Yunanları sever misiniz?
Yunanlar hakkında ki duşunceleriniz neler?
Buda benden gelsin💋
Yunanlar hakkında ki duşunceleriniz neler?
Buda benden gelsin💋
Siyasi liderlerin.. eski yıllardaki yönetimlerin..
Her dönemde olan baştakilerin hırs arzu ve kibirleri uğruna katletmekten çekinmeyenlerin yanlış idiolejisi sonununda hep bedeli ödeyen masum sivil halklar oldu..
Geçmişte ne yaşandı ise yaşandı.
Ben yunan , ingiliz , fransiz diye ayırmiyorum
Siyah.. beyaz.. melez.. hristiyan.. yahudi.. vs diyede ayirmiyorum.
Yüreğinde insanlik.. sevgi.. saygi.. merhamet.. vicdan.. masum iyi niyet yatan herkesi kucakliyorum ve seviyorum.
aristoxenusu severim herkes midlandsa 20cin yuzyilda sanar ama aslinda nasirali isadan once 4uncu yuzyilda metal muzigin kurucusudur.. bir cok ritim ve solu notalar seklinde brutal olarak vokallerin oldugu armonia adli kitabinda vardir :D:D zaten bu kitapdaki cogu nota klasik muziginde temelidir... iyonlar adamin dibidir :D
😱😱Aman tanrım
:/ sağol dostum
Bir tane yunanlı kız tanıdığım muhabbetim de oldu ama çok sinsiydi, içten pazarlıkçılığından korktum uzaklaştım ondan.
Bende Yunanım :D
TR de oturma izni ile kalan tatlış bir Yunanım🙈
Bende Athinalıyım😄Ama adım Veronika
Sevmiyorum cunku gucleri olsa ulkemiziele gecirirler...
Yaparız bilirsin😂
Tr zaten içten çoktu dıştan da biz çarparsak kotu olur
Tabi tabi :D
Cevap
50Cevap
çok severim. bendende bir şarkı gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=18ItjDz-IaEBu şarkıyı pek sevmem yaa :)
bende bir sürü şarkı var. şu an PC de 40 45 tane yunan şarkıları var.
Despina Vandi, Anna vissi, pantelis pantelidis benim vaz geçilmezim ve bide vasilis karras
hepsinden var. genellikle şarkı isimlerini 3 4 yıldır internet radyosu dinleyerek buluyorum.
:))))
bir sorunum olmadı
birçok kişi geçmişten gelen düşmanlıkları sürdürse bile
eski eskide kaldı
Haklısın😄
Mottomuz;''yaradılanı sev Yaradan'dan ötürü'' olmalı. Yunanları değil bütün halkları severiz. Zaten işin özünde, halkların kendi içerisinde problemi yoktur. Sıkıntıların kaynağı devletler arası diplomatik ilişkilerdir.
Bu şarkının hareketli versiyonu daha güzel :)
Çok seviyorum.
Çok tatli ve masum olduklarini düşünüyorum bir yunanli arkadaşim vardi eskiden riça onu çok özledim :(((
güzel miş şarkı yunanları aslında insan olarak seviyorum ama siyası acıdan ters düşüyor sonuçda kuyruk yarası var ama taksimde gelen yunan turislerle az horon oynamadık nerdeyse rakıdan baklavaya bircok ortak yanımız var onlarla dilleri bir olsada izmirliyim dese ayıt edemezsin
Yunan tanıdığım hiç olmadı. Bu sebeple yorum yapamam. Geçmişe bakıp Yunanlıları yorumlamak da saçma olur. Kayıtsızım diyeyim.
Makedonum, Yunan kardeşleri de Yunan kültürünü de severim. Aslında kendi insanlarım gibi bir şey zaten.
Tarihe bakarsak sevmemek gerekiyor ama insanlar benim için ikiye ayrılır; iyi insanlar ve kötü insanlar. İyileri severim milleti önemsizdir
Anastasya diye birisiyle tanışmıştım yunanlıları sevmeme o vesile olmuştu :S
Anastasia diye yazılır o :D
Ama biz Yunanlar Anastasia ismini pek kullanmayız daha çok Ruslar ve Ukraynalılar kullanır🙈
Vaaay laf çarptı :D
Tamam bakalim :)))
Ukrayna da Türk zannedip konuşmaya gittiğim kişiler Yunan çıkmıştı. Ne çok benziyoruz demiştim.
ağlayan bir çocuk oldu her zaman öyle de kalacaktır
Seviyorum yalnızca yemeklerimizin çoğu aynı olsada tadini beğenmedim. Fazla yavan geldi bir baharı seven bir ülkeyiz.
