Başka insanların giyimine karışanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

En sevmediğim insan modelidir. Üstüne üstlük giyiniş tarzıyla karakter yorumlarlar. Mini etek ve tayt mevzusu üzerinden dönen çirkin kelimeler buna örnek olarak gösterilebilir. Kullanılan bu çirkin kelimelerin hemen akabinde ağızdan salya akarak söylenen ve zihinde yuvalanmış bu sapıkça düşünceler dikkat çeker.

Mesele sadece bu değil, buna tesettür de dahil. Kimileri başına eşarp geçirip alttan dar pantolon giymelerini eleştirir. Üstelik bunların adları belirlenmiştir bile: ''Süslüman''

Kişi isterse saçını örtüp altından pantolon veya etek giyebilir, bu kimseyi ilgilendirmez. Bazıları çıkıp ''Bu Müslümanlığa yakışmaz'' şeklinde hayıflanır. Oysa bunu söyleyen kişilerin daha dün zina, dedikodu ve alkol alma gibi suçları da göze batmakta. Doğru ya kendileri ermiş de başkalarının günahını düşünür olmuş. Bu tür bir Müslümanlığın da faydaları vardır herhalde.

Kısaca şunu söylüyorum: Eşiniz veya çocuğunuz olmadığı müddetçe kimsenin giyimine karışamazsınız. Eş ve çocuğun giyimine de baskı yapılmayacak şekilde karışabilirsiniz. Zira baskı sonucu kapanmaya zorlananların hali de ortada. Hani şu kemale ermişlerin nitelendirdikleri gibi, ''Süslüman''

NOT: Türbanlı tanıdığım falan yok ! Sadece toplum üzerinde dillere sıkça uğramış bu gerçekliği dile getirdim. Bunun gerçeklikteki doğrusallığı asla yadsınamaz. Bu sebeple eleştiri de kabul etmiyorum.
Başka insanların giyimine karışanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?