Bu arabaya sen bile verirsin (kalbini be) Evet araba fiyatlarındaki artış, petrol piyasasındaki düşüşü tetiklemedi, niye böyle bir şey oldu inanın bilmiyorum, normalde tetiklemesi gerekirdi. Sonra bir baktık Amarika Bağdata bomba saldı, abovvvv 250 ölü var. O nasıl bomba la. Sonra bir baktık kızlar bu range roverlara bayılır oldular. Nasıl bu hale geldik ben de hala anlam veremiyorum. Bildiklerim bu kadar officer gidebilir miyim. İi gclr.
Nefret ederim su aractan sifir estetik arti hayvan derecede pahali haketmedigi bir meblağ 600 000 vericeksem gider ferrari california alirim bunla ugrasmam
Benim. gorduum range rover daha guzeldi. ben araba sevmem ehliyeti bile almadim evdeki zorlama ragmen motodur sevgim. Ama bir araba gordum dedim. ohaaaaaaa bu neee boylee yaa dedim mal gibi kaldim kardesim de dedi range rover abla oyle bir tanismamiz oldu
Beni etkileyen tasarimini ilginc bir sekilde bulunmus olmasi ve dogada ki canlilardan etkilenilmis olmasi. Kizlar sadece fiyati ve dis gorunusunden etkileniyor hikayesini, pipeline Commission ne onu bile bilmiyorlar yazik.
Hayranlıktan değil de, kolay yoldan para kazanan erkeklerin yıl sonu gider göstermek amacıyla, "Araba alıyım, hanımın da gönlü görülsün, almışken de jip alıyım ki kaza yapması Allah'ın emri, bari içinden sağ çıksın" düşüncesiyle hareket etmesinin bir sonucudur.
Evlenirken düğün hediyesi diye isteyecek olsam-o kadar zengin adamı nerde bulacaksam, buldum varsayıyorum- bu araba aklımın ucundan bile geçmez. Benim için varsa yoksa mini cooper😃 Ah ah.. Neyse yani bence kızların çoğu mini cooper hastası yani en azından benim range rover hastası arkadaşım yok hiç.
Fotoğraftakini değil de diğer modelleri daha çok beğeniyorum şu alttaki ışıklar hoşuma gitmiyor :D Ya ben kendimi bildim bileli arabaların içindeyim az çok tanırım. Duruşu insana hissettirdikleri ve çekiciliğiyle mükemmel bir araba. Fiyatı tuzlu biraz ama ne yapalım bakmak da parayla değil ya :D Aman aman bir hayranlığım yok ama ilerde alabilirsem almak isterim tabi :)
Öfff be alınır mı bu araba alınır tabi alınmaz mı güzel araba,, Herkesin gönlüne göre varsin rabbim. Benim motosikletim bana yetiyor hem bundan daha hızlı.
hayran derecesinde değilim ama benim olsa hiç fena olmazdı bu canavar :) kullandım daha önce ve hayran olunmayacak gibi değil, hayran kalanlar haklılar :D
Arabayı görünce bile içim gitti Bence bayan sürücü görünce arabayı ustune süren bir millet oldukça bayanlar böyle kaba bir arabayı görünce kendilerini korunmuş sancaklar
En İyi Cevaplar