun bir donem ama mumkun olan sey umit etmek
Soran+1 yılUnutmuş gibi yaşamak var sadece hiç bir şey olmamış gibi yaşamak bazen. Bastırarak yaşarız duygularımızı. Umut olmasa yaşamazdık bence de. Umut ediyoruz ama sonucunda pek imkansız görünen şeyler istiyorum kendi adıma.
- +1 yıl
İstemeye devam etmek. durumundayız seninle eaki bir yazimi paylasmak istiyorum bekler misin eski kayitlardan cikarmam gerek çünkü
- +1 yıl
Yalnız yaşamaya şart koşmuş gibi yaşıyorum yalnızlığı, ışık kendini bana dirhem dirhem satıyor. İnsana hayatta kendisinden başka kimse zarar veremez, başkaları sadece kendimi yaralamama sebep oluyor !!!
Soğuk kanlı davranmıyor ve herşeye olumsuz bakıyorum. Umudumu dalgalar kıyıya savurmuş gibi...
Aklımda geçmişim, anılarım bu yaşıma kadar yaşadıklarım, düşlerim onları ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor. Hatırlamak istemediğim çok şey olsa da aklımdan çıkmıyor hep aynı sahne film şeridi gibi göz kapaklarımın altından geçiyor.
Bu gece uzun sürecek gibi, karnımın acıktığını hissediyorum :)
Deniz bu gece çok karanlık ve rüzgarım benim için esiyor biliyorum. Ben anlayamasamda bana birşeyler söylemek istiyor.
Hüzün gözlerime doluyor nedense ağlamaya hazır gibi ama ağlamak değil bu, yorgun vücudumu kumsala bırakıyorum, tutsak kelimeleri özgür bırakmaya çalışıyorum, rüzgarı anlamak zorundayım...
çünkü onunla gitmek istiyorum
Soran+1 yılBu güzel sözleri yazdıracak neler yaşadın merak ettim
- +1 yıl
2011 den kalma bu artik yazmıyorum biraktim yazma olayını açıkçası neden dersen toparlayamıyorum eskisi gibi kelimeleri
- +1 yıl
5 Nisan 2011 imis simdi tam tarohine baktim. da
Soran+1 yılNe oldu ki 2011 de
- +1 yıl
Anlatırım bir gun söz
- +1 yıl
Aslinda aundan dolayı paylastim bunu karamsarlığım evet hala devam ediyor hem de muazzam anlamda uflesen yıkılacak duzeyde oldugim zamanlar bile oluyor ki hala da aynı oldugim. oluyor zaman zaman farkli olan sey mi icimde yesertrigim umutlar hani icin guler ya iste oyle bir sey
Soran+1 yılAnlat şimdi hiç değilse tüyo ver
- +1 yıl
Hic mechule asik. oldun mu sen? Ciddi anlamda ask ama bu
- +1 yıl
bir gün herşey değişecek baska çareler baska yollar bulunacak
Soran+1 yılOlmayacak birine aşık olmuşsun anladığım kadarıyla. Sabır diliyorum.
- +1 yıl
Yok o da degil bn zaten asigim. ama kime bilmiyorum yok oyle biri yani
- +1 yıl
Günaydın bu arada
Soran+1 yılAnlıyorum. Günaydın
- +1 yıl
Adın ne senin?
Soran+1 yılSıradan biri
- +1 yıl
Sıradanlık iyidir
Soran+1 yılHayat
- +1 yıl
Ne is yapıyorsun
Soran+1 yılBşr baltaya sap olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
O bende de var emin ol oldum mu tartışılır
- +1 yıl
Da yasamak basli başına bir balta sağlığı onu da söyleyeyim
Soran+1 yılİnsanlara yararlı olmaya çalışıyorum kendine olamıyorum bari başkalarının hayatlarını değiştiririm..
- +1 yıl
Halkin palyaçosu o duyguyu biliyorum açıkçası
Soran+1 yılBelki de bu yüzden kimse inanmaz bunlara hiç bir şey olmamış gibi devam ettiğim için..
- +1 yıl
Palyaço olmak iyidir neden dersen yanliz palyacolar görür sahte gülümsemeleri
- +1 yıl
Cunku onlar da yalandan güler
Soran+1 yılYalandan inanırlar sana gözlerinde hep acabamılar dolanır söylemese de görürsün
- +1 yıl
Ben inandim palyaço
- +1 yıl
bir sigara yak benim icin kullAnıyorSan
Soran+1 yılGemileri yaktım
- +1 yıl
Kağıttan gemiler ama sunu bil bir gun fiberden yapacaksin o gemiyi sadece alti yosun tutacak ve biri olacak iyi ya da kotu adinda yosunu temizleyecek basit bir bulasik sungeri ile sonra baliklar kacacak gölgesine geminin kimi yasayacak sonsuza dek kimi ölecek öldürülecek insanlar tarafindan adi avlanmak olacak bunun da ama yasayanlar büyüyecek ve balik neslinin devamini getirecek yelkenleri acacaksin bir gun sadece zamaninin gelisini bekle
- +1 yıl
bir deli çıkmıştı soylemisti diyeceksin ruzgar ciktigi vakit yelkenleri açtığında
Soran+1 yılBakalım zamana bıraktık
- +1 yıl
Zamana bırak amab zaman aşımına ugramamaya da dikkat et
- +1 yıl
Ama susma da evet zamana birak ama susma hatta bagir cagir kufret ana avrat dum duz git gelmis gecmis birakma ama susma
- +1 yıl
Ben gitmeye yakınım bilgin. olsun
- +1 yıl
Sana da iyi şanslar dilemek istedim burda olan bir kac sevdigim insab gibi
- +1 yıl
Hesabi. kapamak. uzereyim
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılne yapıyım çöpemi atıyım sevgi ve güven dereceme göre dahada bağlanabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha da bağlanmana sebep olan ne burda ona acıdığın için mi
- +1 yıl
acıdığım için değil onu terketmeye onu yalnız bırakmaya vicdanım el vermez ayrıca bu onun suçu değil
- +1 yıl
çünkü biliyorum dertlerin acıların ortasında yalnız kalmayı o yüzden
Soran+1 yılHer insanın guvenle bağlanacağı biri olmalı bu yüzden acılar evrenseldir
Küçük yaşta tecavüze ugramak nasil oluyo taciz mi tecavüz mü?
03 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz
- +1 yıl
Kaç yas bu senin küçük dedigin cok küçükse bedende kalici hasar birakmistir zaten niye şikayet etmedigini sorardim kaniti da varken? Sonra tecavüz edilebilecegi bir ortamda neden bulundugunu sorardim bunlari sorduktan sonra cevabimi aldigimda tam techizatimi alip hazirlayip yapan kisiyi tenha bir yere cagirirdim konusmak icin sorardim arkadasca samimi olup tabi gercegi anlatsin diye dogruysa orda hallederdim o isi cesedini de yakardim kullerini topraga gomerdim
Soran+1 yılAklı ermediği yaşta başına geliyor bundan ötürü kimseye dememiş
+1 yılBeni kekliyor o... duramadı kesin diye düşünen erkek vardır bence ama ben ona destek olur ve psikoloğa götürürdüm
015 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun tamda demek istediğim şeylerdendi.. Bazıları da böyle düşünecek kadar hayvan oluyor.
- +1 yıl
Ben demem sevdiğim insana güvenirim ihanet etmediği sürece. Hertürlü konuda yanında olurum. Bir şey sorabilir miyim size?
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılSorabilirsin
- +1 yıl
Bana mesaj atsanız olur mu? Burdan yazamam konu ile ilgili sorum çünkü
Soran+1 yılSorun burdan konuşalım
- +1 yıl
Olay sizin başınıza mı geldi?
Soran+1 yılNe farkeder
- +1 yıl
meraktan sordum eğer oldu ise çok zor bir durum ama ben sevdiğimi desteklerim
Soran+1 yıldiğer yazdıklarıma bakmışsan anlamışsındır..
- +1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben kimse yaşamaz inşallah kanundan sonra geçmiş olsun
Soran+1 yılinşallah kimse bu acıları çekmek zorunda kalmaz bu dünyada..
- +1 yıl
İnşallah amin diyelim konuşmak isterseniz burdayım :)
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi geceler..
- +1 yıl
Size dee
Gerçek yaşın kaç ve bunu sana kim yaptı zaten gizlisin utanmadan soyler misin
05 Yorumla
Soran+1 yılUtanmakla ilgisi yok durumun. Yaşımda oldukça büyük
Soran+1 yılSoru gayet açık
Soran+1 yılNe önemi var
+1 yılOna daha fazla ilgi gösterir. Onunla birlikte ağlardım.
06 Yorumla
Soran+1 yılAğlayacak kadar seven biri olmadı ne yazık ki
- +1 yıl
O kişi sen misin yoksa?
Soran+1 yılBelki de sokaktaki gördüğün bir kız belki de otobüste yanında oturan bir kız ne farkeder.
- +1 yıl
Haklısın. Özür dilerim. O kişinin kim olduğu önemli değil. Son zamanlarda bu olaylar o kadar çok sık olmaya başladı ki. Sokakta gördüğüm her kızın bir kez bile olsa tacize uğradığını düşünüyorum. Eğer tecavüze uğramış kız arkadaşım olsaydı. İçimde en ufak kuşku duymadan sevmeye devam ederdim. Tabi ki ilk önce bunu yapan kişiyi öldürdükten sonra
Soran+1 yılHapisteyken sevdiğin kız yalnız kalacak ve söylediği için kendini suçlu bulacak belki de
Soran+1 yılAslında bu olaylar hep vardı ama medya bu kadar güçlü değil insanlar derdini anlatıp sesini duyuramıyordu. Gerçi yine sessiz kalınıyor ve pis sapıklar işine devam ediyor
+1 yılNe demek o anı gözünüzde canlandırın?
Psikolojik sorunların falan var sanırım.01 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine cevap vermek yerine düşünün ve cevap verin anlamındaydı. Sen yanlış anladın sanırım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhersey olabılır ama bu ona karsı sevgımı degıstırmez ve o kansızla bır daha yuz yüze getırmem omur boyu
https://i.hizliresim.com/aEO512.jpg00 Yorumla
+1 yılelmacık kemiklerine kadar kırarım..
15 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğine guvenin tam o zman
- +1 yıl
güvenim tam olmasa, sevdiğim olmaz..
Soran+1 yılSevmekle güvenmek arasında çok ince bir çizgi var
- +1 yıl
o ince çizgi fark değildir..
birbirine bağlayan bir iptir..
Soran+1 yılO ipi tutmak isteyende seni bırakmaz hiç.. Böyle insanlar çıkar inş karşımıza.
+1 yılyardımcı olmaya çalışırım kabul ederse
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi diye sorgulamaz mısın
- +1 yıl
gerçek veya yalan olan olmuş yardım bekleyen birinden neden yardım esirgenir
Soran+1 yılTabi o da insanın vicdanına kalmış
- +1 yıl
çok şükür allahıma hamd olsun yardım edebilirsen ne mutlu bize
Soran+1 yılTeşekkürler güzel duşuncelerin için
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılYaninda olurdum
O zaman yaninda olmazsam ne zaman olcam09 Yorumla
Soran+1 yılYanında olmak herkesin istediği durum değil malesef
- +1 yıl
Ben herkes degilim ki
Soran+1 yılolabilir ama istemeyedebiilirdinnn
- +1 yıl
O zaman sevgim sahte olmaz mi
Soran+1 yılbazı insanlar gerçekliğine şüphe ediyor o yüzden de istemeyebilirdin..
- +1 yıl
Sevdigim birine inanıp güvenirim
Soran+1 yılZaten inanmıyorsan sevmiyorsundur o kadar değil mi
- +1 yıl
Yani guvenim yoksa o yola hiç cikmam. Yola ciktiysamda geri dönmem
Soran+1 yılbence de öyle olmalı
+1 yılKardeşim benim. hesabımi site kapattı ama Senin için geri geldim merak etme diye.
078 Yorumla
Soran+1 yılneden kapattı
- +1 yıl
bir Öğretmen Annesini Babasını küçümseyici kelimeler kullandı. Ben de haksızlığa gelemem sonra gizli üyeydi ama şikayet etmiş ama farketmez ki beni bir kere kapatsa Senin için bin kere geri gelirim
Soran+1 yılboşver takma kafana
- +1 yıl
İşte ben de Sana bunu diyorum hep diğer insanların ne dediği asla umrunda olmamalı. geri gelmem 4 5 dakika sürdü. o yüzden değersiz insanlar için asla üzmem kendimi.
- +1 yıl
Haksızlıklara karşı hep ayakta oldum asla görmemezlikten gelmedim. Önemli olan Herşeyin karşısında insan kalabilmek.
Soran+1 yılsevdiğin kıza mesaj attın mı
- +1 yıl
Attım Abicim normal mesaj attım sonra da whatsaptan yazdım. Ama nasıl göndereceğim Sana diyorum?
Soran+1 yılkısaca özet geçsen burdan
Soran+1 yılgördü mü peki yazdıgını? cevap geldi mi?
- +1 yıl
Kopyala yapıştır yaparım farketmez de herkese açık burası. Ben Sevdiğim Bayan ile konuşmamı Sadece Sana gösterebilirim herkesin göreceği bir yer olmamalı. Ona saygım var benim
- +1 yıl
Cevap gelmedi arasaydım açabilirdi ama bişey oldu kalkamadım bir türlü hastalandım onu aramak isteyince direk evde yere yattım kalkamadım. Lise 2. nin 2. döneminde tanışmıştık. Şimdi üni 4. sına geçti. Kolay bir süre değil
Soran+1 yılabi takip etmeye başladım mesaj atarsan özel olarak okurum
- +1 yıl
Senin mesaj yazman lazım xper 2 olmadığım için yazamıyorum ordan Abim
Soran+1 yılbaya zaman geçmiş abi ne okuyordu kendisi.. başkası yoktu demi hayatında.. bu arada unutkanım sorabilirim hep aynı şeyleri kusura bakma
- +1 yıl
Sen de 1 seviyedesin umarım yazılır
Soran+1 yılsorma bende yazamıyorum :(
- +1 yıl
Herşeyi her zaman sorabilirsin. Başkası olmadı ondan sonra olabilirdi 80 90 Bayan denk geldi 4.5 yıllık sürecte ama ben bakmadım hiç birine hayatıma almadım. Uludağ Üniversitesi Edebiyat tan Farabi Öğrenci değişim programı ile oturduğu yere Rize ye Edebiyat bölümüne geçti bu yıl Rize de okuyacak.
Soran+1 yılmeslektaşım olacakmış.. abi onun hayatında biri var mı diye sordum
- +1 yıl
Olsun Olsun bir çare buluruz artık. Nasıl olsa mesajlar duruyor. Ben de duruyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur. Olsaydı numarasını değiştirirdi bana da dürüst olarak söylerdi
Soran+1 yılonunla ortak arkadaşınız tanıdıgınız var mı haber aldıgınz?
Soran+1 yılbarışmanızı o kadar çok istiyorum inşallah sana cevap verir.. en son ne zaman konuştun ne konuştunuz?
