Kankam ilkokuldan beri arkadaşım, çok sevdiği bir insan(dı). en yakın kız arkadaşımla da 1 yıllık ilişklileri oldu (hala kızı deli gibi seviyor).ve ben onun dayısı ile iki ay önce ayrıldım. Dün doğum günü partisi vardı , hiç içmem normalde yakıştırmam ama çok kasmışım kendimi sürekli onu yapmamam gerek şu sulanır bunu yapmamam gerek bu sulanır yada yanlış izlenim olur fırsat bilir; her bir boka mantıken bakma olayı lanet olsun bir gün izin verim kendime yoruldum dedim ve elime bir bira şişesini geçirdim, içmeyen bir insan içince malümünüz hemen sarhoş olur, bende sevgi pıtırcığına dönüştüm.sulanan olur diye kankalarım hariç kimse gelemez yanıma diye bağırıyordum elimi tutanı itiyordum ki biliyorum o kafayla erkekler çakal sürüsüne dönüşürlerdi ve aynen çakal gibilerdi o ortamdaki herkesden de korunmayı başardım. kankam geldiğinde de sarılıyor canıım gelmesin onlar uzak dursunlar diyordum.. öyle kafayı yedim yanı. Bahsettiğim kankam beni eve bırakırken asansöre kadar götürdü , öp kız beni by by de dedi "canım kankam deyip sarılıp yanağından öptüm" oda öyle olmaz deyip pat dudağıma yapıştı ve kalçama dokundu cidden kafam iyiydi hemen ittim ama adam akılı tepjki gösteremedim söyleyebildiğim tek şey "kankalarla öpüşülmez, kankalar ellenmez git şuradan" oldu :(.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Ne zaman kendimi çok hafif bıraksam güvendiğim insanlar bile boşluktan yararlanıyor çocukluk arkadaşım :( kimseye güvenememek ürküttüğü gibi aynı anda en yakın kız arkadaşımın eski sevglisi(hala sevdiği kişi), ve eski sevgilimin yeğeni olan kişinin beni öpmesi ayrı bir iğrençlik. Ondan mı tiksinmem gerek kendimden mi bilemedim ama kabul edemeyeceğim bir durum.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Ne zaman kendimi çok hafif bıraksam güvendiğim insanlar bile boşluktan yararlanıyor çocukluk arkadaşım :( kimseye güvenememek ürküttüğü gibi aynı anda en yakın kız arkadaşımın eski sevglisi(hala sevdiği kişi), ve eski sevgilimin yeğeni olan kişinin beni öpmesi ayrı bir iğrençlik. Ondan mı tiksinmem gerek kendimden mi bilemedim ama kabul edemeyeceğim bir durum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer