Herkese merhaba piercing yaptırdım bugün septum piercing. Annemin haberi vardı sadece eleştirdi beğenmedim falan dedi çıkar bence falan dedi.13 yaşındaki kardeşime gösterdim başladı "senin a. skm şerefsiz sen benim ablam değilsin git soyadını değiştir seninle aynı soyadı taşımak istemiyorum aptal beyinsiz" aklınıza gelebilcek en kötü küfürleri etti. Sonra annemde ordan söyledi "baban ne tepki vericek merak ediyorum maymuna döndün resmen pelin" ben iyice gerildim sinir oldum. Babam izmirde şu an 3-4 gün gelmeyecek. Kulak kıkırdağımda da piercing var, ama ona sadece mırın kırın etti pek laf söylemedi her yerini delik deşik ettin dedi falan. Görünmediği için herhalde fazla aşırı tepki göstermedi. Ama bu septum burunda ister istemez görünüyor yapacak bir şey yok görünüyor besbelli yani. Babamla annem %100 tartışacaklar. Babam inanılmaz kızıcak. Öyle böyle değil fena bağırır... Normalde çok iyidir ama bu konularda katı. Öyle yobaz bir aile de değilizdir aslında... Ne yapmam lazım ne yapıcam ben annemle tartışsın ondan çıkarsın istemiyorum... Lütfen yardım edin ve beni bir de siz azarlamayın.. Sadece yardım edecekler görüş paylaşsın. Piercingime de laf etmeyin ben onun hakkında fikrinizi sormuyorum yardımınıza ihtiyacım var sadece bir konuda herkese teşekkür ederim yardımcı olan :) Çıkar demeyin :/
Piercing yaptırdım ve ailemin tepkileri iğrentçi yardım?
Önce o zamazingo yu çıkar. Baban gelince müsait bir zamanında babacım de böyle böyle ben böyle bir şey istiyorum ama senin de rızanın olmasını istiyorum. Sen razı gelmedikçe takmıyacağım ama takmadığım sürece de mutsuz olacağım çok istiyorum takmayı bana müsade edermisin kızın üzülsün mü yoksa de. Baba yüreği dayanmaz inşallah. D Fotodan belli olmuyor ama tarzına uygun değil sankim güzel bir cildin var ama o aksesuar kötü anlamda dikkat çekiyor. Bu tip zamazingolardan hoşlanan bir birey olarak söylüyorum. MEsela deri pantolon ve metal takılara bayılırım ama bana yakışmadığı için takmıyorum :) Hayırlısı olsun bakalım.
Bir zamanlar ineklerin burnuna taktıkları şey şimdi moda oldu 😒 madem bu kadar annenin babanın düşünüyorsun çıkar şunu gerçekten itici emin ol erkek cinsinin adam olan kısmı bunu gerçekten itici buluyor ne gerek var böyle şeyler
bence çıkartma kendini öyle beğeniyorsan öyle kalmalı. ailen alışıcaktır zaman içinde, küçük kardeşinin ne dediğini umursama adı üstünde küçük bir bakmışsın büyüyünce o da yapmış. babanı al karşında düzgünce konuş eğer hala istemiyorsa aile içi sorun olmaması adına çıkartmanda fayda olabilir. kolay gelsin canım sana ama unutma sen kendini nasıl beğeniyorsan o şekilde kal
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok sağol. yardımın için. buradaki diğer gereksizler gibi değilsin beni anladın. Tekrar sağol iyi günler..💖
Ya bir kere ailen seni eleştirmeden önce kardeşine terbiye versinler. Bu ne rahatlık ya ablasıyla nasıl böyle konuşabilir? Ayrıca beden senin hayat senin, onlar sevmiyorlarsa kendi bedenlerine ölene kadar uygulamazlar. İki gün kızar sonra susarlar, çok yakışmış ayrıca.
@BuGeceSonum aile laf söylesin diye mi var? Sırf kendileri beğenmiyorlar diye kimsenin zevkine karışamazlar. Ha sağlık yönünden zararlıysa uyarırlar hayır derler kural koyarlar anlarım, kendi zevklerine uymuyor diye karışamazlar.
@bir_ihtimaL bakmakla ne alakası var? Ben olayları düzgünce anlatmaktan eğitimden bahsediyorum. Kızının piercingine laf eden aile oğullarının ağzındaki bir kamyon küfüre laf etmiyorsa orda bir sıkıntı ararım.
18 yasinda daha kendi ayaklari uzerinde bile duramayan ergen birinden aile hakkinda nasihat alacak değilim umrum dışısın... ve senin ailen cok tuhafsa ben ne yapayim?
@BuGeceSonum kendince uyarmak diye bir şey mi var ya bu işinde doğrusu yanlışı diye bir şey var? Baskıyla zorlamayla hiçbir şeyin doğrusunu öğretemezler, her şey güzellikle olmalı
Bizim ailemizde agresif ve terbiyesiz bir o var hep o oyun videoalrından pc oyunlarından küfür öğreniyor bana sayıyor. erkeklik taslıyor ağlıyıcam ya!! :( abimmiş gibi davranıyor ama nasıl küfür ediyor bir görsen aptal velet. Teşekkür ederim canım kızılca kıyamet kopacak ama söner geçer babamın hiddeti de. sağol yardım için...
@bir_ihtimaL Yıllardır bahsettikleri beyin göçü bu mu acaba? Bizim aklı başında gençler amerikaya göçüyor diyorlar ya bedenen gitmeyen de aklen gidiyor :D O işler öyle değil size böyle empoze edip kendileri aile bağlaı beslemeye çalışıyorlar.
Aile düzeniniz için kendi kararlarından fedakarlık yapmam gerekicek bunu anlayışla karşılarsan eğer saadetiniz bozulmaz. Ayrıca alt tarafı bir aksesuar senin ailemden önemli olmamalı bir düşün istersen bunu
zaten herkes beğenecek diye birşey yok. sen kendi zevkine göre yapıyorsun, başkasının keyfi içine değil. kimse hesap vermek zorunda değil. herkes kendine yapar.
bence çok yakışmış zaten çıkarma:D amaan bende gectim aynı yoldan akışına bırak olayları engelleyemezsın annenle kavga etcek sana laf soylıcek küscek sana sonra zaman geccek barıscaksınız bişe olmuyo:D
Adım attığın her yerde metal dedektörü gelecek o kısım doğru yani? Burada ne derece iğrenç bulduğumdan bahsettim. Kimin aptal olduğu ortada kusura bakma da burnunda öküz halkası olan ben değilim...
anlıyorum seni yapman gereken kardeşini komalık etmek, aileni takmamak ve elinden geldiğince erken bir vakitte ayrı eve çıkmak. vücut senin karar senin başkasına ne? ne aptal bir milletiz ya
ama tatlım bunu ben bitirmezsem sen bitirmezsen hiç bitmez. bu ilkel anlayışı biz bitireceğiz. mesela belim açılır arada annem direkt uyarır bende "ne var açılmışsa, rahatsız olan gözünü kapatır olur biter" diyorum. istediğimi giyer istediğimi yaparım. diğer insanlar bana karışamaz. sende onlara aldırma. istediğini yap asla boyun eğme valla ben yerinde olsam o kardeşini öyle bir döverdim ki. nasıl sana o lafları edebiliyor? sen nasıl karşılığını vermezsin? kendini ezdirmezsen kimse seni ezemez. anneni babanı konuşturma rest çek. yapabileceğin en iyi şey şu; para biriktir ve rahat edeceğin bir yere taşın :) bak cidden uyarayım eğer mutlu olmak istiyorsan haklarından sevdiğin şeylerden asla ödün verme. sandığın gibi üstüne gelmezler hatta saygı duyarlar zaten saygı duymayan insanı hayatında bir dakika bile barındırma.
Hem cikar demeyin diyor hem de yardim edin diyor 😂 bu kafa ile bunu taktirmasi normal bence bogalarada takiliyor bu kardeşin de iyi demiş aslan parçası tuhaf birisin vesselam..
Cikar demiyceksek sana baska nasil yardimciolabiliriz olay olsun istemiosan cikar bence kusura bakmA AMA SENDE cok kotu durmus benim ablamda bu isleri yapio ama sana yakismamiss
Yardim etmek isterdim ama bende ćok karsiyim ki ben burunda hizmaya bile karsi cikan bir insanim septum ayri bir sinirimi bozar ama su da bir gercek hayat senin hayatin baban en fazla iki bagirir cagirir sonra susar tutup burnundan cekicek değil ya en fazla gostermeden once soylersin direk gosterirsen daha buyuk bir tepki alirsin diye dusunuyorum yani once lafta sonra gorselde
orasını ben bilememem canım benim orasını senin bilmen lazım ama bana sorarsan pirsing zaten güzel değil yakışmamış göbek ve dilde falan olursa bence hoş duruyor
Orda bir laf sokma vardi anlamadn. uc bes delik takiyosunuz modern mi oluyosunuz. Asagidaki kisinin attigi resim olayi ozetlemis. Herkesin agzinda yobaz degilim kelimesi var. Ne bu yobazlik? Orani burani acmayip deldirmemek mi piercingi itici bulmak mi? Bunlari yapan insan disi olmuyoda itici bulan yobaz mi oluyo? Bunu soylemek istedim.. anlicagini dusunerek ilk yorumda..
Farkındayım bunu modernite de etmiyorum. Kararlara saygısızlık etmek yobazlıktır benim gözümde ve onlar saygıda kusur ettiler bir taviz vererek. Büyük düşün biraz. Gereksiz ve zekasız iğnelemelere gerek yok
Buyuk dusunuyorum. Tamam. Sen piercing takip buyuk dusunuyosun. BSen piercinginle atomu parcala. Senin atomu parcalicak zekan var benim zekam senin yaninda ne ki. hadi eyvallah.
allahsızın kızı piercing takmak ne? ne kadar saykodelik insanlarsınız kıcınıza başınıza metal takıp cool olduğunuzu sanıp dolanıyosunuz ortalıkta kurbanlık ineklere takılan koçanlar gibi.
En İyi Cevaplar