- +1 yıl
Malesef yok. Ben isteseydim sürekli peşidnen gider arardım ama ders çalışırken bir kez bile aramadım rahatsız etmedim onu. Geleceği için hep okulunda iyi olsun istedim.2.44 ortalama ile geçiş yapmış. google dan baktım öğrendim ben de
- +1 yıl
2 yıl oluyor galiba konuşmayalı. Diyorum ya Gerçek seven kişi sevdiği kişinin Hayatını kurtarmasını okumasını ister. Ben kötü biri olsaydım 1.5 yıl lise hayatında beraberdik İlk tercihi Tekirdağ ikincisi Bursaydı Bursa çıktı. Ben hep onun okumasını istedim ki Rize ticaret Meslek lisesinden mezundu. ben hep onun okumasını istedim kimseden aşağı kalmamasını istedim. Gerçek seven insan böyle davranır. Ve bugün de ilk defa sevindim zaten duygu anlamında da çöktüm kaldım olduğum yere kımıldayamadım
Soran+1 yılseven insan böyle takip ediyor işte.. abi aynı senin düşündüğün gibi hayatımdan çıkıp giden biri oldu hayatım ondan farklı olacaktı onun yaşam şartlarına uymucamı düşündüğünü biliyorum ve o yüzden hayatımdan çıkıp onu seven biriyle olmayı tercih etti seneler sonra bana fotografını attı birlikkte olduğu kızla... hiç bir zaman kızmadım ona şu an ne yapıyor bilmiyorum en son evleneceğim mutluyum demişti sevdiğim adam.. umarım evli mutludur.. insan haber almak istiyor başkasıyla olsa bile.. ama tek bir iz yok ona ait çok uzaklarda
- +1 yıl
Mesala En kötü ihtimal Rize den Bursaya okumaya gitmek 7 ay okul Barınma yiyecek desek en köyü ihtimal 4 milyar filan tutar. aylık 550 lira olarak kabul ettim ki bu en az.
- +1 yıl
Yani ben Asla onun yerine kimseyi koymam. O da benim yerime koymaz. Hiç bir zaman da bana hayatımda biri var diyip de beni üzmez nişanlanıyorum evleniyorum demez çünkü nişanına gişdeceğimi düğününe gideceğimi ondan başka kaybedeceğim hiç birşeyi olmadığını en iyi ol bilir. Çünkü ben onun tek bir saç telini görmedim dokunamadım. Bunun ne kadar anlatılamaz berbat bır duygu oldugunu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır
Soran+1 yılonu da anlıyorum eğer seni gerçekten sevmişse kırgınlığından cevap vermez bir telefon açıp tebrik edebilirsin onu mutlu olur
Soran+1 yılevet haklısın hayatında biri olmuş olsa da söylemez şu an ama telefonda konuşman bence sana iyi gelecek.. inan benim fırsatım olsa şu an arardım bir numara elimde olsa nasılsın derdim mutlu musun derdim kapatırdım canım acıyacana blsem bile.
Soran+1 yılumarım okudguna değer şu devirde çok zor..
- +1 yıl
Sana bişey söyleyim de yaz bir kenara 53 09 12 94 benim 2. Telefon numaram bu. Tanıştığımız Gün aldım ve hala duruyor. Sence ne olabilir bu?
Soran+1 yılhiç fikrim yok?
- +1 yıl
Sonuçta 4. sınıfa kadar geldi bundan sonra yapacağı tek şey üniden sonra yüksek lisans yapmak sonra da kendini daha ileriye götürmek. Zaten Kız kardeşi 16 yaşında erkek kardeşi de 4 yaşına geliyor galiba. Yani Asıl mücadele okul bittikten sonra. Edebiyat ı bitirenler Acaba Sözleşmeli Öğretmenlik yapabiliyor mu?
- +1 yıl
Rize 9 aralık 1994
Soran+1 yılyapıyor abi.. formasyon alacak birde atanması için şart onuda almak 2 milyar tutuyor bu sene alabilir puanı tutarsa
- +1 yıl
benim Seninle paylaşmak istediğim 2 videom var ikisini de ben yaptım. Onları izleme şansın varmı? Hem oraya da mesajları atarım okursun ordan ekran görüntüleri olarak Resim çekip yüklerim
Soran+1 yıl9 aralık?
- +1 yıl
Doğum günü 09.12.1994 Rize Doğumlu
Soran+1 yılne videosunu?
Soran+1 yılvay be :)
- +1 yıl
face ile şifremi vereceğim girip izleyebilirsin. Kısa zaten biri 4 biri de 1 dk filan
Soran+1 yılolur tabi bakarım
- +1 yıl
5324121217 gülümse
Soran+1 yılekran görüntüleri de var mı orda
- +1 yıl
Sen izledikten sonra söyle bana sonra yükleyim yüklemedim Kızım oraya
Soran+1 yılizledim abiiiiiiiiiiiiiii mükemmel insansın ya noldu sonra kediyi buldun mu? at hadi izledim çabuuuk
Soran+1 yılfotografınız yok mu beraber merak ettim
- +1 yıl
Dur atıcam kedi iyileşti büyüdü sonra da Kız peşine düştü kaybettim onu:)
Soran+1 yılmaşallah Allah senden razı olsun
- +1 yıl
Yükledim Resimleri Kızım
Soran+1 yılyok resim ya :(
- +1 yıl
valla ben de baktım yok ama yükledim ya Güzel Kızım. Dur bir daha kontrol edeyim. Zaten giriş yaptın numara benim 1997 yılından beri kullandığım numara yani yükledim ama tekrar kontrol edeceğim
Soran+1 yılabi şifre neydi?
- +1 yıl
gülümse
Soran+1 yılçatladım meraktan haydddddddddddddddddiiiiiiiiiii
- +1 yıl
valla attım diyorum aynılarını tekrar attım
Soran+1 yılmalesef yok
- +1 yıl
5453091294 sifre elvanaltug
Soran+1 yılwhatsapta engellisin sanırım... telefondanda bir mesajın ulaşmamış diğer ikisiini okumuştur..
- +1 yıl
Yani işte Engelleri aşabildiğim kadar yaşıyorum işte Güzel Kızım. Ama o 1294ü kaydetmiştir. Onun için aldığım hattı kaydetmiştir 1217 yi kaydetmediyse o yüzden gitmedi. Okunduğunda haber veririm. Mesala mesaj attığım zaman başarısız dediğinde whatsapp tan atıyorum.
Soran+1 yılbana güvenip sevdiğin kızın numarasına kadar gösterdin inan sevindim buna..
Soran+1 yılinşallah okur eğer okuyamazsa ben atarım senin adına burdan o numaraya konuşurum bile senin onun ne kadar çok sevdiğini söylerim kapatırım :)))
- +1 yıl
Sana söylediğim herşey doğrudur Güzel Kızım. Çünkü birbirimize inanmalıyız. Birbirimize güvenmeliyiz. Senin kalbini biliyorum ben. Bak 2 numaramı da öğrenmiş oldun Kızın ismini öğrenmiş oldun. Kayığımın adı da öyle. Yani Kısacası ben Sana ne dediysem hepsi doğrudur Güzel Kızım. Tek bir söz yanlış olmaz
Soran+1 yılnumaraya çağrı attın mı hiç? kapalı olabilir mi telefonu belki aynı numarayı kullanmıyor.. valla şu kızı ara çok sinirlendim sana
- +1 yıl
O numarayı Kullanıyor ama Rize Hemşin de köyde net de çekmiyordu fazla. Ayrıca Hala aynı numarayı kullanıyor. Benden kaçamaz yani. Ondan başka bu hayatta kaybedecek bir şeyim olmadığını kendileri çok iyi bilir
Soran+1 yılbeni anlaman lazım ben herkese güvenemem sende bunun için kırılamazsın hakkın yok
- +1 yıl
O anlamda demiyorum Seni görmemem Senin bu sitede olmam Sana dürüst davranmayacağım anlamına gelmez diyorum. ben 18 yıldır sanal alemdeyim Kızım. İsmimi de Öğrenmiş oldun işte. Dürüstlük en büyük erdemdir.
Soran+1 yılo zaman aradım diye bana yorum yazana kadar senle konuşmucam öyle karar aldım kendimce bir şekilde ulaşıp konuşacaksın tabi ben bunu sizin için istiyorum umarım anlatabildim
Soran+1 yılöyle sende benim ismimi öğrenmiş oldun ugursuzbiriyim bende... dediklerimi yaptıktan sonra konuşalım abi umarım yaparsın yaptım dediğine güvenir inanırdım.. şimdilik hoşçakal ii geceler... sevdiğine sahip çık bahanelerden kurtul her zaman yanında ol buda sana son sözümm sen kızı arayıp konuşana kadar...
- +1 yıl
Ben onu aramıyorum Kızım. Ona saygım var. Ben onun hayatında ona rahatsızlık veren eski sevgilisi olmak istemiyorum. Ve en önemli yılı 4. yılı ve memleketine geçiş yaptı. Ben öyle aramam onu Kıyamam ona. Çünkü köy yerlerinde Kızlar yalnız kalmıyor Aileleri ile kalıyorlar çay toplamaya gidiyorlar zaten 5 kişilik Aileler. Kendini Lütfen onun yerine koyarsan sevinirim. Mesala Ben Seni şimdi nasıl arayamıyorsam onu da normal zamanlarda arayamıyorum.
Soran+1 yılne zaman uygun olursa o zaman ara ve bana ulaş konuştum diye... şu an değil yarın değil belki de bir hafta sonra ama sen beni kardeşin olarak görüyorsan sen ona her türlü ulaşırsın daha fazla buralarda olamayacagım senin için burdaydım abi sevdiginle konuşş benle değil bence zamanını ona harca.
Soran+1 yılKIZMA BANA AYRICA DA SENİN MUTLU OLMANI İSTİYORUM ÇÜNKÜ SEN HAKEDİYORSUN KARDEŞ SÖZÜ DİNLE ;) HAYIRLI GECELER.
- +1 yıl
Kızım zaten ben Sana ne dedim? Ben bu gece ayrılacağım siteden demedimmi? Sonra baktım Hesabınız kontrol ediliyor üye aktif değil yazdı ve hemen bunu açıp geldim. Ayrıca Başka biri de olabilir hayatında benim hislerim çok kuvvetlidir. Yani ben kendimi olmadığına inandırmak istiyorum ama var öyle tahmin ediyorum. Çünkü ben onun herşeyini bilirim. Bu yüzden de aramıyorum anladın mı Kızım ben aşk defterini kapattım artık. Ve neden bu eski sevgili olayını bu kadar uzattık anlamıyorum
Soran+1 yılHepiniz korkağın tekisiniz seviyorsan sonuna kadar gidersin demekki sevmiyorsuunnn. Siteden ayrılabilirsin. Ben seni tutmayım. Kimsenin hayatına karışamam müdahale etmem bu saatten. Güzel duşuncelerin için teşekkürler. Hayatta başarı ve mutluluklar dilerim pişman olursun bu geceden sonra.
Soran+1 yılPişman olursun bu geceden sonra inşallah beni hatırlarsın keşke dersin keşke dinleseydim şu kızı... Pişman olmanı en yürekten istiyorum... Sonucu ne olursa olsun katlanmalı seven insan hiç bir şey umrumda olmaz benim... Ben ya ben hayatımın en acı hatırasını kaybedeceğimi bile bile paylaştım sen ki bana masal okuma.. Çünkü bu boş bahaneleri bnde çok duydum.. Sen vazgeçmişsin anlaşılan o kızıda bu saatten sonra ne ara ne de sor merak et sil her şeyini numarasını bırak defteri kapansın sonsuza kadar. EYVALLAH
- +1 yıl
Kardeşim başka birinin olmadığını bilsem sonunda ölüm olsa ben yine peşinden giderdim. Ama bişey hissediyorsam o mutlaka dogrudur
- +1 yıl
Ben Asla vazgeçmedim. O benden vazgeçti. Ama merak etme yarın arayacağım. Sana da haber verecegim
- +1 yıl
Günaydın burdamisin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir kız arkadaşım vardı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın?
Cevap sahibi+1 yılHer daim yanındaydım onun
Soran+1 yılŞimdi?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yok malesef 😔😔
Cevap sahibi+1 yılÇok istemiştim onunla evlenmeyi
Soran+1 yılÖldü Mü yoksa
+1 yılKendu kanindan vay bacım cocu vayy
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılAna bacı cam cerceve soy sop anladin gerisini :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olması için uyarırdım
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden tedavi olması gerektiğini düşündün?
- +1 yıl
Çünkü o olay onda kesin derin bir psikoloji travma hasarı bırakmıştır.
Soran+1 yılTedavi olması gerekse bile buna cesaretinin olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Birisi götürecek zorla, kendi istemez tabi
Soran+1 yılÖyle biri de yok.
- +1 yıl
Soruda sevdiği biri demişsin ama o götürür
Soran+1 yılGötürmezse
- +1 yıl
Soruyu sorduğunda ne yaparsınız diye sormuşsun, ben götürürdüm
Soran+1 yılAynen. Gerçekten değer veren yapardı.
- +1 yıl
Cinsellik mi o bile umrumda değil emin. ol benim ocin olmazsa olmaz bir olgu degil sekonder vajinusmus gibi bir durim soz. konusu ise ki o. durimda bile birakmam yaninda olurum sonuna kadar
Soran+1 yıl@FotoMustafa her erkek senin gibi düşünmeyebilir o halde kabullenmeyebilir. Kendine ait biri ister
+1 yılsevdiğimin arkasında dururdum
10 Yorumla
+1 yılask asktır hayatımdır canımdır bebegımdır
09 Yorumla
Soran+1 yılKabul ederdin onu
- +1 yıl
evet onun hatası degıl zorla yapılmış onun sucu ne bıle ısteye mılletın altına yatan namuslu oluyor o nun sucu ne sevdıken sonra herseyımdır
Soran+1 yılBile isteye yatanla bir tutuluyor. Neden dersen bu durumdan sonra boş durmamıştır illaki devamı olmuştur diye düşünenler de var.
- +1 yıl
Aynı şeyi dul. kadın hakkında da düşünüyorlar çok büyük bbencillik
Soran+1 yılSorsan herkesten namusludur bunlar..
- +1 yıl
Değersiz insanlar
Soran+1 yılKendileri namuslu ister ama böyle durumda aman illaki alanı çıkar diyebilirler. Bunları sora sora söylüyorum burda. Yoksa gerçek hayatta nasıl tepkileri olur hiç bir fikrim yok
- +1 yıl
Hayat ışte gülüm
Soran+1 yılAynen
+1 yılKonusma şansınız var mi senle. ozelden?
05 Yorumla
Soran+1 yılsbep
- +1 yıl
benim mustafa hayatt ksyi. kapattim ki aklimda kaldın eski. kullanmadigim. ksden giriyorum
- +1 yıl
Ki bende burasi da kapanacak
Soran+1 yılniye senle konuşayım ki ben
- +1 yıl
Su an aklima geleni soylersem hayal kirikligina ugrarsin o yizden susma hakkimi. kullaniyorum
+1 yılDestek verir yanında olurdum
00 YorumlaŞaka mı? yani abin?
09 Yorumla
Soran+1 yılŞaka olacak soru değil bu.
Soran+1 yılBencede seviyorsan eğer.
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılMerak ediyorum sadece insanların düşüncelerini... Karşısına çıkıp sorabilecek bir ülkede değiliz malesef hemen yapıştırırlar sana kotu etiketi..
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumların için. Hayat devam ediyor...
+1 yılYazik ona.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılÖldürürdüm o kansızı
011 Yorumla
Soran+1 yılSorgulamadan inanırdın?
- +1 yıl
Eğer oda beni gerçekten seviyosa evet inanırdım
Soran+1 yılSeviyor
- +1 yıl
Gözümü bile kırpmazdım hatta onun ölümünü acı çekerek haykırışlarını zevkle izlerdim yavaş yavaş öldürürdüm
Soran+1 yılSonra hapis.. Sevdiğin insan tek başına kaldı sen yoksun. Bunu söylediği için kendini suçlu bulursa?
- +1 yıl
Yakalanıcağımıda nerden çıkarttın?
Soran+1 yılNasıl olacak?
- +1 yıl
bir cok yolu var bunun zeki bir insan bunu planlayıp yapar zaten
Soran+1 yılSenin planın nasıl olurdu
- +1 yıl
Nerde oturuyo ne is yapiyo saat kacta nereye gidiyo bunlari ogrenmeden plan yapamam ozet geciyim en musait yerde alirdim biraz icim sogusun diye iskence yapardm sonra oldurup bir batakliga atardim
Soran+1 yılÖlmek kurtuluş olur bence ona
Yaşamazdim çok kötü bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığını varsay bir kere..
Soran+1 yılBende tabi. Sadece bir soru
+1 yılYikilirim heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılHeralde?
+1 yılolur öyle ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!