seni seven sevmiş knka diğerlerinden kime ne seviyolar işte seni ;) :) :D 😂😂😂😂😂
İstediğim kişi sevmiyor :D
niye sen seviyosan niye sevmesin ki knka seni sevmiyosa atsın kendini çekyattan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kanki bu gün konuşurken 15. saniyede kapattı telefonu😢
knka bende kıza herşeyini söyledim korktu engelledi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 oluyo böyle şeyler ürkütmemek lazım 😂😂😂
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤bu kalpler benim sevdiğim adama gelsin😄
knka ne yapacak bu kadar kalbi lütfen ürkütüyosun ama abimizi beni böyle sevseler korkarım topuğu vura vura kaçarım azıcık azıcık sev bu kadar sevme knka ;) :) :D 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Onun bu kadar sevdiğimden haberi yok ki :D olsa koşa koşa kaçardı aslında zaten kaçıyor ya 15. saniyede kapatmak nedir😭
knka senin yüzünden istemsiz gülüyorum beni de bilmiyo öğrenme imkanı yok ne güzel sizin iş yaa sev knka sev ben sevemiyorum kimseyi sen fazladan benim yerime de sev ;) :) :D 😂😂😂😂😂
Kafana esse abi bu deli sana aşık diye ispiyonlarsın aslında :D Severim kankamm severim senin yerine de severim onu🙈❤💋
yok knka özellikle söz verdiğim için ölene kadar bende kalır sen bile söyletemezsin bende söz yemin gibi ;) :) :D 😂😂😂😂😂
Düşmanlık yapmayıp kardeşçe gelenlere kapım sonuna kadar açık.
yunanlar bizi seviyomu sence? :D hep çalıyonz yemeklerimizi zaten :/ asdads
bizden nefret ederler onlara göre biz anadoluda istilacıyız bu yuzden benimde ısınamadıgım millettir dünyada ziyarete en son gideceğim ülkedir çünkü canımı seviyorum
Sevmediğim tek yunan sensin diğerlerine karsı boşum
Bana zararı yok bitanesi var o çok iyi kanka :D
Hmmm :) tatlı kız dimi :D?
bitanem benim o ;)
Sende onun bitanesiymişsin öyle dedi ;)
teşekkür ederim ona
insanları da ülkeleri de birbirine düşüren şey ÇIKARLARDIR. tarihte bazı anlaşmazlıklar yaşamış olsak da , günümüz de Yunanistan ile bir sorunumuz yoktur , dolayısıyla da bir nefretim yoktur... siyaseti bırakayım ne severim ne sevmem...
bu arada sizi severim.
Sevmiyorum eskiden türkler çöpten ekmek topluyor diye haber yapmışlardı şimdi kendileri krize girdi 3 kuruşa muhtaç kaldılar Allah büyük işte
Severim tabiki Ege'nin güzel insanlarıdır. Her ne kadar savaşılmış bir ülke olsa da önemli olan hala insan olup kin tutmamaktır.
arkadaş insan sevmenin ırkı yoktur ki. sevilecek insansa ırkı önemli değil bence
Evet severim hemde çok severim diğer komşu ülkelerden çok severim sebebide bizi sırtımızdan vurmamışlardır
sevmıyorum , ceplerınde para yok atar gıder bınbeşyüz
Yunan göçmeniyim yunanlıları sevmem haindirler türk asla sevmezler
Elimde olsa bütün Yunan ırkını yok ederim eşek derisinden post Yunanlardan dost olmaz
Biz Türkler birbirimize küfür ederken yunanlık yapma deriz.. Bil istedim asds
Sen seversen bende severim 😀
Ahaha tamam sen sev Yunanları :)
Taamam 😀
gayet tabi.. örneğin sirtaki dansını çok seviyorum
Severiz , güzel insanlar
o nerden çıktı şimdi ya Ne soracağınızı şaşırıyorsunuz iyice sapıttınız
çok severim. bana göre bize en yakın millet.
Seni seviyorum ya yetmez mi veronika :)
İyi olan herkesi severim.
İyi olan her insanı severim.
Medeni olan herkesi severim.
Aynı bizim millet zaten onlar da.
Nötr
Veronika hariç
Evet evet beni sevin tabisi :D
bana zararı olmayanlarla benimde işim olmaz...
İnsan olsun fark etmez.
Nefret ederim genelleme yapıyorum
Irk ayrimi yapmam. Insan olup olmadigina bakarim.
Sevmem kızları çirkin :D
Evet
Neden sevmeyelim onlarda insan iste severiz
Cömert olanları severim tabi kizlardan
Akrabalarımı seviyorum :)
Bilmem tanissam belki sayabilirim
Muziklerine bayılırım
İnsan insandır niye sevmeyelim
evet bayanlarını severim :)
Sevmem
Sevmem
Genelleme yapmayın😄Bi Yunan olarak ne kotuluğumu gordun sfd😄
Tanımıyorum ki seni :D
Az çok goruyorsun yorumlar da :D
Ooo çok iyi tanımış oluyorum yani :D
Tanımak istedin de yüzerek Atinaya mı kaçtık :D
Aman yok tanışmalara karşıyım :D hem zaten iyi yüzüyosundur belli olmaz :P
Aynen çok iyi üzerim sinir etme seni taaaa giritten rodosa kadar yuzerek kovalarım :D
Abbo keşke öğretmeyeymişiz yüzme :o
:D :D
iiim hayir
Pek değil.
Youhhh
Ok.
yok sevmem
Nötr.
Sevmem yunanları
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar